×
ورزشی
شناسه خبر : 242873
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/12 ساعت 11:52
انتقاد تند ملی‌پوش پیشین از وضعیت تنیس ایران+پاسخ فدراسیون تنیس به انتقادها

انتقاد تند ملی‌پوش پیشین از وضعیت تنیس ایران+پاسخ فدراسیون تنیس به انتقادها

محسن حسین‌زاده، ملی‌پوش پیشین تنیس ایران با انتقاد شدید از عملکرد فدراسیون، گفت: مسابقات بدون امکانات اولیه برگزار می‌شوند و حتی آب معدنی هم کنار بازیکنان نمی‌گذارند. او وضعیت تنیس کشور را از ریشه خراب توصیف کرد و خواستار ورود بخش خصوصی شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: محسن حسین‌زاده، ملی‌پوش سابق تیم ملی تنیس ایران، از وضعیت بحرانی تنیس کشور پرده برداشت. او با اشاره به ضعف شدید امکانات و بی‌توجهی فدراسیون به نیازهای اولیه بازیکنان، تأکید کرد که «حتی یک آب معدنی هم کنار دست بازیکنان نمی‌گذارند»، در حالی که برای شرکت در مسابقات از هر بازیکن یک و نیم میلیون تومان ورودی دریافت می‌شود.

او با اشاره به این‌که جوایز مسابقات بسیار ناچیز هستند و نمی‌توانند هزینه‌های بازیکنان را جبران کنند، خواستار واگذاری برگزاری مسابقات به بخش خصوصی شد. حسین‌زاده تأکید کرد: «در سال ۹۲ بخش خصوصی بهترین مسابقات مسترز را برگزار کرد، اما امروز حتی صندلی برای تماشاگران نیست.»

این مربی فعلی تنیس همچنین به نبود پشتوانه‌سازی در رده‌های پایه انتقاد کرد و گفت: «ما حتی مربی تیم پایه را نمی‌شناسیم، کسی که شاید در زندگی‌اش یک مسابقه هم نداده باشد!» او وضعیت تنیس ایران را «از ریشه خراب» دانست و خواستار تجدید ساختار اساسی شد.

او با ذکر مثال‌هایی از تنیسورهایی مانند علی یزدانی و کسری رحمانی، نشان داد که با وجود استعدادهای درخشان، نبود حمایت باعث فرسایش این استعدادها شده است. حسین‌زاده در پایان یادآور شد: «با این شرایط، تنیس ایران هیچ آینده روشنی نخواهد داشت مگر با تغییر بنیادین در مدیریت و نگاه حرفه‌ای.»

پاسخ فدراسیون تنیس به انتقادها: مسابقات طبق پروتکل جهانی برگزار می‌شود

دبیر فدراسیون تنیس با تاکید بر اینکه ۳ سال پیاپی تور جهانی تهران در جمع ۸۰ رویداد برتر جهان قرار گرفت گفت: فدراسیون تنیس متعهد به رعایت استانداردهای بین‌المللی است.

شاهرخ کشاورز  درباره انتقاد یک مربی تنیس نسبت به نحوه برگزاری مسابقات توسط فدراسیون اظهار کرد: هر مسابقه پروتکل مشخصی دارد که نه می‌توان کمتر از آن عمل کرد و نه بیشتر؛ البته در برخی بخش‌ها امکان اضافه کردن خدمات وجود دارد اما در نهایت هیچ فدراسیونی مجاز نیست پروتکل‌ها را زیر پا بگذارد. ما متعهد به اجرای قوانین فدراسیون جهانی هستیم و گزارش مسابقات هم ارسال می‌شود. اگر این مقررات رعایت نشود میزبانی از ایران گرفته خواهد شد. سه سال پیاپی مسابقات تور جهانی تهران در میان ۸۰ تور برتر جهان قرار گرفت که نشان‌دهنده توانایی ما در رعایت استانداردهاست.

وی در پاسخ به انتقادها مبنی بر اینکه فدراسیون در جریان رقابت‌ها حتی یک بطری آب معدنی هم در اختیار ورزشکاران قرار نمی‌دهد توضیح داد: در رشته تنیس و در همه جای دنیا تأمین هزینه‌های شخصی مانند آب و غذا بر عهده خود ورزشکار است. تصور برخی این است که فدراسیون قصد صرفه‌جویی دارد در حالی‌که واقعیت چنین نیست. ما موظفیم دقیقاً مطابق پروتکل‌های جهانی عمل کنیم و در صورت تخطی با جریمه‌های بین‌المللی روبه‌رو خواهیم شد.

کشاورز درباره نقش بخش خصوصی در برگزاری مسابقات اظهار کرد: همین حالا نیز بخش خصوصی به‌عنوان همکار فدراسیون در برگزاری مسابقات حضور دارد. بنابراین اینکه گفته می‌شود بخش خصوصی کیفیت بهتری ارائه می‌دهد ناشی از اطلاع ناکافی است. همان برگزارکنندگانی که در گذشته به‌صورت خصوصی مسابقات را اجرا می‌کردند اکنون همکار فدراسیون هستند. ضمن اینکه برای هر رویداد حداقل باید حامیان مالی جدی وجود داشته باشند؛ چرا که هزینه‌هایی در حد ۲۰۰ هزار دلار مطرح است و بدون حمایت اسپانسر چنین امکانی وجود ندارد.

دبیر فدراسیون تنیس در ادامه به موفقیت‌های اخیر تنیسورهای ایرانی اشاره کرد و گفت: ماندگار فرزامی موفق شد رنکینگ جهانی کسب کند. همچنین علی یزدانی در مسابقات صربستان نمایش درخشانی ارائه داد. فدراسیون از ورزشکاران در دو مرحله حمایت می‌کند؛ نخست در مرحله اعزام و سپس در صورت کسب نتایج مطلوب حمایت مضاعف انجام می‌دهد. بنابراین هر بازیکن تیم ملی که برنامه مشخص ارائه کند از حمایت فدراسیون برخوردار می‌شود.

کشاورز در خصوص اعطای پاداش به قهرمانان نیز توضیح داد: جایزه نقدی تورهای جهانی بر اساس جدول از پیش تعیین‌شده پرداخت می‌شود و نیازی به درخواست بازیکنان ندارد. به‌عنوان مثال علی یزدانی در تهران حدود چهار تا پنج هزار یورو جایزه نقدی دریافت کرد و علاوه بر آن فدراسیون نیز پاداش جداگانه‌ای برای او در نظر گرفت. پس از قهرمانی در تور جهانی تهران یزدانی از فدراسیون خواست بخشی از این جایزه صرف هزینه اقامت او در صربستان شود و بخش دیگر به‌صورت نقدی پرداخت شود که این موضوع با تعامل مثبت میان فدراسیون و ورزشکار به‌خوبی عملی شد.

وی در پایان درباره آینده میزبانی ایران توضیح داد: پس از وقفه‌ای که به‌دلیل تصمیم فدراسیون جهانی ایجاد شد میزبانی‌ها به‌تدریج در حال بازگشت است. در حال حاضر مسابقات به‌صورت نشنال کلوز با حضور بازیکنان ایرانی اما با امتیاز جهانی برگزار می‌شود. پیش‌بینی ما این است که تا دو ماه آینده همه رویدادها به حالت اولیه بازگردد و از نیمه دوم سال مجدداً میزبان مسابقات بین‌المللی باشیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب تقابل را برگزیده
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی
درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد
دلیل لغو کنسرت‌های سیروان خسروی و ایهام
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
فراخوان فوری پنتاگون برای نشست صدها ژنرال آمریکایی در پایگاه تفنگداران ویرجینیا
یائیر لاپید: رفتارهای دیکتاتورمآبانه نتانیاهو، مخالف اصول دموکراسی است
سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل؛دروغ پردازی های جنایتکار اصلی غرب آسیا درباره ایران
فلیک به رکورد طلایی 50 برد در بارسا رسید
سخنگوی کرملین: وضعیت اوکراین و موضع آن در مذاکرات هر روز در حال بدتر شدن است
رای گیری شورای امنیت دربارهٔ تعویق تحریم‌های ایران
علی‌اف: تصویب «مسیر ترامپ» یکی از نتایج کلیدی نشست واشنگتن بود
لاریجانی: مکانیسم ماشه اجرا شود، همکاری با آژانس متوقف می‌شود
کارگردان «مجنون»: جنگ 12 روزه، آغاز یک ژانر تازه در سینمای ایران است
شمس‌آذر بدون شکست، استقلال در پی بهبود وضعیت جدول +لینک پخش زنده
تهدید ترامپ به مداخله در روند برگزاری بازی‌های جام جهانی 2026
تحرکات غیرعادی آمریکا در شمال عراق
رایزنی گروسی با پوتین درباره ایران
اسرائیل یک نفر را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرد
دستور نتانیاهو برای پخش زنده سخنرانی او درسراسر نوار غزه
کاهش 2.5 میلیون تن تولید گندم ایران نسبت به سال گذشته
اعلام برنامه‌های روز گردشگری و هفته تهران در اراضی عباس‌آباد
شرکت علی لاریجانی در سالگرد شهدای مقاومت/تایید سفر از سوی سفارت ایران در بیروت
فرانس 24: بازگشت بازرسان آژانس به ایران حقیقت ندارد
تیم فولاد به دنبال کسب دومین برد متوالی
ماجرای گوشت‌های آلوده وارداتی از مغولستان چه بود؟
حسن یزدانی به بازی‌های کشورهای اسلامی نمی رسد
تهران در آستانه وزش باد؛ هوای پایتخت آلوده‌تر می‌شود
سرمایه‌گذاری 5 میلیارد دلاری ایران در پروژه ملی فیبر نوری
لغو سومین قرارداد تسلیحاتی اسپانیا با رژیم صهیونیستی
هند واردکننده نفت ایران شد
پرداخت نکردن 6 همت سود سهام عدالت مردم از سوی 4 شرکت بزرگ
وداع با احمد پژمان در تالار وحدت
قطر اقدامات اسرائیل را خطری برای امنیت منطقه دانست
سیر صعودی قیمت‌ طلا در هفته‌ای که گذشت
جام جهانی تیراندازی جوانان؛ فینال با طعم برنز برای ایران
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با وزیر انرژی روسیه دیدار کرد
پزشکیان مقابل دوربین شبکه فاکس‌نیوز نشست
واکنش تند مقامات صهیونیستی به اظهارات ترامپ
حمله پهپادی به پالایشگاه نفت «آفیپسکی» روسیه / از سرگیری ارسال نفت پس از حمله+فیلم
مدیر سابق اف‌بی‌آی در آستانه محاکمه توسط دولت ترامپ
بلاگر وکیل‌نما بازداشت شد
امضای دستور فروش تیک‌تاک توسط ترامپ
رهبر طالبان مسئولان ارشد را برای گفت‌وگو درباره پایگاه بگرام فراخواند
خیبر در مصاف حساس با سپاهان به دنبال تثبیت جایگاه در بالای جدول
کمالوندی: ساخت نیروگاه‌های جدید در جنوب کشور در دستور کار است/موافقت‌نامه ساخت 4 نیروگاه
عارف: تامین انرژی بخش تولید در اولویت دولت است
آغاز یورش‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری
جاده چالوس از ساعت 12 امروز یکطرفه شد
X
آگهی تبلیغاتی