×
سیاسی
شناسه خبر : 244787
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/21 ساعت 20:54
تصمیم نهایی درباره NPT؛ کلید حل معما در دست حاکمیت است

تصمیم نهایی درباره NPT؛ کلید حل معما در دست حاکمیت است

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد تصمیم‌گیری درباره پیمان NPT تنها در چارچوب حاکمیت نظام و با مشارکت مجلس، دولت و شورای عالی امنیت ملی اتخاذ می‌شود. این تصمیم نهایی با رعایت منافع ملی و اصول عزت، حکمت و مصلحت شکل خواهد گرفت.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مجموعه حاکمیت نظام تصمیم نهایی در موضوع NPT را اتخاذ خواهد کرد که مجلس، دولت، شورای عالی امنیت ملی و هر نهاد دیگری زیر مجموعه آن محسوب می شود، این تصمیم در راستای حفظ منافع ملی خواهد بود. 
ابراهیم عزیزی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت بررسی موضوع ان پی تی در این کمیسیون و ارائه گزارش مربوط به آن اظهار داشت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بنا بر وظیفه ذاتی خود و به طور طبیعی مانند هر موضوع دیگری، موضوع مذکور را مورد بررسی دقیق و کارشناسی قرار داده است. اعضای کمیسیون طیق روال معمول طرح ها و لوایح نظرات خود را ارائه خواهند داد و این نظرات و پیشنهادات مکتوب خواهد شد.
وی افزود: درخصوص موضوعات مهم معمولا مجموعه حاکمیت تصمیم گیری نهایی را اتخاذ خواهد کرد که مجلس، دولت، شورای عالی امنیت ملی و هر نهاد دیگری زیر مجموعه آن محسوب می شود. نکته مهم در این خصوص اینکه تصمیم نهایی در راستای حفظ منافع ملی با رعایت سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است که در این مورد نیز قطعا مورد توجه قرار خواهد گرفت.
نماینده مردم شیراز در مجلس با بیان این که دولت به عنوان یکی از ارکان سه گانه نظام اسلامی تحت لوای حاکمیت مسائل مهمی را دنبال می کند اظهار داشت: همان گونه که رییس جمهور محترم بارها تاکید کرده اند حفظ وحدت، انسجام و همبستگی کشور مسأله بسیار مهمی است که همه باید به آن توجه کنند. به اعتقاد بنده دولت در حال کار و تلاش است و قوای دیگر نیز باید از تمام ظرفیت‌های خود برای حمایت از دولت استفاده کنند.
وی تاکید کرد: البته در این راستا نقد منصفانه، سازنده، منطقی و کارشناسانه در راستای سیاست های کلی نظام طبق همان شاخص های عزت، حکمت و مصلحت با هدف کمک به دولت راهگشا است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: آقای پزشکیان در طول مدت خدمت خود در قامت ریاست جمهوری، هماهنگی بسیار خوبی با رهبری و سایر قوا داشته و این انسجام باید حفظ شود و در نهایت یک صدا از کشور در بیرون مرزها شنیده شود.
عزیزی ادامه داد: در طول نبرد ۱۲روزه نیز تمامی دستگاه ها تلاش شبانه روزی داشتند و حتی از روزهای عادی نیز بیشتر کار کردند تا امور کشور خللی پیدا نکند و انصافا این تلاش ها قابل تقدیر است، رهبری نیز به عنوان دیده بان فرزانه انقلاب این تلاش ها را می بینند و رصد می کنند.
وی با بیان این که نقد منصفانه و منطقی نه تنها ضرر ندارد بلکه کاملا سودمند می باشد اما نقد با تخریب بسیار متفاوت است اظهار داشت: کسانی که بدون در نظر گرفتن شرایط کشور اقدام به تخریب می کنند قطعا کار هوشمندانه ای را دنبال نمی کنند. ضمن اینکه تخریب اخلاقی نیست و با موازین دینی و اخلاقی ما نیز سازگاری ندارد در شرایط امروز کشور نیز که حفظ وحدت و انسجام ملی بسیار ضروری است ،اقدامات تفرقه افکنانه و اختلاف برانگیز کمک به دشمن خواهد بود.
نماینده مردم شیراز در مجلس افزود: اگر دولت و مدیران اجرایی کشور کار اشتباهی انجام دادند می توان با نقد صریح، منصفانه آنها را متوجه اشتباه کرد ضمن اینکه پیشنهاد جایگزین را نیز ارائه داد.
وی گفت: تخریب دولت اقدام عاقلانه ای نیست و در این شرایط همه باید وحدت و انسجام ملی را حفظ کنند. آنهایی که در راستای اهداف دشمن که تفرقه آمیزی و آشوب در کشور است حرکت می کنند، قطعا آب به آسیاب دشمن می ریزند. بهتر است همه قوا و دلسوزان نظام تحت ولایت ولی امر و رهبر فرزانه و حکیم انقلاب مسائل را دنبال کنند.


نظرات

آخرین اخبار
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا