×
بین الملل
شناسه خبر : 243197
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 21:56
شکایت دادستان واشنگتن علیه ترامپ به دلیل استقرار غیرقانونی گارد ملی

شکایت دادستان واشنگتن علیه ترامپ به دلیل استقرار غیرقانونی گارد ملی

دادستان کل واشنگتن دی‌سی علیه دونالد ترامپ به دلیل استقرار «غیرقانونی» نیروهای گارد ملی در پایتخت آمریکا شکایت کرد؛ اقدامی که واکنش کاخ سفید را به دنبال داشت.

نورنیوز - گروه بین الملل:  مقامات پایتخت آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی  به دلیل استقرار «غیرقانونی» مداوم نیروهای گارد ملی در واشنگتن، علیه دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور شکایت کردند.

رسانه های آمریکایی اعلام کردند: برایان شوالب دادستان کل واشنگتن دی سی در این دادخواست نوشت: «ترامپ یک اصل اساسی دموکراسی آمریکایی را نادیده گرفته است - اینکه ارتش نباید در اجرای قانون داخلی دخالت کند.»

این شکایت دو روز پس از آن مطرح می‌شود که یک قاضی فدرال در ایالت کالیفرنیا حکم داد که استقرار گارد ملی و تفنگداران دریایی از سوی ترامپ در لس آنجلس برای سرکوب اعتراضات غیرقانونی است.

چارلز بریر قاضی دادگاه منطقه‌ای روز سه‌شنبه یه وقت محلی حکمی صادر کرد که استفاده از ارتش برای اجرای قانون را ممنوع می‌کرد، اما نیازی به خروج نیروها از کالیفرنیا نداشت.

او اعلام کرد که ترامپ قانون دیرینه‌ای را که به عنوان قانون پوسه کومیتاتوس Posse Comitatus شناخته می‌شود، نقض کرده است. این قانون قرن ۱۹ عموماً استفاده از ارتش برای اجرای قانون را ممنوع می‌کند.

شوالب در دادخواست خود به طور خاص به آن قانون اشاره کرد و گفت که اقدامات ترامپ «قانون Posse Comitatus» و همچنین قانون دیگری را که استفاده از نیروهای نظامی را برای انجام اقدامات اجرای قانون در شرایط بحرانی ممنوع می‌کند، نقض می کند.

ترامپ در ماه ژوئن، ارتش را به لس‌آنجلس اعزام کرد و در ۱۱ اوت نیز با اعزام گارد ملی به واشنگتن دی سی، این اقدام را تکرار کرد. در حال حاضر حدود دو هزار و 300 نیروی گارد از هفت ایالت در پایتخت آمریکا مستقر هستند که برخی از آنها به سلاح های تهاجمی و سایر سلاح‌های گرم مسلح شده‌اند.

دفتر دادستان کل واشنگتن گفت که این استقرار «به منزله اشغال نظامی غیرارادی است که بسیار فراتر از اختیارات رئیس جمهور بر گارد ملی است»

شوالب در بیانیه‌ای گفت: «هیچ شهر آمریکایی نباید ارتش آمریکا به ویژه ارتش خارج از ایالت که در قبال ساکنان پاسخگو نیستند و در اجرای قانون محلی آموزش ندیده‌اند را در خیابان‌های خود داشته باشد.»

او افزود: «امروز این نیروها در واشنگتن دی سی است، اما فردا می‌تواند هر شهر دیگری باشد. ما این شکایت را برای پایان دادن به این زیاده‌روی غیرقانونی فدرال ثبت کرده‌ایم.»

ابیگیل جکسون معاون سخنگوی کاخ سفید از این اقدام ترامپ دفاع کرد و گفت که او «در چارچوب اختیارات قانونی خود می‌تواند گارد ملی را در واشنگتن دی سی برای محافظت از دارایی‌های دولت و کمک به اجرای قانون در وظایف خاص مستقر کند.»

جکسون در بیانیه‌ای افزود: «این دادخواست تلاش دیگری برای تضعیف عملیات بسیار موفق رئیس جمهور آمریکا برای متوقف کردن جرایم خشونت‌آمیز در واشنگتن دی سی است.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشف اشتهای عجیب ستارگان پیر برای بلعیدن سیارات نزدیک خود
دیابتی‌ها هم می‌توانند شیرینی بخورند
تمرین 15 دقیقه‌ای برای چربی‌سوزی
هوش مصنوعی ماهواره‌ها را در فضا کنترل می‌کند
هشدار تعزیرات تهران به تجار: کالاهای ثبت‌نشده در سامانه انبارها قاچاق محسوب می‌شوند
دهمی ایران در جدول مدالی روز دوم بازی‌های کشورهای اسلامی+جدول
حمله آمریکا به شناوری در ونزوئلا
دو مدیر ارشد BBC کناره‌گیری کردند/علت کنارگیری
مدال برنز شنای تیمی به ایران رسید
فروش طرح ترافیک از فردا بمدت 48 ساعت در پایتخت ممنوع شد/علت ممنوعیت
تصاویر منتشرشده از تونل‌های موشکی، مربوط به سپاه نیست
تحکیم دیپلماسی فرهنگی میان ایران و عراق
سریع‌ترین کاهش جمعیت در جهان متعلق به ایران است
بیانیه باشگاه پرسپولیس؛ مقابل فشار و بی‌عدالتی، سکوت نخواهیم کرد
فعلا مجوز جدیدی به سکوهای برخط خرید و فروش طلا داده نمی شود
ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رزمایش برگزار می‌کند
دکتر پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
نورنما | سیاه‌ترین ماده جهان
ویدیویی از قدرت طوفان فونگ-وانگ در فیلیپین
شه بخش در بوکس به مدال برنز رسید
عکس های منتخب ایران،یکشنبه 18 آبان 1404
ساماندهی مهاجران غیرمجاز همچنان در دستور کار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچسترسیتی 3-0 لیورپول| نتیجه‌ای ایده‌آل برای پپ در هزارمین تجربه سرمربیگری + خلاصه بازی
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
تعلیق صادرات تسلیحات آمریکا به متحدانش
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
X
آگهی تبلیغاتی