×
بین الملل
شناسه خبر : 243958
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/17 ساعت 21:20
اتحادیه اروپا 14 میلیون یورو برای حمایت از مردم افغانستان اختصاص داد

اتحادیه اروپا 14 میلیون یورو برای حمایت از مردم افغانستان اختصاص داد

اتحادیه اروپا با اختصاص 14 میلیون یورو، برنامه‌های تاب‌آوری اجتماعی و حمایت از زنان و کودکان در افغانستان را تقویت می‌کند. همزمان، صلیب سرخ داروهای حیاتی برای درمان آسیب‌دیدگان زلزله کنر را تحویل داد.

نورنیوز-گروه بین الملل : اتحادیه اروپا که در کنار آمریکا طی دو دهه اشغالگری، درد و رنج زیادی بر مردم جنگ‌زده افغانستان تحمیل کرده‌است، امروز (دوشنبه) اعلام کرد ۱۴ میلیون یورو برای اجرای برنامه‌های تاب‌آوری اجتماعی و حمایت از زنان و کودکان در افغانستان اختصاص می‌دهد.

یه گزارش از خبرگزاری صدای افغان (آوا)، اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) اعلام کرد از این مبلغ، ۶ میلیون یورو به «برنامه تاب‌آوری اجتماعی افغانستان» و هشت میلیون یورو به بخش زنان سازمان ملل برای حمایت از زنان و دختران تخصیص یافته است. برنامه یادشده توسط برنامه توسعه سازمان ملل (UNDP)، سازمان خواربار و کشاورزی (FAO) و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) اجرا می‌شود و قرار است دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل (UNODC) نیز به آن بپیوندد.

بر پایه این گزارش، ادعا می می‌شود که این برنامه با هدف تقویت تاب‌آوری جوامع در برابر تغییرات اقلیمی و ترویج معیشت جایگزین برای کشت خشخاش در استان‌های هلمند و قندهار طراحی شده و در سال سوم به استان بادغیس گسترش خواهد یافت. اتحادیه اروپا تاکنون ۲۱ میلیون یورو به این طرح کمک کرده است.

ورونیکا بوسکوویچ پوهار کاردار اتحادیه اروپا در افغانستان، با اشاره به مشکلات ناشی از خشکسالی، فرسایش منابع طبیعی و بحران‌های انسانی ناشی از اخراج مهاجران افغان، گفت این کمک اضافی در «زمانی حساس» صورت می‌گیرد. وی افزود اتحادیه اروپا ضمن حمایت از تلاش‌ها در روند دوحه برای مبارزه با مواد مخدر، در پی کمک به کشاورزان برای گذار به معیشت‌های جایگزین است.

به گفته دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا)، بیش از ۲۳ میلیون نفر در افغانستان نیازمند کمک‌های فوری انسانی هستند و کاهش کمک‌های خارجی فشار مضاعفی بر جوامع آسیب‌پذیر وارد کرده است. کارشناسان هشدار داده‌اند که تغییرات اقلیمی و خشک‌سالی‌های پی‌درپی امنیت غذایی میلیون‌ها تن را تهدید می‌کند.

همزمان با اتحادیه اروپا، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ امروز بیش از ۵۰۰ کارتن دارو را به بیمارستان‌های ننگرهار و کنر تحویل داد تا برای درمان مجروحان زلزله اخیر شرق افغانستان استفاده شود. بر اساس اعلام وزارت بهداشت حکومت سرپرست طالبان، ۳۴۷ کارتن به بیمارستان حوزوی ننگرهار و ۱۵۵ کارتن به بیمارستان ولایتی کنر اختصاص یافته است.

زمین‌لرزه ۶ ریشتری هفته گذشته در کنر بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ کشته و سه هزار و ۶۰۰ زخمی برجای گذاشت. منابع محلی می‌گویند کمبود تجهیزات پزشکی روند درمان آسیب‌دیدگان را دشوار کرده و کمک‌های فوری بین‌المللی در کاهش تلفات نقشی حیاتی دارد.


اخبار مرتبط
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیگیری ویژه پلیس آگاهی برای دختر گمشده آبادانی
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 25 آبان 1404
وزیر خارجه ترکیه: در صورت لزوم، آماده اعزام نیرو به غزه هستیم
اعلام نتایج قرعه‌کشی سایپا + لینک نتایج
نورنما | ربات‌های کارمند در هتل
مرندی: ایران هیچ اطلاعات غیرضروری به آژانس نخواهد داد
برنامه امروز مسابقات ملی پوشان ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 25 آبان1404 + وضعیت استان‌ها
آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه
عروس هلند در دستان آتش نشان تهران+فیلم
تولد سالانه 3 تا 5 هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور
تونل‌ها با پهپادهای مجهز به هوش مصنوعی بازرسی می شوند
کشفی منحصربفرد با آب شدن یخ در نروژ
ورزشکاران بخوانند؛ نکاتی در مورد پودر پروتئین
آسیب پنهانی که خطر زوال عقل را افزایش می‌دهد
سردار رادان‌: با اراذل و اوباش شوخی نداریم؛ به آن‌ها اجازه نمی‌دهیم گردن‌کشی کنند
سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجیگران پیام‌هایی دریافت کرده است
گفتگوی تلفنی ومفصل پوتین و نتانیاهو درباره برنامه اتمی ایران
جدول مدالی بازی‌های کشورهای اسلامی/ صعود ایران به رده سوم
آخرین تقاضای پدر ستاره حیدری دختر گمشده آبادانی از مردم
آخرین وضعیت جوی کشور
معرفی برگزیدگان نخستین دوره جایزه «هم‌خوان»+ برگزیدگان
ارسال پیام از واتس‌اپ به پیام‌رسان‌های دیگر
ساینا کریمی طلای تکواندو ایران را گرفت
دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
واکنش دفتر بیل کلینتون به تهدیدهای ترامپ
پرواز هواپیمای بارورسازی ابرها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه
هستی محمدی مدال برنز گرفت
بارش نخستین برف پاییزی در تهران+فیلم
پرداخت زود هنگام یارانه ها در آبان ماه تکرار می شود؟
مخالفت سران‌ پاکستان و اردن با کوچ اجباری فلسطینیان از سرزمین مادری
امریکا یک بمب حرارتی هسته‌ای بدون کلاهک آزمایش کرد
خوش‌روش برنز گرفت
بخشنامه لایحه بودجه 1405 ابلاغ شد+ متن بخشنامه
تب برفکی در کشور کنترل شد
نبیه بری: اسرائیل به یک بند توافق هم پایبند نبوده است
انصارالله یمن: پاسخ ما به تمدید تحریم‌های شورای امنیت متقابل خواهد بود
مادران شاغل با چند سال خدمت می توانند بازنشسته شوند؟
میزان هدررفت آب در کشور چقدر است؟
زمان اجرای طرح یسنا اعلام شد+ جزئیات
هشدار حماس درباره تشدید فاجعه انسانی در غزه
ابلاغ بخشنامه لایحه بودجه 1405 کل کشور
تیم رباتیک ایران مدال طلای روبوکاپ آسیا اقیانوسیه را بدست آورد
شکست تیم امید ایران برابر قرقیزستان
هلال‌احمر به حالت آماده باش درآمد
رژیم اسرائیل پیکرهای 15 شهید فلسطینی دیگر را تحویل داد
دو دوپینگی جدید کدام یک از ورزشکاران هستند؟
پزشکیان: داشتن زندگی آسان در گرو کنار گذاشتن تجملات است
اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا عواقب جدی دارد
بعد از بانک آینده، نوبت به ادغام موسسه ملل رسید
X
آگهی تبلیغاتی