×
سیاسی
شناسه خبر : 243183
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 20:06
سردار نائینی: مردم نگران جنگ نباشند، ایران دست برتر و قدرت پاسخ پشیمان‌کننده دارد

سردار نائینی: مردم نگران جنگ نباشند، ایران دست برتر و قدرت پاسخ پشیمان‌کننده دارد

سخنگوی سپاه اعلام کرد که ایران با افزایش ظرفیت بازدارندگی، آماده مقابله با هر تهدیدی است و مردم نباید نگران جنگ باشند؛ کشور درزبوده و پس از جنگ 12 روزه، قوی‌تر و متحدتر شده است.

نورنیوز - گروه سیاسی: سردار نائینی با بیان اینکه نه شروع کننده جنگ هستیم و نه هراسی از جنگ داریم عنوان کرد:‌ به مردم ایران هم اعلام می کنیم؛ نگران نباشند، اگر جنگی اتفاق افتد، دست برتر و قدرت پاسخ پشیمان‌کننده داریم، کشور در امنیت کامل قرار دارد و به فضل الهی هیچ تهدیدی، توان به‌ هم‌ زدن آرامش داخلی ما را ندارد، نیروهای مسلح برحسب وظایف ذاتی خود با بدبینی نسبت به دشمن، برای مقابله با هر نوع تهدید، در هر سطح، دائما خود را آماده می کنند و به فضل الهی این آمادگی ها به مراتب بیشتر از قبل است.

به گزارش از سپاه نیوز، سردار علی محمد نائینی، سخنگوی سپاه در سومین همایش بسیج اساتید کشور با تاکید بر اینکه در جنگ اخیر، ستون فقرات دکترین امنیت ملی و قواعد بازدارندگی رژیم صهیونیستی فروریخت بیان کرد: رژیم متوهم صهیونیستی با روایت ایران ضعیف و محاسبات غلط راهبردی، به ایران تهاجم کرد، فکر می کرد، چند ساعت بعد از حمله نظامی، مردم ایران آغوش خود را باز و کشور را تحویل آن ها خواهند داد، ولی مردم بلافاصله به خیابان ها ریخته و پاسخ کوبنده به دشمن متوهم دادند، این جنگ نشان داد، مردم ایران فهم درست تری از تهدیدات دارند، هویت و انسجام و منافع ملی را با هیچ چیز معامله نمی کنند.

وی افزود:‌ رژیم صهیونیستی و آمریکا میلیاردها دلار برای شکست انقلاب اسلامی و ملت ایران هزینه کردند، ولی هیچ پیروزی به دست نیاوردند، این جنگ نمایش قدرت مردمی جمهوری اسلامی ایران، اقتدار فرماندهی عالی جنگ و استحکام نیروهای مسلح بود، به ملت ایران اعلام می کنیم، ایران پس از جنگ ۱۲ روزه، با ثبات تر، منسجم تر و قدرتمندتر است، مردم نسبت به امنیت و ثبات کشور مطمئن و آسوده خاطر باشند و بدانند؛ دشمن هیچ غلطی نخواهد کرد.

سخنگوی سپاه ادامه داد:‌ یک بخش از جنگ، نبرد ادراکی و روانی است، این نبرد توسط دشمن با حفظ  " سایه جنگ بر ایران"  ادامه دارد، امروز دشمن برای انتقام از پایداری مردم، بر جنگ اقتصادی و روانی و بی ثباتی کشور متمرکز است، ما برای اجتناب از جنگ و امنیت پایدار، دائما ظرفیت بازدارندگی را افزایش می دهیم، با وجود اینکه ما می دانیم، دشمن توان شروع جنگ جدید ندارد، ولی می خواهد کشور را در فضای جنگی همراه با نگرانی و ملتهب نگه دارد و برای حفظ این فضا دائما عملیات روانی انجام می دهند.

سردار نائینی با بیان اینکه نه شروع کننده جنگ هستیم و نه هراسی از جنگ داریم عنوان کرد:‌ به مردم ایران هم اعلام می کنیم؛ نگران نباشند، اگر جنگی اتفاق افتد، دست برتر و قدرت پاسخ پشیمان‌کننده داریم، کشور در امنیت کامل قرار دارد و به فضل الهی هیچ تهدیدی، توان به‌ هم‌ زدن آرامش داخلی ما را ندارد، نیروهای مسلح برحسب وظایف ذاتی خود با بدبینی نسبت به دشمن، برای مقابله با هر نوع تهدید، در هر سطح، دائما خود را آماده می کنند و به فضل الهی این آمادگی ها به مراتب بیشتر از قبل است، اکنون که مرحله دشوار جنگ پشت سر گذاشته شده است، نگاه ما به آینده‌، روشن و پرامید است. 

وی تاکید کرد:‌ نیاز امروز کشور؛ حفظ انسجام ملی، بازسازی و توسعه زیرساخت‌ها، رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم، رونق کسب و کار می باشد، همه باید دولت و دستگاه های مسئول را کمک کنیم، تا دوران پس از جنگ به فرصتی برای شکوفایی اقتصادی تبدیل شود.


