×
اقتصادی
شناسه خبر : 243863
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/17 ساعت 12:06
قیمت خودرو امروز دوشنبه 17 شهریورماه 1404 + جدول

قیمت خودرو امروز دوشنبه 17 شهریورماه 1404 + جدول

قیمت خودرو امروز 17 شهریور 1404 از سوی بنگاه‌های معاملاتی در شرایطی اعلام شد که هیجانات ناشی از افزایش نرخ ارز و تشدید ریسک‌های سیاسی در هفته گذشته تا حدودی فروکش کرده است.

نورنیوز-گروه اقتصادیقیمت خودرو امروز 17 شهریور 1404 در شرایطی اعلام شد که هیجانات ناشی از افزایش نرخ ارز و تشدید ریسک‌های سیاسی در هفته گذشته تا حدودی فروکش کرده است. با این حال روند قیمتی همچنان با نوسانات متناقض همراه بوده است و نشانی از ثبات در بازار مشاهده نمی‌شود.

بازار خودرو همچنان در وضعیت رکود تورمی قرار دارد. از یک سو بخش قابل توجهی از متقاضیان توان مالی لازم برای خرید خودرو را از دست داده‌اند و تقاضای موثر در بازار کاهش یافته است. از سوی دیگر تولیدکنندگان نیز به دلیل محدودیت‌های اقتصادی، افزایش هزینه‌های تولید و نبود شرایط پایدار با مشکلاتی در تداوم عرضه مواجه هستند.

شایان ذکر است که نوسانات نرخ ارز همچنان یکی از عوامل اصلی اثرگذار بر تعیین قیمت خودرو به شمار می‌رود. در کنار آن، میزان عرضه و تقاضای واقعی در بازار نیز نقشی تعیین‌کننده در شکل‌گیری روند قیمتی ایفا می‌کند. بنابراین، چشم‌انداز بازار خودرو در کوتاه‌مدت همچنان با ابهام همراه است.

قیمت خودروهای داخلی

میان محصولات داخلی، سورن پلاس دوگانه‌سوز با کپسول کوچک، بیشترین تغییرات قیمتی در روز جاری را تجربه کرد. بر این اساس، این سدان داخلی پس از تجربه افت قیمت 13 میلیون تومانی با نرخ 903 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شد.

در سبد محصولات ایران خودرو، رانا پلاس رشد قیمت هشت میلیون تومانی را تجربه کرد و روی شاخص 798 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، پژو 207 با موتور TU3 کاهش قیمت 9 میلیون تومانی را پشت‌ سر گذاشت تا با نرخ 787 میلیون تومان در معاملات امروز دیده شود.

شاخص کلی معاملات محصولات سایپا حاکی از رشد محدود این محصولات در بازار آزاد است. بر همین مبنا، شاهین اتوماتیک امروز 10 میلیون تومان گران شد تا با نرخ یک میلیارد و 305 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. همچنین، اطلس GL رشد پنج میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 643 میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود.

خودرو
 

محصولات مونتاژی

فردا SX5 طلایه‌دار تغییرات قیمتی میان محصولات مونتاژی است. بر این اساس، این کراس‌اوور مونتاژی رشد 95 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 585 میلیون تومان معامله شود.

پیکاپ G9 بیشترین افت قیمت میان محصولات مونتاژی را تجربه کرد. این پیکاپ مونتاژی، امروز 90 میلیون تومان ارزان شد و از شاخص سه میلیارد تومان به نرخ معاملاتی دو میلیارد و 910 میلیون تومان سقوط کرد.

میان محصولات مدیران خودرو، تیگو 8 پرومکس 50 میلیون تومان گران شد و با برچسب قیمتی سه میلیارد و 760 میلیون تومان به معاملات امروز رسید. این در حالی است که قیمت X55 پرو، 15 میلیون تومان ارزان‌تر از دیروز و با نرخ یک میلیارد و 885 میلیون تومان گزارش می‌شود.

در سبد محصولات کرمان موتور، بک X3 رشد 18 میلیون تومانی و کی‌ام‌سی X5 کاهش 20 میلیون تومانی را تجربه کردند. بر همین مبنا، این خودروها به ترتیب با نرخ یک میلیارد و 422 میلیون تومان و دو میلیارد و 60 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شدند.

