×
بین الملل
شناسه خبر : 243248
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/14 ساعت 09:15
ونزوئلا 8 میلیون عضو نیروهای مردمی را برای دفاع بسیج کرد

ونزوئلا 8 میلیون عضو نیروهای مردمی را برای دفاع بسیج کرد

در پی افزایش تنش‌ها میان ونزوئلا و آمریکا، مادورو بیش از 8 میلیون نفر از شهروندان ثبت‌نام‌شده در نیروهای مردمی ملی بولیواری را برای آماده‌باش دفاعی فراخواند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا امروز (جمعه) دستور فعال‌سازی بسیج ۸ میلیون نفری در این کشور برای مقابله با تهدیدات آمریکا را صادر کرد.مادورو طی سخنرانی در مراسمی در کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا از راه‌اندازی یگان‌های شبه‌نظامی محلی مستقر در بیش از ۱۵ هزار پایگاه دفاعی مردمی خبر داد که قرار است در آنها بیش از ۸ میلیون نفر بسیج شوند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «جهانیان از جذب گسترده [نیرو توسط] ما شگفت‌زده شده‌اند، به‌طوری که بعضی از خانواده‌های کشور به‌صورت کامل ثبت‌نام کردند».رئیس جمهور ونزوئلا ادامه داد: «در تاریخ ۵ سپتامبر، اولین چرخه فعال‌سازی تمام کسانی که برای بسیج ثبت‌نام کرده‌اند، انجام خواهد شد و نیروهای ذخیره در تمام سطوح فراخوانده می‌شوند».

نیوکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، اعلام کرد که برای بیش از 8 میلیون نفر از شهروندان این کشور در قالب «نیروهای مردمی ملی بولیواری» فراخوان داده شده است. این اقدام در واکنش به افزایش تنش‌ها میان ونزوئلا و آمریکا و استقرار نیروهای نظامی واشنگتن در دریای کارائیب صورت گرفته است.

مادورو هدف از این فراخوان را تقویت توان لجستیکی و سازمانی برای تضمین امنیت و دفاع از سرزمین ملی در برابر تهدیدات داخلی و خارجی عنوان کرد و افزود که این فراخوان به‌عنوان نخستین مرحله از یک روند مستمر برای آماده‌سازی نیروهای مردمی در برابر تهدیدات احتمالی است.

در این راستا، واحدهای محلی نیروهای مردمی در بیش از 15 هزار پایگاه دفاعی در سراسر کشور تشکیل شده‌اند تا ساختار نیروهای مردمی به‌صورت منسجم سازمان‌دهی شود. این واحدها به‌عنوان بخشی از پایگاه‌های مردمی دفاع یکپارچه عمل کرده و هدف آن‌ها تقویت دفاع ملی از طریق مشارکت فعال شهروندان اعلام شده است.

دولت ونزوئلا همچنین به حمله نظامی آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب که منجر به کشته شدن 11 نفر شد، واکنش نشان داده و آن را به‌عنوان بهانه‌ای برای مداخله در امور داخلی کشور محکوم کرده است. مادورو این اقدام را «تهاجم» به حاکمیت ملی ونزوئلا خوانده و بر لزوم آمادگی دفاعی ملی تأکید کرده است.

امروز همچنین شبکه خبری سی‌بی‌اس گزارش داد که دو جنگنده مسلح F-16 نیروی هوایی ونزوئلا روز پنج‌شنبه به وقت محلی بر فراز ناو آمریکایی «یو.اس.اس. جیسون دانهم» پرواز کردند. 

این ناو، یک ناوشکن مجهز به سامانه دفاع موشکی ایجیس است که در هفته‌های اخیر به منطقه اعزام شده است. مقامات نظامی آمریکایی این اقدام را به‌عنوان «نمایش قدرت» از سوی ونزوئلا ارزیابی کرده‌اند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
القسام یک جسد دیگر را تحویل صهیونیست‌ها می‌دهد
افزایش نرخ طلا با بازگشایی دولت آمریکا
بازگشایی سفارت سوریه در انگلیس
درخواست از دو وزیر برای متوقف کردن چند پروژه ساخت و ساز
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه/ ممانعت از انتقال تیم‌های امدادرسان
دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر (عج) رونمایی شد
آتش‌سوزی در ارتفاعات کلاردشت
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری از 25 آبان
مانچینی سرمربی السد قطر شد
رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت: دولت ابداً به اتباع خارجی یارانه نمی‌دهد
پیام های سیاسی و امنیتی نتایج انتخابات عراق
قالیباف: روحیه جهادی یعنی تحول‌آفرینی بدون تکیه بر امکانات
افزایش شمار شهدای غزه به بیش از 69 هزار نفر
تیم فوتبال قطع عضو ایران جواز حضور در مسابقات جهانی 2026 را کسب کرد
اهدای اعضای بدن جوان گچسارانی، جان دوباره به چند بیمار بخشید
حسین‌زاده: رفع محرومیت از مناطق مرزی در اولویت دولت قرار دارد
کشف 186 بسته هروئین از معده 3 قاچاقچی در فارس
جزئیات برق گرفتگی دانش آموز لنگرودی
دولت جدید عراق در انتظار توافق بزرگ
خودسوزی و خودکشی اخیر پیام هشداردهنده برای جامعه و حاکمیت است
دستگیری دو اوباش قمه‌کش در شمال پایتخت
اقتصاد انگلیس در آستانه رکودی تازه
گفت‌وگوی سرپرست سفارت افغانستان با غریب‌آبادی درباره حقابه هیرمند
محسنی اژه‌ای: معیشت مردم اولویت بی‌چون و چراست
پشت صحنه یک باند سرقت؛ نقش «خانم تصمیم‌گیر» چه بود؟+فیلم
ایران بزرگترین صادرکننده خرما در جهان
مهندس هسته‌‌ای مصر با شلیک 13 گلوله ترور شد
زلنسکی: درهای مذاکره با روسیه باز است
دیدار رییس قوه قضاییه با آیت الله جوادی آملی
کاخ سفید: هیچ پایگاه نظامی در نزدیکی غزه در کار نیست
ماجرای ویدئوی جنجالی مترو؛ بازداشت دو نفر به اتهام سوءاستفاده از لباس ارتش + فیلم
2 کشته بر اثر برخورد کامیون با عابران در کره‌جنوبی
خط و نشان وزیر نیرو برای مشترکان پرمصرف‌ آب
سایپا: افزایش قیمت خودروها با مجوز و متناسب با تورم انجام شد
سهمیه احزاب از کرسی های پارلمان عراق مشخص شد
شکاف بی‌سابقه امنیتی در آمریکای لاتین
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 22 آبان 1404
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 آبان + جدول
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و قطر
روبیو اعتراف کرد: ظرفیت تحریم‌ها علیه روسیه تمام شد
یشترین و کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام در هفته سوم آبان 1404
پیش‌بینی بارش پراکنده در تهران از اوایل هفته آینده
سردار فدوی: روند قوی شدن سپاه تمامی ندارد
500 متجاوز مرزی روزانه به افغانستان بازگردانده می‌شوند
پرونده فساد در فریدونکنار؛ تعلیق 3 عضو شورای شهر
راه سوم؛ «کارآمدی محوری به جای جناح محوری»
هشدار مسکو به ناتو: «ممکن است هر سناریوی تحریک‌آمیز را بررسی کنید»
توضیح سازمان غذا و دارو درباره قیمت انسولین
خاتمی: حمایت از دولت، ضرورتی ملی است
زلزلۀ نظرسنجی‌ها
X
آگهی تبلیغاتی