×
بین الملل
شناسه خبر : 243526
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/15 ساعت 15:15
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»

چند خبر از فلسطین اشغالی؛

حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»

از بامداد امروز شنبه تاکنون، 21 فلسطینی در حملات هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند. برج مسکونی «السوسی» به‌طور کامل منهدم شد و منابع پزشکی از شهادت کودکان، امدادگران و غیرنظامیان در نقاط مختلف نوار غزه خبر داده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع فلسطینی اعلام کردند که از نخستین ساعات بامداد شنبه تاکنون، دست‌کم ۲۱ غیرنظامی فلسطینی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه به شهادت رسیده‌اند. بر اساس گزارش‌ها، ۱۳ نفر از این شهدا در شهر غزه جان خود را از دست دادند.

در حمله هوایی ارتش اسرائیل به یک خودرو در منطقه «مواصی» خان یونس، یک کودک شهید و شماری زخمی شدند. همچنین، در حمله به خانه‌ای در محله «شیخ رضوان» در شمال غزه، هشت نفر دیگر شهید و تعدادی زخمی شدند.

همزمان، مجتمع پزشکی «ناصر» اعلام کرد سه امدادگر در تیراندازی مستقیم نظامیان اسرائیل در نزدیکی یک مرکز توزیع کمک‌های انسانی در خان یونس به شهادت رسیدند. منابع محلی همچنین از آتش‌گشایی پهپادهای ارتش اسرائیل به سمت خیابان «الجلاء» در شمال غربی غزه خبر دادند.

وزارت بهداشت فلسطین نیز تأیید کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، شش شهروند دیگر از جمله یک کودک بر اثر قحطی و سوء تغذیه جان خود را از دست داده‌اند؛ موضوعی که عمق بحران انسانی در غزه را نشان می‌دهد.

در ادامه حملات، ارتش رژیم صهیونیستی برج مسکونی «السوسی» در جنوب غربی شهر غزه را به‌طور کامل ویران کرد. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که فشارهای بین‌المللی برای توقف جنگ و رسیدگی به فاجعه انسانی در غزه افزایش یافته است.

با وجود این فشارها، کابینه «بنیامین نتانیاهو» طرح گسترش عملیات نظامی موسوم به «ارابه‌های گدعون ۲» با هدف اشغال شهر غزه را تصویب کرده است. 

هشدار دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه درباره اختلال قریب‌الوقوع شبکه‌های مخابراتی و اینترنتی در غزه

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه: نسبت به اختلال قریب‌الوقوع شبکه‌های مخابراتی و اینترنتی در غزه به دلیل بمباران برج‌های مسکونی توسط اسرائیل هشدار می‌دهیم.

 دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد: هدف قرار دادن ساختمان‌های بلند در غزه تهدیدی مستقیم برای بخش مخابرات و اینترنت است، زیرا شرکت‌های محلی تجهیزات فنی حیاتی خود را روی پشت بام این ساختمان‌ها نصب می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شهاب، این دیده‌بانی تاکید کرد: ارتش اسرائیل در چند ساعت گذشته دو برج مسکونی را تخریب و تهدید کرده که در روزهای آینده برج‌های بیشتری را تخریب خواهد کرد.

این نهاد افزود: اسرائیل با تخریب برج‌ها، به دنبال دستیابی به اهداف یکپارچه‌ای است که مهمترین آنها تعمیق سیاست نابودی شهرها، وادار کردن ساکنان به کوچ اجباری و نابودی آنچه است که از زیرساخت‌های مخابراتی و اینترنتی باقی مانده است.

به گفته این نهاد، شبکه‌های مخابراتی و اینترنتی همچنین به دلیل اختلال مورد انتظار در ایستگاه‌های عملیاتی به دلیل کمبود سوخت، با خطر فروپاشی کامل روبه‌رو هستند. تخریب زیرساخت‌های مخابراتی با هدف مختل کردن تلاش‌های امدادرسانی بشردوستانه و تحمیل انزوای کامل بر غیرنظامیان، ایجاد سردرگمی و عدم اطمینان که آنها را به آوارگی اجباری سوق می‌دهد، انجام می‌شود.

این نهاد افزود: قطعی ارتباطات به طور جدی مانع کار پرسنل پزشکی و امدادی می‌شود و مانع از دسترسی آنها به قربانیان و محروم کردن آنها از توانایی پاسخگویی فوری به درخواست‌های بشردوستانه می‌شود.

گردان‌های القسام ۳ تانک مرکاوا را در غزه شکار کرد

شاخه نظامی جنبش حماس امروز (شنبه) از عملیات موفق خود در منهدم کردن سه دستگاه تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب شهر غزه خبر داد.

گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش حماس امروز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهایش پس از بازگشت از خطوط درگیری تایید کردند که در عملیاتی که در یکشنبه گذشته در تاریخ ۳۱ اوت سال جاری میلادی انجام شدند، سه دستگاه تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در جنب محله الزیتون در شهر غزه هدف قرار داده و منهدم کردند.

به گزارش سایت شبکه خبری «المیادین»، القسام در بیانیه امروز خود اعلام کرد که این عملیات در اطراف مسجد صلاح‌الدین و درمانگاه محله الزیتون واقع در جنوب شهر غزه اجرا شد.

شاخه نظامی حماس پیشتر نیز اعلام کرد که نیروهایش در عملیاتی در تاریخ ۳۰ اوت سال جاری میلادی، یک دستگاه تانک مرکاوا و یک دستگاه بلدوزر نظامی دشمن صهیونیستی مدل «D۹» را در خیابان هشتم در جنوب غرب محله الزیتون با یک راکت‌ «یاسین ۱۰۵» و تجهیزات دیگر هدف قرار داده و منهدم کردند.


نظرات

آخرین اخبار
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
اجرای موج 89 عملیات وعده صادق 4/ شلیک بیش از 100 موشک سنگین و پهپاد تهاجمی و 200 راکت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین
راهنمای اعلام خسارات جنگ در سامانه 1811
قدردانی رهبر انقلاب از پیام‌های علما و شخصیت‌های دینی داخلی و خارجی
ابراز نگرانی پوتین از تخریب زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه
ضرورت مخالفت با جنگ ایران بنا به دلایل سیاسی و اخلاقی
ترامپ به خروج از ناتو فکر می‌کند
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