×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 243849
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/17 ساعت 11:05
مسکو در قلب کی‌یف وحشت آفرید

اسکای نیوز :

مسکو در قلب کی‌یف وحشت آفرید

یک رسانه انگلیسی در گزارشی نوشت که تازه‌ترین حمله شبانه روسیه به اوکراین که به حریق ساختمان هیئت وزیران این کشور منجر شد، حمله‌ای نمادین از جانب مسکو بوده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش اسکای‌ نیوز، ارتش روسیه بامداد یکشنبه ساختمان کابینه وزرای اوکراین در کی‌یف، پایتخت این کشور را هدف حمله‌ای بی‌سابقه قرار داد؛ دودی که بالای ساختمان، مارپیچ به آسمان برمی‌خاست، یادآوری تکان‌دهنده از محاسبات بیرحمانه‌ای بود که جنگ روسیه در اوکراین بر مبنای آن درگرفته است.

به‌رغم تمام صحبت‌هایی که درباره دیپلماسی به گوش می‌رسد از جمله تلاش‌های میانجی‌گرانه متزلزل دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، حمله اخیر مسکو بر راهبردی متمرکز بر «قدرت مقاومت‌ناپذیر» به‌جای «مذاکره» تاکید دارد.

مقامات کی‌یف گزارش داده‌اند که این بزرگ‌ترین حمله هوایی روسیه به پایتخت اوکراین از زمان آغاز جنگ تمام‌عیار مسکو علیه کی‌یف بود که با بیش از ۸۰۰ پهپاد و موشک انجام شد.

به نوشته اسکای‌نیوز، وسعت این حمله از راهبرد حساب‌شده روسیه حکایت دارد؛ «شلیک پرتابه‌های گسترده‌تر برای رسیدن به نقطه بحرانی، غلبه بر پدافند هوایی اوکراین و ضربه به قلب منطقه دولتی.»

برای نخستین بار هدفی نمادین یعنی ساختمان هیئت وزیران اوکراین هدف قرار گرفت و پیام روشن ارعاب را مخابره کرد. قربانیان اجتناب‌ناپذیر بودند. ساکنان منطقه در توصیف حمله گفته‌اند که با صدای انفجارهای مهیب از خواب پریدند!

آتش‌نشانان و تیم‌های امداد و نجاتِ گسیل‌شده به محل حادثه برای خارج کردن نجات‌یافتگان از زیر آوار، سخت مشغول فرونشاندن آتش و بستن مسیر دود بودند و در بیرون از ساختمان، اعضای خانواده قربانیان در اوج استیصال، یکدیگر را در آغوش گرفته بودند.

مقامات غربی درباره تداوم حملات روسیه علیه مناطق غیرنظامی هشدار داده‌اند؛ ادعایی که مسکو قویاً آن را تکذیب و تاکید کرده است که صرفاً اهداف و زیرساخت‌های نظامی را هدف قرار می‌دهد.

در کی‌یف اما حمله بامداد دیروز درخواست‌ها برای حمایت بین‌المللی را تشدید کرد. دولت اوکراین از متحدانش خواسته تا برای تقویت پدافند هوایی این کشور و حفاظت از مردم، برای آنها تسلیحات پیشرفته‌تری تامین کنند. این در حالی است که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیروز مدعی شد که حدود ۶۰ درصد تسلیحات مورد نیاز ارتش این کشور در جنگ، در خاک اوکراین تولید می‌شوند و بومی هستند!

در این میان، آمریکا اشاره‌هایی به ورود به فاز دیگری از تحریم‌ها علیه روسیه کرده است اما آنچه از شواهد بر می‌آید، هر نوع پایانی برای این جنگ، بسیار بعید به نظر می‌رسد و دست کم در افقی قابل رویت پدیدار نیست!


نظرات

آخرین اخبار
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم