×
اجتماعی
شناسه خبر : 244391
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/19 ساعت 20:30
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان

هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان

رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به افزایش حجم سفرها در روزهای پایانی تابستان از شهروندان خواست پیش از سفر نسبت به استعلام وضعیت راه‌ها اقدام کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به افزایش حجم سفرها در نیمه دوم شهریور، از شهروندان خواست پیش از سفر نسبت به استعلام وضعیت راه‌ها اقدام کرده و با رعایت توصیه‌های ایمنی، پلیس را در مدیریت ترافیک و پیشگیری از حوادث یاری کنند.

وی اظهار داشت: «با توجه به تعطیلات پایانی تابستان، به‌ویژه در نیمه دوم شهریورماه، شاهد حجم عظیمی از تردد در محورهای مواصلاتی کشور هستیم. محورهای منتهی به استان‌های شمالی همچون مازندران، گیلان، گلستان و همچنین قزوین و رشت از مقاصد اصلی مسافران هستند که این امر موجب بار سنگین ترافیک هم در مسیر ورود به استان‌ها و هم در خروجی آن‌ها شده است. تلاقی دو موج سنگین ترافیکی باعث کندی عبور و مرور در این محورها شده است.»

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به اقدامات پلیس افزود: در برخی مقاطع که امکان یک‌طرفه کردن مسیر وجود داشته باشد، همکاران بنده به‌صورت مقطعی و در بازه‌های زمانی مشخص مسیرها را یک‌طرفه کرده تا امکان تردد روان‌تر برای سایرین فراهم شود. اکنون آزادراه تهران، شمال با بار فوق‌العاده پرحجم مواجه است و محور هراز نیز چه در مسیر شمال به جنوب و چه در مسیر جنوب به شمال با ترافیکی بسیار سنگین روبه‌روست. به‌ویژه محدوده‌های چلاو، لاسم و گزنک جزو سه مقطع پرترافیک این محور هستند که تیم‌های گشتی پلیس بر اساس حوزه جغرافیایی خود در این نقاط مستقر شده‌اند.

سرهنگ کرمی‌اسد ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم در روزهای پایانی تعطیلات تابستان بیشترین حجم و تقاضای سفر در محورهای برون‌شهری ثبت شود. از این رو، از هموطنان عزیز انتظار داریم پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت تردد و تراکم ترافیک را از طریق رسانه‌ها و شماره تماس‌های ۱۲۰ و ۱۴۱ سازمان راهداری استعلام کرده و مسیرهایی با حجم کمتر و ترافیک روان‌تر انتخاب کنند.

وی افزود: «در حال حاضر، آزادراه تهران، شمال به صورت مقطعی یک‌طرفه شده و محور هراز نیز با ترافیک سنگین مواجه است. در مقابل، محور فیروزکوه از ترافیکی روان برخوردار است و جاده کرج، چالوس در مسیر جنوب به شمال یک‌طرفه شده است. اما همچنان جاده‌های هراز، فیروزکوه و قزوین، رشت می‌توانند به عنوان مسیرهای جایگزین برای مسافران استان‌های شمالی مورد استفاده قرار گیرند.»

۶۵۶ نفر در ۱۷ روز شهریور امسال در تصادفات جان باخته‌اند

رئیس پلیس راه راهور فراجا در ادامه به موضوع ایمنی سفرها اشاره کرد و گفت: شهریورماه یکی از ماه‌های پرتصادف در کشور است. سال گذشته (۱۴۰۳) در همین ماه متأسفانه ۱۵۳۷ نفر از هموطنانمان در حوادث جاده‌ای جان باختند. امسال نیز تا روز (۱۷ شهریور) ۶۵۶ نفر در صحنه تصادفات جان خود را از دست داده‌اند. اگرچه این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته، اما این افراد عزیزانی بودند که می‌شد با رعایت اصول ایمنی از مرگشان جلوگیری کرد. عمده این سوانح ناشی از خطاهای انسانی است.

وی تصریح کرد:« توصیه مؤکد پلیس به رانندگان این است که به‌طور جدی از رفتارهای پرخطر مانند سرعت و سبقت غیرمجاز، رانندگی در شرایط خستگی و خواب‌آلودگی و استفاده از تلفن همراه حین رانندگی خودداری کنند؛ چرا که این عوامل اصلی وقوع حوادث ترافیکی محسوب می‌شوند. همچنین هموطنان باید با صبر و حوصله رانندگی کنند و از اقداماتی مانند عبور از شانه خاکی یا تجاوز به خط محوری وسط که موجب تشدید گره‌های ترافیکی می‌شود، پرهیز کنند.»

سرهنگ کرمی‌اسد افزود:«در این روزهای شلوغ، همکاران بنده در طول مسیرها حضور مستمر دارند و اقدامات لازم برای روان‌سازی ترافیک را انجام می‌دهند، اما همراهی و همیاری شهروندان نقش تعیین‌کننده‌ای در اجرای بهتر مقررات و پیشگیری از حوادث جاده‌ای دارد. امیدواریم هموطنان همانند گذشته، پلیس را در این مأموریت خطیر یاری کنند تا سفرهای پایانی تابستان با ایمنی و سلامت به پایان برسد.»


نظرات

آخرین اخبار
اثربخشی بیشتر داروها با فناوری نانویی
ضرورت توجه به علائم هشداردهنده آب سیاه مادرزادی
کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ مسیر حیاتی نفت همچنان محدود است
روش جدید اندازه‌گیری کلسترول بدون نیاز به آزمایش خون
هشدار زرد دریایی مازندران؛ شنا و فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع
جزئیات حمله موشکی سنگین یمن به بندر المخاء
استقلال خوزستان صفر - آلومینیوم اراک 2؛ شروع رویایی پیروز قربانی
ابومحمد جولانی، بمب ساعتی یا متحد ناخواسته اسرائیل است؟
برنامه قطعی برق کرمان شنبه 24 مرداد + لینک
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق
جدول لیگ برتر فوتبال بعد از هفته اول / استقلال بالاتر از تراکتور و سپاهان
صالحی: قدردانی شیخ نعیم قاسم از نقش ایران، نشان‌دهنده هماهنگی دیپلماسی و مقاومت است
تبریک انصارالله یمن به مناسبت بیستمین سالگرد پیروزی جنگ 33 روزه
پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند
گل‌گهر 1 - نساجی صفر؛ شروع شیرین رحمتی در سیرجان
حضور فعال ایران در نشست مجازی وزرای ورزش بریکس 2026
سپاهان 2 - چادرملو صفر؛ استارت سه‌امتیازی طلایی‌پوشان در لیگ+ فیلم خلاصه بازی
درآوردن موفقیت‌آمیز سوزن از روده کودک 10 ساله در رشت
افشای پیوند ترامپ و علوم غریبه!
استقلال 4 - 0 مس شهر بابک/ شروع طوفانی و صدرنشینی آبی ها در لیگ برتر+ فیلم خلاصه بازی
خیبر 1 - فجرسپاسی 1؛ فرار خرم‌آبادی‌ها از شکست
تراکتور 2 - پیکان صفر؛ شروع کم‌نقص با درخشش مغانلو + فیلم گل های تراکتور
فرانسه خواستار توقف اشغالگری و پیگرد شهرک‌نشینان متجاوز صهیونیستی شد
حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران عربستان در بندر المخا + فیلم
درخشش بنیامین فرجی در مسابقات جوانان؛ شکست قاطع نماینده فرانسه
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 24 مرداد ماه اعلام شد
یک خبر مهم برای پیشکسوتان پرسپولیس
عکس های برتر سال 2026 با موضوع اقیانوس ها
جزئیات سفر کوشنر و ملادنوف به اسرائیل و مصر درباره غزه
ضربه‌ پلیس به قاچاق دارو؛ دستگیری 2 راننده متهم
عملیات خنثی‌سازی مهمات در کنارک
قالیباف: بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب هیچ فرقی نیست؛ حکم، حکم ولایت است
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا
اولین واکنش رسمی پکن به رزمایش تایوان
واکنش رسانه‌های انگلیسی به اظهارات نتانیاهو
نابودی یک‌چهارم ناوگان پهپادی «ریپر» آمریکا
گزارش تکان‌دهنده سازمان جهانی بهداشت؛ افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی