×
اقتصادی
شناسه خبر : 244751
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/21 ساعت 17:15
رکود بی‌سابقه در بازار طلا؛ کاهش قیمت و تقاضا ادامه دارد

رکود بی‌سابقه در بازار طلا؛ کاهش قیمت و تقاضا ادامه دارد

با وجود رشد چشمگیر 64 دلاری بهای جهانی طلا در هفته گذشته، بازار داخلی سکه و طلا با روند کاهشی قیمت مواجه شد. به گفته رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران رکود تقاضا همچنان ادامه دارد و فعالان بازار هشدار می‌دهند که ادامه این وضعیت می‌تواند به تعطیلی کارگاه‌ها و آسیب جدی به صنعت منجر شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به افزایش چشمگیر ۶۴ دلاری بهای جهانی طلا در هفته گذشته، در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار داخل تاکید کرد که با وجود رشد قیمت اونس در بازارهای جهانی، بازار داخلی طلا و سکه با روند کاهشی همراه شد و در عین حال رکود تقاضا همچنان ادامه دارد.

نادر بذرافشان در تشریح وضعیت یک هفته اخیر بازار طلا اظهار کرد: در بازارهای جهانی شاهد افزایش نسبتاً بالا و چشمگیری بودیم، بطوریکه بهای اونس جهانی در طول هفته گذشته ۶۴ دلار رشد داشت و تا لحظه تنظیم این خبر به ۳۶۵۴ دلار رسید.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: برخلاف روند صعودی بازار جهانی اما در بازار داخلی شاهد کاهش قیمت‌ها بودیم؛ به‌گونه‌ای که هر مثقال طلای ۱۷ عیار با ۱۳۰ هزار تومان کاهش، ۳۷ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۲۵ هزار تومان کاهش، هشت میلیون و ۶۲۲ هزار تومان به ازای هر گرم، معامله شد.

این مقام صنفی اعلام کرد: در بازار سکه نیز اندکی کاهش قیمت داشتیم؛ بطوریکه سکه طرح جدید با ۲۰۰ هزار تومان افت به ۹۲ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم با ۱۵۰ هزار تومان کاهش به ۸۶ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید. همچنین نیم‌سکه با یک میلیون و ۵۰ هزار تومان کاهش، ۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ربع‌سکه با ۴۰۰ هزار تومان افت، ۲۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شد. سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز در طول هفته ۱۰۰ هزار تومان ارزان و ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.
بذرافشان با بیان اینکه حباب سکه در هفته گذشته افزایش یافته است، تصریح کرد: با وجود کاهش قیمت‌ها در بازار، به دلیل نوسانات و تفاوت میان قیمت طلا و سکه، حباب سکه ۶۵۰ هزار تومان رشد داشت و هم‌اکنون به هشت میلیون و ۳۵۰ هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به شرایط کلی بازار طلا و جواهر گفت: متأسفانه از ابتدای سال تاکنون شرایط بازار در رکود قرار داشته و اکنون نیز با وجود نزدیک شدن به روزهای پایانی ماه ربیع‌الاول، تغییری در وضعیت تقاضا ایجاد نشده است. رکود و کاهش خرید همچنان ادامه دارد و روزهای سخت برای فعالان این صنف دوباره تکرار می‌شود.

این مقام صنفی در پایان هشدار داد: در صورت ادامه این شرایط، بسیاری از کارگاه‌های تولیدی و واحدهای توزیعی به دلیل مشکلات اقتصادی و هزینه‌های جاری قادر به ادامه فعالیت نخواهند بود. این موضوع می‌تواند آسیب‌های جدی به صنعت طلا و جواهر وارد کند و مشکلات زیادی برای کارگران و پرسنل تولیدی به وجود آورد.


اخبار مرتبط
تب زر در آسیا؛ ایران در خط طلایی رقابت
یکشنبه 1404/08/25 ساعت 13:17
نورنیوز بررسی می‌کند،
تب زر در آسیا؛ ایران در خط طلایی رقابت
ایران در 9 ماهه نخست 2025 با ثبت تقاضای 58 تن طلا، به پنجمین واردکننده بزرگ جهان تبدیل شد؛ رتبه‌ای که از افزایش چشمگیر مصرف و فشار ارزی قابل‌توجه حکایت دارد.
مرحله جدید حراج شمش طلا فردا برگزار می‌شود
شنبه 1404/06/22 ساعت 13:46
مرحله جدید حراج شمش طلا فردا برگزار می‌شود
صدوبیست‌وپنجمین دوره حراج شمش طلای مرکز مبادله ارز و طلای ایران روز یکشنبه 23 شهریورماه برگزار می‌شود. متقاضیان تا پایان روز شنبه 22 شهریور فرصت دارند وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر قطعه شمش را واریز کنند تا در حراج شرکت کنند.
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
پنج‌شنبه 1404/06/20 ساعت 15:50
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404 با کاهش قیمت دلار و افت ارزش اونس جهانی طلا، در روند نزولی بازگشایی شد. توافق ایران با آژانس انرژی اتمی سیگنال کاهش قیمت به بازارهای مالی ارسال کرد. به این ترتیب قیمت سکه در بسیاری از قطعات نزولی شد و دلار نیز به کانال 99 هزار تومانی عقب‌نشینی کرد.
نوسان قیمت جهانی طلا در بازار امروز  19 شهریورماه
چهارشنبه 1404/06/19 ساعت 11:01
نوسان قیمت جهانی طلا در بازار امروز 19 شهریورماه
قیمت هر اونس طلا امروز با رشد 0.4 درصدی به 3641 دلار و 25 سنت رسید و چشم‌ها به روند صعودی این فلز گرانبها دوخته شده است.
نظرات

آخرین اخبار
شوک به هواداران پرسپولیس خنثی شد/ تکلیف امید عالیشاه روشن گشت
ترامپ: می‌خواهم تحریم شرکت‌های نفتی چین را لغو کنم/از شی‌ درباره ایران لطفی درخواست نکردم
پاریس شایعات را رد کرد/«شارل دوگل» در تنگه هرمز حضور ندارد
رزمایش بزرگ اسرائیل با عنوان «کبریت و آتش» در مرز مصر و اردن
مرتس: زندگی یا تحصیل در آمریکا را به فرزندانم توصیه نمی‌کنم
وضعیت مبهم غول بلژیکی در آستانه نبرد با ایران
انتقال 20 ملوان ایرانی به اسلام‌آباد
اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری 1405 دانشگاه آزاد + آدرس سایت
شارژ 5 میلیارد دلاری اقتصاد هند توسط امارات
عکس های منتخب ایران،جمعه 25 اردیبهشت 1405
چرا صنایع پتروشیمی اروپا توان رقابت را از دست داده‌اند؟
«پاکسازی سبک» یا »جهنم سنگین»مهار نشدنی؟
نقشه‌ «سیا» برای خلع‌سلاح حزب الله
هزاران فلسطینی در مسجدالاقصی نماز جمعه خواندند
سایه اختلافات خاورمیانه بر میز دیپلماسی بریکس/سند نهایی بدون بیانیه مشترک منتشر شد
وزیر انرژی آمریکا: بازگشایی تنگه هرمز در گرو توافق با ایران است
پزشکیان: فردوسی با شاهنامه هویت ایرانی را جاودانه کرد
مشاور امنیت ملی سابق: آمریکا در «بن‌بست استراتژیک» مقابله با ایران گرفتار شده است
پرواز قیمت نفت در سایه بحران/ برنت و دابلیوتی‌آی رکورد زدند
تهران در محاصره تندباد
دستاورد ترامپ از سفر پر سر و صدا به چین چه بود؟
دعوت وزیر خارجه چین به مذاکره برای پایان دادن به بن‌بست ایران و آمریکا
پاسخ معنادار بانوی آهنین به ترامپ
جنبلاط: هیچ مبارزی زیر بمباران سلاحش را تحویل نمی‌دهد
غریب‌آبادی: سازمان «آلکو» بستری برای شنیده شدن صدای مستقل حقوقی آسیا و آفریقاست
ماراتن دکتری 1405 به ایستگاه مصاحبه رسید+ جزئیات آمار پذیرفته‌شدگان
ایران، محور تیرگی روابط ابوظبی و ریاض
اعلام قیمت‌های جدید واردات برنج و نهاده‌های روغنی + جدول
پیام تبریک آل‌صادق به دولت جدید عراق/ایران در کنار برادران عراقی می‌ماند
تغییر ساعت اداری از فردا برای نجات شبکه برق
توافق روسیه و اوکراین با تبادل 205 اسیر وارد فاز اجرایی شد
شکار «مرکاوا» با پهپادهای انتحاری، ضربات دقیق حزب‌الله در جنوب لبنان
زباله‌دان تاریخ؛ فرجامِ پیش‌بینی شده عراقچی برای سیاست‌های آمریکا
پاسخ قاطع اصغر فرهادی به موج‌سواری سیاسی در کن
وضعیت راه‌ها/ چالوس نیمه‌قفل، سایر محورها روان
اجرای عملیات انهدام مهمات عمل نکرده در قم
مرگ خانم وکیل زیر چرخ‌های خودروی همسر
درخشش طلا بر سینه چمی‌پا و نقره‌های دیدنی احمدی و زیار
هشدار زرد بارندگی برای 12 استان کشور/خطر سیلاب ناگهانی در مناطق شمالی و غرب
جنایت جدید اشغالگران در بیمارستان‌های صور
امارات به دنبال تسریع پروژه خط لوله نفت برای دور زدن تنگه هرمز
پزشکیان: فردوسی، میان پهلوانان ملی و دینی ایران پیوندی ماندگار برقرار کرد
هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی با کد اضطراری در تل‌آویو فرود آمد
از تایوان تا هرمز؛ پیام‌های پنهان دیدار پکن
اظهارنظر جنجالی ترامپ پس از سفر به پکن
باد، باران و کاهش دما در راه تهران
کره‌جنوبی ناوشکن 4500 تنی خود را به مأموریت برون‌مرزی اعزام کرد
اعلام قیمت طلا و سکه در 25 اردیبهشت ماه 1405
آتش‌بس شکننده است اما به دیپلماسی فرصت می‌دهیم
اختلال اینترنت، گردش مالی کسب‌وکارهای مجازی را تحت تأثیر قرار داد