×
بین الملل
شناسه خبر : 244024
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 08:53
سخنگوی سازمان ملل انتقال نشست مجمع عمومی از نیویورک به ژنو را رد کرد

سخنگوی سازمان ملل انتقال نشست مجمع عمومی از نیویورک به ژنو را رد کرد

سخنگوی سازمان ملل شایعات منتشرشده درباره انتقال نشست سالانه مجمع عمومی از نیویورک به ژنو را رد کرد و سایت‌های منتشرکننده این اخبار را جعلی خواند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل ادعاها مبنی بر انتقال هشتادمین نشست عالیرتبه مجمع عمومی سازمان ملل متحد از نیویورک به ژنو را «اشتباه» و سایت های منتشر کننده این خبر را «جعلی» دانست.

به گزارش از مقر سازمان ملل، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در پی سوالات متعدد خبرنگاران در این باره گفت: «پرسش‌های زیادی دریافت کرده‌ام و به دلیل حجم بالای اطلاعات نادرست درباره اینکه آیا اصلا رای‌گیری‌ای در مجمع عمومی سازمان ملل برای انتقال نشست سطح بالا از نیویورک انجام شده یا نه، می‌خواهم به‌وضوح اعلام کنم که هیچ رای‌گیری در مجمع عمومی صورت نگرفته است.»

وی تصریح کرد:« گزارش‌هایی در سایت‌های خبری جعلی در اینترنت منتشر و ادعا شده در مجمع عمومی سازمان ملل رای گیری انجام شده و قرار است نشست عالیرتبه مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو منتقل شود. این اشتباه و نادرست است. چرا که هیچ رای‌گیری‌ در مجمع عمومی انجام نشده است.»

سخنگوی سازمان ملل همچنین درباره وجود نام محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در فهرست سخنرانان هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل و وضعیت صدور روادید او از سوی آمریکا گفت: «هیچ تغییری در وضعیت روادید هیات فلسطینی با وجود تلاش‌های ما و دیگران برای پیگیری این موضوع رخ نداده است. او در فهرست سخنرانان ثبت شده است اما تایید سفر روسای هیات‌ها بر عهده من نیست.»

دوجاریک در پاسخ به این سوال که اگر به هر دلیلی روادید او برای روز ۲۵ صادر شود، به این معنا که در نشس مجمع عمومی سخنرانی خواهد کرد اما نه در نشست مربوط به راه‌کار دو دولتی که در گذشته نیز چنین اتفاقی افتاده است، واکنش شما و دبیرخانه سازمان ملل چه خواهد بود؟ گفت:« درباره واکنش‌های احتمالی گمانه‌زنی نمی کنم. فقط می‌توانم بگویم که در حال حاضر، تا جایی که اطلاع داریم، موضع کشور میزبان تغییری نکرده، یعنی همچنان اعلام کرده‌اند که به او و هیئت همراهش روادید نخواهند داد.»

سخنگوی سازمان ملل افزود:« ما نگرانی خود را درباره این تصمیم به‌وضوح ابراز کرده‌ایم، تصمیمی که به نظر ما با توافق‌نامه کشور میزبان مغایرت دارد. بنابراین نمی‌خواهم درباره اتفاقات احتمالی اظهار نظر کنم.»

دوجاریک تصریح کرد: «ما خواهان این هستیم این است که دیپلمات‌ها، هیات‌های نمایندگی، خبرنگاران و افرادی که قصد شرکت در نشست های سازمان ملل دارند، طبق معاهده کشور میزبان، اجازه ورود به خاک آمریکا را داشته باشند تا بتوانند به مقر سازمان ملل دسترسی پیدا کنند.»


نظرات

آخرین اخبار
رسانه صهیونیستی: قدرت نظامی مصر اسرائیل را نگران کرده است
قیمت طلا و سکه امروز 12 تیر 1405
پیکر شهید مصباح‌الهدی باقری‌کنی تشییع شد
قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه 12 تیر 1405 + جدول
تشییع رهبر شهید رقبای منطقه را کنار هم نشاند
مجموعه نمایشی «دیدار» روی آنتن شبکه یک می‌رود
رسانه آمریکایی: اروپا با پرداخت عوارض تنگه هرمز کنار آمد
7 خواننده مطرح با آلبوم «بدرقه» برای رهبر شهید ایران خواندند
جودت یلماز: ملت ترکیه در غم و اندوه ملت ایران شریک است
رهبر شهید تمدن ساز
چه رازی جهان را به تهران کشاند؟
سامانه 137 پلاس برای مراسم تشییع رهبر شهید فعال شد
استقرار 1500 دستگاه تاکسی‌ون رایگان + مسیرها
پزشکیان: ایران مقابل هیچ قلدری سرخم نمی‌کند
حمله نظامیان اسرائیلی به نمازگزاران در بیت‌لحم
رئیس پارلمان لبنان: اجرای تفاهم اسلام‌آباد تنها راه پایان اشغالگری است
دو زلزله پیاپی مرز فارس و هرمزگان را لرزاند
دعوت حزب مردم‌سالاری به حضور در تشییع رهبر شهید
مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی
اشک ملت‌ها بر پیکر رهبر شهید؛ ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و مذهبی از سراسر جهان
فراخوان مراکز علمی برای حضور در مراسم وداع رهبر شهید
هیات اقتصادی ایران به‌زودی راهی پاکستان می‌شود
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و چهارم
محدودیت ترافیکی جاده چالوس لغو شد
معاون اردوغان: رئیس‌جمهور ترکیه راهی تهران می‌شود
منوچهر فربد بازیگر قدیمی از دنیا رفت
غریب‌آبادی: انکار مسئولیت، جنایت دوم آمریکا در حمله به هواپیمای مسافربری ایران بود
ان بی سی گزارش ویژه‌ای از تشییع رهبر شهید منتشر می‌کند
وزیر خارجه پیشین استرالیا: نتانیاهو مانع اصلی صلح است
رئیس‌جمهور: تهران و دوشنبه همکاری‌ها را گسترش می‌دهند
پروازها به فرودگاه قشم بازگشتند
انتشار فهرست پارکینگ‌ها و محل جابه‌جایی زائران به مترو + جدول
هشدار محیط‌زیست؛ کیفیت هوای تهران افت می‌کند
بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید در رسانه‌های خارجی
کاخ گلستان میزبان رسانه‌های بین‌المللی شد
تشییع رهبر شهید پیام قاطع ایران به آمریکا بود
آغاز محدودیت ترافیکی اطراف مصلی تهران + نام خیابان ها
هوای تهران تا دوشنبه گرم‌تر می‌شود
سید مجید موسوی: سیلی‌های سختی که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
غرق شدن کودک مبتلا به اوتیسم در دریاچه/تشکیل پرونده قضایی
مسی در تعقیب رکوردی که شانس شکستن آن اندک است
مدودف برای مراسم رهبر شهید وارد تهران شد
یوسفی: در جام جهانی بخت با ما یار نبود/ اولویتم سپاهان است
پروتکل‌های بهداشتی مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
زیرگذر بزرگراه شهید حکیم در تقاطع بلوار تعاون افتتاح شد
مصلی از صبح فردا میزبان زائران است
سردار وحیدی: دشمن هرگز تسلیم شدن ایران را نخواهد دید
تعطیلی 4 روزه اتحادیه‌های صنفی تهران
افزایش تعداد ورزشکاران کاروان ایران در ناگویا
جنجالی‌ترین شب جام جهانی 2026؛ سه گل مردود کرواسی و رکورد تاریخی رونالدو