×
سیاسی
شناسه خبر : 244179
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 20:30
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند

اسلامی :

هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند

معاون رییس‌جمهور در مراسم افتتاح و بهره برداری از آزمایشگاه مدیریت استهلاک اظهار کرد: خرسندیم که گام مهمی در راستای تقویت فرایندهایی که باید در سازمان وجود داشته باشد تا نظام یکپارچه طراحی، ساخت و پایش وضعیت به اتقان برسد، برداشته شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: آزمایشگاه مدیریت استهلاک ،به‌منظور تامین نیاز صنعت هسته‌ای کشور به خدمات آزمایشگاهی در حوزه مدیریت استهلاک در شاخه‌های تخصصی عمران، مکانیک، برق و ابزار دقیق، آزمایشگاه مدیریت استهلاک و با هدف ارایه خدمات عمومی نظیر آزمایش‌های بتن و مکانیک و نیز خدمات تخصصی مانند استهلاک پرتوی و غیرپرتوی با حضور «محمد اسلامی» معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، معاونان سازمان انرژی اتمی، متخصصان و کارشناسان به بهره‌برداری رسید.

محمد اسلامی در این مراسم گفت: طراحی آزمایشگاه پیش از آنکه صرفاً یک الزام ایمنی باشد، جزو الزامات اصلی طراحی محسوب می‌شود. هنگامی که با پرتو سروکار داریم، طبیعی است که باید بتوانیم آثار آن را در عمر یک محصول پیش‌بینی کنیم؛ بنابراین آزمایشگاه جزو جدایی‌ناپذیر فرایند طراحی است. ان‌شاءالله این مرکز ماندگار و تاثیرگذار باشد و خدمات رسانی آن در تمامی بخش‌ها گسترش یابد.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران بیان کرد: دو فاکتور اصلی برای ماندگاری، «متریال» و «اندازه» است. اگر بتوانیم تلرانس‌ها (نوسان) را به‌خوبی رعایت کنیم، خواص مکانیکی و رفتاری متریال را به‌درستی بشناسیم و عمر را دقیق تخمین بزنیم، می‌توانیم به اتقان برسیم.

اسلامی در حاشیه این افتتاحیه و در جمع خبرنگاران نیز گفت: ما در سازمان انرژی اتمی ایران یک روند توسعه‌ای برنامه‌محور را دنبال می‌کنیم. یکی از الزامات اصلی آن است که بتوانیم الزامات ایمنی محیط‌های پرتوی را در حوزه طراحی، ساخت و نگهداری تشخیص دهیم و براساس محاسبات صحیح و مطابق با استانداردهای ایمنی آن‌ها را پیش ببریم.

وی ادامه داد: در فرایند ساخت مجموعه‌های هسته‌ای، تخمین خستگی یک سازه به‌صورت استاندارد و رایج وجود دارد، اما تا امروز کسی اندازه‌گیری دقیقی از آثار پرتوها انجام نداده و دوام یک سازه، محصول، سامانه یا قطعه تحت تاثیر پرتو بررسی نشده است. بر همین اساس در آزمایشگاه مدیریت استهلاک این موضوع با روش‌های آزمایشگاهی مورد مطالعه قرار گرفت.

اسلامی تاکید کرد: همپای طراحی برای عمر و دوام قطعات، باید تشخیص درست و دقیق آزمایش‌ها را ملاک قرار دهیم و سپس در طول عمر بهره‌برداری آن را پایش کنیم تا اطمینان حاصل شود سازه‌ای که طراحی کرده‌ایم با عمر تعیین‌شده هماهنگ است و بتواند تا پایان زمان مقرر، بدون حادثه در خدمت قرار گیرد. 

معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: اکنون به قابلیت‌های طراحی و مهندسی دست یافته‌ایم، هم به فناوری مجهز شده‌ایم و هم ساخت تجهیزات و اقلام مورد نیاز را در داخل کشور به انجام می‌رسانیم.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در پایان افزود: این چرخه یک تلاش کاملا بومی و مبتنی بر تحقیقات است و به کوری چشم دشمنان، امری پایدار به‌شمار می‌رود که با هیچ بمبارانی نابود نخواهد شد. کشور ما با فرهنگی کهن و جوانانی پرشور و دانا، شایسته بهترین جایگاه است. صنعت هسته‌ای پیشران علوم و فنون پیشرفته است و نیازی مبرم در تمامی سرفصل‌هاست. هیچ‌کس نمی‌تواند این صنعت را از مردم ایران بگیرد.

گفتنی است، آزمایشگاه مدیریت استهلاک با هدف ارایه خدمات عمومی نظیر آزمایش‌های بتن و مکانیک و نیز خدمات تخصصی مانند استهلاک پرتوی و غیرپرتوی تجهیز و راه اندازی شده است. 


نظرات

آخرین اخبار
نیمه دوم /انگلیس (4) - فرانسه (3)
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
حمله آمریکا به حوالی سیریک/تکذیب تخلیه خارگ/ممنوعیت تردد غیرضروری در هرمزگان
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
پشت پرده اعترافات ونس؛ سیاست یا عملیات روانی؟
بقائی:آمریکا با حمله به غیرنظامیان جنایت جنگی مرتکب شد
پخش رقابت فرانسه و انگلیس برای برنز جام جهانی از شبکه سه
هشدار یک مقام نظامی درباره پیامدهای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران
لاوروف و امارات خواستار توقف درگیری‌ها در تنگه هرمز شدند