×
بین الملل
شناسه خبر : 243305
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/14 ساعت 16:09
آغاز جنایت وحشیانه رژیم اسرائیل در غزه /بمباران برج مسکونی/آمار جدید شهدا و زخمی‌ها

چند خبر از فلسطین اشغالی؛

آغاز جنایت وحشیانه رژیم اسرائیل در غزه /بمباران برج مسکونی/آمار جدید شهدا و زخمی‌ها

رژیم صهیونیستی با اعلام آغاز حملات سنگین، شهر غزه را هدف حملات ویرانگر خود قرار داد.

نورنیوز-گروه بین المللرژیم صهیونیستی از آغاز حملات ویرانگر علیه شهر غزه خبر داد.

یسرائیل کاتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد: ما دستور تخلیه یک ساختمان چند طبقه در شهر غزه را صادر کردیم. شروع به شکستن قفل‌های درهای جهنم به روی غزه کرده‌ایم.

کاتز ادعا کرد: هم اکنون درهای جهنم را در غزه باز کردیم. دستور تخلیه یک ساختمان چند طبقه را قبل از هدف قرار دادن آن صادر کردیم. هنگامی که در باز شود، بسته نخواهد شد و عملیات ما به شکل تدریجی تا حماس به شروط ما تن دهد، ادامه خواهد داشت. در راس این شروط آزادی همه اسیران و خلع سلاح حماس است و گرنه نابود خواهد شد.

همزمان رادیو رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که ارتش این رژیم اندکی قبل اطلاعیه‌هایی روی محله شیخ رضوان در شهر غزه ریخته است.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نیروی هوایی این رژیم عملیات تدریجی برای ویرانی ساختمان‌های بلند در شهر غزه را شروع کرده است.

زخمی شدن یک شهرک‌نشین در عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل

رسانه‌های عبری نوشتند: یک صهیونیست شهرک‌نشین در حمله‌ای با سلاح سرد در الخلیل به شدت زخمی شد.

 رسانه‌های عبری گزارش دادند که یک شهرک‌نشین در حمله‌ای در الخلیل، جنوب کرانه باختری به شدت زخمی شده است.

به گزارش المیادین، اورژانی رژیم صهیونیستی گفت: مرد جوانی را که با میله آهنی مورد حمله قرار گرفت و از ناحیه سر در نزدیکی الخلیل مجروح شده بود، درمان کردیم و نیروهای امنیتی مهاجم را دستگیر کردند.

سازمان پخش رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: یک مرد جوان در حمله‌ای در نزدیکی شهرک متزاد، در شرق گوش عتصیون زخمی و مظنون دستگیر شد.

آمار جدید شهدا و زخمی‌های جنگ غزه

وزارت بهداشت غزه پس از ۷۰۰ روز جنگ در به‌روز رسانی جدید خود از افزایش آمار تلفات و قربانیان جنگ غزه در این جنگ نابودگرانه خبر داد.

 وزارت بهداشت غزه امروز -جمعه- اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۹ شهید و ۴۲۲ زخمی به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شدند. 

طبق گفته این وزارتخانه، تعدادی از قربانیان زیر آوار و در خیابان‌ها باقی مانده‌اند، زیرا آمبولانس‌ها و نیروهای دفاع مدنی در حال حاضر قادر به دسترسی به آنها نیستند.

در این آمار جدید تاکید شده است تعداد شهدای تجاوز اشغالگران از هفت اکتبر ۲۰۲۳ به ۶۴ هزار و ۳۰۰ شهید و ۱۶۲ هزار و پنج زخمی افزایش یافته است.

همچنین طبق بیانیه این وزارتخانه، تعداد شهدای تجاوز صهیونیست‌ها از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ به ۱۱ هزار و ۷۶۸ شهید و ۴۹ هزار و ۹۶۴ زخمی رسیده است.

این وزارتخانه درباره شهدای معیشت نیز گفت: تعداد قربانیان لقمه نان که طی ۲۴ ساعت گذشته به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند به ۶ شهید و ۱۹۰ زخمی رسیده است. تعداد کل قربانیان معیشتی که به بیمارستان‌ها رسیده‌اند به ۲۳۶۲ شهید و بیش از ۱۷۴ هزار و ۳۴ زخمی رسیده است.

ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و بمباران برج مسکونی

در ادامه حملات بی‌وقفه به غزه، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی برج مسکونی المشتهی در غرب شهر غزه را هدف حملات سنگین قرار داده و به‌طور کامل ویران کردند. این در حالی است که منابع فلسطینی ادعای نظامی بودن این ساختمان را رد کرده و آن را محل اسکان آوارگان عنوان کردند.

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی چندین حمله هوایی به برج المشتهی در منطقه انصار در غرب شهر غزه انجام دادند. این حملات ابتدا چند طبقه از ساختمان را تخریب کرد، اما در یورش‌های بعدی، برج به‌طور کامل نابود شد.

ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای ادعا کرد که برج چندطبقه المشتهی توسط گروه حماس برای برنامه‌ریزی و اجرای عملیات نظامی استفاده می‌شده و شامل تجهیزات جنگی بوده است. با این حال، مدیریت این برج با انتشار بیانیه‌ای، این ادعاها را به شدت تکذیب کرد و تأکید داشت که ساختمان هیچ کاربرد نظامی نداشته و تنها محل اسکان آوارگان جنگ‌زده بوده است.

در این حمله، چندین غیرنظامی فلسطینی زخمی شدند که وضعیت برخی از آن‌ها وخیم گزارش شده است. منابع محلی می‌گویند که امدادرسانی به زخمی‌ها به‌دلیل استمرار حملات و محاصره شدید منطقه با دشواری مواجه است.

برج+مسکونی
 


اخبار مرتبط
انتشار آخرین آمار شهدا و مجروحان حمله رژیم اسرائیل به غزه
چهارشنبه 1404/06/19 ساعت 15:34
انتشار آخرین آمار شهدا و مجروحان حمله رژیم اسرائیل به غزه
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که تعداد شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به این منطقه به 64 هزار و 656 نفر افزایش یافته است.
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
شنبه 1404/06/15 ساعت 15:15
چند خبر از فلسطین اشغالی؛
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
از بامداد امروز شنبه تاکنون، 21 فلسطینی در حملات هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند. برج مسکونی «السوسی» به‌طور کامل منهدم شد و منابع پزشکی از شهادت کودکان، امدادگران و غیرنظامیان در نقاط مختلف نوار غزه خبر داده‌اند.
مصر خواستار آتش‌بس فوری و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه شد
جمعه 1404/06/14 ساعت 19:55
ضمن محکوم کردن حملات؛
مصر خواستار آتش‌بس فوری و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه شد
جمهوری عربی مصر اظهارات منتسب به بنیامین نتانیاهو درباره آواره کردن فلسطینی‌ها از نوار غزه از طریق گذرگاه رفح را به شدت محکوم کرد و تأکید کرد که هرگونه تلاش برای آوارگی اجباری فلسطینی‌ها نقض قوانین بین‌المللی و پاکسازی قومی است و مصر هیچ‌گاه در این نقض شریک نخواهد بود.
بیانیه حماس در واکنش به دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای تشدید بمباران غزه
جمعه 1404/06/14 ساعت 18:37
بیانیه حماس در واکنش به دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای تشدید بمباران غزه
جنبش حماس در واکنش به دستور بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، برای تشدید عملیات نظامی علیه شهر غزه اعلام کرد که این اقدام، چالشی بی‌سابقه برای قوانین بین‌المللی و هنجارهای بشردوستانه است و هدف قرار دادن برج‌های مسکونی، سیاستی سیستماتیک برای جابه‌جایی اجباری مردم است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
28 تیم راه‌یافته به جام جهانی 2026+ فهرست و20 سهمیه باقی ماند
آزمایش موشکی طالبان با برد 400 کیلومتری برای اولین‌بار +فیلم
پیش‌فروش یک‌ میلیون بلیت جام جهانی 2026
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(102) « بوشهر»
بقائی نقض مکرر آتش‌بس در لبنان توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
آغاز نهمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی
کیفرخواست پرونده بزرگ قاچاق 2 تن طلا در ارومیه بصادر شد
پلیس فتا: مراقب کلاهبرداری با عنوان «کاریابی اینترنتی» باشید
تلاش گوگل، آمازون و مایکروسافت برای کاهش وابستگی به چین
حماس: بازگرداندن اجساد اسرای اسرائیلی زمان‌بر است
افشای دلیل کناره گیری رئیس «فرماندهی جنوبی» ارتش آمریکا
پیام شیخ نعیم قاسم به گردهمایی پیشاهنگان امام مهدی(عج)
وعده ترامپ برای کاهش قیمت گوشت گاو
حراج میلیاردی شمش طلا 27 مهر برگزار می شود
85 سال زندان برای اعضای باند قاچاق سوخت
ونزوئلا خواستار محکومیت حملات آمریکا در شورای امنیت شد
نورنما | پل دریایی بین دو شهر در چین
آیا نفت به زیر 50 دلار سقوط می‌کند؟ بانک آمریکا هشدار داد
3 کشته در سقوط هواپیمای سبک در «میشیگانِ» آمریکا
موج حمایت جهانی از هادی چوپان ؛ طلای چوپان دزدیده شد
رونمایی از دومین کشور کم‌جمعیت تاریخ جام‌ جهانی
گوترش از آتش‌بس پاکستان و افغانستان استقبال کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 25 مهر 1404+ جدول پخش
به مسیر جهادی شهید الغماری ادامه خواهیم داد
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آبان از فردا
آمادگی کامل نیروهای مسلح یمن برای نبردی فراگیر
گردهمایی اسطوره‌های جام جهانی 90 در آلمان
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته متقاضیان با آزمون دانشگاه آزاد
سردار افشار عاشق خدمت صادقانه به مردم بود
هشدار نارنجی آلودگی هوا در پایتخت
حمله آمریکا به یک کشتی دیگر در کارائیب
آغاز هفته هفتم لیگ برتر و بازگشت ساپینتو به نیمکت استقلال
بیانیه ویژه گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد درباره انقضای قطعنامه 2231 شورای امنیت
تجاوزات اسرائیل، ثبات ملی کشور را به خطر می اندازد
180 سال زندان در انتظار جان بولتون
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 25 مهر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 25 مهر+ وضعیت استان ها
تولید سلول‌های خونی انسان بدون نیاز به اهداکننده
«فقر زمانی»؛ عامل پنهان افزایش خطر زوال عقل
آنتروپیک مدل هوش مصنوعی ارزان‌تر هایکو 4.5 را معرفی کرد
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
گام بلند ایران برای بومی‌سازی فناوری ایمپلنت مغزی
تاثیر حذف کربوهیدرات‌ها روی کاهش وزن
استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
وزیر صمت: سیاست تجاری باید بر اساس اهداف صادرات و واردات تنظیم شود.
توافق وزیران خارجه ایران و مالی برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور
لفاظی زلنسکی علیه پوتین در واشنگتن
آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها وجود دارد
زلنسکی وارد آمریکا شد +فیلم
صالحی:مسجد کانون‌ تمدن‌سازی بوده است و باید کانون محله باشد
X
آگهی تبلیغاتی