×
بین الملل
شناسه خبر : 243304
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/14 ساعت 15:00
سخنگوی کرملین خبرداد: امکان برگزاری دور دوم مذاکرات پوتین و ترامپ

سخنگوی کرملین خبرداد: امکان برگزاری دور دوم مذاکرات پوتین و ترامپ

سخنگوی کرملین در واکنش به پرسش درباره احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات بین ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ اعلام کرد که این امر در آینده نزدیک امکان‌پذیر است.

نورنیوز-گروه بین الملل: دیمیتری پسکوف روز جمعه در گفت‌وگویی در حاشیه مجمع اقتصادی شرق دور روسیه در ولادی‌وستوک افزود: شکی ندارم که اگر روسای جمهور لازم بدانند، دیدار آنها می‌تواند خیلی سریع سازماندهی شود. همانطور که دیدار در آلاسکا به سرعت سازماندهی شد.

وی تصریح کرد: تماس‌های کاری در این راستا ادامه دارد.

سخنگوی کرملین با اشاره به مذاکرات روسای جمهور روسیه و آمریکا در آلاسکا درباره موضوع اوکراین خاطرنشان کرد: موضع ترامپ با موضع کنونی کشورهای اروپایی متفاوت است و رویکرد ترامپ بسیار سازنده‌تر است.

وی ادامه داد: از نگاه ترامپ، اگر می‌توانید تجارت کنید، چرا بجنگید؛ او بر اساس منافع آمریکا هر کاری می‌کند تا جنگ‌ها را متوقف کند و در این راستا، منافع او با منافع ما همخوانی دارد.

پسکوف اظهار داشت: ما همچنین می‌خواهیم به اهداف خود، ترجیحاً از طریق روش‌های مسالمت‌آمیز، دست یابیم.

وی ادامه داد: تا زمانی که دستیابی به راه‌حل مسالمت آمیز مناقشه اوکراین غیرممکن باشد، روسیه به عملیات نظامی ادامه خواهد داد، با این وجود، ترجیح ما روش‌های سیاسی و دیپلماتیک برای حل و فصل است.

پسکوف گفت: اگر ترامپ بتواند به ما کمک کند تا این ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک را در دسترس قرار دهیم، منافع مسکو و واشنگتن در اینجا همخوانی دارد و این وضعیت می‌تواند و باید مورد استقبال قرار گیرد.

سخنگوی کرملین یادآور شد: تلاش‌های ترامپ مورد تحسین فراوان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه قرار دارد.

پسکوف گفت: پوتین بارها گفته است که برای تلاش‌های ترامپ ارزش زیادی قائل است و از او به خاطر هر کاری که برای یافتن راه‌هایی برای حل و فصل اوضاع انجام می‌دهد، سپاسگزار است.

سخنگوی کرملین در عین خاطرنشان کرد: اقدامات اروپا به طور قابل توجهی مانع تلاش‌ها برای دستیابی به حل و فصل مسالمت‌آمیز بحران اوکراین می‌شود.

وی ادامه داد: رویکرد کنونی کشورهای اروپایی در موضوع اوکراین، بسیار غیرسازنده است و از این رو، هیچ ارتباطی با آنها وجود ندارد.

وی درباره تضمین های امنیتی روسیه برای حل و فصل مناقشه اوکراین نیز گفت: به سخنان هیچ‌کس نمی‌توان اعتماد کرد؛ به اسناد قانونی الزام‌آوری نیاز است تا که توافقات را چارچوب‌بندی کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما در اینجا تجربه خوبی داریم و بنابراین، نمی توان با تنها بیان یک کلمه به کسی اعتماد کرد. اسناد الزام آور قانونی مورد نیاز است آنها باید هر گونه توافقی را تنظیم کنند. کار بر روی چنین اسنادی در حال حاضر در حال انجام است.

پیش از آن، نشست آلاسکا، میان ترامپ و همتای روس او، ولادیمیر پوتین روز جمعه ۲۴ مرداد برگزار شد. این دیدار حدود سه ساعت طول کشید و با دیدار خصوصی در خودروی رئیس‌جمهور آمریکا در مسیر محل اصلی مذاکرات آغاز شد و پس از آن با حضور دو مقام دیگر از طرفین ادامه یافت، مذاکراتی که هم پوتین و هم ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی، آن را سازنده خواندند.

