×
ورزشی
شناسه خبر : 244375
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/19 ساعت 18:40
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!

علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال گفت: در جام کافا گل‌هایی خوردیم که نباید می‌خوردیم و نشان از آن داشت که در دروازه ضعف داریم و غیبت بیرانوند این ضعف را کاملا نشان داد.

نورنیوز-گروه ورزشی : تیم ملی فوتبال ایران در راه آماده‌سازی برای جام جهانی ۲۰۲۶ در رقابت‌های کافا شرکت کرد اما نتوانست به عنوان قهرمانی در این رقابت‌ها برسد و پس از عملکردی انتقادبرانگیز مقابل افغانستان، هند و تاجیکستان، در دیدار فینال با یک گل مغلوب ازبکستان شد تا به عنوان نایب قهرمانی برسد.

علیرضا اکبرپور، بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال  در ارزیابی از عملکرد تیم ملی ایران برابر ازبکستان در فینال کافا، اظهار کرد: نایب قهرمانی در کافا نتیجه خوبی برای ایران نبود و انتظار قهرمانی از تیم ایران می‌رفت. ازبکستان جزو تیم‌هایی است که نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت کرده و نفرات خوبی دارد. البته تیم ما به دلیل اخراجی که در ابتدای بازی داشت شرایط برایش سخت شد و نتوانست عملکردی که دوست داشت را به نمایش بگذارد. 

او در پاسخ به این پرسش که آیا کافا محک خوبی برای آماده سازی تیم ملی بود یا خیر؟ گفت: برای نفرات جدیدی که به تیم ملی اضافه شده بودند محک خوبی بود و کادر فنی توانست شرایط آن‌ها را بسنجد و مورد ارزیابی قرار دهد اما ضعف در دفاع انفرادی و تیمی سبب شد تا ما از تیم‌هایی همچون افغانستان گل بخوریم.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال تصریح کرد: در این جام گل‌هایی خوردیم که نباید می‌خوردیم و نشان از آن داشت که در دروازه ضعف داریم و غیبت بیرانوند این ضعف را کاملا نشان داد. 

اکبرپور ادامه داد: این تورنمنت، تورنمنتی نبود که تیم ایران را محک بزند و فقط برای ارزیابی و محک بازیکنان جدید تیم ملی خوب بود اما اگر بخواهیم با این تورنمنت قدرت تیم خود را در جام جهانی بسنجیم تورنمنت راضی کننده‌ای نبود و باید برابر تیم‌های قوی‌تر و بزرگ‌تر محک بخوریم.

او تاکید کرد: این تورنمنت از این جهت حائز اهمیت بود که اگر قرار است برای جام جهانی تیم ملی پوست‌اندازی کند، نفرات بهتری برای جایگزینی هست یا خیر؟ این تورنمنت برای نشان دادن نقاط ضعف و قوت بازیکنان جدید تیم ملی خوب بود.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال خاطرنشان کرد: در جام جهانی ما نباید به این شکل که در کافا بازی کردیم ظاهر شویم، افغانستان تیمی نیست که ما از آن گل بخوریم. البته برابر ازبکستان نیز به دلیل این که از ابتدای بازی ۱۰ نفره شدیم دست مربیان و بازیکنان بسته شد و فشار روی تیم ایران زیاد بود. هرچند به اعتقاد من ازبکستان بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشت و بازیکنان خوبی داشت.

اکبرپور اظهار کرد: تورنمنت کافا در مجموع محک خوبی برای ارزیابی تیم ملی برای جام جهانی نبود اما برای ارزیابی بازیکنان جدید تیم ملی محک خوبی بود.

او گفت: شرایط تیم ملی در جام جهانی کاملا فرق می‌کند و باید در تمام پست‌ها به ویژه دروازه قویتر ظاهر شویم و با اضافه کردن بیرانوند مشکل دروازه را حل کنند. ما تصور می‌کنیم در جام جهانی با صعود به مرحله بعد شق القمر می‌کنیم و فکر و ذکر همه این است که از مرحله خودمان یک مرحله بالاتر برویم در حالی که نباید این طور باشد و باید به فکر صعود به مراحل بالاتر باشیم و حتی در صورت امکان جزو ۴ تیم برتر قرار بگیریم.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا تصور کنید با قلعه نویی در جام جهانی بتوانیم موفق عمل کنیم یا خیر؟ افزود: قلعه نویی چندین سال است که تیم در اختیارش بوده و مربی باتجربه‌ای است. او تیم و بازیکنان را می‌شناسد و به جز قلعه نویی برای تیم ملی کسی را نمی‌بینم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ آتش سوزی و عقب نشینی کشتی‌های متخلف در تنگه هرمز
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران