×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 244315
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/19 ساعت 12:46
افشاگری درباره نقش تل‌آویو در اقدامات خصمانه استرالیا علیه ایران

وبسایت خبری آمریکایی «گری زون»:

افشاگری درباره نقش تل‌آویو در اقدامات خصمانه استرالیا علیه ایران

وبسایت خبری تحیلی آمریکایی فاش کرد اتهام‌زنی‌های استرالیا علیه ایران مبنی بر دست داشتن در حملات یهودستیزانه در این کشور بعد از آنکه مقامات اطلاعاتی استرالیایی «هشدار اطلاعاتی» از سوی رژیم صهیونیستی دریافت کرده‌اند، مطرح شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: وبسایت خبری آمریکایی «گری زون» فاش ساخت رژیم صهیونیستی نقش کلیدی در ایجاد این روایت ادعایی که ایران در حملات علیه تاسیسات یهودی در شهرهای مهم استرالیا دست داشته، ایفا کرده است؛ ادعایی واهی و اثبات نشده که عامل تیره شدن روابط میان تهران و کانبرا بوده است.

بر اساس گزارش  استرالیا، کانبرا دست کم در ارتباط با یک انفجاری که یک ساختمان متعلق به یهودیان را سال گذشته میلادی در شهر کانبرا هدف قرار داد، «هشدار اطلاعاتی» از سوی رژیم صهیونیستی دریافت کرده و در ادامه علنا ایران را متهم به دست داشتن در حمله کرده‌ است. 

این رسانه نوشت: «منابع محرمانه تایید کرده‌اند که اسرائیل به سازمان اطلاعات و امنیت استرالیا در رابطه با یکی از حملات با بمب‌های آتش‌زا یک هشدار اطلاعاتی صادر کرده است» هر چند که اذعان کرد «بخش عمده تلاش‌های گسترده برای اجرای تحقیقاتی مبهم را نهاد اطلاعاتی استرالیا انجام داده است.»

اواخر سال ۲۰۲۴ یک رستوران یهودی در شهر سیدنی و یک کنیسه در شهر ملبورن هدف انفجار قرار گرفتند که جراحتی در پی و خسارتی جزئی به آنها وارد کرد اما بعدا دولت کانبرا بر مبنای اتهامات ادعایی مبنی بر دست داشتن ایران در این حملات یهودستیزانه یک کارزار تهاجمی دیپلماتیک را علیه تهران به راه انداخت که در خاتمه منجر به اخراج سفیر ایران در ۲۶ اوت شد.

این تصمیم استرالیا توسط سفیر و وزیر امور خارجه ایران محکوم شد و وزیر خارجه ایران ادعاهای استرالیا را «بی‌اساس و مضحک» دانست.

این در حالی است که یک هفته قبل از به راه افتادن کارزار استرالیا علیه ایران «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی شدیدا به «آنتونی آلبانیز»، نخست وزیر استرالیا حمله کرده و او را یک «سیاستمدار ضعیف که به اسرائیل خیانت و یهودیان استرالیا را رها کرده» خواند.

تصمیم استرالیا برای تیره ساختن روابط خود با ایران این گمانه‌زنی را ایجاد کرد که با هدف اینکه خوشایند اسرائیل عمل کند، سفیر ایران را اخراج کرده است.

به نوشته وبسایت «گری‌ زون» هر چند نخست وزیر استرالیا ادعا کرد که جاسوسان کشورش «فرمان دهنده این حمله را در ایران ردیابی کرده‌اند» اما هیچ سند و مدرکی برای ادعای خود ارائه نکرد.

این وبسایت خبری همچنین تصریح کرد رژیم صهیونیستی «سابقه‌ای طولانی در سازمان‌دهی حملات فریبکارانه در سراسر جهان به منظور تشویق یهودیان به مهاجرت به اسرائیل، آلت دست قرار دادن سیاستمداران و برانگیختن دلسوزی عمومی داشته است.»

گری زون در این زمینه نوشت: « مأموران اسرائیل از سال ۱۹۵۰، تنها ۲ سال پس از تأسیس آن، حداقل سه بمب‌گذاری در کنیسه‌های عراق انجام دادند. در سال ۱۹۵۴، مئیر مکس بینیت، جاسوس اسرائیلی، پس از آنکه در حین استخدام یهودیان عرب برای انجام بمب‌گذاری‌های پرچم دروغین علیه ساختمان‌های غیرنظامی متعلق به ایالات متحده و انگلیس در مصر دستگیر شد، در زندانی در مصر دست به خودکشی زد؛ اتفاقی که بعدها به عنوان "ماجرای لاوون" شناخته شد،.

در این گزارش تاکید شده است: «مانند انفجارهای اخیر استرالیا، بمب‌گذاری‌های مصر به نظر نوعی تروریسم روانی بودند که خسارات نسبتا کمی به بار آوردند و کسی را زخمی نکردند. با این حال، آنها به عنوان بهانه‌ای بسیار مناسب برای استرالیا جهت قطع روابط دیپلماتیک با ایران عمل کردند.»

 


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
وزیر میراث فرهنگی: استاد شهریار نماد انسجام و وفاق ملی ایران است
لفاظی انتخاباتی ترامپ: آیا ترامپ به دنبال جنگ با ایران است؟
ابن‌الرضا: ثمرات دکترین دفاعی شهید شمخانی امروز در جنگ مقابل آمریکا و اسرائیل دیده می‌شود
سرشماری 1405 چگونه انجام می‌شود؟ جزئیات طرح جدید مرکز آمار ایران
هرمز، پکن و تهران؛ چرا معادلات منطقه تغییر کرده‌ است؟
نرخ‌های جدید مالیات دخانیات در 1405 اعلام شد ؛ هر نخ سیگار خارجی 20.000 ریال
خطر سقوط سنگ در جاده‌های مازندران؛ آسمان مازندران از شنبه طوفانی می‌شود
پایان وقفه در بزرگترین پروژه آبی؛ آب‌شیرین‌کن چابهار به مدار برگشت
شوک به بدنسازی ایران؛ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران تعلیق شد
رهبر انصارالله یمن: جنایات عربستان سیاستی هدفمند برای نسل‌کشی ملت یمن است
وقوع حادثه دریایی برای یک نفتکش در شرق عدن یمن
نوراینفو | 75 درصد تخلفات کامیون ها در تهران شبانه است
ترافیک سنگین در خروجی‌های پایتخت و مسیرهای شمال کشور
پیروزی مقتدرانه دختران فوتبالیست ایران؛ برد قاطع 4 بر صفر برابر تاجیکستان
پیام بسیج در دویستمین شب ایستادگی: تا تحقق کامل آرمان‌ها در میدان می‌مانیم
ایران عضویت آمریکا در شورای حکام را مغایر اساسنامه آژانس دانست
اعتراض سفارت ایران در آلمان به «رویکرد دوگانه» غرب در قبال حقوق بشر
نظرسنجی جدید درباره ترامپ؛ محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
تزریق واکسن آنفلوآنزا از اواخر شهریور؛ اولویت‌بندی برای گروه‌های پرخطر
وزیر دفاع پاکستان: پیام عربستان درباره تحولات یمن را به ایران منتقل کردیم
وزارت خارجه سفیر آلمان را احضار کرد؛ اعتراض ایران به مواضع برلین
آجورلو: آمریکا به شروط تهران عمل کند تا تفاهم عمان- ایران درباره تنگه هرمز اجرایی شود
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ انهدام پهپاد MQ-9 آمریکا در قشم و تحرکات دیپلماتیک
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 27 شهریور؛ قیمت طلا صعودی می شود؟
جدول قطعی برق استان کرمانشاه فردا جمعه 27 شهریور+ زمان‌بندی خاموشی شهرهای استان
روسیه و چین قطعنامه ضدایرانی آمریکا را وتو کردند؛ شکست واشنگتن در شورای امنیت
سازمان ملل: حمله آمریکا به مدرسه میناب و لامرد مصداق جنایت جنگی است
سندرز سناتور آمریکایی، خواستار توقف انتقال بمب‌های سنگین به اسرائیل شد
نخست‌وزیر سوئد پس از شکست انتخاباتی استعفا داد
پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 27 شهریور 1405 ؛ دلار سقوط می‌کند؟
اظهارات جنجالی کاتس درباره اردوغان، حماس و ادامه جنگ در منطقه
مأموران خاطی در تبریز بازداشت شدند؛ قوه قضاییه وارد پرونده شد
دروازه‌بان استقلال: سهراب بختیاری‌زاده من را کشف کرد
کاهش ذخایر آب به تهدیدی برای امنیت آبی جهان تبدیل شده است
تمدید دوباره مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کاردانی به کارشناسی 1405 + جدول رشته محل ها
مشاور رهبر انقلاب: درباره بازگشایی تنگه هرمز موضع ایران تغییر نکرده است
طلایی‌نیک: 200 شب حضور حماسی مردم، قدرت اجتماعی ایران را افزایش داد
تیم ملی بسکتبال ایران آماده دیدار نیمه‌نهایی با کره جنوبی
سپاه پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 آمریکا را رهگیری و منهدم کرد
فیلم‌های تلویزیون آخر هفته 26 و 27 شهریور 1405 + جدول پخش شبکه‌ها
یونیسف: بیش از 57 هزار کودک یمنی در دو هفته آواره شدند
ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان زیر 13 سال در طرح جدید اروپا
جزئیات جدید قتل عام 5 عضو یک خانواده در پونک؛دفن اجساد در چاه 20 متری +اعترافات تکان دهنده
سفارت ایران در لندن: جنایت در میناب با فیلم‌های هالیوودی پنهان نمی‌شود
پادکست | میراث واژه‌ها
جایزه سازمان جهانی بهداشت به پزشک ایرانی حوزه سرطان رسید
شکایت پرسپولیس از یاسر آسانی رد شد؛ پرونده به CAS می‌رود؟
نورنما | عجیب ترین مسابقه اتومبیل‌رانی...
هراز یک‌طرفه می‌شود؛ آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های مازندران
ورود سامانه ناپایدار به گیلان؛ احتمال تگرگ و بارش شدید در ارتفاعات