×
بین الملل
شناسه خبر : 243304
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/14 ساعت 15:00
سخنگوی کرملین خبرداد: امکان برگزاری دور دوم مذاکرات پوتین و ترامپ

سخنگوی کرملین خبرداد: امکان برگزاری دور دوم مذاکرات پوتین و ترامپ

سخنگوی کرملین در واکنش به پرسش درباره احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات بین ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ اعلام کرد که این امر در آینده نزدیک امکان‌پذیر است.

نورنیوز-گروه بین الملل: دیمیتری پسکوف روز جمعه در گفت‌وگویی در حاشیه مجمع اقتصادی شرق دور روسیه در ولادی‌وستوک افزود: شکی ندارم که اگر روسای جمهور لازم بدانند، دیدار آنها می‌تواند خیلی سریع سازماندهی شود. همانطور که دیدار در آلاسکا به سرعت سازماندهی شد.

وی تصریح کرد: تماس‌های کاری در این راستا ادامه دارد.

سخنگوی کرملین با اشاره به مذاکرات روسای جمهور روسیه و آمریکا در آلاسکا درباره موضوع اوکراین خاطرنشان کرد: موضع ترامپ با موضع کنونی کشورهای اروپایی متفاوت است و رویکرد ترامپ بسیار سازنده‌تر است.

وی ادامه داد: از نگاه ترامپ، اگر می‌توانید تجارت کنید، چرا بجنگید؛ او بر اساس منافع آمریکا هر کاری می‌کند تا جنگ‌ها را متوقف کند و در این راستا، منافع او با منافع ما همخوانی دارد.

پسکوف اظهار داشت: ما همچنین می‌خواهیم به اهداف خود، ترجیحاً از طریق روش‌های مسالمت‌آمیز، دست یابیم.

وی ادامه داد: تا زمانی که دستیابی به راه‌حل مسالمت آمیز مناقشه اوکراین غیرممکن باشد، روسیه به عملیات نظامی ادامه خواهد داد، با این وجود، ترجیح ما روش‌های سیاسی و دیپلماتیک برای حل و فصل است.

پسکوف گفت: اگر ترامپ بتواند به ما کمک کند تا این ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک را در دسترس قرار دهیم، منافع مسکو و واشنگتن در اینجا همخوانی دارد و این وضعیت می‌تواند و باید مورد استقبال قرار گیرد.

سخنگوی کرملین یادآور شد: تلاش‌های ترامپ مورد تحسین فراوان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه قرار دارد.

پسکوف گفت: پوتین بارها گفته است که برای تلاش‌های ترامپ ارزش زیادی قائل است و از او به خاطر هر کاری که برای یافتن راه‌هایی برای حل و فصل اوضاع انجام می‌دهد، سپاسگزار است.

سخنگوی کرملین در عین خاطرنشان کرد: اقدامات اروپا به طور قابل توجهی مانع تلاش‌ها برای دستیابی به حل و فصل مسالمت‌آمیز بحران اوکراین می‌شود.

وی ادامه داد: رویکرد کنونی کشورهای اروپایی در موضوع اوکراین، بسیار غیرسازنده است و از این رو، هیچ ارتباطی با آنها وجود ندارد.

وی درباره تضمین های امنیتی روسیه برای حل و فصل مناقشه اوکراین نیز گفت: به سخنان هیچ‌کس نمی‌توان اعتماد کرد؛ به اسناد قانونی الزام‌آوری نیاز است تا که توافقات را چارچوب‌بندی کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما در اینجا تجربه خوبی داریم و بنابراین، نمی توان با تنها بیان یک کلمه به کسی اعتماد کرد. اسناد الزام آور قانونی مورد نیاز است آنها باید هر گونه توافقی را تنظیم کنند. کار بر روی چنین اسنادی در حال حاضر در حال انجام است.

پیش از آن، نشست آلاسکا، میان ترامپ و همتای روس او، ولادیمیر پوتین روز جمعه ۲۴ مرداد برگزار شد. این دیدار حدود سه ساعت طول کشید و با دیدار خصوصی در خودروی رئیس‌جمهور آمریکا در مسیر محل اصلی مذاکرات آغاز شد و پس از آن با حضور دو مقام دیگر از طرفین ادامه یافت، مذاکراتی که هم پوتین و هم ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی، آن را سازنده خواندند.

کاخ سفید دو روز پس از نشست آلاسکا، صحنه گردهمایی برخی رهبران جهان برای مهار آتش جنگ اوکراین بود؛ نشستی که ولودیمیر زلنسکی و سران کلیدی اروپا به میزبانی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در آن حضور داشتند و وعده‌هایی از برگزاری نشست سه‌جانبه ترامپ، زلنسکی و پوتین تا تضمین‌های امنیتی داده شد.
در نشست دوشنبه ۲۷ مرداد ماه ۱۴۰۴ در کاخ سفید، دونالد ترامپ میزبان اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا، کی یر استارمر نخست وزیر انگلیس، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین، امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه، جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا، فریدریش مرتس صدراعظم آلمان، الکساندر استاب رئیس جمهور فنلاند و مارک روته دبیرکل ناتو بود.
دستیار رئیس‌جمهور روسیه در امور سیاست‌خارجی نیز اعلام کرد: ترامپ در تماس تلفنی با پوتین،‌ نتایج مذاکرات با زلنسکی و رهبران کشورهای اروپایی در کاخ سفید را به اطلاع رئیس‌جمهوری روسیه رساند.


نظرات

آخرین اخبار
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!