×
اقتصادی
شناسه خبر : 243686
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/16 ساعت 15:35
جایگاه‌های بنزین در حال تجهیز به طرح «کهاب»

جایگاه‌های بنزین در حال تجهیز به طرح «کهاب»

معاون عمرانی استانداری تهران اعلام کرد جایگاه‌های سوخت پایتخت در حال تجهیز به طرح «کهاب» هستند و ذخیره‌سازی سوخت کافی انجام شده است. همچنین اجرای برنامه‌های جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی و توسعه حمل‌و نقل عمومی در راستای کاهش آلودگی هوا ادامه دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: معاون عمرانی استانداری تهران از اقدامات استانداری تهران برای کاهش آلودگی هوا در نیمه دوم سال خبر داد و گفت: اجرای طرح جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت برقی، توسعه حمل‌ و نقل عمومی به‌ ویژه راه‌اندازی شرکت قطار حومه و اجرای طرح کهاب از جمله برنامه‌های استان برای کاهش تردد خودروهای شخصی و استفاده از انرژی‌های پاک است.

سیدکمال میرجعفریان با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه انرژی اظهار کرد: تأکید رئیس‌جمهور و برنامه دولت بر تولید برق از انرژی پاک و جایگزینی سوخت‌های فسیلی است. در همین راستا در استان تهران، پروژه‌های انرژی خورشیدی با ظرفیتی نزدیک به ۱۰۰۰ مگاوات وارد فاز اجرا شده و بخشی از آن نیز آغاز شده است.

وی افزود: تولید انرژی ارتباط مستقیمی با وضعیت منابع آبی دارد؛ به دلیل ناترازی آب در پشت سدها هنوز با شرایط پایدار انرژی فاصله داریم و نیازمند تلاش بیشتری در این حوزه هستیم. از طرف دیگر، همراهی مردم در صرفه‌جویی و مدیریت مصرف می‌تواند نقش مهمی در عبور از این شرایط ایفا کند.

معاون عمرانی استانداری تهران درباره موضوع تعطیلی‌ها گفت: تصمیم در این خصوص یک موضوع کلان است و در دولت گرفته می‌شود چرا که ناترازی برق محدود به یک منطقه خاص نیست و کل شبکه کشور را درگیر می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: بر اساس شرایط محیطی و دمای هر منطقه، تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود و در تهران نیز وضعیت دما در حال رسیدن به تعادل است.

در خصوص اقدامات برای کاهش آلایندگی‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان اظهار کرد: از اواخر سال گذشته موضوع جایگزینی خودروهای برقی را به صورت جدی پیگیری کردیم و تفاهم‌نامه‌ای برای جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت برقی منعقد شده است. همچنین اجرای طرح کهاب (کنترل بخارات بنزین در جایگاه‌های سوخت) در دستور کار قرار دارد و بخشی از جایگاه‌ها نیز به این سیستم مجهز شده‌اند.

وی توسعه حمل‌ و نقل عمومی را یکی دیگر از برنامه‌های مهم استان دانست و گفت: استاندار تهران بر ایجاد شرکت حمل‌ و نقل قطار حومه تأکید دارد و با تشکیل این شرکت در سازمان اداری و استخدامی کشور، توسعه حمل‌ و نقل ریلی در حومه تهران محقق می‌شود و این امر به کاهش تردد خودروهای شخصی و در نتیجه کاهش آلودگی هوا کمک خواهد کرد.
معاون عمرانی استانداری تهران ادامه داد: کار کارشناسی طرح جامع و یکپارچه حمل‌ و نقل استان تهران نیز در شورای عالی ترافیک انجام شده و به‌ زودی اجرایی می‌شود. مجموعه این اقدامات در راستای کاهش نقش خودروهای شخصی و استفاده از انرژی‌های پاک برای کاهش آلایندگی طراحی شده است.

وی با اشاره به کیفیت سوخت در سطح پایتخت گفت: وزارت نفت به دنبال استانداردسازی و تأمین سوخت با حجم بالا است. در این میان وسایل نقلیه فرسوده نقش قابل توجهی در آلودگی هوا دارند که با جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی و نوسازی ناوگان می‌توان بخشی از این مشکل را برطرف کرد.

میرجعفریان در خصوص وضعیت جایگاه‌های سوخت در تهران نیز خاطرنشان کرد: در شرایط جنگ ۱۲ روزه اخیر تمهیدات لازم اندیشیده شد و هیچ بحرانی به وجود نیامد. حتی در مقاطعی که تعادل جمعیتی در شهر به هم خورد و مردم به شهرستان‌ها رفتند، با انتقال بنزین توانستیم شرایط را مدیریت کنیم و هم‌اکنون ذخیره‌سازی کافی در جایگاه‌های سوخت انجام شده است.


نظرات

آخرین اخبار
کشتی خارجی متخلف در تنگه هرمز به گل نشست
نورنما | آتش سوزی جنگلی در جنوب یوتا
رئیس فیفا از جنگندگی یوزها گفت؛ «باعث شدید همه احساس غرور کنند»
پرونده خونین در کرمان؛ رفیق‌کشی با طراحی یک دختر جوان
بانک جهانی وام‌دهی به چین را تا 2031 متوقف می‌کند
درخشش جوانان ایران در آسیا؛ سه فرنگی‌کار فینالیست شدند
ستاره بی‌رقیب ایران در لیگ ملت‌ها؛ حاجی‌پور درخشید
نتایج ارزیابی عملکرد آموزش‌وپرورش تا پایان شهریور اعلام می‌شود
اجاره‌نامه‌ها خودکار تمدید می‌شوند؛ سقف افزایش اجاره‌بها تعیین شد
طرح ویژه ترافیکی قم برای مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
لغو طرح ترافیک تهران در ایام تشییع رهبر شهید
کری جنجالی امباپه برای مسی: آقای گلی مهم نیست، جام را می‌خواهم
سدهای کشور 65 درصد پر شد
این زن عامل حذف آلمان از جام جهانی شد !
آمریکا، 250 کیلومتر از سواحل هرمزگان را آلوده کرد
برنامه حرکت قطارهای ویژه مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
جزئیات محدودیت‌های پروازی فرودگاه های مهرآباد و امام خمینی اعلام شد
ابن‌الرضا: توان موشکی و پهپادی ایران قابل مذاکره نیست
وزارت کار: تعطیلات هفته آینده شامل کارگران بخش خصوصی هم می‌شود
جدول گلزنان جام جهانی 2026؛ هالند در تعقیب مسی و امباپه
موعد جدید دیدار با ملی‌پوشان در مهرآباد
حضور مقامات 40 کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
عاشورا؛ رسالت بیداری انسان
ترافیک پرحجم در محورهای پرتردد البرز و قزوین + جزئیات
نوراینفو| پیامدهای جسمانی استفاده مفرط از تلفن همراه
علت صدای انفجار در بندرعباس مشخص شد
افزایش سهمیه سوخت ناوگان عمومی در ایام تشییع رهبر شهید انقلاب
نوراینفو |موج استعفا و برکناری پس از ناکامی در جام جهانی
عارف: آموزش هوش مصنوعی و امنیت سایبری در مدارس ضروری است
شکست دختران والیبال ایران در روز نخست قهرمانی آسیا
14 هزار ماینر غیرمجاز در خوزستان امحا می‌شود
کالبد یا کارکرد؟! درباره امتحان دیکته همسایه های سر به هویٰ
کارشناس: توافق لبنان و رژیم صهیونیستی به نفع نتانیاهو است
آماده‌باش هلال‌احمر برای تشییع رهبر شهید
ادعای تازه واشنگتن؛ مذاکرات دوحه با ایران پیشرفت مثبت داشته است
مسائل اقتصادی و راهکارهای پلیسی
باید برخاست
دادستان تهران به اخلالگران بازار؛ برخورد قاطع در راه است
قیمت گوشت قرمز امروز 10 تیر 1405 + جدول
برنامه بازی‌های جام جهانی 2026 امروز چهارشنبه 10 تیر
بورس صعودی شد؛ ورود 3 همت پول حقیقی به تالار شیشه‌ای
چرا ترکیه ناگهان به مهم‌ترین هدف تل‌آویو تبدیل شد؟
پیش‌ بینی قیمت دلار چهارشنبه 10 تیر 1405 / دلار در دوراهی صعود و عقب‌نشینی قرار گرفت
پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه 10 تیر 1405 / سایه سنگین دلار بر بازار طلا
فرزاد جمشیدی مجری معروف تلویزیون درگذشت + جزئیات علت فوت و زمان خاکسپاری
روسیه: امیدواریم تفاهم ایران و آمریکا به توافق نهایی برسد
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 10 تیر 1405
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال و ورودی تهران
مهلت بازگشت ارز صادراتی تمدید شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 10 تیر 1405+ جدول