×
اجتماعی
شناسه خبر : 243199
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 22:08
هشدار جدی پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز

هشدار جدی پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز

پلیس فتا نسبت به رشد پلتفرم‌های جعلی رمزارز هشدار داد. این پلتفرم‌ها با تبلیغات فریبنده و وعده سود تضمینی، اعتماد کاربران را جلب کرده و در نهایت سرمایه آن‌ها را به سرقت می‌برند.

نورنیوز - گروه اجتماعی: سرهنگ جواد مختاررضایی، معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا با هشدار نسبت به گسترش پلتفرم‌های جعلی سرمایه‌گذاری رمزارز اعلام کرد: گردانندگان این سایت‌ها با ظاهر حرفه‌ای، تبلیغات هوش مصنوعی و وعده سودهای کلان، اعتماد کاربران را جلب کرده و سرمایه آن‌ها را به سرقت می‌برند.

وی اظهار کرد: در سال‌های اخیر شاهد رشد چشمگیر گونه‌ای جدید از کلاهبرداری در قالب پلتفرم‌های سرمایه‌گذاری رمزارز بوده‌ایم. این پلتفرم‌ها که غالباً خارج از کشور فعالیت می‌کنند، فاقد هرگونه مجوز قانونی بوده و گردانندگان آن‌ها ناشناس هستند.

وی افزود: کلاهبرداران ابتدا با ایجاد ظاهری حرفه‌ای و ادعای ارائه «سیگنال‌های دقیق و سود تضمینی» اعتماد کاربران را جلب کرده و سپس لینکی برای ثبت‌نام و سرمایه‌گذاری ارسال می‌کنند که در واقع به یک وب‌سایت یا اپلیکیشن ساختگی متصل است.

به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا، موجودی و سودی که کاربر در این پلتفرم‌ها می‌بیند، اعدادی ساختگی و صرفاً جهت تشویق به سرمایه‌گذاری بیشتر است. اما در زمان برداشت وجه، بهانه‌هایی همچون «بررسی حساب»، «پرداخت مالیات» یا «احراز هویت» مطرح شده و در نهایت یا حساب کاربر مسدود می‌شود یا کل پلتفرم ناپدید می‌شود.

سرهنگ مختاررضایی با اشاره به گزارش‌های بین‌المللی سرقت میلیاردها دلار سرمایه در جهان با همین ترفند، گفت: کلاهبرداران حتی در تبلیغات خود از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و «دیپ‌فیک» برای تولید ویدئوهای جعلی از کارشناسان یا چهره‌های مشهور استفاده می‌کنند تا اعتماد قربانیان را جلب کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا برای پیشگیری از گرفتار شدن در دام پلتفرم‌های جعلی سرمایه‌گذاری رمزارز، توصیه کرد: به پیشنهادات و پیام‌های ناشناس در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها پاسخ ندهید. به وعده سودهای بالا و تضمینی اعتماد نکنید.

وی ادامه داد: اطلاعات حساب و هویت خود را در اختیار هیچ وب‌سایت یا فرد ناشناس قرار ندهید. فقط از صرافی‌ها و پلتفرم‌های دارای مجوز رسمی و معتبر استفاده کنید. موارد مشکوک را از طریق سایت www.fata.gov.ir یا شماره 096380 گزارش کنید.

سرهنگ مختاررضایی در پایان تأکید کرد: در حوزه رمزارز، آگاهی و احتیاط شهروندان مهم‌ترین سپر دفاعی در برابر کلاهبرداران است؛ فریب ظاهر فریبنده را نخورید و اجازه ندهید سرمایه‌تان در تله مجرمان سایبری گرفتار شود.


اخبار مرتبط
هشدار پلیس درباره خریدهای اینترنتی در حراج‌های بزرگ
چهارشنبه 1404/08/28 ساعت 09:59
هشدار پلیس درباره خریدهای اینترنتی در حراج‌های بزرگ
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا با اشاره به نزدیک شدن به جمعه آخر سال (Black Friday)، از شهروندان خواست در خریدهای اینترنتی خود دقت بیشتری داشته باشند، زیرا همزمان با افزایش حجم معاملات آنلاین، فعالیت مجرمان سایبری نیز افزایش می‌یابد.
پلیس فتا: مراقب کلاهبرداری با عنوان «کاریابی اینترنتی» باشید
جمعه 1404/07/25 ساعت 10:33
پلیس فتا: مراقب کلاهبرداری با عنوان «کاریابی اینترنتی» باشید
پلیس فتا درباره کلاهبرداری‌های جدید با عنوان «کاریابی اینترنتی» هشدار داد. مجرمان با وعده استخدام فوری و درخواست واریز وجه تحت عناوین مختلف، از متقاضیان کار سوءاستفاده می‌کنند. مردم هرگونه پرداخت به حساب‌های شخصی را نشانه کلاهبرداری بدانند.
دستگیری مجرمان برداشت اینترنتی غیرمجاز
چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 15:08
دستگیری مجرمان برداشت اینترنتی غیرمجاز
رئیس پلیس فتا فراجا از شناسایی و دستگیری مجرمانی خبر داد که با ارسال لینک‌های جعلی تحت عنوان سهام عدالت، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی بیش از 1800 شهروند کرده بودند. این کلاهبرداری گسترده، 40 میلیارد ریال خسارت مالی به جا گذاشت.
جزئیات استرداد متهم کلاهبرداری رمز ارز 50 هزار دلاری
پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 11:52
جزئیات استرداد متهم کلاهبرداری رمز ارز 50 هزار دلاری
متهمی که با وعده فعالیت‌های ارزی غیرقانونی اقدام به کلاهبرداری 50 هزار دلاری کرده بود، با تلاش پلیس بین‌الملل فراجا و همکاری اینترپل از یکی از کشورهای همسایه به ایران مسترد شد.
استرداد کلاهبردار رمز ارز به کشور
پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 21:00
استرداد کلاهبردار رمز ارز به کشور
پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی ایران با همکاری اینترپل موفق شد یک کلاهبردار ارز دیجیتال را که با جعل رسید بانکی اقدام به سرقت 7 هزار تتر کرده و پس از فرار به خارج از کشور گریخته بود، شناسایی، دستگیر و به کشور مسترد کند.
نظرات

آخرین اخبار
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/سرنگونی پهپاد اسرائیل
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد
سهیلی: ترامپ، درهای چاه فاضلاب ما به روی تو باز است نه چاه نفت!
ترامپ مسوولیت فاجعه مدرسه میناب را نپذیرفت!
شهادت جمعی از مدافعان امنیت در حملات تروریستی به ایست‌های بازرسی تهران
پیکر مطهر فرزند قهرمان خوزستان "دریاسالار شهید علی شمخانی" در اهواز تشییع می شود+ جزییات
رفع اختلال نسخه موبایلی بانک ملی/فردا در دسترس
ستون نویس هاآرتص: تضمینی نیست که ایران دست از جنگ بکشد
استاد دانشگاه انگلیس: آمریکا در جنگ با ایران به هیچ‌یک از اهدافش نرسید
گفت‌وگوی تلفنی نخست‌وزیر عراق با پزشکیان درخصوص تحولات منطقه
حمله پهپادی به بندر «صلاله» عمان
ایتالیا: وارد جنگ علیه ایران نخواهیم شد
ارسال کنندگان تصایر به رسانه‌های معاند در یزد دستگیر شدند
واکنش ایرج طهماسب به شهادت کودکان میناب
جنگ، بنزین را در 85 کشور گران کرد
وقوع انفجارهای متوالی در ابوظبی، بغداد، اربیل، کویت و عمان
تحولات منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان و پزشکیان
گفت‌وگوی وزرای خارجی هند و روسیه درخصوص ایران
اسرائیل دست به دامن ویدئوهای قدیمی شد