×
سیاسی
شناسه خبر : 244641
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/20 ساعت 23:13
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است

جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است

جبهه اصلاحات ایران با محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به قطر بر ضرورت تشکیل یک بلوک هماهنگ منطقه ای برای ایستادگی در مقابل توسعه طلبی این رژیم متجاوز تاکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی :در بیانیه جبهه اصلاحات ایران در محکومیت تجاوزگری و جنایات رژیم صهیونیستی تاکید شده است: بر این باوریم که در برابر چنین روند خطرناکی، بازتعریف سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر پایه همگرایی و همکاری سازنده با کشورهای کلیدی جهان اسلام، به ویژه عربستان، ترکیه و مصر، بیش از هر زمان ضروری و راهبردی است و تنها از رهگذر تشکیل یک بلوک هماهنگ منطقه‌ای می‌توان در برابر توسعه‌طلبی اسرائیل ایستادگی کرد و از حقوق مردم فلسطین در مسیر تشکیل دولتی مستقل و برخوردار از حاکمیت ملی دفاع نمود.

جبهه اصلاحات ایران بر این باور است که این بلوک می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های حقوقی، دیپلماتیک و اقتصادی ــ به ویژه از طریق اعمال فشار هماهنگ بر حامیان رژیم اسرائیل و استفاده از ابزارهایی چون تحریم‌های انرژی و نفتی ــ این رژیم را در انزوای بین‌المللی قرار دهد و هزینه اقدامات تجاوزکارانه و تروریستی آن را به طور ملموس افزایش دهد. تجربه‌های اخیر نشان داده است که متأسفانه مذاکره و گفت‌وگو بارها قربانی سیاست‌های جنگ‌افروزانه و عملیات نظامی اسرائیل شده است. جبهه اصلاحات ایران این روند را در تضاد آشکار با منافع مردم منطقه می‌داند و بر ضرورت صیانت از دیپلماسی به‌عنوان تنها مسیر پایدار صلح تأکید می‌کند.

جبهه اصلاحات ایران در بیانیه خود با محکومیت شدید تجاوز نظامی رژیم اسرائیل به پایتخت کشور قطر و نقض آشکار حاکمیت ملی این کشور و ترور چندتن از اعضای دفتر سیاسی حماس، تاکید شده است: این اقدام خصمانه و تروریستی، حلقه‌ای دیگر از زنجیره سیاست‌های تجاوزکارانه، غیرقانونی و ضدانسانی رژیمی است که پیش‌تر نیز به‌ واسطه جنایات جنگی و اعمال تبعیض نژادی در محاکم بین‌المللی به عنوان رژیمی جنایتکار و آپارتاید شناخته شده است.

این بیانیه می افزاید: رژیم اسرائیل طی ماه‌های اخیر، با ارتکاب جنایات فجیع در غزه و به خاک و خون کشیدن بیش از شصت هزار غیرنظامی بی‌گناه، نشان داده است که نه یک بازیگر مسئول و متعهد به حریم و قوانین بین المللی بلکه با پشتوانه قدرت و حمایت آمریکا، عنصری بحران‌زا و تهدیدکننده برای صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی است. این رژیم می‌کوشد از رهگذر سیاست‌های نظامی‌گرایانه و سلطه‌جویانه، خود را ‌به عنوان «ژاندارم منطقه» تحمیل کرده و طرح‌هایی چون «پیمان ابراهیم» را بر ویرانه‌های حقوق ملت فلسطین بنا کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما همچنین از دولت‌ها و ملت‌های اسلامی و عربی می‌خواهیم با اعمال فشار سیاسی بر قدرت‌های بزرگ، به ویژه ایالات متحده آمریکا، آنان را به اجرای بی‌قید و شرط قطعنامه‌های سازمان ملل متحد و به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطین وادار سازند؛ زیرا تنها در این چارچوب است که می‌توان به مهار بحران‌های منطقه‌ای، استقرار صلحی پایدار و تأمین امنیت جمعی دست یافت.

جبهه اصلاحات ایران در بخش پایانی بیانیه خود ضمن اعلام همبستگی با ملت قطر و حمایت قاطع از مردم مظلوم فلسطین، هشدار داده است که تداوم سیاست‌های سلطه‌جویانه رژیم اسرائیل، نه‌ تنها صلح و ثبات خاورمیانه، بلکه امنیت بین‌المللی را نیز به شدت تهدید خواهد کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروزچهارشنبه 5 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 5 آذر + وضعیت استان ها
براساس شواهد جدید دریاچه های آب مایع در مریخ وجود ندارد
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
X
آگهی تبلیغاتی