×
سیاسی
شناسه خبر : 243822
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/17 ساعت 09:34
پزشکیان: مرزهای جغرافیایی هرگز توان جدایی دو ملت برادر ایران و عراق را ندارد

در دیدار رهبر جریان حکمت ملی عراق:

پزشکیان: مرزهای جغرافیایی هرگز توان جدایی دو ملت برادر ایران و عراق را ندارد

دکتر پزشکیان ضرورت مراقبت و پرهیز از دامن زدن به مسائل تفرقه‌انگیز در امت اسلامی را امری حیاتی و غیرقابل انکار عنوان کرد و گفت: دشمنان امت اسلامی با طرح موضوعات تفرقه‌افکنانه درصدد ایجاد شکاف و اختلاف میان مسلمانان هستند تا اهداف شوم خود را پیش ببرند، لذا باید نسبت به این توطئه‌ها بسیار هوشیار عمل کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور در دیدار سید عمار حکیم، ضمن تبریک ولادت نبی مکرم اسلام و امام صادق (ع) و فرا رسیدن هفته وحدت، بر ضرورت همبستگی کشورهای اسلامی تاکید کرد و گفت: بر این باوریم که اتحاد و همکاری مستمر میان کشورهای اسلامی در تمامی عرصه‌ها، نه تنها زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت خواهد شد، بلکه هیچ قدرتی قادر به تحریم یا شکست ما نخواهد بود.

دکتر مسعود پزشکیان شامگاه یکشنبه 16 شهریور 1404، در دیدار آقای سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق، روابط میان دو ملت و دو کشور ایران و عراق را در سایه پیوندهای دینی و فرهنگی، عمیق و ریشه‌دار توصیف و تأکید کرد که مرزهای جغرافیایی هرگز توان جدایی این دو ملت برادر را ندارد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن تبریک ولادت نبی مکرم اسلام و امام صادق (ع) و فرا رسیدن هفته وحدت، بر ضرورت همبستگی کشورهای اسلامی تاکید کرد و اظهار داشت: بر این باوریم که اتحاد و همکاری مستمر میان کشورهای اسلامی در تمامی عرصه‌ها، نه تنها زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت خواهد شد، بلکه هیچ قدرتی قادر به تحریم یا شکست ما نخواهد بود.

دکتر پزشکیان ضرورت مراقبت و پرهیز از دامن زدن به مسائل تفرقه‌انگیز در امت اسلامی را امری حیاتی و غیرقابل انکار عنوان کرد و افزود‌: دشمنان امت اسلامی با طرح موضوعات تفرقه‌افکنانه درصدد ایجاد شکاف و اختلاف میان مسلمانان هستند تا اهداف شوم خود را پیش ببرند، لذا باید نسبت به این توطئه‌ها بسیار هوشیار عمل کرد.

رئیس جمهور در ادامه اصلاح و تحکیم روابط میان تمامی کشورهای اسلامی را ضامن رشد و بالندگی جامعه مسلمین دانست و تصریح کرد‌: امروز رژیم صهیونیستی ابزار آمریکا و همپیمانانش در جنایت، ایجاد تفرقه و غارت منابع کشورهای اسلامی و دشمن مشترک امت اسلامی است که در صورت وحدت و همبستگی امت اسلامی، این رژیم غاصب هیچ توانی در برابر عظمت امت واحده نخواهد داشت.

دکتر پزشکیان همچنین ایستادگی مردم مظلوم غزه و مقاومت جانانه ملت بزرگ ایران در حوادث اخیر را نشانه‌ای بارز از استحکام اتحاد، همدلی و یکپارچگی برشمرد که هیچ قدرت نظامی از جمله جنگنده، بمب و موشک قادر به شکست آن نیست.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این دیدار، با اشاره به انتخابات سرنوشت‌ساز پیش‌رو در عراق، حفظ وحدت و یکپارچگی سیاسی، فارغ از گرایش‌های قومی و مذهبی را موجبات قدرت‌افزایی عراق و در نهایت ارتقای امت اسلامی عنوان کرد و گفت‌: ما تمامی گروه‌های سیاسی عراق اعم از شیعه و سنی را برادران خود می‌دانیم و همواره خواهان تقویت حاکمیت واحد و عزتمندی ملت عراق بوده‌ایم.

دکتر پزشکیان همچنین بر توسعه و تحکیم همه‌جانبه روابط جمهوری اسلامی ایران با عراق در تمامی زمینه‌ها تأکید کرد.

سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از دیدار با دکتر پزشکیان، از رشادت‌های ملت ایران در جریان جنگ 12 روزه اخیر با رژیم صهیونیستی تمجید کرد و گفت: ملت ایران در این نبرد با درخششی بی‌نظیر، نه تنها تحسین ملت‌های اسلامی، بلکه همه ملت‌های آزاده جهان را برانگیخت.

رهبر جریان حکمت ملی عراق حضور مقتدرانه رهبری معظم انقلاب اسلامی در فرماندهی میدان نبرد، حضور مسئولان عالی‌رتبه از جمله دکتر پزشکیان در میان مردم، اقتدار نیروهای مسلح و انسجام مثال‌زدنی ملت ایران را از شاخصه‌های برجسته این جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی برشمرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران عزت و اقتدار را برای کل امت اسلامی به ارمغان آورد و جایگاه ملت ایران را در میان ملت‌های مسلمان ارتقا بخشیده است.

سید عمار حکیم با اشاره به حمایت سیاسی کشورهای عربی و اسلامی از جمهوری اسلامی ایران در فشار بر آمریکا و اسرائیل برای آتش‌بس افزود: این حمایت ظرفیت عظیمی برای همگرایی و اتحاد میان کشورهای اسلامی فراهم آورده است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق سفر دکتر پزشکیان به عراق، به عنوان نخستین مقصد سفر خارجی وی را پربار و ارزشمند برای مردم و دولت دو کشور توصیف کرد و اظهار داشت: مردم عراق مواضع مسئولان جمهوری اسلامی ایران را به خوبی دنبال می‌کنند و جنابعالی را به عنوان فردی صادق و صریح می شناسند.

سید عمار حکیم همچنین سطح روابط سیاسی ایران و عراق را ممتاز توصیف و تصریح کرد: با این حال، سطح مبادلات تجاری و اقتصادی دو کشور همچنان پایین‌تر از ظرفیت موجود است و باید در راستای توسعه و ارتقای این بخش‌ها گام‌های جدی‌تری برداشته شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس
انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت با همکاری پلیس و دستگاه قضایی
«وحید عابدینی» استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد
X
آگهی تبلیغاتی