×
سیاسی
شناسه خبر : 244211
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 22:40
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است

پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است

رییس‌جمهور در پیامی به سران و مردم کشورهای اسلامی اظهار داشت: زمانه ما بیش از هر زمان نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است.

نورنیوز-سیاسی: مسعود پزشکیان ضمن تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت محمد مصطفی (ص) به سران و مردم کشورهای اسلامی، با اشاره به مصوبه اجلاس اخیر وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در رابطه با اعلام سال 1447 هجری به عنوان «هزار و پانصدمین سالگرد ولادت حضرت رسول اکرم(ص)» و دعوت از اعضا برای معرفی اسلام به‌عنوان دین صلح و بردباری، با «برجسته کردن سهم اسلام در تمدن بشری و تقویت گفت‌وگو و درک متقابل بین دینی» اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران حمایت عملی خود را از این قطعنامه اعلام می‌دارد و پیشاپیش با تشکیل ستاد ملی همه مذاهب، اقوام، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مدنی و حوزه عمومی کشور را به پیشبرد آن اهداف و همفکری و همکاری گسترده و موثر با همه دولت‌ها و جوامع مسلمان دعوت کرده است.

متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم و رحمه الله و برکاته

زمانه ما اکنون بیش از هر زمان نیازمند «رحمت نبوی» و اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است. جهان هر روز بیشتر سایه شوم جنگ، تبعیض، خشونت، نقض کرامت انسانی، توسعه تکنولوژی‌های انهدام جمعی، تخریب محیط‌زیست و هراس از آینده را در پیش‌روی خود می‌بیند. امروز جهان اسلام با تداوم و گسترش زیاده‌خواهی‌های رژیم صهیونیستی در همه جا روبه‌رو است. غزه مظلوم و فلسطین غصب شده اینک قتلگاه انسانیت و کانون نسل‌کشی است. آتش تجاوز و جنگ‌طلبی رژیم نژادپرست صهیونی، دور و نزدیک نمی‌شناسد و هر روز جایی را در جهان اسلام هدف می‌گیرد؛ از جمله آنها تعرض آشکار و غیرانسانی به میهن و مردم بیگناه ما بود که با حمایت آمریکا و انفعال نهادهای مسئول بین‌المللی صورت گرفت.

بر این باورم که جهان اسلام سرزمین فرصت‌ها و توانایی‌هاست؛ تمدن کهن، دانش و فرهنگ و هنر خلاق، سرمایه انسانی، جمعیت متنوع، طبیعت و اقلیم و منابع اقتصادی آن می‌تواند سهم بزرگی در خلق جهان امن و آرام و پیشرفته داشته باشد. به نام محمد و رسول امین خداوند(ص) جهان اسلام را به منطقه صلح، گفت‌وگو، وفاق و توسعه تبدیل کنیم و به همزیستی و همکاری جهانی جان تازه‌ای بدهیم. خوشبختانه اجلاس اخیر وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در سال جاری با تصویب شماره C-15.51 زمینه را برای اقدام عملی در این مسیر گشوده است. با اعلام سال 1447 هجری به عنوان «هزار و پانصدمین سالگرد ولادت حضرت رسول اکرم(ص)» صراحتاً از کشورهای عضو می‌خواهد که به معرفی اسلام به‌عنوان دین صلح و بردباری اهتمام ورزند و با «برجسته کردن سهم اسلام در تمدن بشری و تقویت گفت‌وگو و درک متقابل بین دینی» فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و علمی را در این سال و مناسبت خجسته سازماندهی کنند. سازمان همچنین دولت‌های عضو را به راه‌اندازی کارزارهای رسانه‌ای برای ترویج فهم دقیق از اسلام و سنت حضرت رسول اکرم(ص) و برگزاری فعالیت‌های نیکوکارانه و انسان‌دوستانه مطابق با آموزه‌های نبوی ترغیب می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران حمایت عملی خود را از این قطعنامه اعلام می‌دارد و پیشاپیش با تشکیل ستاد ملی همه مذاهب، اقوام، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مدنی و حوزه عمومی کشور را به پیشبرد آن اهداف و همفکری و همکاری گسترده و موثر با همه دولت‌ها و جوامع مسلمان دعوت کرده است.

دست خدا با جمع و فرصت‌های افق‌گشا نهفته در تفاهم‌ها و توافق‌ها و همبستگی‌های ماست.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران


نظرات

آخرین اخبار
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد