×
اقتصادی
شناسه خبر : 243184
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 20:13
صالحی‌امیری: تکمیل فرودگاه قم مسیر توسعه گردشگری را هموار می‌کند

صالحی‌امیری: تکمیل فرودگاه قم مسیر توسعه گردشگری را هموار می‌کند

وزیر میراث‌فرهنگی با تاکید بر تکمیل فرودگاه قم و توسعه گردشگری سلامت و فرهنگی، گفت: قم طی پنج سال آینده با حمایت مرجعیت و مسئولان استانی، به قطبی جدید در توسعه تبدیل خواهد شد.

نورنیوز - گروه اقتصادی: سیدرضا صالحی‌امیری عصر پنجشنبه در پایان سفر دو روزه به استان قم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از زیرساخت‌های کلیدی در مسیر توسعه قم، تکمیل فرودگاه این شهر است؛ زیرا این پروژه نه‌تنها امکان استقرار گردشگران را تسهیل می‌کند، بلکه راهی مستقیم برای ارتباط با کشورهای همسایه و جذب گردشگران بین‌المللی به وجود خواهد آورد.

وی با اشاره به بازدید از چند طرح شاخص در قم افزود: بیمارستان بزرگ و در دست احداث نور که با حمایت بیت مرجعیت تشیع در حال ساخت است، تاکنون بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در کنار مجموعه هتل سلامت می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی گردشگری سلامت در کشور تبدیل شود.

صالحی‌امیری با بیان اینکه گردشگری سلامت از ظرفیت‌های سودآور ایران به شمار می‌رود، گفت: سال گذشته یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر سلامت به کشور سفر کردند و میانگین هزینه‌کرد آنان بین دو تا سه هزار دلار بود، رقمی که حدود سه برابر گردشگران عادی است و نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری در این حوزه اهمیت ویژه‌ای دارد.

وزیر میراث‌فرهنگی در ادامه به پروژه کتابخانه و آرشیو تخصصی آیت‌الله سیستانی قم اشاره کرد و گفت: این مجموعه عظیم با ظرفیت پنج میلیون جلد کتاب، که دو برابر کتابخانه ملی ایران است، در تراز کتابخانه‌های ملی جهان طراحی شده و با دارا بودن نسخ خطی و منابع ارزشمند فارسی و عربی می‌تواند به یکی از کانون‌های علمی و فرهنگی برجسته منطقه تبدیل شود.

وی همچنین با تأکید بر ظرفیت‌های تاریخی قم گفت: این استان علاوه بر جایگاه زیارتی، پیشینه‌ای تمدنی با قدمتی بیش از شش هزار سال دارد که تاکنون کمتر معرفی شده است و آغاز کاوش‌های باستان‌شناسی جدید می‌تواند ابعاد تازه‌ای از تاریخ قم را آشکار کند.

صالحی‌امیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حمایت دولت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اظهار کرد: تصمیماتی برای رفع مشکلات فعالان این حوزه در زمینه بیمه، مالیات و تسهیلات بانکی اتخاذ شده است.

وی همچنین بر لزوم راه‌اندازی نمایشگاه دائمی و خانه صنایع‌دستی قم تأکید کرد تا زمینه عرضه و معرفی آثار هنرمندان استان فراهم شود.

وزیر میراث‌فرهنگی تصریح کرد: قم امروز با قم دیروز قابل مقایسه نیست و با همراهی مرجعیت، حوزه علمیه و مدیران استانی، طی پنج سال آینده تصویری تازه و متفاوت از توسعه در این استان ترسیم خواهد شد.


اخبار مرتبط
گردشگری قربانی ساختارهای عریض و طویل اداری
شنبه 1404/08/24 ساعت 11:42
رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران:
گردشگری قربانی ساختارهای عریض و طویل اداری
در حالی که کشورهای توسعه‌یافته به‌سوی کوچک‌سازی دولت و افزایش بهره‌وری می‌روند، ایران با طرح‌هایی مانند تبدیل معاونت گردشگری به سازمان، در مسیر معکوس حرکت می‌کند؛ مسیری که چابک‌سازی را به حاشیه و بوروکراسی را به اوج می‌برد.
«خارگو» جزیره گردشگری شد
سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 12:27
«خارگو» جزیره گردشگری شد
استاندار بوشهر گفت: خارگو به عنوان جزیره گردشگری در شورای سیاست گذاری گردشگری ساحلی و دریایی به تصویب رسید و واگذاری آن به سرمایه‌گذار بخش خصوصی انجام می‌شود.
صالحی امیری: سهم ایران از 160 میلیون گردشگر چینی فقط 100 هزار نفر است
شنبه 1404/06/22 ساعت 08:53
صالحی امیری: سهم ایران از 160 میلیون گردشگر چینی فقط 100 هزار نفر است
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ما بالاترین سطح روابط با چین داریم، اما در حوزه گردشگری ورود تنها 100 هزارنفر از 160 میلیون گردشگر چینی به کشور، رضایت‌بخش نیست.
عذرخواهی وزیر میراث فرهنگی از مردم  به نمایندگی از دولت
شنبه 1404/06/08 ساعت 14:00
عذرخواهی وزیر میراث فرهنگی از مردم به نمایندگی از دولت
صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری، از مردم عذرخواهی کرد و به نمایندگی از دولت مشکلات و سختی‌های موجود را به‌ویژه در حوزه معیشت و گرانی‌ها تأیید کرد و تاکید نمود که دولت در شرایط جنگی و تحت فشار دشمن این مسائل را مدیریت می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند