×
بین الملل
شناسه خبر : 242800
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 18:48
اسرائیل به پیشنهاد توافق آتش بس در غزه پاسخ نداده است

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد:

اسرائیل به پیشنهاد توافق آتش بس در غزه پاسخ نداده است

«ماجد الأنصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر با اشاره به اینکه تاکنون هیچ پاسخ رسمی اسرائیلی به توافق پیشنهادی میانجی‌گران درباره آتش‌بس در نوار غزه، دریافت نکرده‌اند، تأکید کرد که مسائل انسانی را نمی‌توان به دستیابی به توافق گره زد.

نورنیوز- گروه بین الملل: سخنگوی وزارت امور خارجه قطر   در یک کنفرانس خبری گفت: طرح اسرائیل برای اشغال (شهر غزه)، تهدیدی برای همگان از جمله بازداشت‌شدگان اسرائیلی در غزه است.

الأنصاری تأکید کرد: طرح‌های اسرائیل اکنون با مخالفت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، مواجه و موضوع برای جامعه جهانی روشن است؛ باید یک موضع واحد برای متوقف کردن اسرائیل اتخاذ شود به ویژه اینکه اظهارات مقامات اسرائیلی درباره سلطه بر کرانه باختری افزایش یافته است.

این مقام قطری افزود: موضوع ارائه پیشنهاد جایگزین به میزان اراده برای دستیابی به توافقی جهت پایان دادن به جنگ، بستگی و تماس‌ها بین میانجی‌گران نیز ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه نمی‌توان موضوعات انسانی را به توافق گره زد بر ضرورت بازگشایی گذرگاه‌ها و ورود کمک‌ها به نوار غزه که در نتیجه محاصره رژیم صهیونیستی با قحطی مواجه است، تأکید کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر همچنین در واکنش به اقدام آمریکا مبنی بر لغو روادید مقامات فلسطینی که قرار بود در نشست آینده مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک شرکت کنند، اهمیت حضور مناسب سیاستمداران فلسطینی در همه محافل بین‌المللی را مورد تأکید قرار داد.

اخیرا رسانه‌های عربی از موافقت جنبش حماس با پیشنهاد میانجی‌گران برای آتش‌بس در غزه خبر دادند و یکی از رهبران فلسطینی نیز در گفت‌وگو با شبکه المیادین به تشریح جزئیات مربوط به این طرح پیشنهادی پرداخت و گفت که این طرح پیشنهادی بر عقب‌نشینی یک هزار متری (اسرائیل) در مناطق شمالی و شرقی نوار غزه به استثنای الشجاعیه و بیت لاهیا تأکید دارد.

عضو ارشد حماس که نامش فاش نشده است، افزود: این طرح همچنین شامل آزادی ۱۰ اسیر زنده اسرائیلی در ازای آزادی ۱۴۰ اسیر فلسطینی دارای حبس ابد و ۶۰ اسیر دارای محکومیت بالای ۱۵ سال است.

وی تأکید کرد این طرح همچنین بر اصلاح نقشه‌های استقرار مجدد در شمال و شرق و ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه به محض آغاز اجرای توافق مطابق با توافق ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ تأکید دارد.

به گفته این منبع، این کمک‌ها شامل سوخت، آب، برق، بازسازی بیمارستان‌ها، نانوایی‌ها و تجهیزات آواربرداری است و سازمان ملل، آژانس‌های آن، هلال احمر و نهادهای بین‌المللی فعال در غزه کمک‌ها را دریافت و توزیع خواهند کرد، این طرح همچنین بر بازگشایی دو طرفه گذرگاه رفح طبق توافق قبلی تأکید می‌کند.

منبع مذکور اضافه کرد: در ازای هر جسد اسیر اسرائیلی نیز پیکر ۱۰ فلسطینی آزاد خواهد شد، این طرح بر آزادی همه کودکان و زنان تأکید دارد.

همچنین خبرگزاری رویترز نیز به نقل از یک مسئول مصری نوشت آخرین پیشنهاد آتش‌بس در غزه شامل تعلیق موقت عملیات نظامی به مدت ۶۰ روز است که تبادل اسرای فلسطینی در مقابل آزادی نیمی از اسرای اسرائیلی را شامل می‌شود.

