×
سیاسی
شناسه خبر : 242868
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/12 ساعت 08:46
پزشکیان پکن را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان پکن را به مقصد تهران ترک کرد

رئیس جمهور که به دعوت همتای چینی خود به مناسبت جشن گرامیداشت هشتادمین سال پایان جنگ جهانی دوم به این کشور سفر کرده بود از پکن عازم تهران شد.

ورنیوز-گروه سیاسی: پزشکیان که از روز یکشنبه برای شرکت در بیست و پنجمین نشست سران سازمان همکاری شانگهای و نیز اجلاس شانگهای پلاس به تیانجین چین سفر کرده بود و در مراسم رژه نیروهای مسلح این کشور به مناسبت جشن هشتادمین سال پایان جنگ جهانی دوم در پکن نیز شرکت کرد، دقایقی قبل چین را به مقصد جمهوری اسلامی ایران ترک کرد.

رئیس جمهور اسلامی ایران در این سفر علاوه بر سخنرانی در نشست سران شانگهای و شانگهای پلاس، با روسای جمهور چین، روسیه، ترکیه و تاجیکستان، نخست وزیر پاکستان و دبیرکل سازمان ملل متحد نیز دیدار و گفت وگو کرد.

پزشکیان در جریان این سفر، دیداری نیز با جمعی از ایرانیان مقیم چین داشت.

پزشکیان در مراسم رژه نیروهای مسلح چین حضور یافت

رییس‌جمهور در مراسم رژه نیروهای مسلح چین به مناسبت هشتادمین سال پایان جنگ جهانی حاضر شد.

 رئیس جمهور کشورمان در آخرین بخش از برنامه‌های سفر به چین، در مراسم جشن هشتادمین سال پایان جنگ جهانی دوم که با رژه نیروهای مسلح چین همراه بود، شرکت کرد. 

پزشکیان
 

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز چهارشنبه 12 شهریور 1404 به وقت محلی، به همراه رهبران بیش از 25 کشور دیگر در مراسم رژه نیروهای مسلح چین که به مناسبت هشتادمین سال پایان جنگ جهانی دوم برگزار شد، حضور یافت. 

در این مراسم جدیدترین تجهیزات و سلاح‌های ارتش چین نیز به نمایش درآمد.

پزشکیان: رهبر معظم انقلاب ما را به پیگیری توسعه روابط با چین مأمور کرده‌اند

رئیس جمهور در دیدار عضو دائم حزب کمونیست چین گفت: مقام معظم رهبری بر توسعه روابط با چین تأکید و ما را به پیگیری این موضوع مأمور کرده‌اند. امیدوارم با تشکیل کارگروه مشترک، توافقات میان دو کشور به‌سرعت به مرحله اجرا برسد.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور عصر روز سه‌شنبه 11 شهریور 1404 به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر خود به پکن، در دیدار «هوانگ هو» عضو دائم حزب کمونیست چین، با اشاره به اهمیت همکاری‌های چندجانبه، سازمان همکاری شانگهای را ابزاری مؤثر برای مقابله با یکجانبه‌گرایی توصیف و تصریح کرد: بشریت تشنه عدالت، انصاف و رعایت قانون است. تمدن جهانی متکی بر تاریخ و فرهنگ کهن کشورهایی چون ایران و چین است و در پرتو این تمدن‌ها، ملت‌ها می‌توانند زندگی سرافرازانه‌ای داشته باشند. ما گرد هم آمده‌ایم تا برای حاکمیت قانون، تعامل و احترام متقابل میان کشورها و ملت‌ها تلاش کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به مباحث مطرح شده در دیدار خود با رئیس جمهور چین، افزود: مقرر شد مباحث مهم مطرح شده در این دیدار دنبال شود. جمهوری اسلامی ایران آماده اجرای توافقات و عملیاتی کردن آنهاست؛ باید در برابر زورگویی و قلدری کشورهایی که خواهان روابط دوستانه ما نیستند، ایستادگی کرد.

پزشکیان در این دیدار همچنین تصریح کرد: مقام معظم رهبری بر توسعه روابط با چین تأکید و ما را به پیگیری این موضوع مأمور کرده‌اند. امیدوارم با تشکیل کارگروه مشترک، توافقات میان دو کشور به‌سرعت به مرحله اجرا برسد.

«هوانگ هو» نیز در این دیدار با قدردانی از ارزیابی مثبت رئیس جمهور ایران نسبت به نشست اخیر سازمان همکاری شانگهای در تیانجین، گفت: آماده عملیاتی کردن تفاهمات شما با آقای شی جین پینگ هستیم. چین همان‌گونه که در گذشته از ایران حمایت کرده، اکنون نیز در موضوعات مرتبط با حاکمیت و منافع ملی در کنار ایران خواهد بود.

عضو دائم حزب کمونیست چین همچنین با اشاره به تمایل جدی دو طرف برای توسعه همکاری‌های عملی افزود: آنچه رئیس جمهور چین به شما وعده داده‌اند، قطعاً عملی خواهد شد. باید همکاری‌های چندجانبه تقویت شود.

وی با قدردانی از حمایت ایران از ابتکار حکمرانی جهانی اظهار داشت: چین از اعتبار سازمان ملل و نظم بین‌المللی پس از جنگ جهانی دوم حمایت کرده و قلدرمآبی را مردود می‌داند. چین و ایران در این زمینه دیدگاه‌های مشترکی دارند و این اشتراک نظر زمینه را برای توسعه همکاری‌ها تسهیل می‌کند.


نظرات

آخرین اخبار
زنان والیبال ایران به فینال کاوا صعود کردند
در صورت عادی شدن شرایط، آزمون‌های نهایی از 21 تیر آغاز می شود
پژوهشگر عراقی : ایرانی ها استاد ایستادگی و مقاومت برای جهان شدند
احتمال کنار گذاشتن صدراعظم آلمان شدت گرفت
آمادگی روسیه برای انتقال اورانیوم غنی‌شده از ایران
سناتور آمریکایی : کنترل جنگ از دست ترامپ خارج شده است
سپاه پاسداران: جز با محو رژیم صهیونیستی، منطقه روی آرامش نمی‌بیند
ادعاهای بی اساس آمریکا درباره نقض آتش بس ایران
تبریک رئیس جمهور ایران به الهام علی‌اف برای روز ملی آذربایجان
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان به سه میلیارد دلار
وزیر خارجه پاکستان به واشنگتن می رود
آغاز مراسم بزرگداشت سردار سپهبد پاسدار شهید پاکپور
فرمانده حشدالشعبی در انفجار بمب جاده‌ای شهید شد
نوراینفو | چطور ذهن خود را مرتب کنیم؟
نورویدئو | وقتی اینترنت وارد جنگ می شود؛ پشت پرده نقش استارلینک در نبرد علیه ایران
نقض گسترده آتش‌بس لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
ارزشیابی کیفی و مستمر، جایگزین نمرات امتحانات مجازی!
یک بهار امیدبخش برای بازار کم‌رمق کتاب
حمایت چین از برقراری صلح در خاورمیانه
چرا شاخص کل بورس پس از بازگشایی صعودی شد؟
17 عملیات‌ حزب‌الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در جنوب لبنان
واکنش رئیس‌جمهور بولیوی به اعتراضات در این کشور
افزایش تعداد سهمیه انگلیس در رقابت‌های اروپایی
وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی باید تحریم شود
پیام هالند خطاب به گواردیولا: «ممنونم رئیس»
تأکید نخست‌وزیر نروژ بر امنیت هسته‌ای با حمایت فرانسه
تلاش کانادا برای کاهش وابستگی به آمریکا
جزئیات 4 درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور
قهرمانی با دو جام اروپایی در یک فصل!
اسرائیل در فهرست سیاه عاملان خشونت جنسی قرار گرفت
حریفان ایران مقدماتی جام ملت‌های زیر 20 سال آسیا مشخص شدند
آغاز تمرینات غنا با سرمربی‌گری کی‌روش در ولز
بازداشت اعضای باند آدم ربایی در شهرستان پیشوا
رژیم اسرائیل در مسیر فرسایش قرار دارد
مترو و اتوبوس تا چه زمان رایگان خواهد بود؟
جزئیات جدید از نامه‌ای که سرنوشت جنگ جهانی دوم را تغییر داد
57 هزار راننده تهرانی به دلیل استفاده از موبایل حین رانندگی جریمه شدند
باقری: مشکل منطقه همسایگان ایران نیستند، بلکه آمریکا و صهیونیست‌ها هستند
هشدار سپاه به آمریکا: هرگونه تکرار تجاوز، پاسخ سخت در پی دارد
زمان برگزاری کنکور اعلام شد؛ آزمون سراسری در دهه سوم مرداد
نورویدیو | نه ترس ،نه تجاوز ؛ ایران معادله امنیت منطقه را باز تعریف کرد
رئیس‌جمهور مستعفی و فراری یمن در ریاض درگذشت
هشدار هسته‌ای پوتین در مسکو
رهبر انقلاب: مصوّبات مجلس باید معطوف به امیدآفرینی و آینده‌سازی کشور باشد
قالیباف: مجلس تمام‌قد از نیروهای مسلح حمایت می‌کند
جزئیات تازه از افزایش مبلغ یارانه کالابرگ؛ یک میلیون تومان اضافه می‌شود
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 7 خرداد 1405
درخواست مکزیکی‌ها برای خرید پیراهن تیم ملی ایران
عصر طلایی خودروسازی چین به پایان رسیده است
پایان انتظار 88 روزه؛ اینترنت بین‌الملل بازگشت، گوگل‌پلی در دسترس قرار گرفت