×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 244315
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/19 ساعت 12:46
افشاگری درباره نقش تل‌آویو در اقدامات خصمانه استرالیا علیه ایران

وبسایت خبری آمریکایی «گری زون»:

افشاگری درباره نقش تل‌آویو در اقدامات خصمانه استرالیا علیه ایران

وبسایت خبری تحیلی آمریکایی فاش کرد اتهام‌زنی‌های استرالیا علیه ایران مبنی بر دست داشتن در حملات یهودستیزانه در این کشور بعد از آنکه مقامات اطلاعاتی استرالیایی «هشدار اطلاعاتی» از سوی رژیم صهیونیستی دریافت کرده‌اند، مطرح شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: وبسایت خبری آمریکایی «گری زون» فاش ساخت رژیم صهیونیستی نقش کلیدی در ایجاد این روایت ادعایی که ایران در حملات علیه تاسیسات یهودی در شهرهای مهم استرالیا دست داشته، ایفا کرده است؛ ادعایی واهی و اثبات نشده که عامل تیره شدن روابط میان تهران و کانبرا بوده است.

بر اساس گزارش  استرالیا، کانبرا دست کم در ارتباط با یک انفجاری که یک ساختمان متعلق به یهودیان را سال گذشته میلادی در شهر کانبرا هدف قرار داد، «هشدار اطلاعاتی» از سوی رژیم صهیونیستی دریافت کرده و در ادامه علنا ایران را متهم به دست داشتن در حمله کرده‌ است. 

این رسانه نوشت: «منابع محرمانه تایید کرده‌اند که اسرائیل به سازمان اطلاعات و امنیت استرالیا در رابطه با یکی از حملات با بمب‌های آتش‌زا یک هشدار اطلاعاتی صادر کرده است» هر چند که اذعان کرد «بخش عمده تلاش‌های گسترده برای اجرای تحقیقاتی مبهم را نهاد اطلاعاتی استرالیا انجام داده است.»

اواخر سال ۲۰۲۴ یک رستوران یهودی در شهر سیدنی و یک کنیسه در شهر ملبورن هدف انفجار قرار گرفتند که جراحتی در پی و خسارتی جزئی به آنها وارد کرد اما بعدا دولت کانبرا بر مبنای اتهامات ادعایی مبنی بر دست داشتن ایران در این حملات یهودستیزانه یک کارزار تهاجمی دیپلماتیک را علیه تهران به راه انداخت که در خاتمه منجر به اخراج سفیر ایران در ۲۶ اوت شد.

این تصمیم استرالیا توسط سفیر و وزیر امور خارجه ایران محکوم شد و وزیر خارجه ایران ادعاهای استرالیا را «بی‌اساس و مضحک» دانست.

این در حالی است که یک هفته قبل از به راه افتادن کارزار استرالیا علیه ایران «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی شدیدا به «آنتونی آلبانیز»، نخست وزیر استرالیا حمله کرده و او را یک «سیاستمدار ضعیف که به اسرائیل خیانت و یهودیان استرالیا را رها کرده» خواند.

تصمیم استرالیا برای تیره ساختن روابط خود با ایران این گمانه‌زنی را ایجاد کرد که با هدف اینکه خوشایند اسرائیل عمل کند، سفیر ایران را اخراج کرده است.

به نوشته وبسایت «گری‌ زون» هر چند نخست وزیر استرالیا ادعا کرد که جاسوسان کشورش «فرمان دهنده این حمله را در ایران ردیابی کرده‌اند» اما هیچ سند و مدرکی برای ادعای خود ارائه نکرد.

این وبسایت خبری همچنین تصریح کرد رژیم صهیونیستی «سابقه‌ای طولانی در سازمان‌دهی حملات فریبکارانه در سراسر جهان به منظور تشویق یهودیان به مهاجرت به اسرائیل، آلت دست قرار دادن سیاستمداران و برانگیختن دلسوزی عمومی داشته است.»

گری زون در این زمینه نوشت: « مأموران اسرائیل از سال ۱۹۵۰، تنها ۲ سال پس از تأسیس آن، حداقل سه بمب‌گذاری در کنیسه‌های عراق انجام دادند. در سال ۱۹۵۴، مئیر مکس بینیت، جاسوس اسرائیلی، پس از آنکه در حین استخدام یهودیان عرب برای انجام بمب‌گذاری‌های پرچم دروغین علیه ساختمان‌های غیرنظامی متعلق به ایالات متحده و انگلیس در مصر دستگیر شد، در زندانی در مصر دست به خودکشی زد؛ اتفاقی که بعدها به عنوان "ماجرای لاوون" شناخته شد،.