خودرو
 


نظرات

آخرین اخبار
العربیه: دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس برگزار می‌شود
فروش بلیت پرواز مستقیم تهران–دبی آغاز شد
پرسپولیس - چادرملو؛ نبرد سرنوشت‌ساز برای آخرین سهمیه آسیایی+ ترکیب تیم ها
حمله خرس به شهروند مراغه‌ای در دامنه سهند+ جزئیات حادثه
60 درصد آمریکایی‌ها حمله نظامی به ایران را بی‌فایده می‌دانند
تیم ملی ایران 0 - 2 ژاپن؛ ست سوم
تبادل 160 اسیر میان روسیه و اوکراین با میانجیگری امارات
برخورد هواپیما با آسمان‌خراش 518 متری در پکن؛ ساختمان تخلیه شد+ فیلم
اپل قیمت محصولاتش را افزایش داد
گنده‌گویی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به زبان فارسی علیه ایران
قیمت جهانی طلا امروز جمعه 5 تیر 1405
متخصصان روس‌اتم به‌زودی به نیروگاه هسته‌ای بوشهر بازمی‌گردند
افزایش یک تا 2 درجه‌ای دما در استان اصفهان
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 5 تیر 1405
چه استان هایی فردا دیرتر از معمول کار خود را آغاز می کنند؟
پایان هشدار امنیتی در امارات پس از اعلام خطر حمله موشکی
دیدار ایران و مصر در سینماها اکران نمی‌شود
خدمات کارت‌های بانک ملی امشب موقتاً قطع می‌شود
اریک پرینس: به ترامپ درباره ایران توصیه‌های بدی شده بود
آغاز فعالیت استقلال خوزستان برای لیگ برتر با تست‌گیری از جوانان
تحویل 22 خدمه ایرانی نفتکش توقیف‌شده توسط آمریکا به ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هجدهم
حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شمال غزه
تشدید رقابت امنیتی آمریکا بر سر کابل‌های اینترنت جهانی با تصویب قوانین جدید
نقض دوباره آتش‌بس؛ اسرائیل از ساکنان شهر منصوری خواست منطقه را تخلیه کنند
بقائی: ایران بیشتر از هر طرف دیگری دغدغه امنیت جمعی منطقه را دارد
آمریکا به دنبال کسب میزبانی دوباره جام جهانی
حکم 7 سال زندان برای بانوی اول سابق کره جنوبی به اتهام فساد مالی
رشد بی‌سابقه مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی؛ خروج گسترده متخصصان
شمار کشته‌های زلزله ونزوئلا به 589 نفر رسید
آغاز ورود کالاهای ته‌لنجی و احتمال آزادسازی واردات لوازم خانگی
حضور هیات تجاری ایران با نام «میناب 168» در مجمع تجاری شانگهای
شاپور رحیمی درگذشت+ زمان تشییع
پایان کار تیم ملی موی‌تای ایران در مسابقات جهانی مالزی با 8 مدال
پیگیری‌ قالیباف برای بازگشایی صحن علنی مجلس
درخواست روسیه برای شفاف‌سازی نقش آمریکا در پایان جنگ اوکراین
پزشکیان: استانداران رییس جمهور استان‌ها هستند
پیام راهبردی رهبری و ضرورت حمایت و پشتیبانی ملی از مذاکره‌کنندگان ایران
رکورد حملات پهپادی اوکراین به روسیه
کنسرت‌ها تا پایان صفر روی صحنه می روند؟
هشدار ولایتی به برخی کشورهای عربی
گفت‌وگوی عراقچی و همتای ازبکستانی
ساعت کاری ادارات خوزستان تغییر کرد
درهای فردو و نطنز چه زمانی برای بازرسان آژانس باز می‌شود؟
کشف عامل پنهان پیری زودرس مغز
با جاسوسان و مفسدان قاطع برخورد شود
استاندار خوزستان: شهید شمخانی استراتژیستی در تراز جهانی بود
ایران سومین قدرت کشتی آزاد جهان شد
چراغ سبز آمریکا به جنگنده بومی ترکیه
لبنان از طرح جدید اروپا استقبال کرد