×
فرهنگی
شناسه خبر : 243497
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/15 ساعت 12:39
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است

تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است

مجموعه جهانی تخت‌جمشید شنبه 15 شهریور 1404 به‌منظور برگزاری کنسرت ویژه ارکستر فیلارمونیک ارمنستان تعطیل خواهد بود. این اقدام با هدف حفظ نظم بازدیدکنندگان و اجرای هرچه بهتر برنامه هنری انجام می‌شود.

نورنیوز - گروه فرهنگی :‌ مجموعه جهانی تخت‌جمشید امروز شنبه ۱۵ شهریورماه به‌خاطر اجرای کنسرت ویژه ارکستر فیلارمونیک ارمنستان به مناسبت صدمین سال فعالیت خود تعطیل خواهد بود. به گزارش از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس اعلام کرده است که این تعطیلی به منظور حفظ نظم و امنیت گردشگران و اجرای بهتر این برنامه فرهنگی انجام می‌شود. اجرای این کنسرت ساعت ۱۹:۰۰ خواهد بود.

سفرا و نمایندگان سفارتخانه کشورهایی اروپایی، آسیایی و آفریقایی برای حضور در مراسم اجرای کنسرت ارکستر فیلارمونیک ارمنستان در تخت جمشید وارد شیراز شدند.

سفرای کشورهای برزیل، مکزیک، کنیا، ازبکستان، فیلیپین، دانمارک و صربستان و نمایندگان سفارت های سریلانکا، نیجریه، کره جنوبی، ایتالیا، نروژ و آلمان و همچنین ۲ نماینده سازمان یونسکو صبح امروز در قالب هیاتی وارد شیراز شدند.

.
 

سفرا و نمایندگان سفارتخانه های لهستان، اسپانیا، ارمنستان و سوئد نیز روز گذشته، جداگانه وارد شیراز شدند.

این اجرا با حضور یک هزار و ۵۰۰ تماشاگر داخلی و خارجی برگزار می‌شود و چندین گروه رسانه‌ای خارجی نیز این رویداد را پوشش می‌دهند.

سفرا و نمایندگان دیپلماتیک پیش از حضور در تخت جمشید، از حافظیه، سعدیه و باغ دلگشا بازدید می کنند.

گردشگران و علاقه‌مندان توصیه می‌شوند بازدید خود را به روزهای دیگر موکول کنند تا بتوانند از تخت‌جمشید با آرامش و امکانات مناسب بهره‌مند شوند.

اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس ضمن پوزش از هرگونه ناراحتی احتمالی، از همکاری گردشگران قدردانی کرده و امید دارد که برگزاری این رویداد فرهنگی، ارتقاء تعاملات فرهنگی بین‌المللی را به دنبال داشته باشد.

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و سفرا و نمایندگان دیپلماتیک ۱۷ کشور، برای حضور در مراسم اجرای کنسرت ارکستر فیلارمونیک ارمنستان در محوطه تاریخی تخت‌جمشید، امروز (شنبه) به شیراز سفر کردند.

 حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، برای حضور در مراسم اجرای کنسرت ارکستر فیلارمونیک ارمنستان در محوطه تاریخی تخت‌جمشید، امروز (شنبه) به شیراز سفر کرد. حسینعلی امیری، استاندار فارس، با حضور در فرودگاه بین‌المللی شیراز از وی استقبال کرد.

 


اخبار مرتبط
آهنگ دوستی دو ملت ایران و ارمنستان در تخت جمشید طنین انداز شد
یکشنبه 1404/06/16 ساعت 09:46
آهنگ دوستی دو ملت ایران و ارمنستان در تخت جمشید طنین انداز شد
صدای رسای دوستی دو ملت ایران و ارمنستان شامگاه شنبه از میان نت‌های فیلارمونیک ارمنستان در تخت جمشید به گوش رسید؛ جایی که جایی که هنرمندان ارمنی «ای ایران» زدند و مخاطبان ایرانی برای نواختن قطعه‌های ارمنی، یک دقیقه ممتد و پرشور دست زدند.
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شنبه 1404/06/15 ساعت 15:08
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی با استقبال بی‌سابقه مخاطبان بار دیگر تمدید شد و حالا این تور با 27 اجرا و حضور بیش از 200 هزار تماشاگر، رکوردی تاریخی در موسیقی ایران رقم می‌زند.
ارکستر سمفونیک تهران به «اکتبر 1904» سفر می‌کند
سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 15:35
ارکستر سمفونیک تهران به «اکتبر 1904» سفر می‌کند
ارکستر سمفونیک تهران در تاریخ‌های 20 و 21 شهریور، با رهبری نصیر حیدریان، کنسرت «اکتبر 1904» را در تالار وحدت برگزار می‌کند. در این کنسرت قطعاتی از مالر، موتزارت و شومان به اجرا در می‌آید.
اجرای ویژه ارکستر ملی فیلارمونیک ارمنستان در تخت‌جمشید
دوشنبه 1404/06/10 ساعت 21:10
اجرای ویژه ارکستر ملی فیلارمونیک ارمنستان در تخت‌جمشید
سرپرست معاونت گردشگری و زیارت استانداری فارس از اجرای ارکستر ملی فیلارمونیک ارمنستان، شنبه شب (پانزدهم شهریورماه) در تخت‌جمشید خبر داد و این رویداد را سرآغاز سلسله برنامه‌های فرهنگی مشترک با کشورهای همسایه و عضو پرونده نوروز خواند.
نظرات

آخرین اخبار
فشار آمریکا به عون برای دیدار با نتانیاهو در کاخ سفید
رایزنی ویتکاف و عبدالعاطی درباره پرونده مذاکرات میان ایران و آمریکا
جزئیات گفتگوی تلفنی «عراقچی» و «کایا کالاس»
آغاز سفر دریایی گردشگران به کیش از فردا
چین ریاست شورای امنیت را بر عهده گرفت
صادرات نفت خام عراق از مرز سوریه آغاز شد
سناتور دموکرات تلفات ارتش آمریکا را فاش کرد
پالتیکو: ترامپ مدعی پایان جنگ ایران شد
آرامگاه محمدرضا لطفی ساخته می شود
پیام تبریک عراقچی به نخست وزیر جدید عراق
محسن رضایی: آمریکایی‌ها درس‌های زیادی در خلیج فارس یاد خواهند‌ گرفت
نبیه بری: تجاوزات اسرائیل در آتش‌بس تشدید شد
مدیریت جدید خلیج فارس بر مدار فرمان رهبر معظم انقلاب
احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در عسلویه
ازسرگیری پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
جو کنت: اسرائیل امریکا را برای جنگ متقاعد کرد
دیدار اعضای فراکسیون وفاداری به مقاومت لبنان با سفیر ایران در بیروت
سی ان ان:تقریبا همه سایت‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه تخریب شده اند
سودجویان بازار خودرو را آشفته کردند
فرماندهی کل سپاه: کارگران پیشران‌ پیشرفت عزت و عظمت کشور
مخالفت ترامپ با ضرب‌الاجل 60 روزه برای جنگ با ایران
دیدار فیدان با رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق
توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم یک اثر تاریخی در لرستان
شهادت 14 نفر در عملیات پاکسازی مهمات در زنجان
ترور امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) در سوریه
ترامپ در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران ناکام مانده است
جسد مرد مفقودی در سد شاه‌قاسم بویراحمد کشف شد
محاصره دریایی آمریکا پرخطر و کم‌دستاورد است
8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور آذرشهر-گنبرف
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
امارات با خروج از اوپک تنش نفتی با عربستان را آغاز کرد
رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف
چین: تنگه هرمز باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود
5 کشته در سانحه سقوط هواپیما در تگزاس
واردات خودرو ممنوع نیست
موزه هنرهای معاصر تهران میزبان نمایشگاه «هنر و جنگ» می شود
کشف 8000 فشنگ جنگی در شهرستان شوش
دلافوئنته: یامال را برای مراحل حذفی نگه می‌داریم
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد