×
سیاسی
شناسه خبر : 244460
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/20 ساعت 09:53
پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد

پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید کیفیت آموزش را ارتقا دهیم، بیان داشت: معلمان ما باید تغییر نگاه پیدا کنند، دنیا در حال تغییر است و ما هم باید آموزش خود را تغییر دهیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» که صبح امروز پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ به منظور انجام سفری یک روزه به اردبیل سفر کرده است، در نشست توسعه عدالت آموزشی این استان، ضمن تسلیت مجدد شهادت جمعی از هموطنان عزیز در تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان، تصریح کرد: فرزندان ایران زمین معدنی از طلا بلکه با ارزش‌تر از آن هستند، فقط باید کسی آنرا بکاویم و به ظهور برسانیم. این ما هستیم که باید پتانسیل درونی این بچه‌ها را به عمل و ظهور برسانیم.

رئیس‌جمهور گفت: اگر بتوانیم پتانسیل بچه‌ها را به عمل تبدیل کنیم، فردا مملکتی در عالی‌ترین شکل ممکن خواهیم داشت و اگر نتوانیم در بدترین حالت ممکن قرار خواهیم داشت.

وی افزود: اینکه تصور کنیم افتتاح جاده و راه و سد، خبر است، تصوری اشتباه است چرا که خبر در این بچه‌ها و انسان‌ها و ظرفیت‌های نهفته است. اینها هستند که فردای این کشور را می‌سازند. باید بر روی انسان‌ها درست سرمایه‌گذاری کنیم که پتانسیل آنها بروز پیدا کند.

پزشکیان با ابراز تاسف از عدم ظهور بسیاری از توانمندی‌ها در کشور، اظهار داشت: اگر آموزش‌های مدرسه با دیدن، شنیدن، گفتن و عمل کردن توام کنیم، یادگیری ماندگاری ایجاد خواهد شد و روز به روز خود را توانمندتر و تازه‌تر می‌کند.

 

رئیس‌جمهور تاکید کرد: متاسفانه یاد نگرفتیم که نیروها و توانمندی‌های خود را هم‌افزا کنیم به همین دلیل جمع شدن ما به جای ایجاد همگرایی تفرقه ایجاد می‌کند، تصور می‌کنیم هر چه گفتیم دیگران باید بپذیرید در صورتی که ممکن است دیگری چیزی بگوید که داشته ذهنی ما ارتقا یابد. امروز من رئیس‌جمهور هستم و هرچه بگویم همه می‌پذیرند اما دیروز (قبل از ریاست جمهوری) که صحبت می‌کردم حتی فرماندار نیز نمی‌پذیرفت، در صورتی که این رویکرد درست نیست.

وی ادامه داد: مدرسه، دبیرستان و دانشگاه، محلی است که آینده کشور، فرهنگ، ‌تعهد و باور ما را می‌سازد و لذا حق نداریم در مدرسه فقط تئوری بگوییم؛ فرزندان ما باید ببینید و تنها در این صورت است که می‌تواند یاد بگیرد و دیگر فراموش نکنند.

نقد دوستانه باید جایگزین تخریب شود

پزشکیان با اشاره به خاطرات دوران نمایندگی مجلس خود، گفت: وقتی که برای صحبت در صحن مجلس فقط هفت دقیقه فرصت داشتم، شاید ۲ هفته فکر می‌کردم که چه بگویم، چگونه بگویم که برداشت دیگری صورت نگیرد اما در انجام کار حرفه‌ای خود به عنوان یک پزشک با این مشکل مواجه نبودم. متاسفانه به جای کمک به یکدیگر و نقد دوستانه، با هدف تخریب نقد می‌کنیم. عده‌ای می‌گویند که اینها بلد نیستند، من بارها اعلام کردم و اکنون نیز اعلام می‌کنم که هر کس می‌تواند مشکلات ناترازی‌ها، کشاورزی و ... را حل کند،‌ این گوی و این میدان، بیاید و به ما کمک کند.

رئیس‌جمهور مشکل امروز کشور را دانستن، فهمیدن و مهارت اجرا دانست و تاکید کرد: بین علم، فهم و توانمندی، سالها فاصله است؛ اینکه بدانی، درک کنی و بتوانی و بخواهی کاری انجام دهی، سالها فاصله است. توسعه کشور نامتناسب است و این مساله کاملا روشن است.

رئیس‌جمهور در ادامه گفت: نوع نگاه، گفت‌وگو، کار تیمی و تعامل ما از مدرسه آغاز می‌شود؛ مدارس نخبه کشور افرادی تک‌بعدی، مغرور پرورش می‌دهد که حتی مملکت خود را هم قبول ندارد و فکر می‌کند باید از ایران برود که کسی شود، فکر نمی‌کند که متعلق به این سرزمین و این آب و خاک است و باید کشور خود را بسازد و مشکلات را حل کند.

پزشکیان با تاکید بر اینکه باید افرادی را تربیت کنیم که بدانند، بتوانند و بخواهند مشکلات محله، شهر و کشور و جامعه خود را حل کنند، افزود: این افراد جایزه آنچنانی هم می‌گیرند اما این هنر نیست که ۹۰ درصد آنان کشور را ترک می‌کنند و با کوچکترین مشکل، قهر می‌کنند و می‌روند.

وی تاکید کرد: برای آموزش باید حداقل پنج مهارت را به بچه‌هایمان آموزش دهی؛ مهارت حل مساله، مهارت کار تیمی، مهارت ساختارسازی، ایجاد توان ارتباط و توان و مهارت مدیریتی. هر کس از ما دریایی از اطلاعات هستیم اما طبقه‌بندی شده نیست اما اگر به صورت سیستماتیک یادگیری صورت گیرد بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

 

تاکید پزشکیان بر ارتقای کیفیت آموزشی

رئیس‌جمهور خطاب به مدیران آموزش و پرورش اردبیل گفت: کارهایی که با همیاری مردم صورت می‌گیرد بسیار ارزشمند است اما آنچه به بودجه و هزینه دولتی باشد ارزشی ندارد چرا که این مردم همه جا می‌توانند اینگونه باشند، دور هم جمع شوند و کار را در دست بگیرند کافی است تکانی بخوریم، تیم‌ها را تشکیل دهیم و کار را آغاز کنیم. می‌خواهیم فرزندان ما توانمند، خلاق و دردمند مشکلات کشور و مردم خود باشند، اینها بچه‌های ما و شما هستند و اگر اینها را به صحنه بیاوریم تمام مدارس را در طول یک سال خواهیم ساخت.

پزشکیان ضمن تقدیر از خیران مدرسه ساز، تاکید کرد: خداوند وجود آنان را بی بلا گرداند اما اگر کسی پول ندارد، کارگری، نگهبانی، آشپزی و .. را در دست گیرد، اگر این موضوع را به حرکت درآوریم مشکلی نیست که نتوانیم آنرا حل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید کیفیت آموزش را ارتقا دهیم، بیان داشت: معلمان ما باید تغییر نگاه پیدا کنند، دنیا در حال تغییر است و ما هم باید آموزش خود را تغییر دهیم.

هر انسانی پتانسیل تغییر به بهتر شدن را دارد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه نباید هیچ منطقه‌ای بدون مدرسه بماند، گفت: می‌شود با کمک مردم می‌توان این کار را انجام داد همانطور که تا الان اجرا کردند. البته درست کردن مدرسه ابتدای قضیه است، کیفیت آموزش، و ابزار و تکنولوژی هم باید تغییر کند که اینها در دست پیگیری است، به طوری که بیش از آنچه که در بحث ساختمان مدرسه پیگیر هستیم، در بحث کیفیت آموزشی کار می‌کنیم اما به هر حال تغییر رفتار زمان بر است.و

پزشکیان در پایان ابراز امیدواری کرد که همه دست به دست هم دهند و طوری بچه‌های این سرزمین را تربیت کنند که آینده این کشور را تغییر کند.

به گزارش ایرنا، سفر استانی «مسعود پزشکیان» به استان اردبیل صبح امروز پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴، با برگزاری نشست توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، به شکل رسمی آغاز شد.

رئیس‌جمهور در جریان سفر یک روزه خود به استان اردبیل، علاوه بر برگزاری نشست توسعه عدالت آموزشی، نشست‌های جداگانه‌ای با فعالان اقتصادی، فعالان سیاسی و فعالان فرهنگی خواهد داشت و پس از جمع‌بندی مباحث و تصمیم‌گیری‌های سفر در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه، در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی استان، نتایج و دستاوردهای سفر خود را تشریح خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
دلایل پنجگانه عقب‌نشینی ترامپ
مداخله دلار برای جلوگیری از سفوط ین
روایت‌های متناقض از یک اتفاق امنیتی در عین‌الاسد
گردشگران مراقب باشند؛ رگبار، سیلاب و صاعقه در ارتفاعات مازندران
نگرانی انگلیسی‌ها از واردات گوشت برزیلی
چرایی اقدام کم‌سابقه هلند علیه اسرائیل
وضعیت آب‌وهوای عراق یکشنبه 11 مرداد 1405+ جدول
برنامه سرمربی جدید صنعت‌نفت آبادان برای فصل جدید
طرح پنتاگون برای اوکراین
ورودی آب سدهای کشور رکورد زد؛ اما 6 سد همچنان در وضعیت بحرانی
اعلام وضعیت اضطراری در ایالت واشنگتن
تعیین مجازات سنگین برای نانوایی‌های متخلف
موج مکزیکی علیه رژیم صهیونی
آخرین خبر از جنگ ایران و آمریکا امروز یکشنبه 11 مرداد 1405
قیمت گوشت امروز 11 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
پیش بینی قیمت دلار امروز 10 مرداد 1405
هشدار سازمان ملل درباره عملیات تخریبی در جنوب لبنان
رکورد ورود شمش نقره به بورس کالا شکسته شد
بارندگی‌ها در آذربایجان‌غربی رکورد زد؛ خبر خوش برای دریاچه ارومیه
قیمت خودروهای سایپا امروز یکشنبه 11 مرداد 1405/ کوییک و ساینا امروز چند؟
برنامه قطعی برق قم امروز یکشنبه 11 مرداد
وزیر خارجه آمریکا: ایران همچنان قادر به انجام حملات موشکی و پهپادی است
آخرین خبر از تعطیلی سینماها و فیلم‌های در حال اکران در اربعین
قیمت خودروهای ایران خودرو امروز یکشنبه 11 مرداد 1405/تارا و ری‌را امروز چند؟
قیمت دینار عراق امروز یکشنبه 11 مرداد 1405 چقدر شد؟
مرز مهران همچنان پرتردد؛ بیش از 2 میلیون زائر از این گذرگاه عبور کردند
صندوق بین‌المللی توسعه کشورهای حاشیه تنگه‌ها
جدول قیمت خودرو امروز 11 مرداد 1405/ ریزش سنگین دنا پلاس و نوسان بازار
پیروزی تمام‌عیار ایران در جنگ ترکیبی
دیپلماسی تنگه‌ها
دیپلماسی دولت در مدار توازن
مدار دیپلماسی | چرا انگلیس در پرونده ایران به آمریکا نزدیک تر شد؟
چرا کم‌خوابی باعث افزایش چربی شکم می‌شود؟
جدول پخش مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 11 مرداد 1405
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در آزادراه قزوین–کرج
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز یکشنبه 11 مرداد
حمله خونین در رستوران آیداهو؛ احتمال افزایش شمار مجروحان
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 11 مرداد 1405+ وضعیت استانها
عقب‌نشینی ترامپ از تهدید نظامی علیه ایران؛ شرط آمریکا برای لغو حمله اعلام شد
مقرهای گروه‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه هدف قرار گرفت
نیویورک تایمز: جنگ با ایران اعتبار جهانی آمریکا را تضعیف کرد
شکاف در اردوگاه ترامپ؛ فاکس‌نیوز حمله به ایران را زیر سؤال برد
رئیس جمهور کلمبیا خواستار مذاکره میان آمریکا و کوبا شد
چت‌بات‌ها؛ پاشنه آشیل هوش مصنوعی
ابراز نگرانی شدید سازمان ملل از تخریب‌های رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
سودهای هنگفت غول‌های نقتی از جنگ علیه ایران
عراقچی: هرگونه همراهی کشورهای منطقه با آمریکا و اسرائیل، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد
رئیس کل دادگستری گیلان در خصوص کشت مواد مخدر در روستاها هشدار داد
زیر ساخت‌های آبی آمریکا هدف حمله سایبری قرار گرفت
پایان درمان‌های پراکنده با پزشک خانواده