×
بین الملل
شناسه خبر : 243446
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/15 ساعت 09:50
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم

وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم

پیت هگزث، وزیر جنگ جدید آمریکا، در نخستین اظهارات رسمی پس از تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ، اعلام کرد که ایالات متحده قصد دارد با رویکردی تهاجمی‌تر جنگ‌ها را پیش ببرد و از «بیشترین میزان کشتار» در عملیات‌های نظامی استفاده کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: پیت هگزث، پس از تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ گفت آمریکا از این پس قصد دارد تهاجمی‌تر عمل کند و بیشترین میزان کشتار را داشته باشد.

او در کنار ترامپ به خبرنگاران گفت: ایالات متحده در پیشبرد جنگ‌ها رویکردی تهاجمی‌تر اتخاذ خواهد کرد و از «بیشترین میزان کشتار» استفاده خواهد کرد.

گفتنی است دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با امضای فرمان اجرایی، نام «وزارت دفاع» این کشور را به «وزارت جنگ» تغییر داد. این عنوان که تا سال 1949 استفاده می‌شد، بازگشته و تابلوهای ساختمان پنتاگون و عناوین مقامات ارشد ارتش مطابق با آن به‌روز شد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز جمعه با امضای فرمان اجرایی، نام «وزارت دفاع» این کشور را به «وزارت جنگ» تغییر داد. این عنوان پیش‌تر تا سال ۱۹۴۹ و پس از جنگ جهانی دوم برای این وزارتخانه استفاده می‌شد. این اقدام، بخشی از تلاش‌های ترامپ برای تغییر چهره ارتش و سیاست‌های دفاعی آمریکا به شمار می‌رود.

پنتاگون بلافاصله پس از اعلام ترامپ، تابلوهای ساختمان پنج‌ضلعی در آرلینگتون، ویرجینیا را تغییر داد و عنوان «وزیر دفاع» به «وزیر جنگ» و «معاون وزیر دفاع» به «معاون وزیر جنگ» به‌روزرسانی شد. پیت هگزث، وزیر سابق دفاع، اکنون «وزیر جنگ» نامیده می‌شود و استیو فاینبرگ، معاون او، عنوان «معاون وزیر جنگ» را دریافت کرد.

ترامپ هنگام امضای فرمان اجرایی در دفتر بیضی کاخ سفید به حملات موفقیت‌آمیز آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت: «این تغییر بسیار مهم است، چون یک تغییر نگرش است. مساله در نهایت مربوط به پیروزی است.»

اقدامات اخیر ترامپ شامل بازگرداندن نام اصلی پایگاه‌های نظامی آمریکا پس از تغییرات سال ۲۰۲۰ و برگزاری رژه نظامی بزرگ به مناسبت ۲۵۰ سالگی ارتش نیز بوده است. وی همچنین با استفاده از نیروهای ارتش برای ایجاد امنیت در مرز مکزیک و شهرهای واشنگتن و لس‌آنجلس، هنجارهای مرسوم استفاده داخلی از نیروهای مسلح را به چالش کشیده است.

این تغییر عنوان وزارتخانه، در کنار مواضع تهاجمی و رویکرد تازه ترامپ، نشانه‌ای از سیاست‌های جدید دفاعی و نگرش متفاوت او نسبت به ارتش و عملیات نظامی آمریکا است.

 


اخبار مرتبط
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
شنبه 1404/06/15 ساعت 15:22
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
شبکه ان‌بی‌سی آمریکا گزارش داد در صورت دستیابی به توافق صلح میان اوکراین و روسیه، واشنگتن ممکن است فرماندهی نظارت بر یک منطقه حائل وسیع در داخل خاک اوکراین را برعهده بگیرد. این نظارت با استفاده از پهپاد، ماهواره و ابزارهای اطلاعاتی انجام خواهد شد.
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
شنبه 1404/06/15 ساعت 10:39
نورنیوز بررسی می کند؛
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
اظهارات پیت هگزث، وزیر جنگ آمریکا، درباره «استفاده از بیشترین میزان کشتار» نشان‌دهنده دکترین تازه واشنگتن است؛ سیاستی که بر اعمال حداکثری قدرت نظامی و تهاجم گسترده متمرکز است و مسیر جدیدی را در راهبرد جنگ‌های آینده آمریکا ترسیم می‌کند.
با دستور ترامپ؛ وزارت دفاع آمریکا رسماً به «وزارت جنگ» تغییر نام داد
جمعه 1404/06/14 ساعت 09:05
با دستور ترامپ؛ وزارت دفاع آمریکا رسماً به «وزارت جنگ» تغییر نام داد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، قرار است امروز جمعه با امضای یک فرمان اجرایی، نام وزارت دفاع این کشور را به «وزارت جنگ» تغییر دهد.
نظرات

آخرین اخبار
شانس 2 طلا و یک برنز تیم محمد بنا در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا
میدری: الگوهای موفق اقتصادی استان‌ها در سراسر کشور اجرا می شود
مقام مسئول در مجلس: نظر مشاوران رئیس لزوما اعلام موضع رئیس مجلس نیست
واکنش نخست وزیر پاکستان به تمدید آتش‌بس از سوی ترامپ
رسانه‌های عبری: تمدید آتش‌بس با ایران «هدیه» ترامپ به نتانیاهو و اسرائیل است
در صورت هر گونه اقدام علیه ایران، آماده هجوم به اهداف از پیش تعیین شده هستیم
هشدار جنبش نجباء؛ نبرد آینده متفاوت خواهد بود
اعلام نرخ جدید عوارض واردات گوشت قرمز
نرخ خرید گندم 48 هزار و500 تومان تعیین شد
وزیر آموزش و پرورش: مدارس همچنان غیر حضوری است
ترامپ آتش بس با ایران را تمدید کرد
ایران: حمله به کشتی «توسکا» نقض صریح و اساسی آتش‌بس 8 آوریل است
کشتی‌گیر ترک رکورد زد
حاجی‌بابایی: مذاکره در سایه تهدید امکان‌پذیر نیست
پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
کشف استارلینک در یک واحد تجاری در تهران
ایروانی تاکید کرد: لغو محاصره دریایی شرط آغاز مجدد مذاکرات است
بیرانوند: به‌دلیل علاقه شخصی در تجمعات شبانه شرکت می‌کنم
تاکید ولید جنبلاط بر بازگشت به توافق آتش‌بس با فرمول جدید
قیام علیه استبداد رسانه‌ای جهان، از تونل‌های غزه تا انیمیشن‌های لگویی
مرور وضعیت پرسپولیس در جلسه آنلاین اوسمار و حدادی
تنگه هرمز برگ برنده اصلی ایران در مذاکرات با آمریکا
سفارت ایران در اتریش: اظهارات جدید اتحادیه اروپا رقت‌انگیز است
افزایش بی‌سابقه قیمت برق در آمریکا
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران کاهش یافته است
سردار موسوی: اگر از کشورهای همسایه به ایران حمله شود باید با تولید نفت خداحافظی کنند
آیا ژاپن به ابزار جدید آمریکا در بحران‌ها تبدیل می‌شود؟
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
شکستن محاصره دریایی آمریکا از سوی 34 نفتکش مرتبط با ایران
ارتش لبنان: خاک لبنان را پس می گیریم
عراقچی: ایران می‌داند چگونه با محدودیت‌ها مقابله و از خود دفاع کند
اذعان ترامپ به نگرانی از متغیر «زمان» به نفع ایران
شرط هیات ایرانی برای رفتن به اسلام آباد چیست؟
راهزنی دریایی دوباره ارتش تروریستی آمریکا در اقیانوس
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محلی؛ مساجد محور سازماندهی اجتماعی
جزئیات جدیدی از زمان اجرای مرحله سوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ماجرای اعدام 8 زن ایرانی چه بود؟
تمرینات تیم فوتبال استقلال تعطیل شد
قیمت نفت برنت صعودی شد
اتحادیه اروپا: برگزاری دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد ضروری است
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 1 اردیبهشت 1405
برپایی دومین تمرین تاکتیکی ملی‌پوشان زیر نظر قلعه‌نویی
پنیر سر تله موش رایگان است اما مرگبار!
بقائی: تاکنون تصمیمی برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد گرفته نشده است
پیام رهبر انقلاب به اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
چین: ادعای آمریکا دروغ است
خلافی 350 میلیونی یک پژو 405 در ابهر!
پکن: زیاده خواهی آمریکا علت اصلی بن بست در مذاکرات با ایران است
واکنش بی‌ادبانه ترامپ به جدایی تیم کوک از شرکت اپل
افزایش حقوق در برخی واحدها توافقی شد+ جزئیات