×
سیاسی
شناسه خبر : 244550
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/20 ساعت 15:10
حمایت نیرو‌های مسلح ایران از قطر

حمایت نیرو‌های مسلح ایران از قطر

رئیس ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با معاون نخست‌وزیر و وزیر مشاور در امور دفاعی قطر، بر حمایت همه‌جانبه نیروهای مسلح کشورمان از ملت و دولت قطر تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: در پی تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی به قطر، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان با آقای سعود بن عبدالرحمان آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر مشاور در امور دفاعی قطر به صورت تلفنی گفتگو کرد.

سرلشکر موسوی در ابتدای این گفتگو ضمن تبریک به مناسبت میلاد با سعادت نبی اکرم(ص)، حمله تروریستی رژیم جعلی اسرائیل به کشور قطر را اقدامی جنایتکارانه توصیف کرد و گفت: این اتفاق از نگاه مسئولین و مقامات سیاسی جمهوری اسلامی ایران به شدت محکوم است و در همان ابتدای این اتفاق هم توسط مقامات عالی ج.ا.ا اعلام شد.

وی با اشاره به گفتگوی تلفنی دکتر پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران با امیر قطر، تصریح کرد: ستاد کل نیروهای مسلح ایران نیز در بیانیه‌ای رسمی این اقدام جنایتکارانه را محکوم کرده است.

سرلشکر موسوی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حمایت از برادران قطری هرگز تردید به خود راه نمی‌دهد چراکه روابط دو کشور و دو ملت همواره مبتنی بر برادری بوده و ما ملت قطر را در برابر دشمنان به ویژه رژیم جنایتکار صهیونیستی که عامل اصلی تنش و بی‌ثباتی در منطقه بوده و هست تنها نخواهیم گذاشت.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: حمایت بی دریغ غرب به ویژه آمریکا از اشغالگری، سرکوب و کشتار مردم بی‌گناه فلسطین توسط رژیم صهیونیستی و تجاوز او علیه سایر کشورهای منطقه که در سال‌های اخیر شاهد تشدید آن بوده‌ایم عامل اصلی جسارت و مشوق تجاوزات اسرائیل است.

وی اضافه کرد: تجاوز به کشور قطر بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا اتفاق نمی‌افتاد و همه دنیا به خوبی می‌دانند که بدون حمایت‌های مستقیم و غیر مستقیم غرب، امکان ادامه حیات ننگین این رژیم جنایتکار وجود ندارد.

سرلشکر موسوی در پاسخ به پیشنهاد طرف قطری مبنی بر رایزنی‌های بیشتر میان دو کشور بر آمادگی نیروهای مسلح برای همکاری در هر سطحی ناکید کرد و گفت: ولت، ملت و نیروهای مسلح قطر بدانند که جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح ما تا پایان در کنار آنها خواهند ایستاد.

آقای سعود بن عبدالرحمان آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر مشاور در امور دفاعی قطر نیز در این گفتگو، اقدام رژیم صهیونیستی علیه کشورش را یک اقدام تروریستی دانست و از همبستگی دولت و ملت ایران بخصوص تماس تلفنی رئیس جمهور کشورمان با امیر قطر تقدیر و تشکر کرد.

سعود بن عبدالرحمان آل ثانی حمله اسرائیل را مانند خنجری دانست که توسط این رژیم به شکلی ناجوانمردانه بر قطر وارد شد و افزود: این در حالی بود که نشست و جلساتی برای برقراری صلح با هماهنگی و درخواست از همه طرف‌ها در حال انجام بود.

معاون نخست وزیر قطر ادامه داد: رژیم صهیونیستی به هیچ قاعده و اصول و اساسی پایبند نیست و این اتفاق نیز در واقع عبور از همه خطوط قرمز و نقص همه اصول بین‌المللی و دیپلماسی بود.

سعود بن عبدالرحمان آل ثانی ضمن تقدیر مجدد از مواضع جمهوری اسلامی ایران چه در گذشته و چه در خصوص اتفاق اخیر، تصریح کرد: امیدواریم که بتوانیم برای بررسی این مسائل در آینده نزدیک دیدارهایی داشته باشیم و راهکارهای عملی در مقابل این گونه اقدامات را به صورت مشترک پیدا کنیم.

