×
فرهنگی
شناسه خبر : 242876
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/12 ساعت 09:25
اکران سه فیلم بر پرده نقره‌ای

اکران سه فیلم بر پرده نقره‌ای

سه درام اجتماعی جدید از امروز چهارشنبه 12 شهریور در سینماهای ایران اکران می‌شوند. فیلم‌های «سینمامتروپل»، «ناتوردشت» و «آدم فروش» در کنار پرفروش‌ترین فیلم سال، «پیرپسر»، به پرده نقره‌ای راه یافته‌اند.

نورنیوز - گروه فرهنگی :‌ سه درام اجتماعی جدید، «سینمامتروپل»، «ناتوردشت» و «آدم فروش»، از امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور در سینماهای کشور اکران می‌شوند.

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، همزمان با پیشی گرفتن فیلم «پیرپسر» در گیشه و رسیدن به جایگاه پرفروش‌ترین فیلم سال، سه فیلم جدید از ژانر درام اجتماعی به روی پرده سینماها می‌روند. با اینکه پیش‌بینی می‌شود اقبال از درام‌های اجتماعی همچنان ادامه داشته باشد، باید منتظر بود تا دید با کمرنگ شدن فروش فیلم‌های «پیرپسر» و «زن و بچه»، این فضا به چه فیلم‌هایی اختصاص خواهد یافت.

«تابستان همان سال» سابق و «آدم فروش» حالا

سومین فیلم محمود کلاری که با نام «تابستان همان سال» شناخته می‌شد و اکنون با عنوان «آدم فروش» به روی پرده می‌آید، پس از اکران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۲ با واکنش‌های متفاوتی از سوی منتقدان و مخاطبان مواجه شد. بسیاری از منتقدان، جنبه‌های زیباشناسی و بصری فیلم را از نقاط قوت آن دانسته‌اند، در حالی که فیلمنامه را پاشنه آشیل اثر عنوان کرده‌اند.

این فیلم که توسط کلاری با ۴۰ سال تجربه کارگردانی شده، توانسته سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری را برای پسرش، کوهیار کلاری، به ارمغان بیاورد. در این فیلم، علی اوجی که در جشنواره سال گذشته تهیه کنندگی فیلم «شوهر ستاره» را بر عهده داشت، به عنوان تهیه‌کننده نقش داشته است. بازیگرانی چون علی شادمان، مهران مدیری و صابر ابر در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

فیلم
 

«ناتوردشت»؛ فیلمی با الهام از رویدادهای اجتماعی

فیلم «ناتوردشت»، به کارگردانی محمدرضا خردمندان، که عنوان خود را از کتاب معروف «ناتور دشت» نوشته جی. دی. سلینجر گرفته است، الهام‌گرفته از یکی از رویدادهای اجتماعی پر سر و صدای ایران است که فضای مجازی آن را دامن زد. این فیلم که در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۲ به نمایش درآمد، واکنش‌های مختلفی را به همراه داشت و موفق به دریافت سیمرغ بهترین فیلم از نگاه ملی شد. این فیلم به یکی از گمانه‌زنی‌های اصلی برای انتخاب نماینده سینمای ایران در اسکار تبدیل شده است. هادی حجازی فر و میرسعید مولویان در نقش‌های اصلی این فیلم بازی کرده‌اند.

فیلم
 

«سینمامتروپل»؛ سینما در دوران جنگ

فیلم «سینمامتروپل» که یکی از آخرین فیلم‌های اکران‌شده در خانه جشنواره چهل و یکم بود، در آن سال در ۱۳ رشته نامزد دریافت سیمرغ شد و سه سیمرغ مهم را به خانه برد. با این حال، اکران این فیلم فرسایشی شد و چندین بار به تعویق افتاد تا بالاخره در سال جاری و پس از گذشت نزدیک به سه سال از اکران در جشنواره، بر پرده نقره‌ای قرار گرفت.

این فیلم که در دهه ۶۰ و دوران جنگ روایت می‌شود، به قصه سینما در شهر آبادان می‌پردازد. در حالی که «آبادان یازده شصت» روایتی از رادیو در روزهای جنگ بود، «سینمامتروپل» روایت متفاوتی از سینما در آن دوران ارائه می‌دهد. این اثر را محمدعلی باشه آهنگر کارگردانی کرده و بازیگرانی چون مجتبی پیرزاده و هومن برق‌نورد در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

فیلم
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ /کدام محورهای مواصلاتی مسدودند
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
راهدار ماسالی حین خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای جان باخت
انتخاب داوران ژاپنی برای دیدار تراکتور - الدحیل
لاوروف خواستار بی‌طرفی گروسی در گزارش‌دهی درباره برنامه هسته‌ای ایران شد
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
حمله سایبری به وزارت خارجه انگلیس/چین دوباره متهم شد
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
یک متمّم ضروری برای روز جهان عاری از خشونت و افراط‌گرایی
آیین‌نامه ارتقای رتبه معلمان به زودی ابلاغ می شود+جزییات
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
ایران تحریم‌های جدید کانادا را محکوم کرد
هواپیمای ربوده‌شده در فرودگاه لس‌آنجلس سقوط کرد
دسترسی به غذا در غزه بهتر شد اما زندگی همچنان وخیم است
خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی ندارد
بازداشت کارگر روسی به اتهام جاسوسی برای ایران
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
حذف سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی
چرا جهان به ایرانی‌ها اعتماد می‌کند؟
تصویب ساخت 3600 واحد مسکونی جدید در شرق قدس توسط رژیم صهیونیستی
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
تماس‌های فشرده با ایران، اسرائیل و آمریکا
X
آگهی تبلیغاتی