×
فرهنگی
شناسه خبر : 243966
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 09:39
تاکید 1500 هنرمند عرضه سینما بر پایان نسل کشی در غزه

تاکید 1500 هنرمند عرضه سینما بر پایان نسل کشی در غزه

بیش از 1200 فعال سینما و تلویزیون، از جمله برندگان اسکار، در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که با نهادها و شرکت‌های اسرائیلی مرتبط با نسل‌کشی و نژادپرستی علیه فلسطینی‌ها همکاری نخواهند کرد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: بیش از ۱۵۰۰ فیلم‌ساز و بازیگر سینما و تلویزیون در جهان، از جمله برندگان جوایز معتبر اسکار، بفتا، امی و نخل طلای جشنواره کن، طوماری امضا کردند و متعهد شدند با شرکت‌ها و مؤسسات اسرائیلی همکاری نکنند که در نسل‌کشی و نظام تبعیض نژادی علیه فلسطینیان دست دارند.

به گزارش روزنامه عبری «یسرائیل هیوم»، در میان امضاکنندگان، نام‌های برجسته‌ای همچون یورگوس لانتیموس (کارگردان یونانی)، ایوا دِفورنی و آدم مکای (کارگردانان آمریکایی) و مایک لی (کارگردان بریتانیایی) دیده می‌شود.

همچنین بازیگرانی مانند اولیویا کلمان، ایمی لو وود، زبابا آسیدو، جاش اوکانور، آیو اِدبِری، مارک روفالو و سینتیا نیکسون نیز این طومار را امضا کرده‌اند. امضاکنندگان در بیانیه خود نوشتند: «به عنوان فیلم‌سازان، بازیگران و فعالان صنعت سینما، به تأثیر این هنر در شکل‌دهی افکار و دیدگاه‌ها آگاهیم. در این لحظات حساس، که برخی از دولت‌ها در ارتکاب فاجعه غزه شریک هستند، باید تمام تلاش خود را برای مقابله با این ظلم‌ها انجام دهیم.» آن‌ها افزودند: «دادگاه بین‌المللی عدالت هشدار داده است که خطر واقعی نسل‌کشی در غزه وجود دارد و اشغالگری "اسرائیل" و نظام آپارتاید علیه فلسطینیان غیرقانونی است». امضا کنندگان طومار تأکید کردند: «دفاع از برابری، عدالت و آزادی برای همه انسان‌ها وظیفه اخلاقی ماست و هیچ کس نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد. باید علیه آسیب به مردم فلسطین موضع بگیریم.»

این گروه اعلام کردند که با پیروی از ابتکار «فیلم‌سازان متحد علیه آپارتاید»، از نمایش فیلم‌ها، همکاری یا حضور در مؤسسات سینمایی "اسرائیل" – شامل جشنواره‌ها، سینماها، پلتفرم‌های پخش و شرکت‌های تولید – خودداری خواهند کرد، زیرا این مؤسسات در نسل‌کشی و تبعیض نژادی علیه فلسطینیان شریک محسوب می‌شوند. آن‌ها از تمامی فعالان سینما در جهان دعوت کردند تا به این حرکت بپیوندند و موضع جهانی علیه بی‌عدالتی و ظلم رژیم اشغالگر صهیونیستی به مردم فلسطین را تقویت کنند.

از جمله امضا کنندگان یورگوس لانتیموس کارگردان فیلم بیچارگان، آدام مکای، اولیویا کلمان، تیلدا سوینتون، خاویر باردیم و سینسیا نیکسون هستند.

یورگوس+لانتیموس
خاویر+باردیم

در این بیانیه مصادیق همدستی مواردی مانند توجیه نسل کشی و نژادپرستی یا همکاری با دولتی که این گونه جنایات را انجام می‌دهد تلقی شده است که فستیوال سینمایی قدس به عنوان مثالی آشکار برای همکاری با دولت رژیم اشغالگر بیان شده است.

در این بیانیه همچنین آمده است اکثریت شرکت‌های تولید و توزیع اسرائیلی و نهادهای سینمایی دیگر هیچگاه از حقوق کامل ملت فلسطین که مورد اعتراف بین‌المللی قرار گرفته حمایت نکرده‌اند و در شرایط حساس کنونی کشورهای زیادی با انجام نسل کشی در غزه موافقت کرده و باید برای توقف همدستی در این کابوس ادامه دار تلاش شود.

هانا اینبیندر از بازیگران امضا کننده این بیانیه گفت: آنچه در دو سال گذشته در نوار غزه شاهد آن بودیم هر وجدانی را به واکنش وا می‌دارد، من یک یهودی آمریکایی هستم که مالیات‌های من به طور مستقیم برای تجاوز «اسرائیل» علیه غزه مصرف می‌شود، احساس می‌کنم باید هر کاری که می‌توانیم برای پایان این نسل کشی انجام دهیم، در این لحظه حساس و در شرایطی که مقامات ما با شکست مواجه شده‌اند هنرمندان باید مداخله کنند.


اخبار مرتبط
بی‌ریشه‌ها در سرزمین فلسطین؛ شجره‌نامه اشغال و نسل‌کشی
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 15:18
نورنیوز بررسی می‌کند،
بی‌ریشه‌ها در سرزمین فلسطین؛ شجره‌نامه اشغال و نسل‌کشی
رهبران کنونی رژیم صهیونیستی که از سرزمین‌های بیگانه آمده‌اند، اکنون بر خاکی حکم می‌رانند که بیش از 67 هزار فلسطینی را در آن قتل عام کرده‌اند؛ بی‌ریشه‌هایی با پرچم استعمار.
دوست‌داشتنِ منفورترین رژیم دنیا
شنبه 1404/06/29 ساعت 09:57
رضا کردلو
دوست‌داشتنِ منفورترین رژیم دنیا
رابرت پریش یکی از آن بچه‌هایی بود که در فیلم‌ها دنبال چارلی چاپلین می‌دوید و ماهی 7 دلار حقوق می‌گرفت. کتابی دارد که در آن نوشته سال‌ها در استودیوهای مختلف کار کرد و بعد از مدت‌ها دستیاری تدوین، به تدوینگری رسید. خودش می‌گوید که از جان فورد که استاد مسلم سینماست، خیلی چیزها یاد گرفت و چند تا از کارهای جان فورد را هم تدوین کرد.
خاویر باردم با چفیه‌ای در حمایت از فلسطین در امی حاضر شد
دوشنبه 1404/06/24 ساعت 08:51
خاویر باردم با چفیه‌ای در حمایت از فلسطین در امی حاضر شد
خاویر باردم، بازیگر مطرح اسپانیایی، در مراسم جوایز امی 2025 با چفیه حاضر شد و با اعلام حمایت از تحریم نهادهای صهیونیستی، موضعی صریح در حمایت از مردم فلسطین اتخاذ کرد.
سه موج سنگین تحریم علیه تل‌آویو
یکشنبه 1404/06/23 ساعت 09:59
نورنیوز از تحریم اسراییل توسط اهالی سینما، موسیقی، و برخی دانشگاه های جهان گزارش می دهد ؛
سه موج سنگین تحریم علیه تل‌آویو
نهضت تحریم اسرائیل، از یک واکنش منطقه‌ای فراتر رفته و اکنون به جنبشی جهانی تبدیل شده است. سینما، موسیقی و دانشگاه هم‌صدا شده‌اند تا نشان دهند کرامت انسان بالاتر از هر قدرت سیاسی یا اقتصادی است. جهان امروز با یک انتخاب اخلاقی روبه‌روست: سکوت یا اقدام. وجدان بشری در حال نوشتن فصلی جدید از عدالت جهانی است.
بلیت سینماهای کشور روز جمعه نیم‌بهاست
سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 11:26
به مناسبت روز ملی سینما؛
بلیت سینماهای کشور روز جمعه نیم‌بهاست
همزمان با فرارسیدن «روز ملی سینما»، تمامی سالن‌های سینمایی کشور جمعه 21 شهریور میزبان تماشاگران با بلیت نیم‌بها خواهند بود. این طرح با هدف گرامی‌داشت سینما و فراهم کردن فرصت بیشتر برای حضور مردم در کنار پرده نقره‌ای اجرا می‌شود.
حرکت اعتراضی هواداران ایتالیا به اسرائیل دوباره تکرار شد
سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 10:31
حرکت اعتراضی هواداران ایتالیا به اسرائیل دوباره تکرار شد
دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایتالیا و رژیم صهیونیستی در مجارستان با حاشیه‌ای متفاوت همراه شد؛ جایی که ده‌ها هوادار ایتالیایی هنگام پخش سرود حریف، پشت خود را به زمین کردند و با در دست داشتن پلاکاردهایی با شعار «جنگ را متوقف کنید» اعتراضشان به کشتار در غزه را نشان دادند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
میدان صادقیه برچیده می‌شود + جزییات
بازگشت قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت وجاهت حقوقی ندارد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 23 مهر 1404
قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار تهران اعلام شد
خروج 800 میلیارد تومان پول از بورس
از رایزنی درباره پایگاه‌های روسیه تا مطالبه تحویل «بشار اسد»
موضع دولت درباره بنزین شفاف است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 23 مهر1404+ جدول
هیچ محدودیتی در شبکه برق تهران وجود ندارد
موافقت مجلس با تشکیل شورای‌ملی راهبری هوش مصنوعی
نتانیاهو باز هم دادگاه را ترک کرد
آیا آمار کاهش بیکاری با واقعیت‌ها سازگار است؟
کشف کارگاه تولید محصولات غیربهداشتی تقلبی + فیلم
نشست خبری رئیس جمهور سه شنبه 29 مهر برگزار می شود
نورنما | مسیر موفقیت بچه‌های تیم ملی وزنه‌برداری ایران
ابلاغ قانون پرنده‌های هدایت‌پذیر و تشدید مجازات جاسوسی
پیرمرد همدانی رکورددار مزاحمت برای اورژانس
مرگ دلخراش 20 مسافر هندی در آتش‌سوزی اتوبوس
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(100) « بیله‌سوار»
مهم‌ترین اسرای فلسطینی که آزاد شدند، چه کسانی هستند؟
ترور یکی از نامزدهای انتخابات پارلمان عراق + فیلم
نتانیاهو امروز در دادگاه حاضر می‌شود
یارانه 8 میلیون نفر پردرآمد حذف شد
شو تبلیغاتی ترامپ
افول محور آتلانتیک در برابر خیزش آسیا
صدای انفجار در اطراف تبریز شنیده خواهد شد/ مردم نگران نشوند
خاورمیانه بدون تشکیل کشور فلسطین سرنوشت تاریکی خواهد داشت
سریال ایست قلبی و مرگ دانش‌آموزان
نبرد پایاپای تیم ملی پینگ پنگ ایران و کره جنوبی
پزشک برادرکش برای بار دوم به قصاص محکوم شد
ناکارآمدی و رؤیای ناممکن توسعه
پنجشنبه‌های استان کرمان تا پایان سال تعطیل شد
صبح نو ترامپ و توهم کرنش ایران
کریستیانو رونالدو در 40 سالگی رکورد زد!
تهدید ترامپ درباره خلع سلاح حماس یعنی جهنم به پا خواهد شد
پیام نوبل برای رشد ایران
بازگشایی دولت آمریکا رای نیاورد
ادارات و دستگاه‌های اجرایی لرستان پنجشنبه‌ها دورکار شدند
پایان «باند وحشت» در تهران؛ سه سارق مسلح بامداد امروز اعدام شدند+فیلم اعترافات
فهرست 28 تیم راه‌یافته به جام جهانی 2026
نتایج کامل دیدارهای سه شنبه انتخابی قاره اروپا
اقتصادنگار | مرغ و گوشت، کم‌کم از سفره‌ها خداحافظی می‌کنند
هواداران ایتالیا هنگام پخش سرود ملی اسرائیل هو کردند
پدر امیرمحمد خالقی از قصاص قاتل پسرش گذشت کرد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 23 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
سفر آخر ناخدا
جلوگیری از زوال عقل با ترک سیگار در میانسالی
نزدیک شدن به سکونت در مریخ
گوگل به هند می‌رود
نوراینفو | همه چیز برای دویدن تازه کارها
X
آگهی تبلیغاتی