منبع مصری گفت: این پیشنهاد همچنین شامل مسیری برای دستیابی به توافق جامع برای پایان دادن به جنگ است.


اخبار مرتبط
گزارش روزنامه هاآرتص درباره جزئیات توافق آتش‌بس غزه
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 19:18
گزارش روزنامه هاآرتص درباره جزئیات توافق آتش‌بس غزه
به گزارش الجزیره، روزنامه عبری زبان هاآرتص به نقل از یک منبع سیاسی گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی مرحله اول عقب نشینی جزئی خود را طی 24 ساعت نخست از زمان اجرای توافق آتش بس عملیاتی می کند.
رژیم صهیونیستی به دنبال فریبکاری در توافق آتش بس است
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 15:56
سخنگوی حماس:
رژیم صهیونیستی به دنبال فریبکاری در توافق آتش بس است
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد ، رژیم صهیونیستی به دنبال فریبکاری و به بازی گرفتن برخی بندهای توافق آتش بس است.
رژیم اسرائیل ماهواره جاسوسی جدید به فضا پرتاب کرد!
چهارشنبه 1404/06/12 ساعت 11:05
رژیم اسرائیل ماهواره جاسوسی جدید به فضا پرتاب کرد!
وزارت جنگ اسرائیل اعلام کرد که این کشور جدیدترین ماهواره جاسوسی خود به نام «اوفک 19» را روز سه‌شنبه از مکانی نامعلوم به فضا پرتاب کرده است. این ماهواره نظارتی پیشرفته دارای رادار روزنه مصنوعی است و پس از ورود به مدار زمین، آزمایش‌های مختلفی را پشت سر خواهد گذاشت.
رئیس‌جمهور فرانسه خواستار آتش‌بس و استقرار نیروی ثبات در غزه شد
سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 23:50
رئیس‌جمهور فرانسه خواستار آتش‌بس و استقرار نیروی ثبات در غزه شد
رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل مکرون، تأکید کرد که اجرای آتش‌بس دائمی در غزه ضروری است و خواستار آزادی همه گروگان‌ها، ارسال کمک‌های انسانی و استقرار نیروی ثبات در منطقه شد.
پیشنهاد آتش‌بس از سوی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی
سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 23:23
پیشنهاد آتش‌بس از سوی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی
ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش اسرائیل، در اظهاراتی تازه بر لزوم پذیرش آتش‌بس پیشنهادی تأکید کرد؛ طرحی که حماس پیش‌تر آن را پذیرفته بود.
حماس آماده توافق است این کابینه نتانیاهو است که مخالفت می کند
سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 21:25
خانواده‌های اسرای صهیونیست:
حماس آماده توافق است این کابینه نتانیاهو است که مخالفت می کند
کمیته امور خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه اعلام کرد حماس آماده رسیدن به توافق است، اما کابینه نتانیاهو مانع اصلی در این مسیر است.
اردوغان: خاموش کردن صدای فلسطین به هیچ وجه ممکن نیست
سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 19:29
اردوغان: خاموش کردن صدای فلسطین به هیچ وجه ممکن نیست
رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که خاموش کردن مسئله فلسطین غیرممکن است و جنایات اسرائیل در حق مردم این منطقه هرگز فراموش نخواهد شد.
قطر: پاسخ حماس به آتش‌بس بسیار مثبت است
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 15:48
قطر: پاسخ حماس به آتش‌بس بسیار مثبت است
سخنگوی وزارت خارجه قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش‌بس و تبادل اسرا را «بسیار مثبت» دانست و تأکید کرد این طرح بهترین گزینه برای رسیدن به توافقی جامع و پایان جنگ در غزه است.
قطر طرح «اسرائیل بزرگ» نتانیاهو را محکوم کرد
پنج‌شنبه 1404/05/23 ساعت 15:40
قطر طرح «اسرائیل بزرگ» نتانیاهو را محکوم کرد
وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای رسمی، اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره طرح «اسرائیل بزرگ» را توهم‌آمیز خوانده و به شدت محکوم کرد.
نظرات

