×
سیاسی
شناسه خبر : 244460
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/20 ساعت 09:53
پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد

پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید کیفیت آموزش را ارتقا دهیم، بیان داشت: معلمان ما باید تغییر نگاه پیدا کنند، دنیا در حال تغییر است و ما هم باید آموزش خود را تغییر دهیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» که صبح امروز پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ به منظور انجام سفری یک روزه به اردبیل سفر کرده است، در نشست توسعه عدالت آموزشی این استان، ضمن تسلیت مجدد شهادت جمعی از هموطنان عزیز در تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان، تصریح کرد: فرزندان ایران زمین معدنی از طلا بلکه با ارزش‌تر از آن هستند، فقط باید کسی آنرا بکاویم و به ظهور برسانیم. این ما هستیم که باید پتانسیل درونی این بچه‌ها را به عمل و ظهور برسانیم.

رئیس‌جمهور گفت: اگر بتوانیم پتانسیل بچه‌ها را به عمل تبدیل کنیم، فردا مملکتی در عالی‌ترین شکل ممکن خواهیم داشت و اگر نتوانیم در بدترین حالت ممکن قرار خواهیم داشت.

وی افزود: اینکه تصور کنیم افتتاح جاده و راه و سد، خبر است، تصوری اشتباه است چرا که خبر در این بچه‌ها و انسان‌ها و ظرفیت‌های نهفته است. اینها هستند که فردای این کشور را می‌سازند. باید بر روی انسان‌ها درست سرمایه‌گذاری کنیم که پتانسیل آنها بروز پیدا کند.

پزشکیان با ابراز تاسف از عدم ظهور بسیاری از توانمندی‌ها در کشور، اظهار داشت: اگر آموزش‌های مدرسه با دیدن، شنیدن، گفتن و عمل کردن توام کنیم، یادگیری ماندگاری ایجاد خواهد شد و روز به روز خود را توانمندتر و تازه‌تر می‌کند.

 

رئیس‌جمهور تاکید کرد: متاسفانه یاد نگرفتیم که نیروها و توانمندی‌های خود را هم‌افزا کنیم به همین دلیل جمع شدن ما به جای ایجاد همگرایی تفرقه ایجاد می‌کند، تصور می‌کنیم هر چه گفتیم دیگران باید بپذیرید در صورتی که ممکن است دیگری چیزی بگوید که داشته ذهنی ما ارتقا یابد. امروز من رئیس‌جمهور هستم و هرچه بگویم همه می‌پذیرند اما دیروز (قبل از ریاست جمهوری) که صحبت می‌کردم حتی فرماندار نیز نمی‌پذیرفت، در صورتی که این رویکرد درست نیست.

وی ادامه داد: مدرسه، دبیرستان و دانشگاه، محلی است که آینده کشور، فرهنگ، ‌تعهد و باور ما را می‌سازد و لذا حق نداریم در مدرسه فقط تئوری بگوییم؛ فرزندان ما باید ببینید و تنها در این صورت است که می‌تواند یاد بگیرد و دیگر فراموش نکنند.

نقد دوستانه باید جایگزین تخریب شود

پزشکیان با اشاره به خاطرات دوران نمایندگی مجلس خود، گفت: وقتی که برای صحبت در صحن مجلس فقط هفت دقیقه فرصت داشتم، شاید ۲ هفته فکر می‌کردم که چه بگویم، چگونه بگویم که برداشت دیگری صورت نگیرد اما در انجام کار حرفه‌ای خود به عنوان یک پزشک با این مشکل مواجه نبودم. متاسفانه به جای کمک به یکدیگر و نقد دوستانه، با هدف تخریب نقد می‌کنیم. عده‌ای می‌گویند که اینها بلد نیستند، من بارها اعلام کردم و اکنون نیز اعلام می‌کنم که هر کس می‌تواند مشکلات ناترازی‌ها، کشاورزی و ... را حل کند،‌ این گوی و این میدان، بیاید و به ما کمک کند.

رئیس‌جمهور مشکل امروز کشور را دانستن، فهمیدن و مهارت اجرا دانست و تاکید کرد: بین علم، فهم و توانمندی، سالها فاصله است؛ اینکه بدانی، درک کنی و بتوانی و بخواهی کاری انجام دهی، سالها فاصله است. توسعه کشور نامتناسب است و این مساله کاملا روشن است.

رئیس‌جمهور در ادامه گفت: نوع نگاه، گفت‌وگو، کار تیمی و تعامل ما از مدرسه آغاز می‌شود؛ مدارس نخبه کشور افرادی تک‌بعدی، مغرور پرورش می‌دهد که حتی مملکت خود را هم قبول ندارد و فکر می‌کند باید از ایران برود که کسی شود، فکر نمی‌کند که متعلق به این سرزمین و این آب و خاک است و باید کشور خود را بسازد و مشکلات را حل کند.

پزشکیان با تاکید بر اینکه باید افرادی را تربیت کنیم که بدانند، بتوانند و بخواهند مشکلات محله، شهر و کشور و جامعه خود را حل کنند، افزود: این افراد جایزه آنچنانی هم می‌گیرند اما این هنر نیست که ۹۰ درصد آنان کشور را ترک می‌کنند و با کوچکترین مشکل، قهر می‌کنند و می‌روند.

وی تاکید کرد: برای آموزش باید حداقل پنج مهارت را به بچه‌هایمان آموزش دهی؛ مهارت حل مساله، مهارت کار تیمی، مهارت ساختارسازی، ایجاد توان ارتباط و توان و مهارت مدیریتی. هر کس از ما دریایی از اطلاعات هستیم اما طبقه‌بندی شده نیست اما اگر به صورت سیستماتیک یادگیری صورت گیرد بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

 

تاکید پزشکیان بر ارتقای کیفیت آموزشی

رئیس‌جمهور خطاب به مدیران آموزش و پرورش اردبیل گفت: کارهایی که با همیاری مردم صورت می‌گیرد بسیار ارزشمند است اما آنچه به بودجه و هزینه دولتی باشد ارزشی ندارد چرا که این مردم همه جا می‌توانند اینگونه باشند، دور هم جمع شوند و کار را در دست بگیرند کافی است تکانی بخوریم، تیم‌ها را تشکیل دهیم و کار را آغاز کنیم. می‌خواهیم فرزندان ما توانمند، خلاق و دردمند مشکلات کشور و مردم خود باشند، اینها بچه‌های ما و شما هستند و اگر اینها را به صحنه بیاوریم تمام مدارس را در طول یک سال خواهیم ساخت.

پزشکیان ضمن تقدیر از خیران مدرسه ساز، تاکید کرد: خداوند وجود آنان را بی بلا گرداند اما اگر کسی پول ندارد، کارگری، نگهبانی، آشپزی و .. را در دست گیرد، اگر این موضوع را به حرکت درآوریم مشکلی نیست که نتوانیم آنرا حل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید کیفیت آموزش را ارتقا دهیم، بیان داشت: معلمان ما باید تغییر نگاه پیدا کنند، دنیا در حال تغییر است و ما هم باید آموزش خود را تغییر دهیم.

هر انسانی پتانسیل تغییر به بهتر شدن را دارد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه نباید هیچ منطقه‌ای بدون مدرسه بماند، گفت: می‌شود با کمک مردم می‌توان این کار را انجام داد همانطور که تا الان اجرا کردند. البته درست کردن مدرسه ابتدای قضیه است، کیفیت آموزش، و ابزار و تکنولوژی هم باید تغییر کند که اینها در دست پیگیری است، به طوری که بیش از آنچه که در بحث ساختمان مدرسه پیگیر هستیم، در بحث کیفیت آموزشی کار می‌کنیم اما به هر حال تغییر رفتار زمان بر است.و

پزشکیان در پایان ابراز امیدواری کرد که همه دست به دست هم دهند و طوری بچه‌های این سرزمین را تربیت کنند که آینده این کشور را تغییر کند.

به گزارش ایرنا، سفر استانی «مسعود پزشکیان» به استان اردبیل صبح امروز پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴، با برگزاری نشست توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، به شکل رسمی آغاز شد.

رئیس‌جمهور در جریان سفر یک روزه خود به استان اردبیل، علاوه بر برگزاری نشست توسعه عدالت آموزشی، نشست‌های جداگانه‌ای با فعالان اقتصادی، فعالان سیاسی و فعالان فرهنگی خواهد داشت و پس از جمع‌بندی مباحث و تصمیم‌گیری‌های سفر در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه، در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی استان، نتایج و دستاوردهای سفر خود را تشریح خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید