×
ورزشی
شناسه خبر : 244778
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/21 ساعت 19:43
سپاهان (1) - گل‌گهر (1) | بازی جنجالی با تهدید داوران + فیلم درگیری

سپاهان (1) - گل‌گهر (1) | بازی جنجالی با تهدید داوران + فیلم درگیری

گل‌گهر سیرجان در هفته سوم لیگ برتر از ساعت 20:00 میزبان سپاهان بود. در دقیقه 13 امید حامدی فر با بازکردن دروازه سپاهان گل گهر را در پایان نیمه اول برنده به رختکن فرستاد. اما در نیمه دوم و در دقیقه 60 انزو کریولی از روی نقطه پنالتی گل تساوی را به ثمر رساند. علیرضا علیزاده و امیدنورافکن اخراجی های این بازی پربرخورد و پرحاشیه بودند.

نورنیوز - گروه ورزشی : گل‌گهر سیرجان در هفته سوم لیگ برتر از ساعت 20:00 میزبان سپاهانبود و مهدی تارتار با استفاده از رویکردی تدافعی و بهره‌گیری از هافبک‌های دفاعی زیاد، تیمش را برای این مسابقه آماده کرده بود  همچنین، این تیم به دنبال استفاده از سرعت تیکدری و جعفری‌ها برای ضدحملات خواهد بود. این بازی پربرخورد که دو اخراجی هم داشت با تساوی یک بر یک به پایان رسید. 

نتیجه نهایی:  سپاهان(1) - گلگهر (1)

لیگ برتر خلیج فارس - هفته 3
پخش از شبکه ورزش
جمعه، 21 شهریور 1404، 20:00
استادیوم امام علی


[دقیقه 72]اخراج امید نورافکن از تیم سپاهان


[دقیقه62]گل اول سپاهان از روی نقطه پنالتی


قهر داوران پس از تهدید!

با وجود حضور بازیکنان در زمین مسابقه، به دلیل حاضر نشدن داوران، بازی با حدود 20 دقیقه تاخیر آغاز شد.
 اسفندیارپور مدیرعامل باشگاه گل‌گهر وارد رختکن داوران شد و اعتراض شدیدی به داوران این مسابقه داشته است. این برخوردها باعث شد وحید کاظمی و تیم داوری به نشانه اعتراض اعلام کنند که حاضر به بازگشت به زمین و شروع نیمه دوم نیستند.


تهدید کاظمی به لغو بازی
صحنه‌های بحث‌برانگیز داوری در نیمه اول بازی گل‌گهر و سپاهان، منجر به حمله یکی از اعضای مدیریتی گل‌گهر به داور بازی، بین دو نیمه شد. شنیده شده که وحید کاظمی، درخواست بازداشت فرد مذکور را داده تا بازی را آغاز کند!
 

[دقیقه 44]گل دوم گل‌گهر به دلیل خطای مهاجم روی مدافع رد

توسط جعفری


 

[دقیقه 24]اخراج علیرضا علیزاده و 10 نفزه شدن گل‌گهر سیرجان

[دقیقه 12] گل اول گلگهر


 

در این دیدار، فرزین گروسیان مانند دو بازی قبلی درون دروازه قرار خواهد گرفت و در یکی از سخت‌ترین چالش‌های فصل، به دنبال ادامه درخشش خود است.

گل‌گهر در این دیدار از بازیکنانی با ویژگی‌های دفاعی استفاده خواهد کرد که کار را برای سپاهان سخت‌تر می‌کند. حضور همزمان اکوان، عیدی، علیزاده، حامدی‌فر و پوریا پورعلی به وضوح نشان می‌دهد که تیم سیرجانی قصد دارد بازی بسته‌ای را ارائه دهد.

این دیدار، همچنین رونمایی از توماشوویچ، مدافع چپ جدید گل‌گهر، و رضا جعفری، مهاجم تازه‌وارد تیم، خواهد بود.

ترکیب گل‌گهر سیرجان :

فرزین گروسیان، آرمان اکوان، امید حامدی‌فر، مجید عیدی،نمانیا توماشویچ، امیر جعفری، نوید عاشوری، علیرضا علیزاده، پوریا پورعلی، مهدی تیکدری و رضا جعفری


 ترکیب سپاهان برابر گل‌گهر:

محمدرضا اخباری، محمدامین حزباوی، عارف حاجی عیدی، آریا یوسفی، میلاد زکی‌پور، امید نورافکن، احسان حاج‌صفی، محمدمهدی لطیفی، ایوان سانچز، وحید عسکری و انزو کریولی

ترکیب
 

تغییرات سپاهان برای کسب اولین سه امتیاز:

سپاهان با ترکیب هجومی و چند تغییر کلیدی به میدان خواهد آمد. این تیم به دنبال کسب اولین سه امتیاز خود در فصل جاری است و محرم نویدکیا برای این هدف، ترکیبی هجومی و تکنیکی‌تر از همیشه به زمین فرستاده است.

اولین تغییر مهم در ترکیب سپاهان حضور محمدرضا اخباری در دروازه است. به دلیل مصدومیت سیدحسین حسینی، اخباری فرصت پیدا کرده تا در دروازه سپاهان قرار گیرد و مقابل یاران سابق خود قرار بگیرد.

در خط دفاعی، بازگشت امین حزباوی و حضور عارف حاجی عیدی از دیگر تغییرات اصلی سپاهان است. این دو بازیکن همراه با خط دفاعی جوان و متفاوت، آماده رویارویی با گل‌گهر هستند.

سپاهان همچنین در جناح‌ها به ترکیب قبلی خود ادامه داده و زکی‌پور و یوسفی به عنوان فول‌بک در این دیدار به میدان می‌روند. در پست هافبک دفاعی نیز نورافکن و احسان حاج‌صفی به مانند گذشته حضور خواهند داشت.

دیگر تغییر مهم سپاهان، قرار دادن محمدمهدی لطفی در پست شماره 10 است که نسبت به آرش رضاوند توانایی هجومی بیشتری دارد.

در این دیدار، وحید عسکری و ایوان سانچز، وینگرهای تیم سپاهان خواهند بود که از جناحین به دنبال خلق موقعیت خواهند بود و انزو کریولی، مهاجم فرانسوی، در نوک خط حمله خواهد بود تا موقعیت‌های گل را به تیمش فراهم کند.


اخبار مرتبط
بازگشت حسینی در آخرین لحظه به سپاهان
دوشنبه 1404/06/24 ساعت 15:50
بازگشت حسینی در آخرین لحظه به سپاهان
محرم نویدکیا، سرمربی سپاهان، در نشست خبری پیش از بازی با الحسین اردن، از چالش‌های پیش روی تیمش گفت؛ از کیفیت بد زمین مسابقه تا تأخیر در صدور ویزای دروازه‌بان کلیدی تیم، سیدحسین حسینی که امشب به جمع زردپوشان اضافه می‌شود.
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز، جمعه 21 شهریور
جمعه 1404/06/21 ساعت 22:51
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز، جمعه 21 شهریور
در پایان چهار بازی از هفته سوم لیگ برتر تیم خیبر خرم آباد با تساوی برابر فجر سپاسی با 7 امتیاز صدرنشین است. تراکتور با پیروزی پرگل 4 بر یک مقابل آلومینیوم موقتا به رده دوم جدول صعود کرد و استقلال با شکست برابر استقلال خوزستان به رده هفتم سقوط کرد.
استقلال0-1 استقلال خوزستان | اولین پیروزی خوزستانی‌ها در مقابل تیم پرستاره پایتخت
جمعه 1404/06/21 ساعت 19:02
استقلال0-1 استقلال خوزستان | اولین پیروزی خوزستانی‌ها در مقابل تیم پرستاره پایتخت
استقلال تهران در سومین هفته لیگ برتر در فولاد آرنا با یک گل در ابتدای بازی به استقلال خوزستان همانند فصل گذشته شکست خورد. با وجود خلق موقعیت‌های زیاد، آبی‌ها از بدشانسی و اشتباهات فردی رنج بردند و نتوانستند از اهواز امتیاز بگیرند.
تراکتور 4-1 آلومینیوم| هت‌تریک دروژدک و پیروزی پرگل تراکتور برابر آلومینیوم +خلاصه
جمعه 1404/06/21 ساعت 17:49
تراکتور 4-1 آلومینیوم| هت‌تریک دروژدک و پیروزی پرگل تراکتور برابر آلومینیوم +خلاصه
تیم‌های تراکتور تبریز و آلومینیوم اراک از ساعت 18 امروز در ورزشگاه سردار شهید سلیمانی تبریز به مصاف یکدیگر رفتند.دقایق 9 ، 19 و 41 دوماگوی دروژدک با به ثمر رساندن سه گل تیم تراکتور را پیش انداخت و هت تریک کرد.در دقیقه 4 وقت اضافه نیمه اول بهروز نوروزی فردمهاجم آلومینیوم یکی ازگلهای خورده را جبران کرد.در دقیقه 64 رجی لوشیکا گل چهارم تراکتور را به ثمر رساند.
نظرات

آخرین اخبار
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد