×
بین الملل
شناسه خبر : 242732
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 12:16
ترامپ: من هفت جنگ را متوقف کردم/آرزوی صلح نوبل را دارم

ترامپ: من هفت جنگ را متوقف کردم/آرزوی صلح نوبل را دارم

رئیس‌جمهور آمریکا، در گفت‌وگویی با وبگاه «دیلی کالر» مدعی شد که مداخله نظامی دولت او با بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران، مانع وقوع جنگ هسته‌ای با این کشور شد و در پاسخ به سوالی درباره جایزه صلح نوبل گفت: «آرزوی آن را دارم.»

نورنیوز - گروه بین الملل:‌ رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگویی با تکرار حمایت از تجاوزگری رژیم صهیونیستی به ایران در مدت جنگ تحمیلی، مدعی شد که مداخله نظامی دولت او با بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران به وقوع جنگی هسته‌ای با ایران پایان داد.

دونالد ترامپ در بخشی از گفت‌وگویی تفصیلی در پاسخ به این سوال که آیا از شبهاتی که میان مردم آمریکا و گروهی در جنبش «ماگا» نسبت به حمایت دولت این کشور از رژیم صهیونیستی شکل گرفته، آگاه است یا خیر، با حمایت از تجاوزگری اخیر این رژیم به ایران گفت: بله از آن مطلعم. اسرائیل اعجاب‌انگیز است، چراکه، من به خوبی از اسرائیل حمایت می‌کنم. ببینید، هیچ کسی بیشتر از من کاری برای اسرائیل انجام نداده است، از جمله حملات اخیر به ایران و از بین بردن آن چیز(تاسیسات هسته‌ای ایران). ما، آن هواپیما، آن‌ها را طوری از بین بردیم که تا به حال کسی ندیده بود.

آمریکا در میانه تجاوزگری رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران که ۱۲ روز به طول انجامید و با آتش‌بس میان طرفین در سوم تیر پایان یافت،‌ در بامداد اول تیر ماه تاسیسات هسته‌ای فردو، اصفهان و نطنز را با بمب‌های سنگرشکن هدف قرار داد.

ایران با هدف قرار دادن پایگاه هوایی «العدید» در قطر به حملات متجاوزانه آمریکا پاسخ داد.

حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران که تحت توافق پادمانی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داشت، با محکومیت بین‌المللی مواجه شده و با ضربه‌ای جبران‌ناپذیر مواجه شد.

وبگاه دیلی کالر گزارش داد که ترامپ در گفت‌وگو با این رسانه افزود: ما برگشیتم و سی‌ان‌ان سعی داشت بگوید که شاید این کار تمام‌شده نیست که البته کاملا تمام‌شده از آب درآمد، حتی چیزی فراتر از تمام‌شده. با نگاهی به ۲۰ سال گذشته می‌بینیم که اسرائیل قدرتمندترین لابی را در کنگره،‌ در هر زمینه، هر هیات، شرکت یا ایالتی داشت. اسرائیل قوی‌ترین لابی بود. امروز این لابی قدرتمند را ندارد. این شگفت‌انگیز است.

هیچ کسی در تاریخ  کارهایی را که من کرده‌ام، نکرده است

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به این سوال که پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش مایل است کشور چه افتخاراتی را نصیب او کند، پاسخ داد: این که خودم چنین چیزی بگویم بد می‌شود و نمی‌خواهم چنین چیزی بگویم، چراکه واقعا بد به نظر می‌رسد. اما ببینید، من هفت جنگ را متوقف کردم و جنگی هسته‌ای را از میان برداشتم که با ایران اتفاق می‌افتاد؛ این اتفاق می‌افتاد.

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به این که آیا در آرزوی دریافت جایزه  صلح نوبل است، گفت: نه. من فقط می‌خواهم با من منصفانه رفتار شود. راجع به آرزو داشتن هم باید بگویم که حتی اگر این طور بود نمی‌توانستم پاسخی به این پرسش بدهم، چراکه بسیار بد به نظر می‌رسید. بلکه فکر کنم حالا به این سوال پاسخ مثبت داده‌ام. بله، من آرزوی آن را داشته‌ام. می‌توانم آن را دریافت کنم. نمی‌شود آدم خودش را در این جایگاه قرار دهد اما می‌توانم بگویم که هیچ کسی در تاریخ  کارهایی را که من کرده‌ام، نکرده است. من هفت جنگ را متوقف کردم که جنگ‌های بزرگی بودند؛ مثلا جنگ هند-پاکستان.


اخبار مرتبط
جایزه نوبل صلح و تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ
سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 13:00
دکتر بهرام امیراحمدیان:
جایزه نوبل صلح و تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ
تصمیم اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور شهرت‌طلب ایالات متحده آمریکا در تغییر نام «وزارت دفاع» ایالات متحده به «وزارت جنگ» و استدلال او از اینکه ایالات متحده قوی‌ترین ارتش جهان با پیشرفته‌ترین سلاح‌های جنگی را دارد، می‌خواهد پاسخی به رژه ارتش چین در سپتامبر 2025 داده باشد.
ترامپ: ادامه جنگ به اسرائیل آسیب می‌زند
سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 10:53
ترامپ: ادامه جنگ به اسرائیل آسیب می‌زند
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در گفت‌وگو با دیلی کالر تأکید کرد که تداوم جنگ به ضرر اسرائیل است و پایان دادن به جنگ اوکراین زمان زیادی خواهد برد.
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 15:00
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
انتقادها از نشست ترامپ و پوتین در آلاسکا شدت گرفته است. چاک شومر سناتور دموکرات، ترامپ را متهم کرد که اوکراین را فروخته و در کنار پوتین ایستاده است؛ در حالی که ترامپ همچنان رویای دریافت جایزه صلح نوبل را دنبال می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
جاده چالوس به سمت شمال بسته شد
ذخایر موشک‌های رهگیر؛ پاشنه آشیل صهیونیست‌ها
ادعای ترامپ درباره سلاح‌های لیزری آمریکا
آیت‌الله فاضل:حوزه راه امام و رهبر شهید را ادامه دهد
آتش‌سوزی مشکوک در انبار مهمات بلغارستان
اینفانتینو: با شعار «فوتبال برای همه» می‌آیم + فیلم
31 استان ملزم به برگزاری رویداد ملی شدند
واکنش بحرین به نشست احتمالی تنگه هرمز
چرا نشست صلاله مهم است؟
آماده‌باش کامل صهیونیست‌ها در آستانه سال نو عبری
وزیر نیرو: مردم پای مدیریت مصرف ایستادند
ایران و عراق درباره سکوهای پهپادی تحقیق می‌کنند
نخست‌وزیر مالزی بر تعیین متجاوز در مذاکرات ایران و آمریکا تأکید کرد
210 اسیر یمنی آزاد شدند و وارد صنعا شدند
حمایت وزیر خارجه انگلیس از عربستان پس از پاسخ انصارالله یمن
ورزش ایران در هیأت اجرایی انجمن همبستگی کشورهای اسلامی
آتش‌سوزی مرگبار در زندان کوبانی؛ 7 زندانی کشته شدند
سارق پابنددار حین سرقت در دماوند دستگیر شد
غریب‌آبادی: بیانیه بریکس حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کرد
سخنگوی دولت: اصلاح مصرف انرژی فقط با تغییر قیمت‌ها نیست
هشدار صنعا درباره تغییر معادله علیه عربستان
نظر معاون وزیر خارجه هند درباره یکجانبه‌گرایی آمریکا و پول واحد بریکس
روایت بقایی از حمله نهم اسفند به لامرد؛ چهار موشک و 180 هزار ساچمه + فیلم
صالح حردانی برای دوئل با اکرم عفیف بخشیده شد
تیم فوتبال امید ایران وارد ناگویا شد؛ آغاز مسیر آسیایی شاگردان عبدی
کشف 11 کیلو و 470 گرم مواد مخدر در بویین میاندشت
تمدید ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات غیرانتفاعی تا 24 شهریور
ترکیب بازیگران شوتینگا کامل شد؛ از عموهای فیتیله‌ای تا چهره‌های سینما
«نوبل ایرانی» به دانشجوی دانشگاه ارومیه رسید
اذعان تلویحی «بسنت» به باخت در جنگ روایت‌ها
بقایی: چهار موشک در 35 ثانیه لامرد را داغدار کرد؛ عدالت را مطالبه می‌کنیم
فینال حساس ایران و ژاپن؛ قهرمانی آسیا و سهمیه المپیک
لاوروف: روسیه آماده مذاکره با اوکراین است/ دعوتنامه روسی برای زلنسکی
حملات اسرائیل به سوریه ادامه دارد؛ مذاکرات امنیتی زیر سایه اشغال و تهدید
توانیر برای زمستان آماده می‌شود؛ بسته جدید مدیریت برق از مهرماه ابلاغ می‌شود
بازداشت رئیس بنیاد مسکن رضوانشهر با دستور دادستان
کُری‌خوانی کاپیتان تیم ملی والیبال ژاپن برای ایران
از داریوش ارجمند تا سیروس ابراهیم‌زاده؛ بازیگرانی که سال‌هاست کمتر دیده می‌شوند
سرپرست تأمین اجتماعی: ورشکستگی تأمین اجتماعی دروغ است
تیم مس رفسنجان در آستانه بحران؛ فقط دو روز برای حل پرونده‌های مالی فرصت باقی است
ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر 4 برابر شد
هشدار سخنگوی صنعت برق درباره زمستان؛ مدیریت کسری گاز در دستور کار قرار گرفت
پیش‌بینی بارش‌های پاییزه در کرمانشاه؛ آبان و آذر پربارش‌ترند
150 ماینر غیرمجاز در گیلان کشف شد
گزارش آتلانتیک از واقعیت تلخ خاورمیانه برای ترامپ
بندر دیر آماده ورود نخستین محموله خودرو از قطر شد
نهالی که پزشکیان برای هند و بریکس کاشت
توافق صلح معنادار ایران و آمریکا؟/ جان مرشایمر پاسخ می‌دهد
پیش‌بینی قیمت دلار؛ نشست عمان می‌تواند معادلات بازار ارز را تغییر دهد
برنامه قطعی برق گیلان و رشت یکشنبه 22 شهریور+ لینک جدول خاموشی