×
ورزشی
شناسه خبر : 244375
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/19 ساعت 18:40
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!

علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال گفت: در جام کافا گل‌هایی خوردیم که نباید می‌خوردیم و نشان از آن داشت که در دروازه ضعف داریم و غیبت بیرانوند این ضعف را کاملا نشان داد.

نورنیوز-گروه ورزشی : تیم ملی فوتبال ایران در راه آماده‌سازی برای جام جهانی ۲۰۲۶ در رقابت‌های کافا شرکت کرد اما نتوانست به عنوان قهرمانی در این رقابت‌ها برسد و پس از عملکردی انتقادبرانگیز مقابل افغانستان، هند و تاجیکستان، در دیدار فینال با یک گل مغلوب ازبکستان شد تا به عنوان نایب قهرمانی برسد.

علیرضا اکبرپور، بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال  در ارزیابی از عملکرد تیم ملی ایران برابر ازبکستان در فینال کافا، اظهار کرد: نایب قهرمانی در کافا نتیجه خوبی برای ایران نبود و انتظار قهرمانی از تیم ایران می‌رفت. ازبکستان جزو تیم‌هایی است که نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت کرده و نفرات خوبی دارد. البته تیم ما به دلیل اخراجی که در ابتدای بازی داشت شرایط برایش سخت شد و نتوانست عملکردی که دوست داشت را به نمایش بگذارد. 

او در پاسخ به این پرسش که آیا کافا محک خوبی برای آماده سازی تیم ملی بود یا خیر؟ گفت: برای نفرات جدیدی که به تیم ملی اضافه شده بودند محک خوبی بود و کادر فنی توانست شرایط آن‌ها را بسنجد و مورد ارزیابی قرار دهد اما ضعف در دفاع انفرادی و تیمی سبب شد تا ما از تیم‌هایی همچون افغانستان گل بخوریم.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال تصریح کرد: در این جام گل‌هایی خوردیم که نباید می‌خوردیم و نشان از آن داشت که در دروازه ضعف داریم و غیبت بیرانوند این ضعف را کاملا نشان داد. 

اکبرپور ادامه داد: این تورنمنت، تورنمنتی نبود که تیم ایران را محک بزند و فقط برای ارزیابی و محک بازیکنان جدید تیم ملی خوب بود اما اگر بخواهیم با این تورنمنت قدرت تیم خود را در جام جهانی بسنجیم تورنمنت راضی کننده‌ای نبود و باید برابر تیم‌های قوی‌تر و بزرگ‌تر محک بخوریم.

او تاکید کرد: این تورنمنت از این جهت حائز اهمیت بود که اگر قرار است برای جام جهانی تیم ملی پوست‌اندازی کند، نفرات بهتری برای جایگزینی هست یا خیر؟ این تورنمنت برای نشان دادن نقاط ضعف و قوت بازیکنان جدید تیم ملی خوب بود.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال خاطرنشان کرد: در جام جهانی ما نباید به این شکل که در کافا بازی کردیم ظاهر شویم، افغانستان تیمی نیست که ما از آن گل بخوریم. البته برابر ازبکستان نیز به دلیل این که از ابتدای بازی ۱۰ نفره شدیم دست مربیان و بازیکنان بسته شد و فشار روی تیم ایران زیاد بود. هرچند به اعتقاد من ازبکستان بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشت و بازیکنان خوبی داشت.

اکبرپور اظهار کرد: تورنمنت کافا در مجموع محک خوبی برای ارزیابی تیم ملی برای جام جهانی نبود اما برای ارزیابی بازیکنان جدید تیم ملی محک خوبی بود.

او گفت: شرایط تیم ملی در جام جهانی کاملا فرق می‌کند و باید در تمام پست‌ها به ویژه دروازه قویتر ظاهر شویم و با اضافه کردن بیرانوند مشکل دروازه را حل کنند. ما تصور می‌کنیم در جام جهانی با صعود به مرحله بعد شق القمر می‌کنیم و فکر و ذکر همه این است که از مرحله خودمان یک مرحله بالاتر برویم در حالی که نباید این طور باشد و باید به فکر صعود به مراحل بالاتر باشیم و حتی در صورت امکان جزو ۴ تیم برتر قرار بگیریم.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا تصور کنید با قلعه نویی در جام جهانی بتوانیم موفق عمل کنیم یا خیر؟ افزود: قلعه نویی چندین سال است که تیم در اختیارش بوده و مربی باتجربه‌ای است. او تیم و بازیکنان را می‌شناسد و به جز قلعه نویی برای تیم ملی کسی را نمی‌بینم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!