آخرین اخبار
سرمربی سابق منچسترسیتی پیشنهاد اینترمیامی را رد کرد
روسیه پنج رسانه و کارشناس انگلیسی را به فهرست سیاه اضافه کرد
آنکارا و ایروان درباره بهبود روابط و تحولات منطقه رایزنی کردند
وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های تازه علیه ایران اعمال کرد
تأکید آیت‌الله جوادی آملی بر قطعی بودن پیروزی نظام اسلامی
افشاگری تازه درباره ملانیا ترامپ و پرونده جنجالی اپستین
هشدار احتمال وقوع سیل؛ آماده‌باش مدیریت بحران در 11 استان کشور
گفت‌وگو تلفنی رؤسای‌جمهور روسیه و بلاروس
مذاکره ترکیه و سودان درباره همکاری‌ها و منطقه در آنکارا
مالیات مقطوع صفر برای بیش از 90 درصد صاحبان مشاغل تمدید شد
بلژیک با دو گل از سد کرواسی گذشت
اعتراف روبیو: امارات و کویت در جنگ علیه ایران فعالانه همراهی می‌کنند
گفت‌وگو تلفنی وزیرخارجه ایران و عربستان
گروسی: حمله به تأسیسات هسته‌ای کاملاً غیرقابل قبول است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: روادید تیم ملی تا فردا صادر می‌شود
بولتون: کاخ سفید به دنبال توافق با تهران است
تنگه هرمز به اهرم پرهزینه‌ای برای آمریکا تبدیل شده است
تأکید رئیس بانک مرکزی بر سرعت و دقت در تأمین مالی بخش تولید
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر
محکومیت 8 کشور عربی و اسلامی یورش اسرائیل به مسجد الاقصی
تیم ملی والیبال ایران در دیداری تدارکاتی برابر برزیل قرار می‌گیرد
ترامپ ادعای توقف مذاکرات با ایران را رد کرد
معاون رئیس‌جمهور: دشمن با تغییر روش دنبال ایجاد شکاف داخلی هستند
بانک مرکزی دستورالعمل تسهیلات مسکن محرومان را به 8 بانک ابلاغ کرد
مجارستان: توافق با اوکراین درباره حقوق مجارها در زاکارپاتیا نزدیک است
پشتیبانی جریان حکمت ملی از اقدامات دولت عراق
اگر دولت نبود، احتمال قحطی در جنگ 40 روزه بسیار بالا بود
یارانه نقدی کدام خانواده‌ها سه برابر خواهد شد؟
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 12 خرداد 1405
چرا دبی دیگر مقصد گردشگران نیست؟
اسپانیا به نقض حاکمیت لبنان در جنوب این کشور اعتراض کرد
رایزنی دیپلماتیک ایران و جمهوری آذربایجان
دبیر کل حزب‌الله لبنان: با وجود شهادت رزمندگان، دفاع از فلسطین ادامه دارد
واکنش القسام به تحولات منطقه؛ دشمن دچار سوءمحاسبه شده است
چرا طرح رایگان شدن مترو در شورای شهر تهران به تعویق افتاد؟
معاون اول رئیس‌جمهور: شرایط ایران پس از جنگ کاملاً تغییر کرده است
دستور رئیس جمهور برای پرداخت فوری مطالبات گندمکاران
کرملین شرط پایان جنگ اوکراین را اعلام کرد
ما مسیرمان شهادت است هیچگاه این باور از ما سلب نشد
ادعای وزیر خارجه آمریکا از نهایی شدن توافق با ایران
وزیر آموزش و پرورش: تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور قطعی است
رویترز: با وجود هجوم نفت خام آمریکا به آسیا، جای خالی هرمز هرگز پُر نمی‌شود
احتمال استقرار سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در نقاط جدید اروپا
نورویدیو | لبنان ؛ آزمون واقعی آتش بس یا آغاز یک معادله جدید ؟
مراسم «آن‌ها فرشته بودند» در تهران برگزار می‌شود
رئیس دفتر رئیس جمهور: حضور مردم در دفاع از کشور ستودنی است
علت تاخیر در پرواز تهران - نجف مشخص شد
ارتش اسرائیل هشدار تخلیه شهر النبطیه در جنوب لبنان را صادر کرد
نوراینفو | چگونه هنگام قطع برق، از سوختن لوازم منزل مان جلوگیری کنیم ؟
صدابردار پیشکسوت سینمای ایران درگذشت