×
اجتماعی
شناسه خبر : 243377
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/14 ساعت 22:03
وزیر آموزش و پرورش: برگزاری المپیادهای مدرسه‌ای راهی برای کشف استعدادهای ورزشی است

وزیر آموزش و پرورش: برگزاری المپیادهای مدرسه‌ای راهی برای کشف استعدادهای ورزشی است

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت ورزش در سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان، خواستار پررنگ شدن المپیادهای درون مدرسه‌ای و مسابقات بین مدرسه‌ای در سال تحصیلی جاری شد. وی این فعالیت‌ها را عاملی مهم برای تحرک، نشاط و تحقق عدالت آموزشی دانست.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر آموزش و پرورش در دوره آموزشی معاونان تربیت بدنی و سلامت استان‌های کشور تأکید کرد: المپیادهای درون مدرسه و مسابقات بین مدرسه‌ای باید امسال پررنگ شود تا تحرک و پویایی در فضای عمومی دانش‌آموزان رشد پیدا کند.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در دوره آموزشی معاونان تربیت بدنی و سلامت استان‌های کشور که به مدت دو روز در اردوگاه شهید باهنر برگزار می‌شود، ضمن تقدیر و تشکر از راهبری مسائل حوزه تربیت بدنی با وجود یک تیم خوب و جمع متخصص در این حوزه گفت: در مجموعه وزارت آموزش و پرورش اجرایی سازی سند تحول بنیادین است ذیل این سند و روح حاکم بر سند، کیفیت و عدالت است اگر بتوانیم عدالت را در تمام بخش ها توسعه و کیفیت را ارتقا دهیم سند را محقق کردیم.

وی با بیان اینکه عدالت ابعاد متعدد دارد که یک بخش آن فضای آموزشی است افزود: آموزش و پرورش به برکت وجود رئیس محترم جمهور اتفاقات مهمی را رقم زده است که ثمرات آن سالیان بعد بروز پیدا می کند.

کاظمی با تاکید بر توسعه فضاهای ورزشی در کشور بیان کرد: در استان‌ها باید سهم حوزه تربیت بدنی از توسعه عدالت آموزشی از استانداران مطالبه شود.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه ارتقای کیفیت را یکی دیگر از مهم ترین برنامه های این وزارت دانست و گفت: در حوزه کیفیت بخشی معتقدیم اگر چند مولفه را مورد توجه قرار دهیم کیفیت بخشی محقق می شود؛ یکی از این موارد آموزش معلم و مربی است، باید با تکیه بر مربی و معلم فعالیت های حوزه تربیت بدنی ارتقا پیدا کند.

کاظمی اضافه کرد: معاونت تربیت بدنی و سلامت، راهبردی ترین، زیربنایی ترین و اساسی ترین نقش را در حرکت نظام تعلیم و تربیت دارد؛ این حوزه تمام مهارت های مورد نیاز یک انسان را محقق می کند.

وی در ادامه موضوع بهداشت را پایه حرکت رشد انسان دانست و اظهار کرد: توجه به بهداشت دانش آموز باید مورد توجه حوزه تربیت بدنی باشد این امر یکی از برنامه های مهم وزارت آموزش و پرورش است.

وی بیان کرد: لازم است یک سفیر یا یک رابط سلامت در مدارس و کلاس های دوره ابتدایی حضور داشته باشد زیرا سلامت در این دوره شکل می گیرد. شادی روحی نیز باید در این کلاس ها مورد توجه باشد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: مهم ترین بخش آموزش و پرورش قاعده کار ماست و این قاعده کلاس و مدرسه است؛ باید موضوع ارتقای کیفیت نظام تعلیم و تربیت با استفاده از ارتقای فعالیت های ورزشی و تربیت بدنی مورد توجه باشد.

کاظمی همچنین در صحبت های خود، بر افزایش فعالیت های درون مدرسه ای و بین مدرسه تاکید کرد.

وی ادامه داد: تربیت دانش آموزان و پرورش استعدادهای ورزشی آنان همچنین ایجاد سلامت جسمی و روحی جز ماموریت دو وزارت آموزش و پرورش و ورزش و جوانان است.

کاظمی از حمایت های وزیر ورزش و جوانان برای اعزام دانش آموزان به مسابقات ژیمنازیاد صربستان تشکر و اظهار کرد: در این مسابقات نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی سربلند بیرون آمد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: ورزش اساسی ترین نقش را در سلامت جسمی، روحی و تربیت دارد؛ حوزه تربیت بدنی و سلامت جذابیت های ذاتی، تحرک و نشاط را به همراه دارد و تمام مهارت ها در فعالیت های ورزشی نهفته است که باید مورد توجه باشد.

وی ادامه داد: بهترین موقعیت های تربیتی برای تحقق تمام اهداف تربیتی جمهوری اسلامی ایران در حوزه تربیت بدنی نهفته است. باید فعالیت ها بر ورزش های پایه مبتنی شود این امر یکی از سیاست های اصلی است.

به گفته وی، المپیادهای درون مدرسه و مسابقات بین مدرسه ای باید امسال پررنگ شود تا تحرک و پویایی در فضای عمومی دانش آموزان رشد پیدا کند.

وی اضافه کرد: تلاش داریم با استفاده از ظرفیت فدراسیون دانش آموزی، انجمن ها و هیات های ورزشی استعدادهای دانش آموزان را شناسایی کنیم و رشد دهیم.

کاظمی تاکید کرد: سهم فعالیت های تربیت بدنی و سلامت در توسعه عدالت آموزشی با ایجاد ۲۸۰۰ فضای ورزشی محقق شده که ۱۶۰۰ از این فضا چمن های مصنوعی است.

