×
سیاسی
شناسه خبر : 243312
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/14 ساعت 15:20
لزوم خط‌کشی صریح اصلاح‌طلبان با وطن‌فروشان

حمیدرضا جلائی‌پور:

لزوم خط‌کشی صریح اصلاح‌طلبان با وطن‌فروشان

اصلاح‌طلبان بعنوان یک نیروی سیاسی همیشه حامی «ایران» بوده‌اند. در دوره جنگ تحمیلی هشت‌ساله (1359-1367) کثیری از اصلاح‌طلبان در جبهه‌های جنگ برای دفاع از ایران جنگیدند. شعار محوری اصلاح‌طلبان در دوره اصلاحات (1376-1384) «ایران برای همه ایرانیان» بود.

نورنیوز-گروه سیاسی: اصلاح‌طلبان بجای دفاع از ملی‌گرایی تباری از ملی‌گرایی مدنی و از میهن‌دوستی تکثرپذیر و شهروندمحور دفاع کردند و حامی حکومت قانون و برابری شهروندان بودند. در حمله اسرائیل متجاوز (در ٢٣ خرداد ١۴٠۴) و جنگ دوازده روزه همهٔ تشکل‌های اصلاح‌طلب یک‌صدا این جنایت اسرائیل و نتانیاهوی نسل‌کش را محکوم کردند و‌ بسیاری از اصلاح‌طلبان از بسیج‌گران‌ همبستگی ملی فراگیرتر برای دفاع میهنی بودند. 

سخن این نوشته این است که بنا به سه دلیل زیر شایسته است همهٔ نهادها و چهره‌های شاخص اصلاح‌طلبان با نیروهای وطن‌فروش، که بخشی از سربازان جنگ روانی و تبلیغاتی اسرائیل متجاوز هستند، مرز‌بندی آشکارتری داشته باشند. 

دلیل اول این‌که جنگ دوازده روزه اسرائیل تجاوز پیشه علیه ایران تمام نشده و ایران همچنان در وضعیت جنگی است. ماشین تبلیغاتی اسرائیل متجاوز از طریق تلویزیون ایران‌اینترنشنال و بخشی از رسانه‌های آنلاین و‌ ارتش‌های سایبری ادامه دارد. ایرانیان وطن‌فروشی مثل مهدی نصیری حتی برای تجاوز نتانیاهو به ایران توجیه فقهی می‌کنند! علی‌حسین قاضی‌زاده و مراد ویسی دو روزنامه‌نگار وطن‌فروش و دیگران از حملات اسرائیل به ایران «دفاع سیاسی» می‌کنند. 

نباید وطن‌فروشیِ آشکار و بی‌شرمانه و خیانت به ایران عادی‌سازی و توجیه شود. روشن است که نه فقط اصلاح‌طلبان، بلکه هر ایرانی میهن‌دوستی شایسته است با این وطن‌فروشان و خائنان به ایران مرزبندی داشته باشند. 

دوم؛ قبلا روشن بود و در جنگ دوازده روز هآشکارتر شد که سلطنت‌طلبان اطراف پسر شاه سابق («پیر کودک» به تعبیر رسای عبدالکریم سروش) کاملا وابسته و سفیدشوی اسرائیل متجاوز هستند. وابستگی این حلقه خائن چنان عیان شده است که افرادی که در گذشته در کمپ سلطنت‌طلبان بودند این مزدوری را تصدیق کرده‌اند؛ افرادی همچون رامین پرهام، فرامز دادرس، شهرام همایون، رضاتقی‌زاده، امیرطاهری و حجت کلاشی. امثال مهدی نصیری، مراد ویسی و علی‌حسین قاضی‌زاده هم در خدمت این ایادی اسرائیل و خود اسرائیل متجاوز هستند. 

سوم؛ وقتی مهدی ‌نصیری وطن‌فروش از ضرورت «ائتلاف از تاج‌زاده تا شاهزاده» صحبت می‌کند، این سخن در ادامهٔ همان مزدوری برای اسرائیل متجاوز عمل می‌کند. اسرائیل متجاوزی که نه فقط صنعت هسته‌ای که تمامیت و قدرت ایران را هدف گرفته‌است. 

بنا به دلایل فوق، شایسته است تا عبور سرافراز ایران از «پیچ جنگ فعلی» مرزبندی با وابستگان و سربازان سیاسی و رسانه‌ایِ اسراییل تجاوزگر به ایران بی‌مجامله و بسیار شفاف‌تر از قبل صورت گیرد. 

متاسفانه تعدادی از سربازان رسانه‌ای اسراییل پیش از این توسط رسانه‌ها و صفحات وابسته به مدعیان دموکراسی و گذار و حتی اصلاحات ساختاری برکشیده و حمایت شده بودند و حالا همین رسانه‌ها و نیروها مسئولیت بیشتری در مرزبندی با حامیان تجاوز به میهن دارند و هنوز در این زمینه ملی و شفاف عمل نکرده‌اند. جنگ دو طرف دارد و نه سه طرف؛ و در مرزبندی با وابستگان به متجاوز نباید تعارف و ابهام داشت.


جماران
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چند راهکار برای کوتاه کردن دوره سرماخوردگی
کدام بیماری ها خطر مرگ ناشی از کبد چرب را افزایش می دهند؟
پیراهنی که حرف‌هایتان را می‌شنود
حرکت دسته جمعی ربات‌های میکروسکوپی با امواج صوتی!
مدال نقره و برنز در کوراش بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
عقب‌نشینی ترامپ در سیاست تعرفه‌ای خودرو با مشوق‌های مالی
حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه: تحریم‌ها واقعی‌اند اما قابل مدیریت
اسامی داوران استقلال و الوحدات اعلام شد
واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی
واکنش باشگاه استقلال به تغییر ساعت بازی با فجر سپاسی
انتقال گاز قزاقستان به روسیه متوقف شد
طارمی مقابل بارسلونا بازی خواهد کرد
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی پایان حملات خود به غزه شد
سپاه برای تقویت پیوندهای راهبردی با نیروهای مسلح یمن آماده است
صابر کاظمی به هوش آمد!
حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب
ترامپ خطاب به زلنسکی: یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید
خاندان سلطنتی انگلیس در باتلاق رسوایی
تکذیب وقوع انفجار در بندر دیر
پیام ویتکاف به اسرائیل: به حماس حمله کنید اما مانع از فروپاشی توافق نشوید
ورزشگاه اختصاصی استقلال در البرز ساخته می‌شود
امکان گشایش اقتصادی با پرتودهی محصولات کشاورزی
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
نورنما | یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های دنیا
نتایج اولیه آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد + لینک
زلنسکی: برابر روسیه تسلیم نشوید
مشاور امنیت ملی عراق، فردا با علی لاریجانی دیدار می‌کند
سفر هیات حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی +جزییات و لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول 0-2 منچستریونایتد؛ چهارمین شکست پیاپی قرمزها ثبت شد+ خلاصه بازی
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
X
آگهی تبلیغاتی