در این گزارش تاکید شده است: «مانند انفجارهای اخیر استرالیا، بمب‌گذاری‌های مصر به نظر نوعی تروریسم روانی بودند که خسارات نسبتا کمی به بار آوردند و کسی را زخمی نکردند. با این حال، آنها به عنوان بهانه‌ای بسیار مناسب برای استرالیا جهت قطع روابط دیپلماتیک با ایران عمل کردند.»

 


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
حمله موشکی حزب الله به پایگاه کنترل هوایی «میرون»
قائم‌پناه: مردم ایران شعار استقلال و عزت فریاد زدند
حملات اخیر پاکستان در افغانستان 268 کشته و مجروج برجای گذاشت
مدرسه میناب؛ نقض فاحش هنجارهای اساسی بشردوستانه
مجموعه تاریخی فرح آباد و فدراسیون چوگان آسیب دید
جلالی: با حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در تنگه هرمز مخالفیم
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات از حضور مقتدرانه مردم در روز قدس
سران گروه 7 خواستار پایان سریع جنگ با ایران شدند
بازتاب راهپیمایی روز قدس در رسانه‌های عربی
ادعای گروسی درباره تلاش برای از سرگیری مذاکرات هسته‌ای
فیلسوف روس: از ایستادگی ایرانیان شگفت‌زده شدم
گزارش تصویری | حضور دهه نودی ها در راهپیمایی روز جهانی قدس
گزارشگران حقوق بشری سازمان ملل متحد: حمله به ایران مصداق تجاوز است
تردد از محور چالوس و آزادراه تهران-شمال ممنوع شد
هیچ مدرکی درباره تسلیحاتی بودن برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد
هشدار گاردین درباره پیامدهای تجاوز تل آویو و واشنگتن علیه ایران
جزییات مراسم وداع و تدفین امیر دریاسالار شهید علی شمخانی اعلام شد
حمله به بهارستان؛ 2 شهروند شهید و 36 نفر مجروح شدند
رژیم صهیونی مدارس و مراکز درمانی را هدف حملات قرار می‌دهد
تحلیلگر امور نظامی: آمریکایی‌ها تصور نمی‌کردند جنگ طولانی شود
888 زخمی و 109 شهید در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به کردستان
⁠ اطلاعات آمریکا: حکومت ایران در معرض خطر فروپاشی نیست
عراقچی:دشمنان به قدرت ایران اعتراف خواهند کرد
سنتکام کشته شدن 4 تن از خدمه هواپیمای سوخت رسان آمریکا را تایید کرد
قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه 22 اسفند 1404 + جدول
نبرد اراده‌ها در افق سرخ قدس؛ شکل گیری هندسه جدید بازدارندگی مقاومت
آنکارا: یک کشتی ترکیه‌ای را با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور دادیم
آغاز توزیع گسترده میوه شب عید
خطیب جمعه تهران: تا آمریکا و رژیم صهیونی هستند بشریت روی آرامش نخواهد دید
سه شیفته شدن کارخانه ها برای جبران تولیدات آسیب دیده از جنگ
علی لاریجانی: عقل ترامپ به اراده و رشادت ملت ایران نمی‌رسد
کنترل نفت فقط تا 20 روز آینده در دست اقتصاد جهانی خواهد بود
دشمن در مقابله با ملت ایران با در بسته مواجه شد
آغاز موج 44 عملیات وعده صادق 4/شلیک انبوه موشکهای نقطه زن و فوق سنگین به شمال اراضی اشغالی
طنین «الله‌اکبر»درآسمان بارانی تهران؛راهپیمایی روز جهانی قدس درسراسر کشور+ فیلم حمله موشکی
کاروان ایران با نام «دنا» به بازی‌های آسیایی ساحلی اعزام می‌شود
المالکی: حمله به حشدالشعبی تجاوز آشکار به حاکمیت عراق است
ادامه حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در پایتخت و البرز+ فیلم
قهرمان سازی ترامپ از چهره شکست خورده اش
گوشت قرمز ارزان شد
وزیر نفت: روز قدس جنایتکاری رژیم صهیونیستی را آشکار می‌سازد
بدرقه حمید هیراد به خانه ابدی با همخوانی «آخر نماندی»+فیلم
آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت 13 امروز جمعه یک‌طرفه می‌شوند
پاکستان از حملات هوایی جدید به افغانستان خبر داد
اصابت موشک‌های ایران به شمال فلسطین اشغالی؛ 59 صهیونیست زخمی شدند
اعلام اسامی 15 شهید نظام سلامت
مهاجری: جنگ ترامپ؛ علیه مردم است
بارش برف و باران در جاده‌های 9 استان؛ تردد در محورهای شمالی روان است
آمریکا: دولتی متجاوز ، میزبانی نالایق