×
بین الملل
شناسه خبر : 243717
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/16 ساعت 16:44
ادامه بن‌بست در مذاکرات آتش‌بس؛ حماس نتانیاهو را مقصر می‌داند

ادامه بن‌بست در مذاکرات آتش‌بس؛ حماس نتانیاهو را مقصر می‌داند

یک مقام ارشد حماس با اعلام پایبندی این جنبش به طرح ارائه‌شده از سوی میانجی‌ها، تأکید کرد که دولت نتانیاهو با نیت سیاسی و به‌صورت عامدانه روند مذاکرات را مختل کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «محمود المرداوی» از اعضای دفتر سیاسی حماس در گفت‌وگو با شبکه «العربی» اظهار داشت: رژیم صهیونیستی همچنان در برابر پیشنهاد میانجی‌ها که حماس آن را پذیرفته، سکوت اختیار کرده است. بنیامین نتانیاهو هیچ تمایلی به انجام هیچ نوع مذاکرات ندارد و عمداً همه مسیرها را متوقف می‌کند.

وی افزود: ما به پیشنهاد پذیرفته‌شده پایبندیم و هر طرحی را که با اصول و چارچوب‌های ما برای پایان جنگ هم‌خوانی داشته باشد، می‌پذیریم.

المرداوی ادامه داد: نتانیاهو با طراحی موانع و کارشکنی‌های متعدد، عملاً روند گفت‌وگوها را به بن‌بست کشانده است.

در همین حال، جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که هیات بلندپایه این جنبش به ریاست «زاهر جبارین» و با حضور «حسام بدران»، «کمال ابوعون»، «غازی حمد» و محمود المرداوی، سفر خود به قاهره را به پایان رسانده است.

طبق این بیانیه، این سفر در شرایطی انجام شد که جنگ علیه غزه ابعاد تازه‌ای به خود گرفته و هم‌زمان با شدت گرفتن تجاوزات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و قدس اشغالی همراه بود.

در بیانیه حماس امده است که در جریان این سفر، اعضای هیات حماس با گروه‌های فلسطینی، نهادهای جامعه مدنی، شخصیت‌های سیاسی و اقتصادی و شماری از فعالان در قاهره دیدار و گفت‌وگو کردند. هدف این نشست‌ها، توسعه مشورت‌ها، تقویت همکاری‌های مشترک و تدوین نقشه راه ملی عنوان شده است.

حماس همچنین بر این نکته تأکید کرد که وحدت میدانی و سیاسی، مهم‌ترین ضمانت برای پایان دادن به جنگ و تحکیم مقاومت ملت فلسطین خواهد بود.

بیانیه حماس افزوده است که این دیدارها با توجه به افزایش سیاست‌های ویرانگرانه و برنامه‌ریزی‌شده رژیم صهیونیستی برای اشغال مجدد شهر غزه و ادامه نسل‌کشی علیه ملت فلسطین، اهمیت ویژه‌ای داشته است.

حماس در ادامه اعلام کرد: بر اساس نتایج گفت‌وگوها، گروه‌های فلسطینی توافق کردند که روند جست‌وجو برای راه‌های پایان جنگ و حمایت از ایستادگی مردم غزه تداوم یابد، هم‌زمان با آن سازوکارهای مشترک برای مقابله با تجاوزات در کرانه باختری و قدس اشغالی تقویت و نقشه راه ملی برای مرحله پس از جنگ ترسیم شود.

این بیانیه درحالی منتشر شده است که روزنامه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» امروز فاش کرد، دولت آمریکا از طریق «گرشون باسکین»، طراح مذاکره پیشین رژیم صهیونیستی با حماس در سال ۲۰۱۱، پیام‌هایی به این جنبش ارسال کرده که حاکی از طرح جدید آمریکا برای پایان جنگ غزه در ازای آزادی کامل اسیران اسرائیلی است.

بر اساس این گزارش، «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه کاخ سفید در امور خاورمیانه از طریق باسکین طرحی به حماس برای توافق جامع ارائه داده است که طی آن ۴۸ اسیر باقی‌مانده اسرائیلی در قبال توقف جنگ در نوار غزه آزاد شوند.

یسرائیل هیوم گزارش داد، این مذاکره کننده اسرائیلی در این روند با مسئولان ارشد حماس و میانجیگران قطری و مصری در تماس است.

به اذعان تحلیلگران فلسطینی مشکل مذاکرات، حماس نیست؛ بلکه مشکل در همسویی مواضع آمریکا با خواسته‌های اشغالگران است که تلاش می‌کنند از طریق دیپلماسی برای دستیابی به اهدافی که از طریق جنگ نتوانسته به آن دست یابد، سوءاستفاده و بهره برداری کنند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز از هر توافقی رویگردان است و روند مذاکرات را با گسترش حملات نظامی به غزه و کشتار مردم بی‌گناه به بازی گرفته است.


اخبار مرتبط
جهاد اسلامی: عملیات قدس، واکنشی مشروع به جنایات رژیم اشغالگر
دوشنبه 1404/06/17 ساعت 13:36
جهاد اسلامی: عملیات قدس، واکنشی مشروع به جنایات رژیم اشغالگر
جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد که عملیات اخیر فلسطینیان در قدس، پاسخی مشروع به جنایات و تجاوزات رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین است.
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
یکشنبه 1404/06/16 ساعت 23:00
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو را به‌عنوان مانع اصلی در مسیر آتش‌بس با حماس معرفی کرده و او را تهدیدی برای امنیت صهیونیست‌ها خواند.
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
یکشنبه 1404/06/16 ساعت 22:41
رسانه‌های اسرائیلی:
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، طرحی جامع برای ایجاد توافق میان جنبش مقاومت اسلامی حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرده است تا تنش‌های منطقه‌ای کاهش یابد.
حماس آماده توافق است این کابینه نتانیاهو است که مخالفت می کند
سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 21:25
خانواده‌های اسرای صهیونیست:
حماس آماده توافق است این کابینه نتانیاهو است که مخالفت می کند
کمیته امور خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه اعلام کرد حماس آماده رسیدن به توافق است، اما کابینه نتانیاهو مانع اصلی در این مسیر است.
نتانیاهو: فعلاً قصد توافق با حماس را ندارم
سه‌شنبه 1404/06/04 ساعت 23:58
نتانیاهو: فعلاً قصد توافق با حماس را ندارم
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با رد پیشنهاد مصر و قطر برای آتش‌بس در غزه اعلام کرد که در حال حاضر هیچ توافقی با حماس مطرح نیست.
نظرات

آخرین اخبار
زمین‌لرزه 3.6 ریشتری حوالی بندرعباس را لرزاند
جزئیات جدید حکم متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی
اورونوف درآستانه جام جهانی بازهم مصدوم شد
بلومبرگ: سقوط روپیه هند؛ دهلی‌نو به دنبال افزایش نرخ بهره و جذب دلار
معاون اول قوه قضاییه : با اخلالگران اقتصادی برخورد قاطع می‌شود
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
بحران فولاد ساختگی است؛ ذخایر انبارها تا 6 ماه نیاز بازار را تأمین می‌کند
طلای ناب سلیمی و نقره ولی‌زاده در روز نخست تکواندوی قهرمانی آسیا
دکتر مخبر: تولیدکنندگان با کمک به دولت در سنگر امنیت غذایی نیز دشمن را شکست دهند
ایران سریع‌تر از پیش‌بینی غرب توان نظامی خود را احیا کرد
آخرین وضعیت مصدومیت مدافع تیم ملی قبل از جام جهانی
نورنما | طلوع خورشید بر فراز دماوند از دل برج آزادی
قیمت‌ کاغذ پس از جنگ 60 درصد جهش کرد
بیانیه مشترک نهادهای مالی: بازگشایی بورس موفق و متعادل بود
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
وزیر جهاد کشاورزی:ایران ظرفیت تبدیل شدن به هاب غذایی منطقه را دارد
پنتاگون طرح‌های حمله نظامی به کوبا را شبیه‌سازی می‌کند
پرداخت 40 هزار میلیارد تومان مطالبات گندمکاران در راه است
افسران اسرائیلی: رهگیری پهپادهای حزب‌الله دشوار شده است
زاکانی: تعداد ایستگاه‌های مترو تهران به 163 رسید
عبور سه ابرنفتکش از تنگه هرمز پس از دو ماه توقف
قیمت گوشت قرمز امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول
پیش بینی قیمت طلا و دلار تا پایان سال ؛ ریسک معامله چقدر است؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
رقابت شدید الهلال و الاتحاد برای جذب لواندوفسکی
صنعت خودروسازی جهان در چاله جنگی ترامپ
جدول پخش فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون
ایروانی: شورای امنیت نباید در برابر تهدیدهای مکرر ترامپ بی‌تفاوت بماند
واکنش تند لهستان به رفتار صهیونیست‌ها با فعالان بین‌المللی
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