×
اقتصادی
شناسه خبر : 243686
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/16 ساعت 15:35
جایگاه‌های بنزین در حال تجهیز به طرح «کهاب»

جایگاه‌های بنزین در حال تجهیز به طرح «کهاب»

معاون عمرانی استانداری تهران اعلام کرد جایگاه‌های سوخت پایتخت در حال تجهیز به طرح «کهاب» هستند و ذخیره‌سازی سوخت کافی انجام شده است. همچنین اجرای برنامه‌های جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی و توسعه حمل‌و نقل عمومی در راستای کاهش آلودگی هوا ادامه دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: معاون عمرانی استانداری تهران از اقدامات استانداری تهران برای کاهش آلودگی هوا در نیمه دوم سال خبر داد و گفت: اجرای طرح جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت برقی، توسعه حمل‌ و نقل عمومی به‌ ویژه راه‌اندازی شرکت قطار حومه و اجرای طرح کهاب از جمله برنامه‌های استان برای کاهش تردد خودروهای شخصی و استفاده از انرژی‌های پاک است.

سیدکمال میرجعفریان با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه انرژی اظهار کرد: تأکید رئیس‌جمهور و برنامه دولت بر تولید برق از انرژی پاک و جایگزینی سوخت‌های فسیلی است. در همین راستا در استان تهران، پروژه‌های انرژی خورشیدی با ظرفیتی نزدیک به ۱۰۰۰ مگاوات وارد فاز اجرا شده و بخشی از آن نیز آغاز شده است.

وی افزود: تولید انرژی ارتباط مستقیمی با وضعیت منابع آبی دارد؛ به دلیل ناترازی آب در پشت سدها هنوز با شرایط پایدار انرژی فاصله داریم و نیازمند تلاش بیشتری در این حوزه هستیم. از طرف دیگر، همراهی مردم در صرفه‌جویی و مدیریت مصرف می‌تواند نقش مهمی در عبور از این شرایط ایفا کند.

معاون عمرانی استانداری تهران درباره موضوع تعطیلی‌ها گفت: تصمیم در این خصوص یک موضوع کلان است و در دولت گرفته می‌شود چرا که ناترازی برق محدود به یک منطقه خاص نیست و کل شبکه کشور را درگیر می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: بر اساس شرایط محیطی و دمای هر منطقه، تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود و در تهران نیز وضعیت دما در حال رسیدن به تعادل است.

در خصوص اقدامات برای کاهش آلایندگی‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان اظهار کرد: از اواخر سال گذشته موضوع جایگزینی خودروهای برقی را به صورت جدی پیگیری کردیم و تفاهم‌نامه‌ای برای جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت برقی منعقد شده است. همچنین اجرای طرح کهاب (کنترل بخارات بنزین در جایگاه‌های سوخت) در دستور کار قرار دارد و بخشی از جایگاه‌ها نیز به این سیستم مجهز شده‌اند.

وی توسعه حمل‌ و نقل عمومی را یکی دیگر از برنامه‌های مهم استان دانست و گفت: استاندار تهران بر ایجاد شرکت حمل‌ و نقل قطار حومه تأکید دارد و با تشکیل این شرکت در سازمان اداری و استخدامی کشور، توسعه حمل‌ و نقل ریلی در حومه تهران محقق می‌شود و این امر به کاهش تردد خودروهای شخصی و در نتیجه کاهش آلودگی هوا کمک خواهد کرد.
معاون عمرانی استانداری تهران ادامه داد: کار کارشناسی طرح جامع و یکپارچه حمل‌ و نقل استان تهران نیز در شورای عالی ترافیک انجام شده و به‌ زودی اجرایی می‌شود. مجموعه این اقدامات در راستای کاهش نقش خودروهای شخصی و استفاده از انرژی‌های پاک برای کاهش آلایندگی طراحی شده است.

وی با اشاره به کیفیت سوخت در سطح پایتخت گفت: وزارت نفت به دنبال استانداردسازی و تأمین سوخت با حجم بالا است. در این میان وسایل نقلیه فرسوده نقش قابل توجهی در آلودگی هوا دارند که با جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی و نوسازی ناوگان می‌توان بخشی از این مشکل را برطرف کرد.

میرجعفریان در خصوص وضعیت جایگاه‌های سوخت در تهران نیز خاطرنشان کرد: در شرایط جنگ ۱۲ روزه اخیر تمهیدات لازم اندیشیده شد و هیچ بحرانی به وجود نیامد. حتی در مقاطعی که تعادل جمعیتی در شهر به هم خورد و مردم به شهرستان‌ها رفتند، با انتقال بنزین توانستیم شرایط را مدیریت کنیم و هم‌اکنون ذخیره‌سازی کافی در جایگاه‌های سوخت انجام شده است.


نظرات

آخرین اخبار
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند