×
اقتصادی
شناسه خبر : 243863
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/17 ساعت 12:06
قیمت خودرو امروز دوشنبه 17 شهریورماه 1404 + جدول

قیمت خودرو امروز دوشنبه 17 شهریورماه 1404 + جدول

قیمت خودرو امروز 17 شهریور 1404 از سوی بنگاه‌های معاملاتی در شرایطی اعلام شد که هیجانات ناشی از افزایش نرخ ارز و تشدید ریسک‌های سیاسی در هفته گذشته تا حدودی فروکش کرده است.

نورنیوز-گروه اقتصادیقیمت خودرو امروز 17 شهریور 1404 در شرایطی اعلام شد که هیجانات ناشی از افزایش نرخ ارز و تشدید ریسک‌های سیاسی در هفته گذشته تا حدودی فروکش کرده است. با این حال روند قیمتی همچنان با نوسانات متناقض همراه بوده است و نشانی از ثبات در بازار مشاهده نمی‌شود.

بازار خودرو همچنان در وضعیت رکود تورمی قرار دارد. از یک سو بخش قابل توجهی از متقاضیان توان مالی لازم برای خرید خودرو را از دست داده‌اند و تقاضای موثر در بازار کاهش یافته است. از سوی دیگر تولیدکنندگان نیز به دلیل محدودیت‌های اقتصادی، افزایش هزینه‌های تولید و نبود شرایط پایدار با مشکلاتی در تداوم عرضه مواجه هستند.

شایان ذکر است که نوسانات نرخ ارز همچنان یکی از عوامل اصلی اثرگذار بر تعیین قیمت خودرو به شمار می‌رود. در کنار آن، میزان عرضه و تقاضای واقعی در بازار نیز نقشی تعیین‌کننده در شکل‌گیری روند قیمتی ایفا می‌کند. بنابراین، چشم‌انداز بازار خودرو در کوتاه‌مدت همچنان با ابهام همراه است.

قیمت خودروهای داخلی

میان محصولات داخلی، سورن پلاس دوگانه‌سوز با کپسول کوچک، بیشترین تغییرات قیمتی در روز جاری را تجربه کرد. بر این اساس، این سدان داخلی پس از تجربه افت قیمت 13 میلیون تومانی با نرخ 903 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شد.

در سبد محصولات ایران خودرو، رانا پلاس رشد قیمت هشت میلیون تومانی را تجربه کرد و روی شاخص 798 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، پژو 207 با موتور TU3 کاهش قیمت 9 میلیون تومانی را پشت‌ سر گذاشت تا با نرخ 787 میلیون تومان در معاملات امروز دیده شود.

شاخص کلی معاملات محصولات سایپا حاکی از رشد محدود این محصولات در بازار آزاد است. بر همین مبنا، شاهین اتوماتیک امروز 10 میلیون تومان گران شد تا با نرخ یک میلیارد و 305 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. همچنین، اطلس GL رشد پنج میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 643 میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود.

خودرو
 

محصولات مونتاژی

فردا SX5 طلایه‌دار تغییرات قیمتی میان محصولات مونتاژی است. بر این اساس، این کراس‌اوور مونتاژی رشد 95 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 585 میلیون تومان معامله شود.

پیکاپ G9 بیشترین افت قیمت میان محصولات مونتاژی را تجربه کرد. این پیکاپ مونتاژی، امروز 90 میلیون تومان ارزان شد و از شاخص سه میلیارد تومان به نرخ معاملاتی دو میلیارد و 910 میلیون تومان سقوط کرد.

میان محصولات مدیران خودرو، تیگو 8 پرومکس 50 میلیون تومان گران شد و با برچسب قیمتی سه میلیارد و 760 میلیون تومان به معاملات امروز رسید. این در حالی است که قیمت X55 پرو، 15 میلیون تومان ارزان‌تر از دیروز و با نرخ یک میلیارد و 885 میلیون تومان گزارش می‌شود.

در سبد محصولات کرمان موتور، بک X3 رشد 18 میلیون تومانی و کی‌ام‌سی X5 کاهش 20 میلیون تومانی را تجربه کردند. بر همین مبنا، این خودروها به ترتیب با نرخ یک میلیارد و 422 میلیون تومان و دو میلیارد و 60 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شدند.

خودرو
 


نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 3 اردیبهشت 1405 + وضعیت استان‌ها
علل تمدید آتش‌بس
ضربه اطلاعاتی به عملیات مشترک منافقین و موساد؛ یک تروریست اعدام شد
صنعت نشر زیر چادر اکسیژن
مهلت ثبت درخواست وام‌های دانشجویی تمدید شد
دیدار هیئت آمریکایی با مقامات دولت کوبا در سایه تنش‌ها
آفریقای جنوبی با چه سرمربی به جام جهانی می رود ؟
انتقاد روسیه از برنامه‌های پاریس برای افزایش کلاهک‌های هسته‌ای
عصبانیت عراقی ها از سیاست‌های مداخله جویانه آمریکا
تیم ملی با 4 امتیاز صعود می‌کند
نگرانی‌های عربستان از بسته شدن تنگه باب المندب
6 اثر موسیقی که برای جنگ ساخته شد
فشار نمایندگان مجلس آمریکا بر ترامپ؛ برنامه پایان جنگ چیست؟
انتقاد شدید روسیه از اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه
انتصاب جدید در کاخ سفید
کارگران عدم اجرای بخشنامه دستمزد را گزارش دهند
انتصاب سفیر برای آمریکا نخست وزیر بریتانیا را به دردسر انداخت
پاکستان موشک ضد کشتی دوربرد آزمایش کرد
آتش‌بس بین واشنگتن و تهران «شرم‌آورترین شکست استراتژیک» آمریکا است
دیدار رئیس جمهور عراق با المالکی درباره معرفی نامزد نخست‌وزیری
ناراحتی هگست از تماس مستقیم وزیر نیروی دریایی با ترامپ
راهکارهای کاهش تحلیل رفتن عضلات در سنین بالا
زیاده خواهی های وزارت دارایی رژیم صهیونیستی
اعتراض مکزیک به فعالیت مخفیانه دو مامور سیا
دریانوردی در تنگه هرمز باید آزاد شود
آتش‌سوزی در ناوشکن آمریکایی «زوموالت»؛ 3 ملوان زخمی شدند
اعتراض ایران درباره سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان 5 کشور
درخواست دوباره آلمان از ایران برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رسانه‌های آمریکایی از اختلاف آماری پنتاگون در تلفات جنگ با ایران
ایروانی: آمریکا و اسرائیل مسئول حملات به زیرساخت‌های فضایی ایران‌اند
عطسه‌های بهاری؛ آلرژی فصلی یا سرماخوردگی؟
حمله ضدانقلاب به تجمع حامیان ایران در لندن
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا