×
بین الملل
شناسه خبر : 244226
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 23:55
اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت

اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت

شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی در خبری اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در گفتگویی که با سناتور لیندسی گراهام داشت به شکل تلویحی خبر داد دونالد ترامپ هم در عملیات ترور رهبران حماس در قطر مشارکت داشته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک عضو کنگره آمریکا فاش کرد، بنیامین نتانیاهو به شکل تلویحی به وی خبر داده که دونالد ترامپ هم در عملیات تهاجم به رهبران حماس در دوحه مشارکت داشته است.

 شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی در خبری اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در گفتگویی که با سناتور لیندسی گراهام داشت به شکل تلویحی خبر داد دونالد ترامپ هم در عملیات ترور رهبران حماس در قطر مشارکت داشته است.

این رسانه عبری زبان در ادامه اعلام کرد، سناتور گراهام در صفحه خود در ایکس خبر از گفتگوی تلفنی‌اش با نتانیاهو و دیدارش با ران دیرمر وزیر امور راهبردی اسرائیل را منتشر کرد و فاش کرد، نتانیاهو در این گفتگو به شکل تلویحی به وی خبر داده است که دونالد ترامپ هم در این تهاجم مشارکت داشته است.

براساس روایت گراهام این گفتگو شامگاه سه شنبه انجام گرفته و در آن نتانیاهو به وی خبر داده است که حمایت دونالد ترامپ از اسرائیل تاریخی و بی سابقه است و مستوجب قدردانی عمیق است.

به گفته این سناتور گفته‌های نتانیاهو اشاره مستقیمی به این امر است که دونالد ترامپ به طور کامل از عملیاتی که قرار بود در قطر انجام شود، مطلع بوده است.

در همین راستا پایگاه عبری زبان بوحل هم این عملیات را حاصل طرح فریب دونالد ترامپ توصیف کرد و اعلام کرد، عملیات ترور رهبران عالی رتبه حماس در قطر حاصل تلاش‌های رئیس جمهور آمریکاست که آنها را با پیش کشیدن مسئله آغاز مذاکراتی جدید فریب داد.

به نوشته این رسانه عبری زبان، این مسئله آنچنان تامل برانگیز است که شکو تردیدهای زیادی را در رابطه با اینکه طرح جدید ترامپ اصولا برای انحراف توجه رهبران حماس از عملیات اسرائیل صورت گرفته باشد و عملیات امروز با موافقت ایالات متحده انجام شده است.

در ادامه این گزارش آمده است، نحوه انجام این عملیات شک و تردیدها را در رابطه با اینکه ایالات متحده نیز با اجرای طرح فریب خود در آن نقش آفرینی کرده بیشتر می‌کند.

این رسانه اعتراف کرد، آنچه شک و تردیدها را بیشتر می‌کند آن است که در پایان هفته گذشته بود که اعلام شد، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ابتکار عمل جدیدی را برای پایان جنگ مطرح می‌کند که در چارچوب آن تمام اسرا در همان روز اول آزاد و ارتش اسرائیل هم پشت مرزهای غزه عقب نشینی کرده و در عین حال شمار قابل توجهی از اسرای فلسطینی ازاد می‌شود، این پیشنهاد حتی محافل اسرائیلی را هم در آن زمان غافلگیر کرد.

اما ظاهرا این پیشنهاد ساخته و پرداخته اسرائیل بوده و بعید نیست که به شکل متعمدانه و هماهنگی توسط ترامپ اعلام شده باشد تا زمینه خروج مسئولین حماس از مخفیگاه‌های شان و تشکیل جلسه برای بررسی آن فراهم شود.


نظرات

آخرین اخبار
از بین‌الحرمین تا صحن رضوی؛ ؛ وداع آخر با «رهبر شهید» در مشهد ؛محل خاکسپاری مشخص شد
واکنش کولینا به جنجال داوری در بازی آرژانتین و مصر
فاجعه در ایلام؛ جان‌باختن دو مادر در «بیمارستان کوثر»
رایزنی قطر با عربستان، ترکیه و امارات درباره تحولات منطقه
قالیباف: خروش مردم عراق، «اعلامیه خونخواهی» و مهر تأیید بر راه رهبر شهید بود
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ انفجارهای مهیب در بحرین و اردن
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است
اختصاص 11 پرواز فوق‌العاده شیراز ـ مشهد برای مراسم تشییع
آلمان اظهارات ترامپ علیه اعضای ناتو را تحریک‌آمیز خواند
بیانیه وزارت خارجه درباره حملات آمریکا؛ تهران بر دفاع از امنیت ملی تأکید کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 18 تیر 1405
شرایط ثبت‌نام خودروی کوییک GX-L اعلام شد + لینک ثبت نام
یارانه نقدی تیرماه 1405چه زمانی واریز می شود + جزییات
جنایت در تبریز؛ وقتی کل کل‌های اینستاگرامی به «چاقوکشی» ختم می‌شود
کربلا در تسخیرِ اشک و حماسه؛ وداعِ 4 میلیونی با «رهبر شهید» تاریخ‌ساز شد
گنجی که بی‌صدا مرزهای جهان را فتح کرد
درباره تنگه‌ای که تفاهم میان ایران و آمریکا را به چالش کشید
جزئیات دریافت کارت آزمون ترمیم سابقه تحصیلی
عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز تقریباً به صفر رسید
محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال
مستندسازی مسیر تشییع رهبر شهید از تهران تا مشهد
حسین؛ حماسه جاودان انسان
آماده‌باش 4 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران تشییع رهبر شهید
زلزله‌ای که «دیوار تحریم» را لرزاند؛ فراخوان جهانی برای نجات ونزوئلا
پالتیکو: اروپا پس از تحولات ایران دیگر نمی‌تواند به آمریکا تکیه کند
ناکامی جدید منچستریونایتد؛ شوامنی در آستانه تمدید با رئال مادرید
قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها افزایش یافت
پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 18 تیر 1405
سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد
خشم ترامپ ناشی از قدرت نرم ایران
جنگ، انتقام و جهاد
لیست خرید تارتار فاش شد؛ پرسپولیس به دنبال شکار سه لژیونر
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکا به پنج استان
آخرین وضعیت تردد در محورهای شمالی کشور
بارش‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه چقدر افزایش یافت؟
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب پنجشنبه 18 تیر
پاداش 3 میلیونی برای معرفی ماینرهای غیرمجاز
بدرقه خورشید
تردد قطارهای مسیر تهران-مشهد متوقف شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 +جدول
حضور 4700 مهمان خارجی از 27 کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از مردم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 18 تیر 1405+ جدول
مجوز استفاده از هوش مصنوعی در امتحانات دانشگاه آزاد صادر شد
ترامپ مدعی پیروزی شد: به نسبت 20 به 1 ضربه زدیم
بقائی: اروپا در قبال مشارکت در تجاوز علیه ایران پاسخگو باشد