اخبار مرتبط
سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت 4 صبح بود
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 22:29
سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت 4 صبح بود
سخنگوی سپاه پاسداران با بیان اینکه دو روز قبل از آغاز جنگ 12 روزه فرماندهان اطلاعاتی به برآورد جنگ تا حداکثر 48 ساعت آینده می‌رسند، تصریح کرد: وقتی ساعت 3 تا 3 و 30 دقیقه بامداد فرماندهان ایران هدف قرار گرفتند، ساعت 4 بامداد پهپادهای ما شلیک شدند اما برای طرح‌ریزی کامل‌تر عملیات موشکی ما با یک فاصله عمل کردیم.
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
شنبه 1404/05/04 ساعت 15:25
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
سخنگوی سپاه گفت: «قدرت سپاه در ابعاد مختلف افزایش یافت؛ هم بازدارنده‌تر شد و هم تهاجمی‌تر، که همه این دستاوردها حاصل مجاهدت‌های سردار سلامی، شهید حاجی‌زاده، سردار باقری و دیگر عزیزانی است که در حمله اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.»
سردار نائینی: زمان در اختیار ماست/سناریوهای پاسخ به صهیونیست‌ها یکسان نیست
سه‌شنبه 1403/05/30 ساعت 16:41
سردار نائینی: زمان در اختیار ماست/سناریوهای پاسخ به صهیونیست‌ها یکسان نیست
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: زمان در اختیار ماست و ممکن است دوره انتظار پاسخ به ترور شهید هنیه طولانی شود، اما فعلأ صهیونیست‌ها باید در بی‌تعادلی بسر ببرند. ممکن است پاسخ ایران هم تکرار عملیات‌های گذشته نباشد.
نظرات

آخرین اخبار
حکم نهایی ساعدی‌نیا صادر شد
نامه ایران به شورای امنیت در پی تجاوز آمریکا به خاک کشور
برنامه قطعی برق قم امروز 12 شهریور + لینک برنامه خاموشی قم
سران آمریکا درباره حمله های خود به عروسی‌ها در کشورهای مختلف به افکار عمومی جهان پاسخ دهند
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا
الگوی تهاجم سه‌وجهی واشنگتن
داستان منطقه E1 چیست؟
خبر خوش برای مردم؛ خاموشی‌ها در خط پایان
«کریدور داوود» توطئه جدید اسرائیل علیه ایران
جدول قطعی برق هرمزگان پنجشنبه 12 شهریور+برنامه خاموشی هرمزگان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 12 شهریور 1405؛جهش عجیب قیمت مونتاژی‌ها+ جدول قیمت ها
امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته برای متقاضیان کارشناسی ارشد
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 12 شهریور 1405 ؛ سکه در مسیر کانال‌های بالاتر
نتایج مرحله اول المپیاد علمی دانشجویی 1405 منتشر شد
روایت ناتمام دلواری‌ها در آب‌های تنگه هرمز
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 12 شهریور 1405 + وضعیت استان‌ها
تک ضرب | خداحافظی با یک اسطوره پا به توپ
18شهید و 142مصدوم در تجاوز اخیر امریکا به ایران
برنامه مسابقات ورزشی امروز 12 شهریور 1405 +جدول پخش
از «تنگه ترامپ» تا راهبرد «کشتی در برابر کشتی»؛ قمار جدید آمریکا در هرمز
خفگی کودکان؛ از پیشگیری تا اقدام صحیح در لحظات حساس
کاهش شیوع HIV در میان مصرف کنندگان تزریقی موادمخدر در کشور
خسارت 120 هزار میلیارد تومانی اعتیاد به اقتصاد و جامعه
اعتیاد، راهزنی پنهان برای غارت سلامت روان و سرمایه‌های اجتماعی
آینده ترسناک فناوری؛ هدفون‌هایی که ذهن شما را می‌خوانند!
هشدار نیویورک‌تایمز درباره فروپاشی نظم جهانی پس از جنگ جهانی دوم
جورج کلونی: آمریکا در دوره‌ای تأسف‌بار است
فرود اضطراری هواپیمای مقام آمریکایی
شکایت رسمی پرسپولیس از استقلال به‌خاطر حضور آسانی در دربی
تارتار: پرسپولیس کمی بهتر از استقلال بود؛ یک غفلت برد را گرفت
بختیاری‌زاده: داور پنالتی استقلال را ندید
اصلاحات دفترچه انتخاب رشته ارشد 1405 منتشر شد
اقدام نروژ علیه روسیه؛ کشتی روسی توقیف شد
گزارش تصویری | لیگ برتر فوتبال - پرسپولیس و استقلال (دربی 107)
صنعت نفت آبادان 0-0 سپاهان اصفهان/ شالوده سپاهان با فشار نفت از هم نپاشید
آیین تشییع شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه برگزار می‌شود
تاجرنیا: استقلال شایسته برد بود؛ حق‌مان سه امتیاز بود
فهرست شناورهای متخلف خلیج فارس به‌روزرسانی شد
بسکتبال ایران در رده 28 جهان؛ حفظ جایگاه چهارم آسیا
محکومیت 26 ماهه در آمریکا برای صادرات غیرمجاز کالا به روسیه
پایان مأموریت سفیر ترکیه در تهران
تیراندازی در مدرسه‌ای در ویرجینیا
گنج 1100 ساله در حیاط خانه
اروپا چگونه از «بازی شکست‌خورده» آمریکا حمایت می‌کند؟
مصطفی طرفی سرکنسول جدید ایران در بصره شد
تهدید تازه روبیو علیه ایران
مخالفت بلژیک با مصادره دارایی‌های روسیه؛ تبعات شدیدی خواهد داشت
مجلس: انگلیس 120 سال در پی تضعیف و کنترل ایران بوده است
هشدار دبیرکل نجبا به آمریکا
تودیع وثیقه از یک ماه به چند دقیقه رسید