×
اقتصادی
شناسه خبر : 243905
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/17 ساعت 15:28
وزیر ارتباطات: اقتصاد دیجیتال ایران درگیر موانع ساختاری جدی است

وزیر ارتباطات: اقتصاد دیجیتال ایران درگیر موانع ساختاری جدی است

وزیر ارتباطات با تأکید بر وجود موانع ساختاری در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال گفت: مشکلات فعالان این حوزه مطلوب دولت نیست و تنها با اتکا به بخش خصوصی و نخبگان می‌توان آنها را برطرف کرد. او سهم 35 درصدی اقتصاد دیجیتال در تحقق رشد اقتصادی 8 درصدی کشور را حیاتی دانست.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سیدستار هاشمی روز دوشنبه در جلسه «هم اندیشی بررسی چالش های کسب و کارهای حوزه دیجیتال» با بیان اینکه بسیاری مسایل در ایران در حوزه اجرا با دیگر کشورهای جهان کاملا متفاوت است، خاطر نشان کرد: باید از آنهایی که فکر می کنیم می توانند در رفع مشکلات اثرگذار باشند، برای حل مسایل کشور استفاده شود در این مسیر حضور بخش خصوصی می تواند چاره ساز باشد.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات کنونی در پیش پای فعالان اقتصاد دیجیتال مطلوب دولت نیست، اظهار داشت: از نگاه دولت راهکار حل مشکلات استفاده از بخش خصوصی است و اگر از فاعلان این بخش دعوت می کنیم تا در نشست های دولتی حضور داشته باشند، واقعا اعتقاد داریم که باید کارهای را به بخش خصوصی واقعی سپرد.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه دولت قطعا از بزرگ شدن بخش خصوصی حمایت جدی می کند، تصریح کرد: پایداری سرویس و استفاده از بخش خصوصی دقیقا در راستای منافع و امنیت ملی است.

وی با اشاره به اینکه دولت با فقر نیروی انسانی مواجه است، اظهار داشت: متاسفانه وقتی مجوز استخدام نخبگان در دستگاه های دولتی را دریافت می کنیم و به دنبال استفاده از آنها در مجموعه دولت هستیم، نخبگان تمایلی به حضور در دولت ندارند و دلیل آنها نیز موضوعات معیشتی است. به همین دلیل نگرش نخبگان به خارج از کشور از سویی تهدید محسوب می شود و از سوی دیگر فرصت بزرگی است می توان از آن در جهت افزایش سهم اقتصاد دیجیتال استفاده کرد.

هاشمی با بیان اینکه اقتصاد دیجیتال مرز نمی شناسد و باید نگاه خود را از داخل به منطقه و جهان تغییر داد، افزود: سهم اقتصاد دیجیتال برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصد در کشور، ۳۵ درصد است و برای انجام این مهم باید نوآوری، فناوری و امکان بهره وری را افزایش داد.

وی با تاکید مجدد بر حمایت از بخش خصوصی در دولت چهاردهم افزود: برای نگارش طرح تحول دیجیتال، این وزارتخانه وقت گذاشته که شاه بیت آن ورود بخش خصوصی به بدنه دولت است و ما از این موضوع استقبال می کنیم.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه بحث تنظیم گری یک چالش جدی در زیست بوم دیجیتال کشور است، اظهار داشت: موضوع نظارت، یکی از وظایف حاکمیت است اما دخالت رفتاری نادرست است.

وی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب درباره وضعیت نه جنگ، نه صلح و عقب و راکد ماندن کارها در کشور، گفت: پس از سخنان ایشان، حجت بر ما تمام شده است و بخصوص در حوزه ارتباطات به شدت دچار افت کیفیت شده بودیم که با سخنان ایشان موضوع (حالا بگذارید ببینیم در آینده چی می شود) را روشن کردند و ما به عنوان وزارتخانه ارتباطات پیگیر این موضوع خواهیم بود ولی تفحظات وجود دارد.

هاشمی به طراحی کارگروه اقتصاد دیجیتال با نگاه فرصت و چابک محور اشاره کرد و ادامه داد: سعی می کنیم با برگزاری نشست های مختلف با بخش خصوصی مشکلات را حل کنیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
درمان کچلی با چربی سوزی
عوراض جدی خواب نامناسب
پیکر چهارمین صیاد دیلمی پس از 20 ساعت جست‌وجو پیدا شد
هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد
الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد
گروسی: با ایران در حال همکاری هستیم؛ مسیر گفت‌وگو را ادامه خواهیم داد
دیدار رئیس هیات مذاکره کننده یمن با فرستاده سازمان ملل متحد
خبرهای جدید رئیس سازمان اداری و استخدامی برای نیروهای شرکتی+فیلم
ریابکوف: زمان و مکان دیدار پوتین و ترامپ پس از آماده‌سازی محتوای مذاکرات مشخص می‌شود
هشدار دادگستری تهران به شهروندان: مراقب مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی باشید
عکس های منتخب جهان، 29 اکتبر 2025
دبیرکل سازمان ملل حملات اسرائیل به غزه را به شدت محکوم کرد
روز ملی جزایر سه گانه خلیج فارس به تقویم رسمی کشور اضافه شد
راهبرد ترامپ در آمریکای لاتین نتیجه عکس خواهد داشت
جزییات درگیری در نزدیکی دانشگاه آزاد مرکز واحد سوهانک+فیلم
دختر شهید سپهبد شادمانی تصویری از درجه اعطایی از سوی رهبر انقلاب به این شهید را منتشر کرد
بهره‌برداری از 164 واحد نیروگاه تجدیدپذیر
والیبالیست های جوان ایران قهرمان بازی های آسیایی بحرین شدند
صابر کاظمی از دنیا رفت/کمیسیون پزشکی، مرگ مغزی صابر کاظمی را تأیید کرد
پاسخ کوبنده بوکسور لبنانی به لگدمال کردن پرچم اسرائیل
یونیسف خواستار آتش بس فوری در سودان شد
لیست 45 نفره برای مدیریت نوار غزه
مدال طلای جودو بر گردن مهسا شکیبایی
ادعای تازه گروسی درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران
جنگ با لبنان، عواقب بدی برایتان دارد
شهادت 104 فلسطینی از شب گذشته تاکنون
اتحادیه اروپا خواستار احترام به آتش‌بس در غزه شد
اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعاهای فائزه هاشمی
اوکراین 2 پالایشگاه نفت روسیه را هدف قرار داد
اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 7 تا 10 آبان در برخی از جاده‌های کشور
نورنما | اشتباه ترامپ، نخست‌وزیر ژاپن را هم سرگردان کرد
تصویب سه روز جدید در تقویم رسمی کشور
نخست وزیر مجارستان: اروپا باید با مسکو مستقیم مذاکره کند
روایت ترامپ از درگیری کوچک در هیروشیما و ناکازاکی!
صعود تاریخی بازارهای سهام آسیا
تحرکات جدید نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
شرایط اعطای فرزندخواندگی اعلام شد+ جزئیات
تاریخ سازی پدیده تنیس روی میز ایران در بحرین
پوتین: یک اژدر هسته‌ای آزمایش کردیم
فرصت یک هفته‌ای پزشکیان به دو دانشگاه برای ارایه برنامه عملیاتی
10 عرضه اولیه در بورس تا پایان سال
پرواز لامرد – کویت برقرار شد
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
دولت انگلیس: ایران از جبهه پولیساریو حمایت نمی‌کند
حماس: رژیم اسرائیل به دنبال ناکام گذاشتن طرح ترامپ است
آغاز توزیع کارت آزمون وکالت 1404 از 12 آبان
آغاز سرشماری سراسری حیات‌وحش در کشور
حمله تروریستی به خودروی امنیتی در پاکستان با 6 کشته و 14 زخمی
پاکستان نقض آتش‌بس غزه را به شدت محکوم کرد
هشدار وزیر اقتصاد به بانک‌های ناتراز: آینده‌ای شبیه «آینده»!
X
آگهی تبلیغاتی