×
اقتصادی
شناسه خبر : 243686
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/16 ساعت 15:35
جایگاه‌های بنزین در حال تجهیز به طرح «کهاب»

جایگاه‌های بنزین در حال تجهیز به طرح «کهاب»

معاون عمرانی استانداری تهران اعلام کرد جایگاه‌های سوخت پایتخت در حال تجهیز به طرح «کهاب» هستند و ذخیره‌سازی سوخت کافی انجام شده است. همچنین اجرای برنامه‌های جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی و توسعه حمل‌و نقل عمومی در راستای کاهش آلودگی هوا ادامه دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: معاون عمرانی استانداری تهران از اقدامات استانداری تهران برای کاهش آلودگی هوا در نیمه دوم سال خبر داد و گفت: اجرای طرح جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت برقی، توسعه حمل‌ و نقل عمومی به‌ ویژه راه‌اندازی شرکت قطار حومه و اجرای طرح کهاب از جمله برنامه‌های استان برای کاهش تردد خودروهای شخصی و استفاده از انرژی‌های پاک است.

سیدکمال میرجعفریان با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه انرژی اظهار کرد: تأکید رئیس‌جمهور و برنامه دولت بر تولید برق از انرژی پاک و جایگزینی سوخت‌های فسیلی است. در همین راستا در استان تهران، پروژه‌های انرژی خورشیدی با ظرفیتی نزدیک به ۱۰۰۰ مگاوات وارد فاز اجرا شده و بخشی از آن نیز آغاز شده است.

وی افزود: تولید انرژی ارتباط مستقیمی با وضعیت منابع آبی دارد؛ به دلیل ناترازی آب در پشت سدها هنوز با شرایط پایدار انرژی فاصله داریم و نیازمند تلاش بیشتری در این حوزه هستیم. از طرف دیگر، همراهی مردم در صرفه‌جویی و مدیریت مصرف می‌تواند نقش مهمی در عبور از این شرایط ایفا کند.

معاون عمرانی استانداری تهران درباره موضوع تعطیلی‌ها گفت: تصمیم در این خصوص یک موضوع کلان است و در دولت گرفته می‌شود چرا که ناترازی برق محدود به یک منطقه خاص نیست و کل شبکه کشور را درگیر می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: بر اساس شرایط محیطی و دمای هر منطقه، تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود و در تهران نیز وضعیت دما در حال رسیدن به تعادل است.

در خصوص اقدامات برای کاهش آلایندگی‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان اظهار کرد: از اواخر سال گذشته موضوع جایگزینی خودروهای برقی را به صورت جدی پیگیری کردیم و تفاهم‌نامه‌ای برای جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت برقی منعقد شده است. همچنین اجرای طرح کهاب (کنترل بخارات بنزین در جایگاه‌های سوخت) در دستور کار قرار دارد و بخشی از جایگاه‌ها نیز به این سیستم مجهز شده‌اند.

وی توسعه حمل‌ و نقل عمومی را یکی دیگر از برنامه‌های مهم استان دانست و گفت: استاندار تهران بر ایجاد شرکت حمل‌ و نقل قطار حومه تأکید دارد و با تشکیل این شرکت در سازمان اداری و استخدامی کشور، توسعه حمل‌ و نقل ریلی در حومه تهران محقق می‌شود و این امر به کاهش تردد خودروهای شخصی و در نتیجه کاهش آلودگی هوا کمک خواهد کرد.
معاون عمرانی استانداری تهران ادامه داد: کار کارشناسی طرح جامع و یکپارچه حمل‌ و نقل استان تهران نیز در شورای عالی ترافیک انجام شده و به‌ زودی اجرایی می‌شود. مجموعه این اقدامات در راستای کاهش نقش خودروهای شخصی و استفاده از انرژی‌های پاک برای کاهش آلایندگی طراحی شده است.

وی با اشاره به کیفیت سوخت در سطح پایتخت گفت: وزارت نفت به دنبال استانداردسازی و تأمین سوخت با حجم بالا است. در این میان وسایل نقلیه فرسوده نقش قابل توجهی در آلودگی هوا دارند که با جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی و نوسازی ناوگان می‌توان بخشی از این مشکل را برطرف کرد.

میرجعفریان در خصوص وضعیت جایگاه‌های سوخت در تهران نیز خاطرنشان کرد: در شرایط جنگ ۱۲ روزه اخیر تمهیدات لازم اندیشیده شد و هیچ بحرانی به وجود نیامد. حتی در مقاطعی که تعادل جمعیتی در شهر به هم خورد و مردم به شهرستان‌ها رفتند، با انتقال بنزین توانستیم شرایط را مدیریت کنیم و هم‌اکنون ذخیره‌سازی کافی در جایگاه‌های سوخت انجام شده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افشاگری بزرگ؛ استرالیا در زنجیره تسلیحاتی تل‌آویو
پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی
ریچارد نفیو: مکانیسم ماشه روی کاغذ است/چین و روسیه اسنپ بک را بی اثر میکنند
سریال «خانه عروسک‌ها» با 22 گوینده دوبله شد
بارش و دمای کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟
ابقای شهردار اهواز
ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد
چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی مشروع است
پرونده دختر گمشده در شیراز منجر به صدور قرار نهایی شد
عارف: استفاده از فناوری‌های نوین برای حل ناترازی‌ها ضرورت دارد
«مارین لوپن» انحلال مجلس ملی فرانسه را خواستار شد
مادران دارای 3 فرزند، با 20 سال سابقه بازنشست می‌شوند
پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از هفته دیگر آغاز می‌شود
برندگان نوبل پزشکی 2025 معرفی شدند + جزییات
یک تبعه فرانسوی-آلمانی از اتهام جاسوسی در جنگ 12 روزه، تبرئه شد
هیات منصفه دادگاه مطبوعات بار دیگر «مصطفی کواکبیان» را مجرم شناخت
کالاس بار دیگر بر تداوم دیپلماسی هسته‌ای با ایران تاکید کرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد
کشف ذخایر جدید گاز و نفت در کشور
فعال محیط زیست سوئدی توسط صهیونیست ها شکنجه شد
قیمت دلار امروز دوشنبه 14 مهر 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(94) « بیستون»
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 13 مهر + جدول
اردوغان به جمهوری آذربایجان می‌رود
عارف: معضل پسماند سه استان شمالی کشور باید حل شود
وزیر آموزش و پرورش: هزارمین مدرسه کانکسی کشور جمع آوری شد
سرلشکر حاتمی: در حین مذاکره مورد تهاجم قرار گرفتیم
نخست‌وزیر جدید فرانسه یک ماه هم دوام نیاورد!
تمایل زوج‌های ایرانی داشتن 3 فرزند است
دستگیری اوباش خطرناک شمال پایتخت با چهار قبضه سلاح
دستور اژه‌ای برای کنترل بازار و مقابله قاطع با گرانفروشی
قهرمانان تیم ملی کشتی مهمان امام رضا(ع) شدند
فرمانده نیروی دریایی ارتش به روسیه رفت
نورنما | تظاهرات 250 هزار نفری در آمستردام علیه رژیم صهیونیستی
آغاز تحقیقات در مورد علت حادثه مرگبار آزمایشگاه دانشگاه تهران
تونل امیرکبیر امشب مسدود می‌شود
اعلام جرم برای رئیس بانک به دلیل گزارش نکردن پولشویی
دیپلماسی نوسانی ترامپ؛ بندبازی تبلیغاتی میان سه بحران جهانی
نظارت پلیس بر خانه‌هایی که روزانه و ساعتی اجاره می‌روند+فیلم
پرداخت خسارت لوازم منازل آسیب دیده از جنگ به محض تامین منابع
ورود 214 میلیارد تومان پول حقیقی به بازار سهام
کشته شدن 1152 نظامی صهیونیستی در جریان عملیات طوفان الاقصی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 14 مهر1404+ جدول
ثبت نام 6 میلیون نفر در هشتمین مرحله فروش اینترنتی ایران خودرو + زمان قرعه کشی
آخرین خبر از وضعیت واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی
هر قلمرویی در اختیار حمله به ایران قرار گیرد، هدف پاسخ است+فیلم
پذیرفته‌شدگان ارشد از امروز ثبت نام کنند
برخورد مرگبار پراید با کارگران در اتوبان زین‌الدین: دو کشته و شش مصدوم
تاریخ آخرین مهلت تکمیل تعهدنامه مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد+ شرط پرداخت مستمری
بدرفتاری با اعضای ناوگان الصمود در زندان‌های رژیم صهیونیستی
X
آگهی تبلیغاتی