×
اقتصادی
شناسه خبر : 244751
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/21 ساعت 17:15
رکود بی‌سابقه در بازار طلا؛ کاهش قیمت و تقاضا ادامه دارد

رکود بی‌سابقه در بازار طلا؛ کاهش قیمت و تقاضا ادامه دارد

با وجود رشد چشمگیر 64 دلاری بهای جهانی طلا در هفته گذشته، بازار داخلی سکه و طلا با روند کاهشی قیمت مواجه شد. به گفته رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران رکود تقاضا همچنان ادامه دارد و فعالان بازار هشدار می‌دهند که ادامه این وضعیت می‌تواند به تعطیلی کارگاه‌ها و آسیب جدی به صنعت منجر شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به افزایش چشمگیر ۶۴ دلاری بهای جهانی طلا در هفته گذشته، در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار داخل تاکید کرد که با وجود رشد قیمت اونس در بازارهای جهانی، بازار داخلی طلا و سکه با روند کاهشی همراه شد و در عین حال رکود تقاضا همچنان ادامه دارد.

نادر بذرافشان در تشریح وضعیت یک هفته اخیر بازار طلا اظهار کرد: در بازارهای جهانی شاهد افزایش نسبتاً بالا و چشمگیری بودیم، بطوریکه بهای اونس جهانی در طول هفته گذشته ۶۴ دلار رشد داشت و تا لحظه تنظیم این خبر به ۳۶۵۴ دلار رسید.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: برخلاف روند صعودی بازار جهانی اما در بازار داخلی شاهد کاهش قیمت‌ها بودیم؛ به‌گونه‌ای که هر مثقال طلای ۱۷ عیار با ۱۳۰ هزار تومان کاهش، ۳۷ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۲۵ هزار تومان کاهش، هشت میلیون و ۶۲۲ هزار تومان به ازای هر گرم، معامله شد.

این مقام صنفی اعلام کرد: در بازار سکه نیز اندکی کاهش قیمت داشتیم؛ بطوریکه سکه طرح جدید با ۲۰۰ هزار تومان افت به ۹۲ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم با ۱۵۰ هزار تومان کاهش به ۸۶ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید. همچنین نیم‌سکه با یک میلیون و ۵۰ هزار تومان کاهش، ۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ربع‌سکه با ۴۰۰ هزار تومان افت، ۲۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شد. سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز در طول هفته ۱۰۰ هزار تومان ارزان و ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.
بذرافشان با بیان اینکه حباب سکه در هفته گذشته افزایش یافته است، تصریح کرد: با وجود کاهش قیمت‌ها در بازار، به دلیل نوسانات و تفاوت میان قیمت طلا و سکه، حباب سکه ۶۵۰ هزار تومان رشد داشت و هم‌اکنون به هشت میلیون و ۳۵۰ هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به شرایط کلی بازار طلا و جواهر گفت: متأسفانه از ابتدای سال تاکنون شرایط بازار در رکود قرار داشته و اکنون نیز با وجود نزدیک شدن به روزهای پایانی ماه ربیع‌الاول، تغییری در وضعیت تقاضا ایجاد نشده است. رکود و کاهش خرید همچنان ادامه دارد و روزهای سخت برای فعالان این صنف دوباره تکرار می‌شود.

این مقام صنفی در پایان هشدار داد: در صورت ادامه این شرایط، بسیاری از کارگاه‌های تولیدی و واحدهای توزیعی به دلیل مشکلات اقتصادی و هزینه‌های جاری قادر به ادامه فعالیت نخواهند بود. این موضوع می‌تواند آسیب‌های جدی به صنعت طلا و جواهر وارد کند و مشکلات زیادی برای کارگران و پرسنل تولیدی به وجود آورد.


اخبار مرتبط
تب زر در آسیا؛ ایران در خط طلایی رقابت
یکشنبه 1404/08/25 ساعت 13:17
نورنیوز بررسی می‌کند،
تب زر در آسیا؛ ایران در خط طلایی رقابت
ایران در 9 ماهه نخست 2025 با ثبت تقاضای 58 تن طلا، به پنجمین واردکننده بزرگ جهان تبدیل شد؛ رتبه‌ای که از افزایش چشمگیر مصرف و فشار ارزی قابل‌توجه حکایت دارد.
مرحله جدید حراج شمش طلا فردا برگزار می‌شود
شنبه 1404/06/22 ساعت 13:46
مرحله جدید حراج شمش طلا فردا برگزار می‌شود
صدوبیست‌وپنجمین دوره حراج شمش طلای مرکز مبادله ارز و طلای ایران روز یکشنبه 23 شهریورماه برگزار می‌شود. متقاضیان تا پایان روز شنبه 22 شهریور فرصت دارند وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر قطعه شمش را واریز کنند تا در حراج شرکت کنند.
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
پنج‌شنبه 1404/06/20 ساعت 15:50
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404 با کاهش قیمت دلار و افت ارزش اونس جهانی طلا، در روند نزولی بازگشایی شد. توافق ایران با آژانس انرژی اتمی سیگنال کاهش قیمت به بازارهای مالی ارسال کرد. به این ترتیب قیمت سکه در بسیاری از قطعات نزولی شد و دلار نیز به کانال 99 هزار تومانی عقب‌نشینی کرد.
نوسان قیمت جهانی طلا در بازار امروز  19 شهریورماه
چهارشنبه 1404/06/19 ساعت 11:01
نوسان قیمت جهانی طلا در بازار امروز 19 شهریورماه
قیمت هر اونس طلا امروز با رشد 0.4 درصدی به 3641 دلار و 25 سنت رسید و چشم‌ها به روند صعودی این فلز گرانبها دوخته شده است.
نظرات

آخرین اخبار
برنامه کنسرت‌های شهریور 1404؛ از تالار وحدت تا شهرهای مختلف ایران
ساعت کاری ادارات تا 15 شهریور اعلام شد+جزییات
یک منبع مطلع: مواضع و شروط ایران درباره تنگه هرمز به طور شفاف به واسطه پاکستانی اعلام شد
پایان ماموریت ناو لینکلن در خاورمیانه؛ پهلوگیری در تایلند پس از 250 روز
آخرین قیمت طلا و سکه امروز 3 شهریور 1405؛ طلا در مرز 22 میلیون تومان
قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه 3 شهریور چقدر کاهش یافت؟
سیاست‌های مالی ترامپ و بمب ساعتی بدهی آمریکا
قیمت دلار امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405؛دلار 203 هزار تومان شد
تقابل دوباره اسماعیلی و نصیب‌اف؛ جدال طلای المپیک در لهستان تکرار می‌شود
علت صف‌های طولانی بنزین در جایگاه‌های سوخت چیست؟؛مردم چه می‌گویند؟
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4 شهریور/ بورس فردا صعود می کند؟
رکورد تاریخی کاهش باروری در جهان در راه است
قطر: تحریم‌های آمریکا علیه ایران یکجانبه است
زلنسکی: برگزاری انتخابات در اوکراین می‌تواند کشور را از هم بپاشد
نوجوانان والیبال ایران با قدرت به یک‌چهارم رفتند
آنفلوآنزا از کرونا پیشی گرفت؛ بوشهر و خوزستان بالاتر از آستانه خطر
تیراندازی نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
باد شدید در تهران؛ احتمال گردوخاک در جنوب و غرب استان
دستگیری 255 سارق و مالخر در تهران
نورنما | ابعاد تازه‌ای از زلزله شدیدی که چند روز قبل کلمبیا را لرزاند
تمجید آسیایی‌ها از پرچم‌داری زهرا کیانی در ناگویا
حبس ابد برای یک عراقی به اتهام ترویج افکار صهیونیستی
توئیت احدیان درباره موضع دبیر جدید شعام و شروط تفاهم‌نامه
سبزپوشی بورس؛ شاخص کل وارد کانال 6.2 میلیون واحد شد
طرح مقابله با نفوذ دوباره به کمیسیون امنیت ملی رفت
کشف تغییرات بیولوژیکی آتش‌نشانان پس از مهار آتش
سرلشکر رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت
چند ماه پلاک‌های فک‌ شده در انبار نگهداری می‌شوند؟
جنگ؛ نقطه عطف شکست راهبرد فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
قیمت میوه و تره بار امروز 3 شهریور اعلام شد+ جدول
تحریم ایران یعنی انزوای بیشتر آمریکا
زمان انتخاب مدیرعامل استقلال مشخص شد/ رقابت سه‌نفره برای نشستن روی صندلی ریاست
انتقال پیام آمریکا به ایران از طریق فرمانده ارتش پاکستان
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی 7 برابر شد
تصمیم جدید بانک مرکزی برای خرید اسکناس ارز
زلزله مرگبار ونزوئلا؛ شمار قربانیان به 6509 نفر رسید
هشدار قاطع ارتش به گروهک‌های تکفیری و معاند در آن‌سوی مرزها
محدودیت در تجارت غذا و دارو با ایران نقض حقوق بشر است
جبلی: نمی‌دانم در صداوسیما می‌مانم یا نه
دریادار بمانی: راه شهدای «دنا» را ادامه می‌دهیم
پرونده ناآرامی‌های اسفند؛ اخراج شش دانشجو و معرفی 236 دانشجو به شورای انضباطی
ایران چگونه حافظه شکست را به قدرت تبدیل کرد؟
رکوردشکنی توزیع بنزین در تهران؛ چرا برخی جایگاه‌ها تعطیل شدند؟
ابطحی: دیدگاه رهبران انقلاب، سپردن جامعه به جریان افراطی نبود+فیلم
پزشکیان: هیچ محدودیتی برای حمایت از تولید پنل خورشیدی نداریم
130 همت گردش مالی مشکوک؛ 70 دانه‌درشت بازار ارز و طلا شناسایی شدند
بنگلادش خواستار پیوستن به «توافق مکه» شد
ترافیک سنگین در آزادراه کرج-تهران؛ جزئیات وضعیت راه‌ها
اقامت سفیر ایران در بیروت 6 ماه تمدید شد
دیبالا برای قهرمانی برگشت؛ رم با 4 گل خط‌ونشان کشید