×
سیاسی
شناسه خبر : 243513
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/15 ساعت 14:14
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است

اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است

رئیس قوه قضائیه در دیدار با سید عمار حکیم تأکید کرد: ایران اسلامی هیچگاه آغازگر جنگ نبوده و نخواهد بود، اما هرگز تسلیم نظام سلطه و فشارهای تحمیلی نمی‌شود.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه نسبت به تحرکات و توطئه‌های دشمنان هوشیار هستیم، گفت: ایران اسلامی اگر چه هیچگاه آغازگر جنگ نبوده و نخواهد بود، اما هرگز تسلیم نظام سلطه نیز نمی‌شود.

سید عمار حکیم، رئیس جریان حکمت ملی عراق که به تهران سفر کرده است، پیش از ظهر امروز با حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران، دیدار کرد.

رئیس دستگاه قضا در جریان این دیدار ضمن خیرمقدم گویی به رئیس جریان حکمت ملی عراق، به روابط مستحکم تهران و بغداد اشاره کرد و گفت: اتفاقاتی که طی چند سال اخیر در منطقه ما بروز و ظهور یافته، بیانگر آن است که دشمنان با اسلامِ مقتدر و پیشرفته مخالف‌اند و تحمل اقتدار مسلمین را ندارند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به موضع صریح و مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران در قبال دو مقوله جنگ و صلح، تصریح کرد: ایران اسلامی اگر چه هیچگاه آغازگر جنگ نبوده و نخواهد بود، اما هرگز تسلیم نظام سلطه نیز نمی‌شود و نه «جنگ تحمیلی» را می‌پذیرد و نه «صلح تحمیلی» را، این منطق روشنی است که امامین انقلاب ما به کرات تبیین فرموده‌اند.

رئیس عدلیه بیان داشت: دشمن و ایادی او بر پایه محاسباتی غلط تصور داشتند که در نتیجه جنگ ۱۲ روزه، کار نظام جمهوری اسلامی ایران تمام می‌شود، اما اقتدار ایران اسلامی در جریان جنگ مزبور، صحنه‌ای را رقم زد که به موجب آن، امروز در چشمان جهانیان، ایران اسلامی عزیزتر و مقتدرتر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اقتدار نظامی ایران اسلامی که در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، نمود و تجلی آشکار داشت، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی از بدو تأسیس و آغاز حیات نامشروعش تا جنگ ۱۲ روزه اخیر، اینچنین متحمل ضربات سنگین نظامی نشده بود؛ پیروزی و موفقیت ایران اسلامی در این جنگ برای کل اسلام ناب، آورده داشت و این ظفرمندی تنها به ما اختصاص ندارد.

رئیس قوه قضائیه، منطق جمهوری اسلامی ایران را گفت‌وگو از روی اقتدار و رد و طرد زورگویی و قلدرمأبی دانست و بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران اهل منطق و گفت‌وگو است؛ ما در برابر «خصم» نیز از این رویکرد تبعیت می‌کنیم؛ منطق ما نیز روشن است؛ ما می‌گوئیم که از حقوق اساسی خود که وفق قوانین بین‌المللی نیز محترم شمرده شده است، کوتاه نمی‌آییم؛ در این راستا ما اهل گفت‌وگو هستیم؛ اما اگر طرف مقابل به دنبال تحمیل اغراض خود است و می‌گوید مذاکره کنیم به این معنا که «هر چه ما دیکته کردیم شما بپذیرید»! قطعاً به هیچ وجه از جانب ایرن اسلامی پذیرفته نمی‌شود.

رئیس دستگاه قضا ادامه داد: ما قطعاً حرف زور دشمن را نخواهیم پذیرفت، اما بر مبنای منطق اسلامی خود، ابایی نداریم که حرف طرف مقابل را ولو آنکه «دشمن» باشد بشنویم؛ مشروط بر آنکه حرف او زورگویانه و مترادف با تحمیل اغراض استکباری نباشد.

رئیس عدلیه با اشاره به اتحاد مقدسی که در ایران اسلامی حاکم است، تصریح کرد: مردمان ایران اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری متحد و منسجم هستند و تلاش مسئولان و کارگزاران نظام آن است که بر غنای این انسجام و وحدت افزوده شود؛ ما در خلال جنگ ۱۲ روزه اخیر افرادی را داشتیم که در داخل به عنوان منتقد و حتی معترض شناخته می‌شدند و برخی نیز احکام محکومیت داشتند، اما قاطعانه و صریح تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به وطن اسلامی را محکوم کردند و به حمایت از قوای نظامی و دفاعی کشور پرداختند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: اطاعت از ولی‌فقیه در جامعه ما موج می‌زند و وحدت و انسجام زایدالوصف امروز ایران اسلامی، حول محور ولایت فقیه است؛ کارگزاران نظام نیز تابع رهبری معظم انقلاب هستند.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به هوشیاری ایران اسلامی در قبال توطئه‌های دشمنان بیان داشت: ما نسبت به تحرکات و توطئه‌های دشمنان هوشیار هستیم.

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به رویکرد همسایه محوری جمهوری اسلامی ایران، گفت: استحکام مراودات و مناسبات با همسایگان، از اولویت‌های اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران است و در این میان کشور عراق با عنایت به مشترکات فراوانی که میان ما وجود دارد، از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است؛ ما با هیچ یک از همسایگانمان حتی آنها که در مواردی با دشمنان ما همسو هستند، سرستیز نداریم؛ مگر در مواردی که علنی در راستای توطئه‌های دشمن، برای ما مشکلاتی را پدید آورند.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران طالب عزت و رفاه و سربلندی برای همه کشورهای اسلامی و همه همسایگان خود است و بر مبنای اصول قانونی خود نیز از مظلومین عالم حمایت می‌کند و حمایتش از جریان مقاومت استمرار خواهد داشت.

رئیس عدلیه بیان داشت: ظرفیت مراودات و مناسبات ایران و عراق در ابعاد اقتصادی و غیراقتصادی، بسیار بیشتر و و سیع‌تر از آن چیزی است که اکنون وجود دارد و ما در جمهوری اسلامی ایران، متفق‌القول خواهان توسعه مراودات و مناسبات با عراق هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به سیاست‌های تحریمی دشمنان علیه ایران اسلامی گفت: تحریم ایران اسلامی توسط دشمنان قطعاً خسارت‌هایی را به ما تحمیل کرده است و ما مُنکر این امر نیستیم، اما از دل این تحریم‌ها، پیشرفت‌ها، گشایش‌ها و خلاقیت‌هایی نیز رقم خورده است. مشکلات در کشور ما وجود دارد، اما حرکت کلی کشور ما روبه جلو و پیشرفت است و ما در برابر آمریکا و اسرائیل تحت هیچ شرایطی تسلیم نخواهیم شد.

رئیس قوه قضائیه همچنین با اشاره به آمادگی دستگاه قضائی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات و همکاری‌ها با کشور عراق، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در کلیه حوزه‌های حقوقی، قضائی و کیفری به صورت دوجانبه و بین‌المللی، با کشور عراق همکاری و تعامل داشته باشد.

رئیس دستگاه قضا در بخشی از سخنانش در این دیدار با اشاره به قرار داشتن در هفته وحدت، بیان داشت: باید همه مسلمین از پیامبر رحمت استمداد بطلبند تا با وحدت و همصدایی در برابر جهان استکبار بایستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین «سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق نیز در این دیدار به همراهی و همدلی عموم مسلمانان شیعه و سنی با جمهوری اسلامی ایران در جریان دفاع مقدس ۱۲ روزه اخیر، اشاره کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، روابط ایران و عراق را فراتر از روابط دو کشور و دو همسایه توصیف کرد و ضمن اشاره به مشترکات تاریخی، فرهنگی و جغرافیایی ایران و عراق، گفت: سطح مبادلات تجاری ایران و عراق، قابلیت توسعه‌ی به مراتب بیشتر از وضعیت کنونی را دارد.

حکیم همچنین در این دیدار، مطالبی را در رابطه با فضای سیاسی و اجتماعی حاکم بر عراق مطرح کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
28 تیم راه‌یافته به جام جهانی 2026+ فهرست و20 سهمیه باقی ماند
آزمایش موشکی طالبان با برد 400 کیلومتری برای اولین‌بار +فیلم
پیش‌فروش یک‌ میلیون بلیت جام جهانی 2026
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(102) « بوشهر»
بقائی نقض مکرر آتش‌بس در لبنان توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
آغاز نهمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی
کیفرخواست پرونده بزرگ قاچاق 2 تن طلا در ارومیه بصادر شد
پلیس فتا: مراقب کلاهبرداری با عنوان «کاریابی اینترنتی» باشید
تلاش گوگل، آمازون و مایکروسافت برای کاهش وابستگی به چین
حماس: بازگرداندن اجساد اسرای اسرائیلی زمان‌بر است
افشای دلیل کناره گیری رئیس «فرماندهی جنوبی» ارتش آمریکا
پیام شیخ نعیم قاسم به گردهمایی پیشاهنگان امام مهدی(عج)
وعده ترامپ برای کاهش قیمت گوشت گاو
حراج میلیاردی شمش طلا 27 مهر برگزار می شود
85 سال زندان برای اعضای باند قاچاق سوخت
ونزوئلا خواستار محکومیت حملات آمریکا در شورای امنیت شد
نورنما | پل دریایی بین دو شهر در چین
آیا نفت به زیر 50 دلار سقوط می‌کند؟ بانک آمریکا هشدار داد
3 کشته در سقوط هواپیمای سبک در «میشیگانِ» آمریکا
موج حمایت جهانی از هادی چوپان ؛ طلای چوپان دزدیده شد
رونمایی از دومین کشور کم‌جمعیت تاریخ جام‌ جهانی
گوترش از آتش‌بس پاکستان و افغانستان استقبال کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 25 مهر 1404+ جدول پخش
به مسیر جهادی شهید الغماری ادامه خواهیم داد
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آبان از فردا
آمادگی کامل نیروهای مسلح یمن برای نبردی فراگیر
گردهمایی اسطوره‌های جام جهانی 90 در آلمان
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته متقاضیان با آزمون دانشگاه آزاد
سردار افشار عاشق خدمت صادقانه به مردم بود
هشدار نارنجی آلودگی هوا در پایتخت
حمله آمریکا به یک کشتی دیگر در کارائیب
آغاز هفته هفتم لیگ برتر و بازگشت ساپینتو به نیمکت استقلال
بیانیه ویژه گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد درباره انقضای قطعنامه 2231 شورای امنیت
تجاوزات اسرائیل، ثبات ملی کشور را به خطر می اندازد
180 سال زندان در انتظار جان بولتون
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 25 مهر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 25 مهر+ وضعیت استان ها
تولید سلول‌های خونی انسان بدون نیاز به اهداکننده
«فقر زمانی»؛ عامل پنهان افزایش خطر زوال عقل
آنتروپیک مدل هوش مصنوعی ارزان‌تر هایکو 4.5 را معرفی کرد
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
گام بلند ایران برای بومی‌سازی فناوری ایمپلنت مغزی
تاثیر حذف کربوهیدرات‌ها روی کاهش وزن
استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
وزیر صمت: سیاست تجاری باید بر اساس اهداف صادرات و واردات تنظیم شود.
توافق وزیران خارجه ایران و مالی برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور
لفاظی زلنسکی علیه پوتین در واشنگتن
آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها وجود دارد
زلنسکی وارد آمریکا شد +فیلم
صالحی:مسجد کانون‌ تمدن‌سازی بوده است و باید کانون محله باشد
X
آگهی تبلیغاتی