×
اجتماعی
شناسه خبر : 244033
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 12:14
کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟

کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟

معاون درمان وزارت بهداشت درباره ابطال مصوبه ممنوعیت فعالیت پزشکان عمومی در حوزه زیبایی توسط دیوان عدالت اداری توضیح داد و از بررسی صلاحیت‌ها در کمیسیون ملی خبر داد.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌ سجاد رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت درباره ابطال مصوبه کمیسیون صلاحیت حرفه‌ای پزشکان مبنی بر «ممنوعیت انجام اعمال جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی» از سوی دیوان عدالت توضیح داد و در عین حال گفت: احکام مربوط به فعالیت در حوزه زیبایی به تازگی صادر شده و جلسات آن در کمیسیون صلاحیت حرفه‌ای پزشکان، طی روزهای آینده تشکیل می‌شود و رشته‌های مختلف که می‌خواهند در حوزه زیبایی کار کنند در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.

حدود ۲ ماه پیش، خبری مبنی بر تصمیم هیات‌عمومی دیوان عدالت اداری درباره کمیته صلاحیت حرفه‌ای وزارت بهداشت منتشر شد. هیات عمومی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ کمیته صلاحیت حرفه‌ای وزارت بهداشت را مبنی بر ممنوعیت انجام اعمال زیبایی توسط پزشکان عمومی را خارج از حدود اختیار این مرجع دانست و رای به ابطال آن صادر کرد. 

دکتر سجاد رضوی با بیان اینکه به منظور بررسی صلاحیت حرفه‌ای پزشکان دو کمیسیون داریم، اظهار کرد: کمیسیون‌های «معین» و «ملی صلاحیت حرفه‌ای» به منظور بررسی صلاحیت حرفه‌ای پزشکان است. کمیسیون معین در سازمان نظام پزشکی برگزار می‌شود و پس از اینکه صلاحیت افراد در این کمیسیون تایید شد، صلاحیت حرفه‌ای افراد در کمیسیون ملی حرفه‌ای که مسئولیت آن را بر عهده دارم مورد بررسی قرار گرفته و ابلاغ می‌شود. 

وی ادامه داد: کمیسیون ملی صلاحیت حرفه‌ای پزشکان نیز به بررسی خدمات زیبایی و سایر خدمات می‌پردازد و درباره آن تصمیم‌ می‌گیرد. احکام مربوط به فعالیت در حوزه زیبایی به تازگی صادر شده و اولین جلسه آن طی روزهای آینده تشکیل می‌شود و رشته‌های مختلف که می‌خواهند در حوزه زیبایی کار کنند در این جلسه مورد بحث و  بررسی قرار می‌گیرند. کمیسیون صلاحیت حرفه‌ای نمی‌تواند به افرادی که فاقد صلاحیت باشند، اجازه  فعالیت دهد و به منظور داشتن صلاحیت می‌بایست کوریکولوم‌های آموزشی (برنامه درسی) مصوب وزارت بهداشت یا دوره‌های مورد تایید وزارت بهداشت را سپری کرده باشند و افرادی که خارج از این شرایط باشند، نمی‌توانند خدمات را ارائه دهند.

معاون درمان وزارت بهداشت درباره تصمیم دیوان عدالت اداری درباره کمیته صلاحیت حرفه‌ای گفت: دیوان عدالت اداری، روند اداری آن موضوعی که آنها را ممنوع کرده بود، باطل کرده است. دیوان عدالت اداری اعلام نکرده است که چه کسانی جراحی زیبایی انجام دهند و چه کسانی انجام ندهند. آن روند اداری، سلسله مراتب اداری خود را طی نکرده اما در حال حاضر، در یک مسیر قانونی که منجر می‌شود طرحی در کمیسیون ملی صلاحیت حرفه‌ای مورد بررسی قرار می‌گیرد و تصمیم‌گیری می‌شود، قرار دارد. دیوان عدالت اداری اعلام نکرده است که پزشکان عمومی اعمال زیبایی انجام دهند اما گفته است که کمیسیون آن تاریخ که این‌ پزشکان را ممنوع کرده بود، به دلیل اینکه آن مصوبه مسیر قانونی خود را طی نکرده است، باطل است. در حال حاضر، مسیر اداری طی می‌شود و کمیسیون ملی صلاحیت حرفه‌ای تصمیم می‌گیرد که چه کسانی صلاحیت انجام چه خدمتی را دارند که این خدمات مشمول خدمات زیبایی هم می‌شود. 


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
شانس 2 طلا و یک برنز تیم محمد بنا در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا
میدری: الگوهای موفق اقتصادی استان‌ها در سراسر کشور اجرا می شود
مقام مسئول در مجلس: نظر مشاوران رئیس لزوما اعلام موضع رئیس مجلس نیست
واکنش نخست وزیر پاکستان به تمدید آتش‌بس از سوی ترامپ
رسانه‌های عبری: تمدید آتش‌بس با ایران «هدیه» ترامپ به نتانیاهو و اسرائیل است
در صورت هر گونه اقدام علیه ایران، آماده هجوم به اهداف از پیش تعیین شده هستیم
هشدار جنبش نجباء؛ نبرد آینده متفاوت خواهد بود
اعلام نرخ جدید عوارض واردات گوشت قرمز
نرخ خرید گندم 48 هزار و500 تومان تعیین شد
وزیر آموزش و پرورش: مدارس همچنان غیر حضوری است
ترامپ آتش بس با ایران را تمدید کرد
ایران: حمله به کشتی «توسکا» نقض صریح و اساسی آتش‌بس 8 آوریل است
کشتی‌گیر ترک رکورد زد
حاجی‌بابایی: مذاکره در سایه تهدید امکان‌پذیر نیست
پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
کشف استارلینک در یک واحد تجاری در تهران
ایروانی تاکید کرد: لغو محاصره دریایی شرط آغاز مجدد مذاکرات است
بیرانوند: به‌دلیل علاقه شخصی در تجمعات شبانه شرکت می‌کنم
تاکید ولید جنبلاط بر بازگشت به توافق آتش‌بس با فرمول جدید
قیام علیه استبداد رسانه‌ای جهان، از تونل‌های غزه تا انیمیشن‌های لگویی
مرور وضعیت پرسپولیس در جلسه آنلاین اوسمار و حدادی
تنگه هرمز برگ برنده اصلی ایران در مذاکرات با آمریکا
سفارت ایران در اتریش: اظهارات جدید اتحادیه اروپا رقت‌انگیز است
افزایش بی‌سابقه قیمت برق در آمریکا
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران کاهش یافته است
سردار موسوی: اگر از کشورهای همسایه به ایران حمله شود باید با تولید نفت خداحافظی کنند
آیا ژاپن به ابزار جدید آمریکا در بحران‌ها تبدیل می‌شود؟
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
شکستن محاصره دریایی آمریکا از سوی 34 نفتکش مرتبط با ایران
ارتش لبنان: خاک لبنان را پس می گیریم
عراقچی: ایران می‌داند چگونه با محدودیت‌ها مقابله و از خود دفاع کند
اذعان ترامپ به نگرانی از متغیر «زمان» به نفع ایران
شرط هیات ایرانی برای رفتن به اسلام آباد چیست؟
راهزنی دریایی دوباره ارتش تروریستی آمریکا در اقیانوس
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محلی؛ مساجد محور سازماندهی اجتماعی
جزئیات جدیدی از زمان اجرای مرحله سوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ماجرای اعدام 8 زن ایرانی چه بود؟
تمرینات تیم فوتبال استقلال تعطیل شد
قیمت نفت برنت صعودی شد
اتحادیه اروپا: برگزاری دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد ضروری است
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 1 اردیبهشت 1405
برپایی دومین تمرین تاکتیکی ملی‌پوشان زیر نظر قلعه‌نویی
پنیر سر تله موش رایگان است اما مرگبار!
بقائی: تاکنون تصمیمی برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد گرفته نشده است
پیام رهبر انقلاب به اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
چین: ادعای آمریکا دروغ است
خلافی 350 میلیونی یک پژو 405 در ابهر!
پکن: زیاده خواهی آمریکا علت اصلی بن بست در مذاکرات با ایران است
واکنش بی‌ادبانه ترامپ به جدایی تیم کوک از شرکت اپل
افزایش حقوق در برخی واحدها توافقی شد+ جزئیات