×
بین الملل
شناسه خبر : 244226
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 23:55
اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت

اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت

شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی در خبری اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در گفتگویی که با سناتور لیندسی گراهام داشت به شکل تلویحی خبر داد دونالد ترامپ هم در عملیات ترور رهبران حماس در قطر مشارکت داشته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک عضو کنگره آمریکا فاش کرد، بنیامین نتانیاهو به شکل تلویحی به وی خبر داده که دونالد ترامپ هم در عملیات تهاجم به رهبران حماس در دوحه مشارکت داشته است.

 شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی در خبری اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در گفتگویی که با سناتور لیندسی گراهام داشت به شکل تلویحی خبر داد دونالد ترامپ هم در عملیات ترور رهبران حماس در قطر مشارکت داشته است.

این رسانه عبری زبان در ادامه اعلام کرد، سناتور گراهام در صفحه خود در ایکس خبر از گفتگوی تلفنی‌اش با نتانیاهو و دیدارش با ران دیرمر وزیر امور راهبردی اسرائیل را منتشر کرد و فاش کرد، نتانیاهو در این گفتگو به شکل تلویحی به وی خبر داده است که دونالد ترامپ هم در این تهاجم مشارکت داشته است.

براساس روایت گراهام این گفتگو شامگاه سه شنبه انجام گرفته و در آن نتانیاهو به وی خبر داده است که حمایت دونالد ترامپ از اسرائیل تاریخی و بی سابقه است و مستوجب قدردانی عمیق است.

به گفته این سناتور گفته‌های نتانیاهو اشاره مستقیمی به این امر است که دونالد ترامپ به طور کامل از عملیاتی که قرار بود در قطر انجام شود، مطلع بوده است.

در همین راستا پایگاه عبری زبان بوحل هم این عملیات را حاصل طرح فریب دونالد ترامپ توصیف کرد و اعلام کرد، عملیات ترور رهبران عالی رتبه حماس در قطر حاصل تلاش‌های رئیس جمهور آمریکاست که آنها را با پیش کشیدن مسئله آغاز مذاکراتی جدید فریب داد.

به نوشته این رسانه عبری زبان، این مسئله آنچنان تامل برانگیز است که شکو تردیدهای زیادی را در رابطه با اینکه طرح جدید ترامپ اصولا برای انحراف توجه رهبران حماس از عملیات اسرائیل صورت گرفته باشد و عملیات امروز با موافقت ایالات متحده انجام شده است.

در ادامه این گزارش آمده است، نحوه انجام این عملیات شک و تردیدها را در رابطه با اینکه ایالات متحده نیز با اجرای طرح فریب خود در آن نقش آفرینی کرده بیشتر می‌کند.

این رسانه اعتراف کرد، آنچه شک و تردیدها را بیشتر می‌کند آن است که در پایان هفته گذشته بود که اعلام شد، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ابتکار عمل جدیدی را برای پایان جنگ مطرح می‌کند که در چارچوب آن تمام اسرا در همان روز اول آزاد و ارتش اسرائیل هم پشت مرزهای غزه عقب نشینی کرده و در عین حال شمار قابل توجهی از اسرای فلسطینی ازاد می‌شود، این پیشنهاد حتی محافل اسرائیلی را هم در آن زمان غافلگیر کرد.

اما ظاهرا این پیشنهاد ساخته و پرداخته اسرائیل بوده و بعید نیست که به شکل متعمدانه و هماهنگی توسط ترامپ اعلام شده باشد تا زمینه خروج مسئولین حماس از مخفیگاه‌های شان و تشکیل جلسه برای بررسی آن فراهم شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خروج فروشندگان کفش و محصولات چرمی از محدوده بازار تهران
هشدار هواشناسی برای پایتخت نشینان
افزایش رسمی تعرفه پیامک و مکالمه تلفن همراه+ قیمت ها
اوسمار به نیمکت پرسپولیس نزدیک شد
آغاز رزمایش‌های اتمی روسیه با هدایت پوتین +فیلم
فیلم ضبط شده ، دزد سریالی پایتخت را به دام اخداخت
رونمایی از بزرگترین توربین بادی جهان در چین
لغو فوتبال بارسا - ویارئال در آمریکا
زامیر: با چالش‌های بزرگی مواجه هستیم
برنامه کنسرت‌های آبان ماه اعلام شد
واشنگتن و معمای بی‌دفاع‌سازی عراق
درگیری خونین نیروهای جولانی و خارجی در شمال سوریه
مومنی: برنامه‌ای برای تقسیم تهران به شرقی و غربی نداریم + فیلم
تا زیاده‌خواهی آمریکا ادامه دارد، مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
جایزه زاخاروف به دو خبرنگار زندانی رسید
اردوغان وارد دوحه شد
اتحادیه اروپا همدست جنایت جنگی اسرائیل در غزه است
تعیین تکلیف «بانک آینده» طی روزهای آینده
جهش 27 هزار واحدی شاخص کل بورس
وزیر بهداشت: کمبود داروها را به صورت منظم رصد می‌کنیم
عذرخواهی رییس دانشگاه تهران ازدانشجویان
گزارش عراقچی به پزشکیان درباره قطعنامه 2231
اعضای خانواده هنیه از غزه خارج شدند
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(107) « بندر‌ گناوه»
هر کسی که در جنایات غزه دخیل بوده، شایسته جایزه صلح نوبل نیست
برای احقاق حقوق کشور باید از موشک و دیپلماسی همزمان بهره برد
نورنما | سرسبزترین خانه ایران!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 30 مهر 1404
قیمت سکه و طلا امروز 30 مهر 1404 + جدول قیمت ها
جنگ بی‌صدا در جاده‌ها؛ نبرد قدرت‌های خودروساز
عصبانیت ترامپ از سوم شدن
دخالت همسر نتانیاهو در برکناری رئیس شورای امنیت اسرائیل
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 30 مهر1404+ جدول
استقلال – الوحدات / آخرین شانس آبی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا
سایپا قیمت جدید خودروهای خود را اعلام کرد+ جدول قیمت ها
جزئیات جدید سرقت بزرگ از موزه لوور+قیمت جواهرات سرقت شده
شمار ناپدیدشدگان غزه به 6 هزار نفر رسید
معاون ترامپ: آمریکا نیروی زمینی به غزه اعزام نخواهد کرد
جزئیات حادثه و آخرین وضعیت صابر کاظمی
جامعه بی‌ترازو
فرسودگی اجتماعی و مکانیسم وعده
جزئیات تعرفه‌های جدید برق اعلام شد
جهان میان دو فنجان؛ چای آرامش، قهوه بیداری
دولت فدرال آمریکا در بن‌بست تعطیلی
الشرق: مسکو برای حفظ پایگاه‌های نظامی، دمشق را برای خود نگاه می‌دارد
ترامپ: هنوز دربارۀ دیدار با پوتین تصمیم نگرفته‌ام
هشدار اسلام‌آباد: هیچ تجاوزی را تحمل نخواهیم کرد
انفجار تانکر سوخت جان 29 نفر را گرفت
اجرایی‌شدن کامل توافقنامه امنیتی بین ایران و عراق ضروری است
کشف بیش از 100 قبضه سلاح در عملیات پلیس پایتخت
X
آگهی تبلیغاتی