×
اجتماعی
شناسه خبر : 243199
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 22:08
هشدار جدی پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز

هشدار جدی پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز

پلیس فتا نسبت به رشد پلتفرم‌های جعلی رمزارز هشدار داد. این پلتفرم‌ها با تبلیغات فریبنده و وعده سود تضمینی، اعتماد کاربران را جلب کرده و در نهایت سرمایه آن‌ها را به سرقت می‌برند.

نورنیوز - گروه اجتماعی: سرهنگ جواد مختاررضایی، معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا با هشدار نسبت به گسترش پلتفرم‌های جعلی سرمایه‌گذاری رمزارز اعلام کرد: گردانندگان این سایت‌ها با ظاهر حرفه‌ای، تبلیغات هوش مصنوعی و وعده سودهای کلان، اعتماد کاربران را جلب کرده و سرمایه آن‌ها را به سرقت می‌برند.

وی اظهار کرد: در سال‌های اخیر شاهد رشد چشمگیر گونه‌ای جدید از کلاهبرداری در قالب پلتفرم‌های سرمایه‌گذاری رمزارز بوده‌ایم. این پلتفرم‌ها که غالباً خارج از کشور فعالیت می‌کنند، فاقد هرگونه مجوز قانونی بوده و گردانندگان آن‌ها ناشناس هستند.

وی افزود: کلاهبرداران ابتدا با ایجاد ظاهری حرفه‌ای و ادعای ارائه «سیگنال‌های دقیق و سود تضمینی» اعتماد کاربران را جلب کرده و سپس لینکی برای ثبت‌نام و سرمایه‌گذاری ارسال می‌کنند که در واقع به یک وب‌سایت یا اپلیکیشن ساختگی متصل است.

به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا، موجودی و سودی که کاربر در این پلتفرم‌ها می‌بیند، اعدادی ساختگی و صرفاً جهت تشویق به سرمایه‌گذاری بیشتر است. اما در زمان برداشت وجه، بهانه‌هایی همچون «بررسی حساب»، «پرداخت مالیات» یا «احراز هویت» مطرح شده و در نهایت یا حساب کاربر مسدود می‌شود یا کل پلتفرم ناپدید می‌شود.

سرهنگ مختاررضایی با اشاره به گزارش‌های بین‌المللی سرقت میلیاردها دلار سرمایه در جهان با همین ترفند، گفت: کلاهبرداران حتی در تبلیغات خود از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و «دیپ‌فیک» برای تولید ویدئوهای جعلی از کارشناسان یا چهره‌های مشهور استفاده می‌کنند تا اعتماد قربانیان را جلب کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا برای پیشگیری از گرفتار شدن در دام پلتفرم‌های جعلی سرمایه‌گذاری رمزارز، توصیه کرد: به پیشنهادات و پیام‌های ناشناس در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها پاسخ ندهید. به وعده سودهای بالا و تضمینی اعتماد نکنید.

وی ادامه داد: اطلاعات حساب و هویت خود را در اختیار هیچ وب‌سایت یا فرد ناشناس قرار ندهید. فقط از صرافی‌ها و پلتفرم‌های دارای مجوز رسمی و معتبر استفاده کنید. موارد مشکوک را از طریق سایت www.fata.gov.ir یا شماره 096380 گزارش کنید.

سرهنگ مختاررضایی در پایان تأکید کرد: در حوزه رمزارز، آگاهی و احتیاط شهروندان مهم‌ترین سپر دفاعی در برابر کلاهبرداران است؛ فریب ظاهر فریبنده را نخورید و اجازه ندهید سرمایه‌تان در تله مجرمان سایبری گرفتار شود.


اخبار مرتبط
هشدار پلیس درباره خریدهای اینترنتی در حراج‌های بزرگ
چهارشنبه 1404/08/28 ساعت 09:59
هشدار پلیس درباره خریدهای اینترنتی در حراج‌های بزرگ
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا با اشاره به نزدیک شدن به جمعه آخر سال (Black Friday)، از شهروندان خواست در خریدهای اینترنتی خود دقت بیشتری داشته باشند، زیرا همزمان با افزایش حجم معاملات آنلاین، فعالیت مجرمان سایبری نیز افزایش می‌یابد.
پلیس فتا: مراقب کلاهبرداری با عنوان «کاریابی اینترنتی» باشید
جمعه 1404/07/25 ساعت 10:33
پلیس فتا: مراقب کلاهبرداری با عنوان «کاریابی اینترنتی» باشید
پلیس فتا درباره کلاهبرداری‌های جدید با عنوان «کاریابی اینترنتی» هشدار داد. مجرمان با وعده استخدام فوری و درخواست واریز وجه تحت عناوین مختلف، از متقاضیان کار سوءاستفاده می‌کنند. مردم هرگونه پرداخت به حساب‌های شخصی را نشانه کلاهبرداری بدانند.
دستگیری مجرمان برداشت اینترنتی غیرمجاز
چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 15:08
دستگیری مجرمان برداشت اینترنتی غیرمجاز
رئیس پلیس فتا فراجا از شناسایی و دستگیری مجرمانی خبر داد که با ارسال لینک‌های جعلی تحت عنوان سهام عدالت، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی بیش از 1800 شهروند کرده بودند. این کلاهبرداری گسترده، 40 میلیارد ریال خسارت مالی به جا گذاشت.
جزئیات استرداد متهم کلاهبرداری رمز ارز 50 هزار دلاری
پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 11:52
جزئیات استرداد متهم کلاهبرداری رمز ارز 50 هزار دلاری
متهمی که با وعده فعالیت‌های ارزی غیرقانونی اقدام به کلاهبرداری 50 هزار دلاری کرده بود، با تلاش پلیس بین‌الملل فراجا و همکاری اینترپل از یکی از کشورهای همسایه به ایران مسترد شد.
استرداد کلاهبردار رمز ارز به کشور
پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 21:00
استرداد کلاهبردار رمز ارز به کشور
پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی ایران با همکاری اینترپل موفق شد یک کلاهبردار ارز دیجیتال را که با جعل رسید بانکی اقدام به سرقت 7 هزار تتر کرده و پس از فرار به خارج از کشور گریخته بود، شناسایی، دستگیر و به کشور مسترد کند.
نظرات

آخرین اخبار
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان