×
سیاسی
شناسه خبر : 244460
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/20 ساعت 09:53
پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد

پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید کیفیت آموزش را ارتقا دهیم، بیان داشت: معلمان ما باید تغییر نگاه پیدا کنند، دنیا در حال تغییر است و ما هم باید آموزش خود را تغییر دهیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» که صبح امروز پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ به منظور انجام سفری یک روزه به اردبیل سفر کرده است، در نشست توسعه عدالت آموزشی این استان، ضمن تسلیت مجدد شهادت جمعی از هموطنان عزیز در تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان، تصریح کرد: فرزندان ایران زمین معدنی از طلا بلکه با ارزش‌تر از آن هستند، فقط باید کسی آنرا بکاویم و به ظهور برسانیم. این ما هستیم که باید پتانسیل درونی این بچه‌ها را به عمل و ظهور برسانیم.

رئیس‌جمهور گفت: اگر بتوانیم پتانسیل بچه‌ها را به عمل تبدیل کنیم، فردا مملکتی در عالی‌ترین شکل ممکن خواهیم داشت و اگر نتوانیم در بدترین حالت ممکن قرار خواهیم داشت.

وی افزود: اینکه تصور کنیم افتتاح جاده و راه و سد، خبر است، تصوری اشتباه است چرا که خبر در این بچه‌ها و انسان‌ها و ظرفیت‌های نهفته است. اینها هستند که فردای این کشور را می‌سازند. باید بر روی انسان‌ها درست سرمایه‌گذاری کنیم که پتانسیل آنها بروز پیدا کند.

پزشکیان با ابراز تاسف از عدم ظهور بسیاری از توانمندی‌ها در کشور، اظهار داشت: اگر آموزش‌های مدرسه با دیدن، شنیدن، گفتن و عمل کردن توام کنیم، یادگیری ماندگاری ایجاد خواهد شد و روز به روز خود را توانمندتر و تازه‌تر می‌کند.

 

رئیس‌جمهور تاکید کرد: متاسفانه یاد نگرفتیم که نیروها و توانمندی‌های خود را هم‌افزا کنیم به همین دلیل جمع شدن ما به جای ایجاد همگرایی تفرقه ایجاد می‌کند، تصور می‌کنیم هر چه گفتیم دیگران باید بپذیرید در صورتی که ممکن است دیگری چیزی بگوید که داشته ذهنی ما ارتقا یابد. امروز من رئیس‌جمهور هستم و هرچه بگویم همه می‌پذیرند اما دیروز (قبل از ریاست جمهوری) که صحبت می‌کردم حتی فرماندار نیز نمی‌پذیرفت، در صورتی که این رویکرد درست نیست.

وی ادامه داد: مدرسه، دبیرستان و دانشگاه، محلی است که آینده کشور، فرهنگ، ‌تعهد و باور ما را می‌سازد و لذا حق نداریم در مدرسه فقط تئوری بگوییم؛ فرزندان ما باید ببینید و تنها در این صورت است که می‌تواند یاد بگیرد و دیگر فراموش نکنند.

نقد دوستانه باید جایگزین تخریب شود

پزشکیان با اشاره به خاطرات دوران نمایندگی مجلس خود، گفت: وقتی که برای صحبت در صحن مجلس فقط هفت دقیقه فرصت داشتم، شاید ۲ هفته فکر می‌کردم که چه بگویم، چگونه بگویم که برداشت دیگری صورت نگیرد اما در انجام کار حرفه‌ای خود به عنوان یک پزشک با این مشکل مواجه نبودم. متاسفانه به جای کمک به یکدیگر و نقد دوستانه، با هدف تخریب نقد می‌کنیم. عده‌ای می‌گویند که اینها بلد نیستند، من بارها اعلام کردم و اکنون نیز اعلام می‌کنم که هر کس می‌تواند مشکلات ناترازی‌ها، کشاورزی و ... را حل کند،‌ این گوی و این میدان، بیاید و به ما کمک کند.

رئیس‌جمهور مشکل امروز کشور را دانستن، فهمیدن و مهارت اجرا دانست و تاکید کرد: بین علم، فهم و توانمندی، سالها فاصله است؛ اینکه بدانی، درک کنی و بتوانی و بخواهی کاری انجام دهی، سالها فاصله است. توسعه کشور نامتناسب است و این مساله کاملا روشن است.

رئیس‌جمهور در ادامه گفت: نوع نگاه، گفت‌وگو، کار تیمی و تعامل ما از مدرسه آغاز می‌شود؛ مدارس نخبه کشور افرادی تک‌بعدی، مغرور پرورش می‌دهد که حتی مملکت خود را هم قبول ندارد و فکر می‌کند باید از ایران برود که کسی شود، فکر نمی‌کند که متعلق به این سرزمین و این آب و خاک است و باید کشور خود را بسازد و مشکلات را حل کند.

پزشکیان با تاکید بر اینکه باید افرادی را تربیت کنیم که بدانند، بتوانند و بخواهند مشکلات محله، شهر و کشور و جامعه خود را حل کنند، افزود: این افراد جایزه آنچنانی هم می‌گیرند اما این هنر نیست که ۹۰ درصد آنان کشور را ترک می‌کنند و با کوچکترین مشکل، قهر می‌کنند و می‌روند.

وی تاکید کرد: برای آموزش باید حداقل پنج مهارت را به بچه‌هایمان آموزش دهی؛ مهارت حل مساله، مهارت کار تیمی، مهارت ساختارسازی، ایجاد توان ارتباط و توان و مهارت مدیریتی. هر کس از ما دریایی از اطلاعات هستیم اما طبقه‌بندی شده نیست اما اگر به صورت سیستماتیک یادگیری صورت گیرد بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

 

تاکید پزشکیان بر ارتقای کیفیت آموزشی

رئیس‌جمهور خطاب به مدیران آموزش و پرورش اردبیل گفت: کارهایی که با همیاری مردم صورت می‌گیرد بسیار ارزشمند است اما آنچه به بودجه و هزینه دولتی باشد ارزشی ندارد چرا که این مردم همه جا می‌توانند اینگونه باشند، دور هم جمع شوند و کار را در دست بگیرند کافی است تکانی بخوریم، تیم‌ها را تشکیل دهیم و کار را آغاز کنیم. می‌خواهیم فرزندان ما توانمند، خلاق و دردمند مشکلات کشور و مردم خود باشند، اینها بچه‌های ما و شما هستند و اگر اینها را به صحنه بیاوریم تمام مدارس را در طول یک سال خواهیم ساخت.

پزشکیان ضمن تقدیر از خیران مدرسه ساز، تاکید کرد: خداوند وجود آنان را بی بلا گرداند اما اگر کسی پول ندارد، کارگری، نگهبانی، آشپزی و .. را در دست گیرد، اگر این موضوع را به حرکت درآوریم مشکلی نیست که نتوانیم آنرا حل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید کیفیت آموزش را ارتقا دهیم، بیان داشت: معلمان ما باید تغییر نگاه پیدا کنند، دنیا در حال تغییر است و ما هم باید آموزش خود را تغییر دهیم.

هر انسانی پتانسیل تغییر به بهتر شدن را دارد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه نباید هیچ منطقه‌ای بدون مدرسه بماند، گفت: می‌شود با کمک مردم می‌توان این کار را انجام داد همانطور که تا الان اجرا کردند. البته درست کردن مدرسه ابتدای قضیه است، کیفیت آموزش، و ابزار و تکنولوژی هم باید تغییر کند که اینها در دست پیگیری است، به طوری که بیش از آنچه که در بحث ساختمان مدرسه پیگیر هستیم، در بحث کیفیت آموزشی کار می‌کنیم اما به هر حال تغییر رفتار زمان بر است.و

پزشکیان در پایان ابراز امیدواری کرد که همه دست به دست هم دهند و طوری بچه‌های این سرزمین را تربیت کنند که آینده این کشور را تغییر کند.

به گزارش ایرنا، سفر استانی «مسعود پزشکیان» به استان اردبیل صبح امروز پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴، با برگزاری نشست توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، به شکل رسمی آغاز شد.

رئیس‌جمهور در جریان سفر یک روزه خود به استان اردبیل، علاوه بر برگزاری نشست توسعه عدالت آموزشی، نشست‌های جداگانه‌ای با فعالان اقتصادی، فعالان سیاسی و فعالان فرهنگی خواهد داشت و پس از جمع‌بندی مباحث و تصمیم‌گیری‌های سفر در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه، در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی استان، نتایج و دستاوردهای سفر خود را تشریح خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش اولیانوف به اظهارات قالیباف درباره ترتیبات امنیتی جدید خلیج فارس
بقائی: فعالیت مداخله‌جویانه دو دیپلمات‌ فرانسوی در ایران قابل پذیرش نیست
چین در حیاط خلوت آمریکا؛ این فقط یک رزمایش نیست
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی دلار و صعود یورو
جزئیات حمله آمریکا و اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای اصفهان ؛روایت اسلامی از اهداف حملات
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
گزارش الجزیره از عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری
تشکیل کارگروه بنزین در مجلس؛ طرح جدید برای جبران ناترازی بنزین چیست؟
قیمت سکه امامی امروز چند؟
نام میدان آزادی تغییر نمی‌کند؛ کاهش بدهی شهرداری به بانک‌ها تا 10 درصد
بازداشت 8 متهم در پرونده تخلفات مالی مدارس رباط کریم
2000 تن مرغ تاریخ‌گذشته در تهران؛ آیا این مرغ‌ها وارد بازار شدند؟
عبدالباری عطوان: ترامپ در محاصره اقتصادی ایران شکست می‌خورد
عاصم منیر در راه تهران؛ فرمانده ارتش پاکستان چه پیامی از آمریکا دارد؟
نوراینفو | همه آنچه مردان باید درباره ریزش مو بدانند
پایان مرگبار بازی والیبال در اصفهان؛ جوان 18 ساله کشته شد
سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است
بررسی آخرین تحولات روابط تهران و تونس
دوئل جذاب یحیی گل‌محمدی و علیرضا منصوریان در لیگ عراق + نتیجه بازی
نورنما | خروپف بامزه یک مرغ مگس‌خوار
هشدار پلیس درباره تصادفات شهریور؛ 1600 نفر در یک ماه جان باختند
ایران روی صندلی؛ زنگ خطر زیر پوست شهر
سرلشکر عبداللهی: رشادت‌های کادردرمان در حافظه تاریخی ملت ایران جاودانه شده است
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
آغاز فروش خودروهای وارداتی از امروز/جزییات+ لینک و جدول
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان؛ رکورد 10 ماهه صندوق‌های رمزارز شکست
تلفات بی‌سابقه گرمای تابستانی در اروپا
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
رشد 69 درصدی تسهیلات بانکی در 4 ماه نخست سال
مبلغ انتقال مهدی طارمی به الوصل مشخص شد
سید حسن خمینی: سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی‌گویند خائن هستند
برنامه قطعی برق ایلام امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد + جدول
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول
قیمت یورو امروز یکشنبه 1 شهریور چقدر شد؟
جدول قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور
ادعای افسر آمریکایی درخصوص توصیه هسته‌ای به ترامپ درباره ترکیه
قیمت طلا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت انواع ارز
پزشکیان: در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی هستیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد
کاهش متقاضیان کنکور در سال‌های اخیر؛ امسال تغییرمحسوسی در ظرفیت پذیرش نیست
واکنش غریب‌آبادی به درخواست از فرانسه و انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
مدار دیپلماسی | ایران وعراق از پیوند مردمی تا نظم جدید منطقه
ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با سپاهان؛ یک تغییر در ترکیب آبی‌ها
اقتصاد دفاع؛ از تاب‌آوری زنجیره تامین تا بهره‌وری قدرت
سهمیه کارت سوخت سیستان و بلوچستان تغییر کرد؛ جزئیات سهمیه 160 لیتری
ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق
آیا حمله اسرائیل به پایگاه سوریه برای تحریک ترکیه انجام شد؟
سیاه‌نمایی از ایران
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛ ساعت بازی استقلال و سپاهان + جدول لیگ