×
بین الملل
شناسه خبر : 243075
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 10:27
پیشروی نظامیان روسیه و موضع پوتین درباره تضمین‌های امنیتی اوکراین

پیشروی نظامیان روسیه و موضع پوتین درباره تضمین‌های امنیتی اوکراین

رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر نیروهایش در جبهه‌ها اعلام کرد که هیچ گفت‌وگویی درباره تضمین امنیتی به اوکراین در قبال واگذاری سرزمین‌ها انجام نشده و امنیت روسیه خط قرمز این مذاکرات است.

نورنیوز-گروه بین الملل: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، شب گذشته، چهارشنبه، در کنفرانس مطبوعاتی در پایان سفر خود به چین، اعلام کرد که مسکو هرگز امکان ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین در ازای واگذاری سرزمین‌ها را مورد مذاکره قرار نداده است. وی در عین حال تاکید کرد که تأمین امنیت اوکراین به بهای امنیت روسیه غیرقابل قبول است. 

پوتین در پاسخ به سئوالی در این باره گفت: «تضمین‌های امنیتی موضوعی طبیعی است، من اغلب درباره آن صحبت می‌کنم. ما بر این باوریم که هر کشوری باید این تضمین‌ها و یک سیستم امنیتی داشته باشد، از جمله اوکراین، اما این مسئله هیچ ارتباطی با هیچ‌گونه مبادله‌ای، به‌ویژه تبادل سرزمین‌ها ندارد.»

به گفته وی، مسکو همیشه با پیوستن اوکراین به ناتو مخالف بوده، اما هرگز حق این کشور برای انجام فعالیت‌های اقتصادی و تجاری خود را زیر سؤال نبرده است. او تأکید کرد که این موضوع شامل عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا نیز می‌شود.

پوتین یادآور شد ه حتی در چارچوب نشست سران در آنکوریج، مسئله تضمین‌های امنیتی اوکراین در ازای سرزمین‌ها مطرح نشده است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: «روسیه برای دستیابی به سرزمین‌ها نمی‌جنگد، بلکه برای حق مردمی که در این سرزمین‌ها زندگی می‌کنند مبارزه می‌کند تا بتوانند به زبان خود صحبت کنند و در چارچوب فرهنگ و سنت‌های خود زندگی کنند و اگر آنها در جریان همه‌پرسی‌ها خواستار الحاق به روسیه شده‌اند، باید به این نظر احترام گذاشته شود و این تصمیم با حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل مطابقت دارد.»

اشاره پوتین به پیشروی واحدهای نیروهای مسلح روسیه در تمامی جبهه‌ها

رئیس‌جمهور روسیه در این کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که تمامی گروه‌های نیروهای مسلح روسیه در تمامی خطوط تماس جبهه نبرد در حال پیشروی هستند و این پیشروی با سرعت‌های متفاوت، ولی تقریباً در تمامی جهات با موفقیت انجام می‌شود.

ولادیمیر پوتین ادامه داد که در مقابل طرف اوکراینی در تلاش است تا «رخنه‌ها را پر کند». وی تأکید کرد که بر اساس تحلیل اولیه کارشناسان نظامی، نیروهای مسلح اوکراین توانایی انجام عملیات تهاجمی گسترده را ندارند و تلاش آن‌ها صرفاً برای حفظ خطوط موجود است.  به گفته وی، روسیه در جریان عملیات ویژه نظامی «نباید هیچ‌گونه سهل‌انگاری به خرج دهد» و تاکید کرد: « درگیری نظامی موضوعی دشوار و خشن است، بنابراین نباید در این باره هیچ‌گونه پیش‌بینی انجام داد.»

روسیه آماده است سطح گروه مذاکره‌کننده در مورد اوکراین را ارتقا دهد

ولادیمیر پوتین در ادامه کنفرانس مطبوعاتی گفت: «من از فعالیت مدینسکی [دستیار وی و رئیس گروه مذاکره کننده روسی] رضایت دارم. اگر نیاز باشد سطح مذاکرات را ارتقا دهیم و آن را به سطح سیاسی برسانیم، ما برای این کار آماده‌ایم.»

رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد که نتیجه نهایی مذاکرات اهمیت کلیدی دارد و در صورت لزوم، گفتگو می‌تواند به سطح بالاتری در حوزه سیاسی منتقل شود. او خاطرنشان کرد که کار گروه تحت رهبری مدینسکی نمونه‌ای از خویشتن‌داری و حرفه‌ای‌گری است.

ارزیابی عملکرد ویتکاف باید توسط ترامپ انجام شود

ولادیمیر پوتین در پاسخ به سئوال دیگری اعلام کرد که نمی‌تواند درباره عملکرد استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا نظری بدهد. وی گفت: «ارزیابی کار دستیار رئیس‌جمهور ایالات متحده وظیفه من نیست، این کار باید توسط کسی انجام شود که کارفرمای اوست، یعنی دونالد ترامپ.»

به عقیده پوتین، کسانی که از رویکردهای حل‌وفصل بحران اوکراین ناراضی هستند، از ویتکاف انتقاد می‌کنند. وی افزود که ویتکوف واقعیت‌ها را تحریف نمی‌کند و به‌طور مؤثر به‌عنوان کانال ارتباطی میان مسکو و واشنگتن عمل می‌کند، موضوعی که در مذاکرات آنکوریج نیز تأیید شد.

رئیس‌جمهور روسیه یادآور شد که آماده‌سازی مقدمات سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به مسکو در حال حاضر انجام نمی‌شود، زیرا هنوز تاریخ این دیدار مشخص نیست. البته به گفته وی، این دعوت‌ همچنان روی میز قرار دارد.


اخبار مرتبط
صدراعظم آلمان: هنوز تصمیمی درباره اعزام نیرو به اوکراین نگرفته‌ایم
پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 23:10
صدراعظم آلمان: هنوز تصمیمی درباره اعزام نیرو به اوکراین نگرفته‌ایم
صدراعظم آلمان اعلام کرده است که تصمیم‌گیری درباره اعزام نیرو به اوکراین منوط به میزان مشارکت آمریکا، نتایج مذاکرات و تایید نهایی پارلمان این کشور خواهد بود.
نگرانی اروپا از کاهش کمک‌های امنیتی آمریکا به ارتش‌ کشورهای اروپایی هم‌مرز با روسیه
پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 21:36
نگرانی اروپا از کاهش کمک‌های امنیتی آمریکا به ارتش‌ کشورهای اروپایی هم‌مرز با روسیه
دولت آمریکا قصد دارد بخشی از کمک‌های امنیتی خود به ارتش کشورهای اروپایی هم‌مرز با روسیه را قطع کند؛ تصمیمی که نگرانی‌های گسترده‌ای در پایتخت‌های اروپایی و ناتو به دنبال داشته است.
واکنش زلنسکی به دعوت پوتین برای دیدار در مسکو
پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 20:52
واکنش زلنسکی به دعوت پوتین برای دیدار در مسکو
زلنسکی به دعوت پوتین برای دیدار در مسکو پاسخ داد و گفت: «اگر می‌خواهید دیداری انجام نگیرد، باید مرا به مسکو دعوت کنید.» او تاکید کرد که هرگونه دیدار باید به پایان جنگ منجر شود.
پوتین: پروژه‌های نیروگاه هسته‌ای به حق متعلق به انرژی سبز هستند
پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 16:19
پوتین: پروژه‌های نیروگاه هسته‌ای به حق متعلق به انرژی سبز هستند
ولادیمیر پوتین تأکید کرد که انرژی هسته‌ای کاملاً با استانداردهای سبز مطابقت دارد و روسیه در خاور دور دو نیروگاه هسته‌ای جدید خواهد ساخت.
جنگ‌ها را خاموش می‌کنم، به دنبال نوبل نیستم
پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 11:10
ادعای جدید ترامپ؛
جنگ‌ها را خاموش می‌کنم، به دنبال نوبل نیستم
رئیس‌جمهور آمریکا با اذعان به دشواری پایان دادن به جنگ اوکراین گفت که «روسیه و اوکراین هنوز آماده توافق صلح نیستند، اما اتفاقاتی خواهد افتاد.»
رئیس‌جمهور آمریکا از تماس قریب‌الوقوع با پوتین خبر داد
چهارشنبه 1404/06/12 ساعت 21:50
رئیس‌جمهور آمریکا از تماس قریب‌الوقوع با پوتین خبر داد
در دیدار رئیس جمهور آمریکا با رئیس جمهور لهستان، او از برنامه‌ریزی برای گفت‌وگویی قریب‌الوقوع با ولادیمیر پوتین خبر داد.
پوتین: هرگز احتمال دیدار با زلنسکی را رد نکرده‌ام
چهارشنبه 1404/06/12 ساعت 21:30
پوتین: هرگز احتمال دیدار با زلنسکی را رد نکرده‌ام
رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به نشست سران سازمان همکاری شانگهای و همچنین شانگهای پلاس بر از بین بردن نظم تک قطبی جهان تأکید کرد و گفت : هرگز احتمال دیدار با زلنسکی را رد نکرده‌ام، بلکه ترامپ را هم از احتمال دیدار با زلنسکی مطلع کرده‌ام.
نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران
فراخوان جذب هیأت علمی علوم پزشکی تا پایان اسفند منتشر می‌شود
وام ازدواج 1405 افزایش یافت یا ثابت ماند؟
آمار بهشت زهرا از جانباختگان تهرانی در حوادث دی ماه
موضع ترکیه درباره اقدام نظامی علیه ایران
گزارش وزیر امور خارجه از روند مذاکرات اخیر
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
جزئیات برنامه‌های سحرگاه رمضان 1405 در شبکه‌های سیما
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در شرایط تصاعد بحران
قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان 1405 اعلام شد
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد