×
سیاسی
شناسه خبر : 243860
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/17 ساعت 11:45
ایستادگی در برابر فشارها و ضرورت تداوم پیشرفت ملی

محمد اسلامی:

ایستادگی در برابر فشارها و ضرورت تداوم پیشرفت ملی

نخستین سالروز تشکیل دولت چهاردهم در شرایطی فرارسیده است که کشور ما با وضعیتی متفاوت نسبت به سال‌های پیشین روبه‌روست؛ وضعیتی که نه‌تنها ادامه فشارهای حداکثری اقتصادی و سیاسی را شامل می‌شود بلکه با تهاجم بی‌سابقه رسانه‌ای و حتی تجاوز مستقیم نظامی از سوی رژیم صهیونیستی و ایالات متحده نیز همراه بوده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: این نخستین ‌بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود که دشمنان با جسارت و محاسبه‌ای خطا خاک ایران را مستقیماً هدف حمله نظامی قرار دادند. اهداف آنان فراتر از ضربه به تأسیسات هسته‌ای یا زیرساخت‌های دفاعی بود؛ آنان در واقع دولت و ملت ایران را نشانه گرفتند تا با تخریب همزمان توانمندی‌های دفاعی، هسته‌ای، امنیتی و انتظامی میان مردم و حاکمیت شکاف ایجاد کنند. اما همان‌گونه که تجربه تاریخی نشان داده است، ملت ایران نه ‌تنها مرعوب فشار و تهدید نمی‌شوند بلکه همواره در بزنگاه‌های حساس انسجام و همبستگی خود را تقویت می‌کنند. این بار نیز چنین شد؛ حملات دشمنان نه به تفرقه بلکه به وحدتی شکوهمند و بی‌ بدیل میان دولت و ملت انجامید که می‌توان آن را یکی از زیباترین صحنه‌های همبستگی ملی در تاریخ معاصر ایران دانست.

به‌ویژه در دنیای امروز که سرشار از ظلم، بی‌عدالتی و سلطه‌گری قدرت‌های بزرگ است، برخورداری از یک نیروی نظامی کارآمد با قابلیت بازدارندگی فعال، یکپارچگی ملت و دولت را با جلوه ویژه‌ای از عظمت ایران اسلامی به رخ جهانیان کشید.

در شرایط کنونی به برکت هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، ایران به یک قدرت‌ منطقه‌ای تبدیل شده است؛ قدرتی که در کنار وحدت و استقامت ملت منجر به شکست نقشه و برنامه دشمنان شد. این تجربه بار دیگر ثابت کرد که ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌های استکبار نه ‌تنها ممکن بلکه ضامن حفظ استقلال و کرامت ملی است که از طریق تقویت بنیان‌های علمی، فناوری و صنعتی، پیشرفت همه‌جانبه کشور را تسهیل می‌نماید.

صنعت هسته‌ای کشور نماد موفق پیشرفت علمی و فناوری است که در حوزه تولید انرژی پاک و پایدار و در حوزه غیر انرژی توانسته است با قرارگرفتن در مرز دانش در بخش بهداشت و درمان، کشاورزی، صنعتی، ایمنی و محیط‌زیست جایگاه جهانی برای کشور ایجاد کند که موجب ناخرسندی دشمنان شده و طی سال‌ها با انواع فضاسازی‌ها، سیاه‌نمایی‌ها و فشارهای بین‌المللی کوشیده‌اند صنعت هسته‌ای ایران را متوقف کنند که با الطاف الهی تاکنون به هیچ نتیجه‌ای نرسیده و در آینده هم نخواهند رسید.

اکنون همبستگی و اراده ملی، ایمان به عنایات الهی و اعتماد به آینده می‌تواند تحت رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) که در طوفان حوادث کشتی انقلاب را هدایت می‌کنند؛ تلاش صادقانه رئیس‌جمهوری محترم با شعار «وفاق ملی»؛ نشانه‌هایی روشن از امید به فردایی درخشان است.

به ‌عنوان یکی از خدمتگزاران این ملت بر این باورم که آینده ایران نه در سایه تسلیم در برابر زورگویان بلکه در پرتو اتکا به خداوند، تبعیت از مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و اتحاد دولت و ملت رقم خواهد خورد. امروز بیش از هر زمان باید به این اصل باور داشت که علم و ایمان، مقاومت و عقلانیت، دو بال پرواز ملت ایران به سوی فردایی روشن هستند.

رئیس سازمان انرژی اتمی


نظرات

آخرین اخبار
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
وکالت فقط شغل نیست؛ بلکه آغاز یک رسالت اجتماعی و اخلاقی است
بسکتبال جوانان ایران در نبرد رده‌بندی کاپ آسیا مقابل ژاپن
جهش قیمت طلا در بازار/ جدیدترین قیمت طلا
نورنما | یکم شهریور ؛ زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک مبارک باد
گزارش تصویری رویترز از بیلبوردهایی در تهران، که اسرائیل و ترامپ را تهدید میکنند
قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد
وعده دفاعی سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای تشدید شد
خانواده‌های شهدا مایه عزت و افتخار نیروی دریایی ارتش هستند