کاخ سفید دو روز پس از نشست آلاسکا، صحنه گردهمایی برخی رهبران جهان برای مهار آتش جنگ اوکراین بود؛ نشستی که ولودیمیر زلنسکی و سران کلیدی اروپا به میزبانی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در آن حضور داشتند و وعده‌هایی از برگزاری نشست سه‌جانبه ترامپ، زلنسکی و پوتین تا تضمین‌های امنیتی داده شد.
در نشست دوشنبه ۲۷ مرداد ماه ۱۴۰۴ در کاخ سفید، دونالد ترامپ میزبان اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا، کی یر استارمر نخست وزیر انگلیس، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین، امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه، جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا، فریدریش مرتس صدراعظم آلمان، الکساندر استاب رئیس جمهور فنلاند و مارک روته دبیرکل ناتو بود.
دستیار رئیس‌جمهور روسیه در امور سیاست‌خارجی نیز اعلام کرد: ترامپ در تماس تلفنی با پوتین،‌ نتایج مذاکرات با زلنسکی و رهبران کشورهای اروپایی در کاخ سفید را به اطلاع رئیس‌جمهوری روسیه رساند.


نظرات

آخرین اخبار
قسد: تحرکات نظامی سوریه می‌تواند به جنگ بزرگی منجر شود
وزیر دفاع بلژیک پس از چند به ربایش مادورو واکنش نشان داد
چندین حمله سایبری ناموفق به سامانه سوخت در جنگ 12 روزه
رحمانی‌فضلی: ایران برنامه های متعدد دفاعی- تهاجمی دارد
موضع‌گیری دوباره وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله
بازار باید مستمرا پایش شود
سازمان ثبت احوال: مردم برای دریافت کارت ملی‌ خود به ثبت احوال مراجعه کنند
هزینه احداث نیروگاه خورشیدی 400 دلار به ازای هر کیلووات
40 درصد تخت‌های بیمارستانی در اختیار سالمندان
ترامپ: دستیابی به گرینلند اولویت امنیت ملی آمریکاست
پاسخ وزیر دفاع بلژیک برای اعزام نیرو به گرینلند
حضور ایگور سرگیف در تمرینات پرسپولیس
ممنوعیت استفاده از واژه ربوده شدن برای مادورو!
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد تهران اعلام شد
نوری: مابه‌التفاوت افزایش قیمت‌ها را دولت می‌پردازد
اعزام نیرو به اوکراین در انگلستان به رای گذاشته می‌شود
خداحافظی کاغذ با ارز ترجیحی
اردوغان: تبدیل به لقمه‌ای برای تجزیه نخواهیم شد
وزیر جنگ آمریکا: نفت ونزوئلا در هرکجای جهان توقیف می‌شود
تلاش اسلام آباد برای فروش جنگنده به بنگلادش
اعلام شرایط دریافت وام 200 میلیون تومانی کامیونداران+ نحوه دریافت
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از آمریکا در سرقت نفتکش‌ بلا 1
عکس های منتخب جهان،7 ژانویه 2026
3 استقلالی درخواست جدایی دادند/ ساپینتو موافقت کرد
نورنما | پاک‌سازی پنل‌های خورشیدی با استفاده از پهپاد
ترامپ دلیل دیگری برای حمله آمریکا به ونزوئلا اعلام کرد
انتقاد تاج از تیم فوتسال گیتی‌پسند؛ رفتارتان پذیرفتنی نیست
چقدر نقره در بازار بورس معامله شد؟
چین نفت ایران را جایگزین نفت ونزوئلا می کند
درگیری در سوریه 31 کشته و زخمی برجای گذاشت
فتاح به استقلال برگشت
تجمع آرام صنفی بازاریان رشت در میدان شهرداری پایان یافت
اطلاعیه فوری وزارت رفاه درباره جزئیات طرح جدید کالابرگ+ اعلام فروشگاه‌ها
پزشکیان به زودی با مردم سخن می‌گوید
جایزه 600 میلیونی جلال نصیب چه کسی شد؟
واکنش روسیه به توقیف نفتکش مارینرا
وقوع زلزله در ساری/ مازندران به حالت آماده‌باش درآمد
دستور ویژه پزشکیان به دستگاه‌های اجرایی
کودتا علیه رئیس‌جمهور بورکینافاسو خنثی شد
ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون 1404 آغاز شد
افزایش تعداد یوزهای ایران
فرصت دوباره پلیس به نوجوانان شیرازی
آخرین اخبار از درگیری‌های لردگان؛ 2 نفر شهید و 30 نفر مجروح شدند
استاندار: در تهران کشته نداشتیم
ترامپ: من میلیون‌ها نفر را نجات دادم! ولی نروژ جایزه نوبل را به من نداد!
نورنما | ویدیوئی دیدنی از عکاسی حیات وحش
وقوع زلزله مهیب در فیلیپین
وزیر فرهنگ: ایران سرزمین سوژه برای مستندنگاری است
پیشنهاد پزشکیان برای ایجاد سرعت در اجرای پروژه‌ها
قیمت داروی «سیستاگون» به نرخ قبل بازگشت