×
بین الملل
شناسه خبر : 243804
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/17 ساعت 08:40
صهیونیست‌ها اعتراف کردند؛ ضربه سخت یمنی‌ها به اسرائیل با حمله به فرودگاه رامون

صهیونیست‌ها اعتراف کردند؛ ضربه سخت یمنی‌ها به اسرائیل با حمله به فرودگاه رامون

یک رسانه اسرائیلی در گزارشی اعتراف کرد که حمله پهپادی اخیر نیروهای مسلح یمن به فرودگاه رامون، دستاوردی بزرگ برای آنها بوده و در ادامه زنجیره عملیات مهم یمنی ها علیه اسرائیل است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش شبکه المسیره یمن، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت در این باره افزود: یمنی‌ها با شلیک یک موشک با سر جنگی خوشه ای، ضربه دیگری را به تل‌آویو وارد کردند.

براساس گزارش این رسانه اسرائیلی، «در دو سال گذشته، نیروهای یمنی از تل‌آویو گرفته تا ایلات، سلسله عملیاتی را انجام دادند که پیامدهای سنگینی برای اسرائیل به دنبال داشته است.

این رسانه در پایان نوشت: دستاوردهای پی‌درپی یمنی‌ها در طول ماه‌های اخیر نشان می‌دهد که تهدیدات آنان برای اسرائیل واقعی و جدی است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

پایگاه صهیونیستی «مارکر» نیز ساعاتی پیش در گزارشی اذعان کرد که یمنی‌ها موفق شده‌اند، اقتصاد اسرائیل را که بیش از دو سال در حال جنگ است، بطور گسترده مختل کنند.

این رسانه در این باره نوشت: حملات اسرائیل به یمن بسیار پرهزینه بوده، اما هیچ نتیجه‌ای به همراه نداشته است.

به گزارش مارکر، حملات مداوم یمن باعث تعطیلی دو فرودگاه و بندر «ایلات» شده و جریان زندگی و اقتصاد اسرائیل را مختل کرده است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: یک پهپاد یمنی به سالن انتظار مسافر در فرودگاه بین‌المللی رامون اصابت کرده و شکست راهبردی اسرائیل در مقابله با جبهه یمن را به نمایش گذاشت.

در این گزارش همچنین تأکید شده که تداوم انتقال صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها یادآور ناکامی رژیم در مهار حملات یمنی است و هر کس به دنبال نشانه‌ای دیگر از این شکست باشد، کافی است به وضعیت بندر ایلات نگاه کند.

مارکر در ادامه افزود: تنها طرفی که امروز در منطقه، اسرائیل را تهدید می‌کند، یمنی‌ها هستند؛ آن‌ها میلیون‌ها اسرائیلی را مجبور کرده‌اند حداقل هفته‌ای یک بار به پناهگاه‌ها بروند

این رسانه همچنین نوشت: اسرائیل با وجود استفاده از شیوه‌های مختلف برای بازداشتن یمنی‌ها، ناکام مانده و به نظر می‌رسد تنها پایان جنگ غزه می‌تواند به بسته شدن این جبهه منجر شود.

به نوشته مارکر، صهیونیست‌ها گمان می‌کنند که با هدف قرار دادن نقاط راهبردی یا ترور فرماندهان می‌توانند توان یمنی‌ها را متلاشی کنند، اما واقعیت برعکس این است.

این رسانه یادآور شد: توان مقاومت یمنی‌ها بسیار بالاست؛ همان‌طور که عربستان و امارات در سال ۲۰۱۵ عملیات نظامی را با هدف پایان دادن به نبرد ظرف دو هفته آغاز کردند، اما پس از ده سال، وقتی عمق باتلاق را فهمیدند، مجبور به عقب‌نشینی شدند.

این گزارش ساعتی پس از آن منتشر می شود که یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای از انجام یک عملیات پهپادی وسیع به اهداف صهیونیستی خبر داد.

در این بیانیه آمد: در پی تداوم جنایات نسل‌کشی و محاصره مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی و در چارچوب موضع ثابت یمن در حمایت از مقاومت فلسطین، یگان پهپادی ارتش یمن چندین حمله موفق علیه اهداف دشمن انجام داد.

در این بیانیه اعلام شد: جزئیات این عملیات به شرح زیر است؛ اصابت مستقیم یک پهپاد به فرودگاه «رامون» در جنوب سرزمین‌های اشغالی که موجب توقف فعالیت و پروازها در این فرودگاه شد.

این بیانیه پس از آن صادر شد که منابع رسانه‌ای عصر یکشنبه از حمله پهپادی یمن به سرزمین‌های اشغالی خبر داده بودند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
15 طرح برای خروج از NPT ارائه شده است
رکورد هفت‌ ساله تولید نفت شکسته شد
سید محمد خاتمی به آیت الله سیستانی تسلیت گفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 7 مهر1404+ جدول
قتل پدر ومادر در پی اختلاف خانوادگی
بارش‌های پاییز کمتر از حد نرمال خواهد بود
زمان پیش فروش 400 هزار قطعه سکه اعلام شد
حمله موشکی و پهپادی یمن به رژیم صهیونیستی
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(90) « بندرچارک»
فیفا به دنبال تغییر قانون پنالتی
اذعان رسانه عبری درباره شرایط وخیم اجتماعی در اسرائیل
دیدار جولانی با رئیس کنگره جهانی یهودیان
صعود تیم فوتبال نابینایان ایران به فینال جام ملت ها
تصاویر جاسوس مورد وثوق رژیم صهیونیستی که به دار مجازات آویخته شد
سفر سفیر آمریکا در تل آویو به مصر به تعویق افتاد
60 درصد کارگران چند شغله‌ هستند
پزشکیان در مصاحبه با فاکس نیوز: توهم غربی ها درباره ایران غیر واقعی است
اعتراض ایران به اقدام دبیرخانه سازمان ملل
تهرانی‌ها 14.5 درصد کمتر از سال گذشته آب مصرف کردند
کیفیت هوای پایتخت امروز چگونه است ؟
نورویدئو | سیدمقاومت؛ شمع فروزان جبهه آزادی
چرا فارغ‌التحصیلان پرستاری وارد بازار کار نمی‌شوند؟
بیم و امید‌های پساماشه
هم جنگ شد هم اسنپ‌بک؛ حالا چه کنیم؟
شرایط دشوار کشور و مصالح ملی
هشتاد سالگی سازمان ملل متحد نگرش‌ها، روش‌ها و پویش‌ها
کاخ سفید: به توافق برای توقف جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
حکم اعدام برای وزیر سابق کشاورزی چین به اتهام فساد مالی
پیش فروش و فروش فوق العاده محصولات ایران‌خودرو بدون حساب وکالتی+ جدول قیمت محصولات
دوفوریتی | خیانت همسران هم پایان تلخ، هم تلخی بی پایان
بقایی: اقدام تروئیکا برای بازگرداندن قطعنامه‌های علیه ایران غیرقانونی است
اولیانوف: اسنپ‌بک فاقد اعتبار است
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
رقابت تسلیحاتی نوین؛ وقتی آمریکا به‌اندازه کل اروپا و آسیا هزینه می‌کند
تیراندازی خونین در کلیسای میشیگان؛ مهاجم یک نظامی سابق جنگ عراق بود
واریز سود سهام عدالت تا پایان هفته + خبر خوش برای جاماندگان
پیش فروش اینترنتی محصولات سایپا ادامه دارد+ جدول قیمت
قبل و بعد از تزریق واکسن آنفلوآنزا این نکات را رعایت کنید
افشاگری موسس تلگرام درباره سانسور سیاسی برای فرانسه
کشف‌ سه داستان تازه از «ویرجینیا وولف»
تصویب قانون محدودیت زمان استفاده از صفحه‌نمایش در ژاپن
چرا «انسان‌های باستانی» جثۀ کوچکی داشتند؟
نوراینفو | راه های پیشگیری از افسردگی پاییزی
«چت جی‌پی‌تی» مسئله ریاضی 2000 ساله را حل کرد
موبایل تاشوی جدید با زوم 100 برابری
برلین: پذیرای مذاکره با ایران هستیم
حماس: تونی بلر جایگاهی در آینده غزه ندارد
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: هرگز تسلیم زور نمی‌شویم
رسانه عبری: بین اسرائیل و ترامپ درباره پایان جنگ غزه اختلاف شدیدی وجود دارد
ارتحال همسر جلیله حضرت آیت‌الله سیستانی
X
آگهی تبلیغاتی