×
بین الملل
شناسه خبر : 243197
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 21:56
شکایت دادستان واشنگتن علیه ترامپ به دلیل استقرار غیرقانونی گارد ملی

شکایت دادستان واشنگتن علیه ترامپ به دلیل استقرار غیرقانونی گارد ملی

دادستان کل واشنگتن دی‌سی علیه دونالد ترامپ به دلیل استقرار «غیرقانونی» نیروهای گارد ملی در پایتخت آمریکا شکایت کرد؛ اقدامی که واکنش کاخ سفید را به دنبال داشت.

نورنیوز - گروه بین الملل:  مقامات پایتخت آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی  به دلیل استقرار «غیرقانونی» مداوم نیروهای گارد ملی در واشنگتن، علیه دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور شکایت کردند.

رسانه های آمریکایی اعلام کردند: برایان شوالب دادستان کل واشنگتن دی سی در این دادخواست نوشت: «ترامپ یک اصل اساسی دموکراسی آمریکایی را نادیده گرفته است - اینکه ارتش نباید در اجرای قانون داخلی دخالت کند.»

این شکایت دو روز پس از آن مطرح می‌شود که یک قاضی فدرال در ایالت کالیفرنیا حکم داد که استقرار گارد ملی و تفنگداران دریایی از سوی ترامپ در لس آنجلس برای سرکوب اعتراضات غیرقانونی است.

چارلز بریر قاضی دادگاه منطقه‌ای روز سه‌شنبه یه وقت محلی حکمی صادر کرد که استفاده از ارتش برای اجرای قانون را ممنوع می‌کرد، اما نیازی به خروج نیروها از کالیفرنیا نداشت.

او اعلام کرد که ترامپ قانون دیرینه‌ای را که به عنوان قانون پوسه کومیتاتوس Posse Comitatus شناخته می‌شود، نقض کرده است. این قانون قرن ۱۹ عموماً استفاده از ارتش برای اجرای قانون را ممنوع می‌کند.

شوالب در دادخواست خود به طور خاص به آن قانون اشاره کرد و گفت که اقدامات ترامپ «قانون Posse Comitatus» و همچنین قانون دیگری را که استفاده از نیروهای نظامی را برای انجام اقدامات اجرای قانون در شرایط بحرانی ممنوع می‌کند، نقض می کند.

ترامپ در ماه ژوئن، ارتش را به لس‌آنجلس اعزام کرد و در ۱۱ اوت نیز با اعزام گارد ملی به واشنگتن دی سی، این اقدام را تکرار کرد. در حال حاضر حدود دو هزار و 300 نیروی گارد از هفت ایالت در پایتخت آمریکا مستقر هستند که برخی از آنها به سلاح های تهاجمی و سایر سلاح‌های گرم مسلح شده‌اند.

دفتر دادستان کل واشنگتن گفت که این استقرار «به منزله اشغال نظامی غیرارادی است که بسیار فراتر از اختیارات رئیس جمهور بر گارد ملی است»

شوالب در بیانیه‌ای گفت: «هیچ شهر آمریکایی نباید ارتش آمریکا به ویژه ارتش خارج از ایالت که در قبال ساکنان پاسخگو نیستند و در اجرای قانون محلی آموزش ندیده‌اند را در خیابان‌های خود داشته باشد.»

او افزود: «امروز این نیروها در واشنگتن دی سی است، اما فردا می‌تواند هر شهر دیگری باشد. ما این شکایت را برای پایان دادن به این زیاده‌روی غیرقانونی فدرال ثبت کرده‌ایم.»

ابیگیل جکسون معاون سخنگوی کاخ سفید از این اقدام ترامپ دفاع کرد و گفت که او «در چارچوب اختیارات قانونی خود می‌تواند گارد ملی را در واشنگتن دی سی برای محافظت از دارایی‌های دولت و کمک به اجرای قانون در وظایف خاص مستقر کند.»

جکسون در بیانیه‌ای افزود: «این دادخواست تلاش دیگری برای تضعیف عملیات بسیار موفق رئیس جمهور آمریکا برای متوقف کردن جرایم خشونت‌آمیز در واشنگتن دی سی است.»


نظرات

آخرین اخبار
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد