×
سیاسی
شناسه خبر : 242953
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/12 ساعت 14:44
اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه هیات دولت چه گفتند؟

اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه هیات دولت چه گفتند؟

اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه-دوازدهم شهریور 1404)هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سؤالات‌ آنها پاسخ دادند.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف در بخشی از اظهارات خود در جلسه هیات دولت  با بیان اینکه انسجام ملی و وحدت شاید مهمترین عامل پیروزی و دستاورد کشور در جنگ تحمیلی اخیر بود، افزود: بنابراین برای حفظ وحدت و انسجام ملی باید همه از جمله نخبگان، برجستگان و تریبون‌داران تلاش کنند. ما در شرایطی هستیم که نیاز به وحدت داریم و نخبگان صحبتی که بوی کاهش وحدت و انسجام بدهد را مطرح نکنند.

ساعات کاری ادارات تا پایان شهریور بدون تغییر است

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت با اشاره به مصوبات امروز هیات وزیران اظهار کرد: در جلسه امروز موضوع بازگشت ساعت کاری مطرح شد که به دلیل عدم تحقق پیش‌بینی‌ها در زمینه بارش باران مصوب شد، ساعت کاری ادارات تا پایان شهریور به همین شیوه تابستان ادامه داشته باشد.

برای مقابله با اسنپ‌بک تدابیر لازم را اتخاذ می‌کنیم/مشکلی در فروش نفت نداریم

محسن پاک‌نژاد وزیر نفت در پاسخ به پرسشی درباره فعال شدن احتمالی اسنپ‌بک و تاثیر آن بر فروش نفت کشور اظهار کرد: قرار نیست این تحریم‌ها بیش از آنچه که محدودیت‌های یکجانبه وزارت خزانه‌داری آمریکا اعمال کرده، باشد. طبیعتاً ما بر اساس شرایطی که در آن قرار می‌گیریم تدابیر لازم را اتخاذ خواهیم کرد. 

احتمال برگزاری کنسرت «همایون شجریان» در ورزشگاه آزادی

علیرضا زاکانی شهردار تهران با ارائه توضیحاتی درباره برگزاری کنسرت همایون شجریان گفت: بنا شد که همه کمک کنیم در یک شرایط قابل اطمینان کنسرت  آقای همایون شجریان برگزار شود، فکر می کنم که مکان آن نیز ورزشگاه آزادی شد.

تصمیم گیری درباره افزایش سن ورودی ها دانشگاه فرهنگیان بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که افزایش جذب دانشگاه فرهنگیان و افزایش سن ورودی ها به کجا رسید، بیان کرد: این امر در اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی است. هر وقت نهایی شود، خود شورای عالی انقلاب فرهنگی طبیعتا اعلام خواهد کرد. هر مصوبه‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی تا زمانی که به تایید رئیس جمهور نرسیده، نه قابلیت ابلاغ دارد و نه تمام شده است. این موضوع نیز هنوز معلوم نیست.

کمبودهای دارویی نسبت به سال قبل بسیار کمتر شده است

محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره تاثیر اجرا شدن مکانسیم ماشه بر تامین دارو، تصریح کرد: اساسا تحریم علی‌رغم ادعای مدعیان حقوق بشر، روی دارو تأثیر دارد. این تاثیر را ما با مکانیزم‌هایی باید به حداقل برسانیم. ما پیش‌بینی لازم را انجام دادیم و می‌توانم الان اعلام کنم کمبودهای دارویی نسبت به سال قبل خیلی کمتر شده است.

شرط پورمحمدی برای ارائه لایحه متمم بودجه ۱۴۰۴

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: اگر در تامین درآمدها دچار مشکل شویم، مجبوریم لایحه متمم بدهیم.

حمید پورمحمدیگفت: حوادثی که امسال اتفاق افتاد همچنین برخی درآمدها مثل قیمت بنزین یا ارز که به صورت طبیعی باید افزایش می‌یافت، با تدبیر دولت انجام نشد.

وی ادامه داد: به همین دلیل بخشی از درآمدهای دولت وصول نخواهد شد همچنین در بخش درآمدهای مالیاتی و بورس نیز با عقب افتادگی‌ها و مسائلی روبرو هستیم؛ بنابراین اگر در ظرفیت‌هایی که قانونگذار به ما اجازه داده بتوانیم مدیریت کنیم نیاز به لایحه اصلاحی در سال جاری نداریم، اما اگر در تامین درآمدها دچار مشکل شویم مجبوریم لایحه متمم بدهیم.

جنگ ۱۲ روزه باعث کاهش گردشگران شد

سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به تاثیرات جنگ ۱۲ روزه در کاهش گردشگران اعلام کرد که خوشبختانه در شهریور ماه این امر مثبت شد.

وی افزود: تعداد گردشگران از ۶ میلیون ۲۰۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۲ به ۷ میلیون و ۳۹۹ هزار نفر در پایان ۱۴۰۳ رسید. پیش‌بینی سال  ۱۴۰۴ حدود ۹ و نیم میلیون گردشگر بود که این عدد در فروردین و اردیبهشت محقق شد. در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد  این عدد به شدت دچار تنزل شد، اما خوشبختانه در شهریور مثبت شد. ارزیابیم این است که طی شش ماه آینده تعداد گردشگران به ظرفیت قبل از جنگ خرداد ماه برخواهد گشت یعنی باید دوباره ظرفیت جدیدی را ایجاد کنیم و احساس امنیت به وجود آوریم و با کشورهای هدف گفت‌وگو کنیم که این کار در حال انجام است.


نظرات

آخرین اخبار
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار