×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 243849
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/17 ساعت 11:05
مسکو در قلب کی‌یف وحشت آفرید

اسکای نیوز :

مسکو در قلب کی‌یف وحشت آفرید

یک رسانه انگلیسی در گزارشی نوشت که تازه‌ترین حمله شبانه روسیه به اوکراین که به حریق ساختمان هیئت وزیران این کشور منجر شد، حمله‌ای نمادین از جانب مسکو بوده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش اسکای‌ نیوز، ارتش روسیه بامداد یکشنبه ساختمان کابینه وزرای اوکراین در کی‌یف، پایتخت این کشور را هدف حمله‌ای بی‌سابقه قرار داد؛ دودی که بالای ساختمان، مارپیچ به آسمان برمی‌خاست، یادآوری تکان‌دهنده از محاسبات بیرحمانه‌ای بود که جنگ روسیه در اوکراین بر مبنای آن درگرفته است.

به‌رغم تمام صحبت‌هایی که درباره دیپلماسی به گوش می‌رسد از جمله تلاش‌های میانجی‌گرانه متزلزل دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، حمله اخیر مسکو بر راهبردی متمرکز بر «قدرت مقاومت‌ناپذیر» به‌جای «مذاکره» تاکید دارد.

مقامات کی‌یف گزارش داده‌اند که این بزرگ‌ترین حمله هوایی روسیه به پایتخت اوکراین از زمان آغاز جنگ تمام‌عیار مسکو علیه کی‌یف بود که با بیش از ۸۰۰ پهپاد و موشک انجام شد.

به نوشته اسکای‌نیوز، وسعت این حمله از راهبرد حساب‌شده روسیه حکایت دارد؛ «شلیک پرتابه‌های گسترده‌تر برای رسیدن به نقطه بحرانی، غلبه بر پدافند هوایی اوکراین و ضربه به قلب منطقه دولتی.»

برای نخستین بار هدفی نمادین یعنی ساختمان هیئت وزیران اوکراین هدف قرار گرفت و پیام روشن ارعاب را مخابره کرد. قربانیان اجتناب‌ناپذیر بودند. ساکنان منطقه در توصیف حمله گفته‌اند که با صدای انفجارهای مهیب از خواب پریدند!

آتش‌نشانان و تیم‌های امداد و نجاتِ گسیل‌شده به محل حادثه برای خارج کردن نجات‌یافتگان از زیر آوار، سخت مشغول فرونشاندن آتش و بستن مسیر دود بودند و در بیرون از ساختمان، اعضای خانواده قربانیان در اوج استیصال، یکدیگر را در آغوش گرفته بودند.

مقامات غربی درباره تداوم حملات روسیه علیه مناطق غیرنظامی هشدار داده‌اند؛ ادعایی که مسکو قویاً آن را تکذیب و تاکید کرده است که صرفاً اهداف و زیرساخت‌های نظامی را هدف قرار می‌دهد.

در کی‌یف اما حمله بامداد دیروز درخواست‌ها برای حمایت بین‌المللی را تشدید کرد. دولت اوکراین از متحدانش خواسته تا برای تقویت پدافند هوایی این کشور و حفاظت از مردم، برای آنها تسلیحات پیشرفته‌تری تامین کنند. این در حالی است که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیروز مدعی شد که حدود ۶۰ درصد تسلیحات مورد نیاز ارتش این کشور در جنگ، در خاک اوکراین تولید می‌شوند و بومی هستند!

در این میان، آمریکا اشاره‌هایی به ورود به فاز دیگری از تحریم‌ها علیه روسیه کرده است اما آنچه از شواهد بر می‌آید، هر نوع پایانی برای این جنگ، بسیار بعید به نظر می‌رسد و دست کم در افقی قابل رویت پدیدار نیست!


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صرفه‌جویی در شمال تهران؛ 67 روز بیشتر آب برای پایتخت
جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران
مالک رستوران اسپانیایی، مشتریان صهیونیست خود را خارج کرد + فیلم
ترامپ: دموکرات‌ها «مثل سگ» پا پس کشیدند
پایان فرار برادران قاتل؛ اعتراف به قتل سه مرد در زاهدان
اعلام آمادگی لاوروف برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا
جزئیات پرونده قتل مبینا زارع در غرب تهران ؛ قاتل از کشور گریخت
دستگیری عوامل کشتار غیرمجاز الاغ
رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
رئیس‌جمهور سه‌شنبه به مجلس می‌رود
زلزله‌ای حدود 7 ریشتری شمال شرق ژاپن را لرزاند
عارف: تأمین مسکن، اولویت اصلی دولت است
مهریه بدون سقف و بدون زندان
پرونده ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 با 171 هزار داوطلب بسته شد
اژه‌ای: از متهمان امنیتی جنگ 12 روزه نیز می‌توان گذشت
موفقیت برندهای ایرانی در بازار چین
قیمت دلار و سایرارزها امروز یکشنبه 18 آبان 1404
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 18 آبان 1404 + جدول
پاسخ رسمی مرغداران به شایعه مصرف مواد مخدر در مرغ‌ها
از غزه تا قاب سینما؛ آغاز شمارش معکوس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت
آلمانی‌ها در مخالفت با صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی خود را زنجیر کردند
گذشت از قصاص یک ساعت قبل از اجرای حکم
اعتراض تند شورایی‌ها به غیبت زاکانی در صحن شورا
توانمندی موشکی کشور چند سال جلو افتاده است
اختلال اینترنت ایران مربوط به سرویس کلادفلر است
انتقاد فرانسه از استقرار نیروهای آمریکایی در کارائیب
سقوط عجیب بورس تهران با خروج نقدینگی
نتانیاهو به زوال عقل پیشرفته مبتلا است
نقشه تازه قدرت در نظم نوین معدنی
حمل بار غیرایمن و جابه‌جایی مسافر با خودرو شخصی ممنوع شد
پرداخت بیعانه نقطه آغاز اغلب کلاهبرداری‌های اینترنتی است
پایان رسمی صدرنشینی ایران در رنکینگ جهانی والیبال نشسته
قاضی پرونده اعدام صدام از سوءقصد جان سالم به در برد
قیمت خودرو داخلی و مونتاژی امروز 18 آبان 1404
هشت کشور آماده بازداشت نتانیاهو به اتهام جنایت جنگی در غزه
یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اراک میزبان دربی پایتخت شد
چرا کالای ایرانی در بازار عراق 17 درصد گران‌تر تمام می شود؟
راز قتل مادر زن با اعتراف داماد فاش شد
پرواز تمام هواپیماهای «MD-11» در آمریکا ممنوع شد
هیچ کس حق لغو کنسرت‌ها را به‌خاطر سلیقه شخصی ندارد
اخراج کارمندان با 3 فرزند یا مادران باردار ممنوع شد
آغاز طرح ملی بازگرداندن جاماندگان از تحصیل از سیستان و بلوچستان
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال 1405 دوباره اجرا می‌شود
دلایل عدم بارش باران در پاییز اعلام شد
وزیر کشور عراق: انتخابات با امنیت کامل در حال برگزاری است
ایران در خشک‌ترین دوره 50 سال اخیر؛ تا 10 روز آینده باران نخواهد آمد
تغییر ساعت نظافت تهران پس از حادثه فوت کارگران
آتش‌سوزی در بخش نوزادان بیمارستان کودکان بندرعباس
شایعه ابردزدی از ایران تکذیب شد
X
آگهی تبلیغاتی