وزیر آموزش و پرورش آموزش و ارتقای دانش معلمان تربیت بدنی را موضوع مهمی دانست که لازم است با همکاری وزارت ورزش محقق شود.


اخبار مرتبط
غیرحضوری شدن مدارس در مهرماه تکذیب شد
چهارشنبه 1404/06/19 ساعت 13:24
غیرحضوری شدن مدارس در مهرماه تکذیب شد
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که انتشار شایعات درباره غیرحضوری شدن مدارس در مهرماه صحت ندارد و تمام مدارس کشور از ابتدای سال تحصیلی جدید به صورت حضوری فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
شنبه 1404/06/15 ساعت 14:05
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: امسال هیچ کمبودی در کادر معلمان کشور وجود نخواهد داشت و بیش از 50 هزار معلم جدید به مدارس اضافه می‌شوند. وی تأکید کرد کلاس‌های درس از مهرماه کاملاً حضوری آغاز خواهد شد و آموزش مجازی فقط برای شرایط اضطراری در نظر گرفته می‌شود.
تاکید وزیر آموزش و پرورش بر تقویت مشارکت دانش‌آموزان
چهارشنبه 1404/06/05 ساعت 17:12
تاکید وزیر آموزش و پرورش بر تقویت مشارکت دانش‌آموزان
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد که در فرآیند آموزش، دانش‌آموز باید نقش اصلی را ایفا کند و معلم نباید فقط به انتقال مطلب بسنده کند؛ به همین دلیل بازآرایی کلاس‌های درس برای ایجاد یادگیری مشارکتی و فعال ضروری است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
فراخوان فوری پنتاگون برای نشست صدها ژنرال آمریکایی در پایگاه تفنگداران ویرجینیا
یائیر لاپید: رفتارهای دیکتاتورمآبانه نتانیاهو، مخالف اصول دموکراسی است
سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل؛دروغ پردازی های جنایتکار اصلی غرب آسیا درباره ایران
فلیک به رکورد طلایی 50 برد در بارسا رسید
سخنگوی کرملین: وضعیت اوکراین و موضع آن در مذاکرات هر روز در حال بدتر شدن است
رای گیری شورای امنیت دربارهٔ تعویق تحریم‌های ایران
علی‌اف: تصویب «مسیر ترامپ» یکی از نتایج کلیدی نشست واشنگتن بود
لاریجانی: مکانیسم ماشه اجرا شود، همکاری با آژانس متوقف می‌شود
کارگردان «مجنون»: جنگ 12 روزه، آغاز یک ژانر تازه در سینمای ایران است
شمس‌آذر بدون شکست، استقلال در پی بهبود وضعیت جدول
تهدید ترامپ به مداخله در روند برگزاری بازی‌های جام جهانی 2026
تحرکات غیرعادی آمریکا در شمال عراق
رایزنی گروسی با پوتین درباره ایران
اسرائیل یک نفر را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرد
دستور نتانیاهو برای پخش زنده سخنرانی او درسراسر نوار غزه
کاهش 2.5 میلیون تن تولید گندم ایران نسبت به سال گذشته
اعلام برنامه‌های روز گردشگری و هفته تهران در اراضی عباس‌آباد
شرکت علی لاریجانی در سالگرد شهدای مقاومت/تایید سفر از سوی سفارت ایران در بیروت
فرانس 24: بازگشت بازرسان آژانس به ایران حقیقت ندارد
تیم فولاد به دنبال کسب دومین برد متوالی
ماجرای گوشت‌های آلوده وارداتی از مغولستان چه بود؟
حسن یزدانی به بازی‌های کشورهای اسلامی نمی رسد
تهران در آستانه وزش باد؛ هوای پایتخت آلوده‌تر می‌شود
سرمایه‌گذاری 5 میلیارد دلاری ایران در پروژه ملی فیبر نوری
لغو سومین قرارداد تسلیحاتی اسپانیا با رژیم صهیونیستی
هند واردکننده نفت ایران شد
پرداخت نکردن 6 همت سود سهام عدالت مردم از سوی 4 شرکت بزرگ
وداع با احمد پژمان در تالار وحدت
قطر اقدامات اسرائیل را خطری برای امنیت منطقه دانست
سیر صعودی قیمت‌ طلا در هفته‌ای که گذشت
جام جهانی تیراندازی جوانان؛ فینال با طعم برنز برای ایران
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با وزیر انرژی روسیه دیدار کرد
پزشکیان مقابل دوربین شبکه فاکس‌نیوز نشست
واکنش تند مقامات صهیونیستی به اظهارات ترامپ
حمله پهپادی به پالایشگاه نفت «آفیپسکی» روسیه / از سرگیری ارسال نفت پس از حمله+فیلم
مدیر سابق اف‌بی‌آی در آستانه محاکمه توسط دولت ترامپ
بلاگر وکیل‌نما بازداشت شد
امضای دستور فروش تیک‌تاک توسط ترامپ
رهبر طالبان مسئولان ارشد را برای گفت‌وگو درباره پایگاه بگرام فراخواند
خیبر در مصاف حساس با سپاهان به دنبال تثبیت جایگاه در بالای جدول
کمالوندی: ساخت نیروگاه‌های جدید در جنوب کشور در دستور کار است/موافقت‌نامه ساخت 4 نیروگاه
عارف: تامین انرژی بخش تولید در اولویت دولت است
آغاز یورش‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری
جاده چالوس از ساعت 12 امروز یکطرفه شد
مردم مغرب در کنار ناوگان صمود ایستادند
نخست وزیر پاکستان با ترامپ دیدار کرد
وقوع 6 تصادف مرگبار در تهران از 29 شهریور تا 3 مهر
نگاهی به دوئل سرنوشت‌ساز ذوب‌آهن و آلومینیوم
X
آگهی تبلیغاتی