×
سیاسی
شناسه خبر : 244179
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 20:30
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند

اسلامی :

هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند

معاون رییس‌جمهور در مراسم افتتاح و بهره برداری از آزمایشگاه مدیریت استهلاک اظهار کرد: خرسندیم که گام مهمی در راستای تقویت فرایندهایی که باید در سازمان وجود داشته باشد تا نظام یکپارچه طراحی، ساخت و پایش وضعیت به اتقان برسد، برداشته شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: آزمایشگاه مدیریت استهلاک ،به‌منظور تامین نیاز صنعت هسته‌ای کشور به خدمات آزمایشگاهی در حوزه مدیریت استهلاک در شاخه‌های تخصصی عمران، مکانیک، برق و ابزار دقیق، آزمایشگاه مدیریت استهلاک و با هدف ارایه خدمات عمومی نظیر آزمایش‌های بتن و مکانیک و نیز خدمات تخصصی مانند استهلاک پرتوی و غیرپرتوی با حضور «محمد اسلامی» معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، معاونان سازمان انرژی اتمی، متخصصان و کارشناسان به بهره‌برداری رسید.

محمد اسلامی در این مراسم گفت: طراحی آزمایشگاه پیش از آنکه صرفاً یک الزام ایمنی باشد، جزو الزامات اصلی طراحی محسوب می‌شود. هنگامی که با پرتو سروکار داریم، طبیعی است که باید بتوانیم آثار آن را در عمر یک محصول پیش‌بینی کنیم؛ بنابراین آزمایشگاه جزو جدایی‌ناپذیر فرایند طراحی است. ان‌شاءالله این مرکز ماندگار و تاثیرگذار باشد و خدمات رسانی آن در تمامی بخش‌ها گسترش یابد.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران بیان کرد: دو فاکتور اصلی برای ماندگاری، «متریال» و «اندازه» است. اگر بتوانیم تلرانس‌ها (نوسان) را به‌خوبی رعایت کنیم، خواص مکانیکی و رفتاری متریال را به‌درستی بشناسیم و عمر را دقیق تخمین بزنیم، می‌توانیم به اتقان برسیم.

اسلامی در حاشیه این افتتاحیه و در جمع خبرنگاران نیز گفت: ما در سازمان انرژی اتمی ایران یک روند توسعه‌ای برنامه‌محور را دنبال می‌کنیم. یکی از الزامات اصلی آن است که بتوانیم الزامات ایمنی محیط‌های پرتوی را در حوزه طراحی، ساخت و نگهداری تشخیص دهیم و براساس محاسبات صحیح و مطابق با استانداردهای ایمنی آن‌ها را پیش ببریم.

وی ادامه داد: در فرایند ساخت مجموعه‌های هسته‌ای، تخمین خستگی یک سازه به‌صورت استاندارد و رایج وجود دارد، اما تا امروز کسی اندازه‌گیری دقیقی از آثار پرتوها انجام نداده و دوام یک سازه، محصول، سامانه یا قطعه تحت تاثیر پرتو بررسی نشده است. بر همین اساس در آزمایشگاه مدیریت استهلاک این موضوع با روش‌های آزمایشگاهی مورد مطالعه قرار گرفت.

اسلامی تاکید کرد: همپای طراحی برای عمر و دوام قطعات، باید تشخیص درست و دقیق آزمایش‌ها را ملاک قرار دهیم و سپس در طول عمر بهره‌برداری آن را پایش کنیم تا اطمینان حاصل شود سازه‌ای که طراحی کرده‌ایم با عمر تعیین‌شده هماهنگ است و بتواند تا پایان زمان مقرر، بدون حادثه در خدمت قرار گیرد. 

معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: اکنون به قابلیت‌های طراحی و مهندسی دست یافته‌ایم، هم به فناوری مجهز شده‌ایم و هم ساخت تجهیزات و اقلام مورد نیاز را در داخل کشور به انجام می‌رسانیم.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در پایان افزود: این چرخه یک تلاش کاملا بومی و مبتنی بر تحقیقات است و به کوری چشم دشمنان، امری پایدار به‌شمار می‌رود که با هیچ بمبارانی نابود نخواهد شد. کشور ما با فرهنگی کهن و جوانانی پرشور و دانا، شایسته بهترین جایگاه است. صنعت هسته‌ای پیشران علوم و فنون پیشرفته است و نیازی مبرم در تمامی سرفصل‌هاست. هیچ‌کس نمی‌تواند این صنعت را از مردم ایران بگیرد.

گفتنی است، آزمایشگاه مدیریت استهلاک با هدف ارایه خدمات عمومی نظیر آزمایش‌های بتن و مکانیک و نیز خدمات تخصصی مانند استهلاک پرتوی و غیرپرتوی تجهیز و راه اندازی شده است. 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
ردگیری گردش مالی سنگین 3 فرد با 45 حساب بانکی
ریزش ساختمان در یافت‌آباد/ نجات زنده 4 نفر از زیر آوار
مدارس استان کرمان در روز چهارشنبه 26 آذرماه غیرحضوری شد
عراقچی: وضعیت منطقه غرب آسیا آشفته و خطرناک است
لغو پروازهای کیش/ مدارس کیش غیرحضوری شد/ تغییر ساعت کار بانک ها
آمریکا نفتکش‌های بیشتری از ونزوئلا را توقیف می‌کند
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا در ژانویه
گزارش تصویری | دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت شهدای استان البرز با رهبر انقلاب
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر رسید
عامل خطرناک داعش در بازگشت از کشور همسایه دستگیر شد
بی‌بی‌سی: از پرونده «پانوراما» در دادگاه دفاع می‌کنیم
تنها 15 درصد تکالیف قانونی هوای پاک اجرا شد
ونزوئلا به تبانی ترینیداد و توباگو با آمریکا واکنش نشان داد
تضمین امنیتی یا فریب بزرگ قرن؟
واکنش وزیر آموزش و پرورش به حواشی موسیقی در مدارس
نورنما | روستای رنسانسی ایران که ثبت ملی شده است!
رهبر معظم انقلاب: جوانان ما خوب هستند/ لزوم تبیین هنرمندانه ارزش‌های دفاع مقدس برای آنان
110 اتوبوس برقی در آستانه ورود به شهر تهران
هوای پایتخت سردتر می‌شود/بارش برف فقط در ارتفاعات
زلنسکی: موارد مخرب از توافق صلح حذف شد
همکاری‌های علمی و فناورانه یکی از ستون‌های اصلی شراکت راهبردی ایران و روسیه است
مدارس گیلان فردا 26 آذرماه تعطیل شد
افزایش 45 تا 120 درصدی عوارض 10 آزادراه
تکذیب شایعه اختلال در سامانه‌های پرداخت
اولین هواپیمای اروپایی در فرودگاه بغداد نشست
تکذیب کاهش 40 درصدی مصرف بنزین
هر ایرانی روزی چند لیتر آب مصرف می کند؟ وقتی عددها شگفتی می آفرینند!
حضور عراقچی در مجلس دومای روسیه
ادامه امدادرسانی هلال‌احمر به 6 استان‌ درگیر کولاک و سیلاب
آمریکا از شرط خلع سلاح حماس و حزب‌الله صرف نظر کرد
گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست
نفت و گاز در بورس عرضه می شود؟
قیمت نفت به زیر 60 دلار سقوط کرد
X
آگهی تبلیغاتی