وی ادامه داد: تجاوز اخیری که این رژیم علیه قطر انجام داد، در راستای مخالفت آنها با اقداماتی بود که قطر برای پیدا کردن راهکارهایی برای حل صلح‌آمیز مسئله غزه در نظر داشت.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در نشست کنفرانس اسلامی نتایج عملی و موثری به دست بیاید و همگان به خصوص رژیم صهیونیستی شاهد تاثیر آن باشد


نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 6 تیر 1405
بورس هفته را سبز آغاز کرد
حمل‌ونقل عمومی تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید رایگان شد
شرط جنجالی نتانیاهو برای خروج از لبنان
جزئیات قتل عجیب در آمریکا؛ مرگ مرد لاغراندام زیر وزن سنگین همسرش
چرا واریزی برخی بازنشستگان کمتر از مبلغ خالص پرداختیِ فیش خرداد است؟
آخرین آمار زلزله ونزوئلا؛ تخریب 900 کشته و ده‌ها هزار مفقود
عاشورا؛ فریاد عدالت جاودان
آخرین وضعیت عمارت‌های آسیب‌دیده کردستان در جنگ
بازگشت نفت خلیج فارس به بازار جهانی
طعنه قلعه‌نویی در نشست خبری: مصر با برزیل بازی کرد، ما با تیم جوان تیخوانا بودیم
اعتراض طارمی به فیفا؛ «هیچ‌کس به ما کمک نکرد»
«نزدیک بود بمیریم»؛ روایتی از روح ایرانی
رکود سنگین در بازار مسکن
ستاره آرژانتین نیمکت‌نشین می‌شود
پیش‌بینی ورود نزدیک به 2 میلیون خودرو به تهران در روز مراسم تشییع رهبر شهید
بانک مرکزی: سود بانکی 40 درصدی صحت ندارد
نرخ تورم خرداد ماه اعلام شد
آمار فیفا از برترین‌های ایران در جام جهانی؛ رضاییان صدرنشین شد
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض آشکار تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا
تماشای آنلاین بازی ایران و مصر توسط بیش از 10 میلیون نفر
وعده پرداخت هفتگی مطالبات گندم‌کاران محقق نشد
جامعه‌ای که باید دوباره ساخته شود
جزئیات حمله مسلحانه در کردستان؛ شهادت نیروهای فراجا و زخمی شدن غیرنظامیان
نورنما | ستون های عظیم دود آسمان شهر هیوستون
چرا امارات هشدارحمله موشکی صادر کرد؟
آتش‌بس و سیاست منطقه‌ای امریکا
بازگشت گورخر ایرانی به کویر؛ جمعیت به 55 رأس رسید
منتظر تحقق شروط هستیم
نتانیاهو؛ بازنده بزرگ تفاهم ایران و آمریکا
رئیس کل دادگستری تهران: 14 میلیون پرونده رسیدگی شد
اعلام آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با فساد؛ پیام سرلشکر عبداللهی به قوه قضاییه
بلوار پروین لرزید؛ جزئیات انفجار کپسول گاز در پایتخت
فوتبال ونزوئلا عزادار شد؛ مرگ تلخ ملی‌پوش 18 ساله در زلزله
خط‌کشی بهتر، راهکاری ساده برای کاهش تصادفات جاده‌ای
شب دیوانه‌وار جام جهانی؛ بلژیک پنج‌تایی کرد، فرانسه رقصید، کیپ‌ورد تاریخ ساخت
شهباز شریف: امنیت دریایی برای اقتصاد جهان حیاتی است
معاریو: نتانیاهو بزرگ‌ترین ضربه را به اسرائیل زد
ایران1 - 1مصر ؛ بازهم رامین رضاییان ناجی ایران شد؛ کی روش جواز صعود ایران را امضا می کند؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 6 تیر 1405 + جدول
قیمت گوشت قرمز امروز 6 تیر 1405 + جدول
آغاز مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 6 تیر 1405 / دلار قوی، طلا را عقب راند
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 6 تیر 1405 + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 تیر 1405+ جدول پخش
متخصصان تغذیه: شکر به‌خودی‌خود سمی نیست
انفجار در سیریک پس از حمله آمریکا؛ سپاه مواضع نیروهای آمریکایی را هدف گرفت
هشدار پزشکان درباره سکته مغزی خفیف؛ انسداد موقت اما خطرناک
گرمازدگی را جدی بگیرید؛ تأخیر درمان به اندام‌های حیاتی آسیب بزند
پژوهش جدید راز بیماری نادر «MKD» را فاش کرد