×
سیاسی
شناسه خبر : 244488
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/20 ساعت 10:47
حضور وزیر ارشاد در میان مسلمانان سن‌پترزبورگ برای اقامه نماز + فیلم

حضور وزیر ارشاد در میان مسلمانان سن‌پترزبورگ برای اقامه نماز + فیلم

در جریان سفر به روسیه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در مسجد جامع سن‌پترزبورگ، در نماز جماعت مغرب شرکت کرد و در کنار مسلمانان این شهر به اقامه نماز پرداخت.

نورنیوز-گروه سیاسی: سید عباس صالحی که بنا به دعوت رسمی همتای روسی خود برای شرکت در یازدهمین مجمع بین‌المللی فرهنگ‌های متحد و توسعه مناسبات فرهنگی به سن‌پترزبورگ سفر کرده است، شامگاه چهارشنبه همزمان با سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) در این مسجد تاریخی در شمال غرب روسیه حضور یافت.

مفتی راویل پانچایف رئیس اداره دینی مسلمانان سن‌پترزبورگ و شمال‌غرب روسیه در آغاز این آیین ضمن خوشامدگویی به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به بیان تاریخچه‌ای از تأسیس مسجد جامع سن‌پترزبورگ و فراز و نشیب‌های فعالیت آن در دوره شوروی پرداخت.

مفتی سن‌پترزبورگ: مسلمانان جهان مقابل رژیم صهیونیستی متحد شوند

مفتی پانچایف در نشستی صمیمی با صالحی و هیأت همراه نیز با اشاره به آخرین تحولات منطقه از جمله حمله رژیم صهیونیستی به قطر و تداوم تهدیدهای تل‌آویو علیه این کشور و همچنین ترکیه،‌اتحاد مسلمانان جهان در قبال رژیم اشغالگر قدس را خواستار شد.
رئیس اداره دینی مسلمانان سن‌پترزبورگ و شمال غرب روسیه با اشاره به فاجعه غزه و حملات مکرر رژیم صهیونیستی به کشورهای منطقه گفت: در اینجا این پرسش مطرح است که برخی کشورهای اسلامی کجا هستند؟، برخی از این کشورها تنها جنایات تل‌آویو را نظاره می‌کنند و منتظر هستند که ببینند بعد چه اتفاقی می‌افتد. حمله اسرائیل به قطر نشان داد که کشورهای اسلامی باید چشمان خود را بر واقعیت رویکرد تجاوزگری رژیم صهیونیستی بگشایند.
وی با اشاره به برگزاری مجمع بین‌المللی در سن‌پترزبورگ گفت‌: هدف از این رویداد سالانه این است که با برادران مسلمان خود همفکری کنیم که چگونه می‌توانیم مشکلات را حل کنیم.
مفتی پانچایف در ادامه با استقبال از ابتکار عمل جمهوری اسلامی ایران در گرامیداشت یک هزار و پانصدمین سال تولد پیامبر گرامی اسلام (ص)، گفت: باید این ابتکار با اقدامات عملی در جهان اسلام به رویدادی ماندگار تبدیل شود.

فرصت بی‌نظیر فراروی امت اسلامی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این دیدار گفت: سال 1447 هجری قمری (سال جاری) همزمان با یک‌هزار و پانصدمین سال تولد پیامبر گرامی اسلام (ص) و فرصتی بی‌نظیر فراروی امت اسلامی است که در میراث جاودان حضرت محمد (ص) تأمل و تعهد عملی خود را در زندگی بر اساس الگوی والای او تجدید کنند.
صالحی در این زمینه، دیدگاه مجمع جهانی فقه اسلامی مستقر در جده عربستان در تأیید این رویداد یادآور شد و گفت: این مجمع، این سال را رویدادی بسیار مهم در تاریخ بشریت و شایسته بزرگداشت می‌داند.
وی یادآور شد: در نشست اخیر وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی‌، قطعنامه پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران درباره بزرگداشت یک هزار و پانصدمین سال میلاد پیامبر (ص) تصویب و مقرر شد که کشورهای اسلامی، پویش‌هایی برای فهم دقیق از سنت‌ رسول گرامی اسلام (ص) شکل دهند، این مناسبت در یونسکو ثبت جهانی شود و این موضوع در نشست آتی سران کشورهای اسلامی طرح شود.

بازنمایی رؤیای نیل تا فرات رژیم صهیونیستی در تحولات اخیر

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با تأیید سخنان مفتی سن‌پترزبورگ درباره لزوم اتحاد کشورهای اسلامی گفت: مسائل غزه و فلسطین که در حدود 70 تا 80 سال اخیر از موضوعات مهم جهان اسلام بوده است، در حدود سه سال اخیر تصویر جدیدی پیدا کرده است.
وی افزود:‌ شاید زمانی که گفته می‌شد صهیونیست‌ها به دنبال رؤیای نیل تا فرات هستند،‌ برخی آن را نوعی بزرگنمایی می‌دانستند اما اکنون کاملاً روشن است که رژیم صهیونیستی نه تنها به دنبال تحقق این هدف است بلکه به دنبال برتری مطلق در خاورمیانه و غرب آسیا هستند.
صالحی خاطرنشان کرد:‌ در گذشته برخی کشورها تصور می‌کردند که با پیوستن به روند صلح با اسرائیل، ‌می‌توانند به امنیت برسند و حال آن که امروز کشورهایی که به پیمان موسوم به ابراهیم پیوسته‌اند، اقدامات ضدامنیتی رژیم صهیونیستی را به وضوح می‌بینند.
وی ادامه داد: آشکار است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال تحقق نقشه جدیدی برای خاورمیانه هستند،‌مشابه اقدامی که در جنگ جهانی دوم انجام دادند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در این شرایط، جهان اسلام و مسلمانان را خطر بزرگی تهدید می‌کند و کشورهای اسلامی باید رویکردی متحدانه را در پیش گیرند؛ اگر این کشورها موقعیت کنونی را درک نکنند رژیم صهیونیستی – که امام خمینی از آن به عنوان غده سرطانی یاد کردند- متوقف نمی‌ماند و آینده پرخطری را برای کشورهای منطقه رقم می‌زند.


نظرات

آخرین اخبار
آماده‌باش کارخانه‌های نان صنعتی برای تأمین نیاز شهرهای مسافرپذیر
خبر تخلیه منازل اطراف مساجد در اسلام‌آبادغرب تکذیب شد
خروج آمریکایی‌ها از منطقه نشانه تاثیر ضربات موفق ایران است
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
عارف: تأمین پایدار معیشت مردم اولویت مدیریت استان‌ها است
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است